Första anhalt Stockholm


Titta så mysigt vi har det på vår sista avskedsfika

Då har man fortsatt sin avskedscermoni, fast nu i Stockholm.... Magnus och Sammi mötte upp oss på centralen och har sedan hängt med oss resten av dan, visade oss till och med  till en mysig restaurang på söder... grekiskt minsan! Vii hade hunnit med att hämta upp Daniel vid NK också, så vi har varit ett digert gäng hela dan, mycket trevligt! Tack för det!

Var dock lite roligt att ta sig igenom kontrollerna till tunnelbanan, snacka om turister, jag som till och med hade med mig en remsa glömde ju av det första gången och sms-biljettade istället.... Pelle, ja hon var bara allmänt lost varje gång vi skulle igenom, se bara den här bilden där Pelle inte fattar hur man ska använda kortet....


Svåra maskiner det där!



Pusshej! Lovar att MMS-blogga från flygplatsen imorn.
Cya
Markus


Då var man påväg

0-5dd9cfa281f912dd551a0facc6e4db77.png

Kolla varifrån!

968551... Då var man påväg


Det har varit en lång väg


Har varit en lång väg hit, mycket svett och tårar ska ni veta... eller kanske inte så mycket tårar, men en hel del svett i alla fall. Struligheter med visum... tentapluggande.... bokande av allt möjligt och så vidare.

Men nu har vi hunnit avskedsfesta oss, avskedsmiddaga oss... dom som är i stan avskedsgår-på-bio-oar sig... imorn innan jag och Pelle hoppar på tåget till Stockholm så ska vi avskedsluncha oss... annars är allt nu klart... packat och redo. Lyckades banta ner mitt bagage till under 13kg... borde få pris, innebär att jag kan shoppa 10kg i Kina till det bagaget och nästan lika mycket till handbagaget... plus att jag kan gå klädd i så mycket kläder att jag blir en michelin-gubbe påvägen hem.


Ha det superfint så hörs vi lite senare!
Markus

Lite naket

Som jag har tjatat om att det ska vara fint att vara blek när man kommer till Kina... i själva verket har jag nog bara varit för lat för att gå och sola. Mamma bara kollade på mig igår och sa: "jag lägger lite tio-or här som du kan ta till solariet imorn".... hmm... nu hade jag inte så mycket att säga till om. Här skulle solas!

När jag väl ligger där mitt i all värme slår det mig: "Varför har jag inte gjort detta oftare? Är ju underbart skönt!" Tog rätt bra också känner jag, underbara pigment man har.


Helt underbart att ligga där ju, får jag göra oftare!

Überhärlig kvinna

Haha! Jag tror att jag dör... sjukt kul! Ellen DeGeneres är verkligen grym.... undra om den där andra kvinnan är äkta och verkligen är sådär überhärlig eller om det är iscensatt.... kan inte säga att jag bryr mig så mycket ändå i och för sig, det är kul i vilket fall!


Lovely lovely, Ellen DeGeneres i sitt esse



Hörs om en liten stund, nu ska jag på hemligt uppdrag!
Cya
Markus

Lite lätt avundsjuk

Jag har bara en sak att säga: FY F***N VAD BRA! Jag vill också kunna dansa så... till och med dansarna i So you think you can dance får se uppp för herr Jackson... check it out:


Michael Jackson - The way you make me feel (MTV 1988)



Cya all later!
Markus


Sweet home Frillesås

"Sweet home Frillesås Where the skies are so blue
Sweet Home Frillesås. Lord, I'm coming home to you"


Då var man alltså nere i La Frillesås.... the place to be... orten jag är uppväxt på... kanske till och med världskartans centrum... även kallat rivieran (joho, detta är den äkta rivieran, den dära nere i Medelhavet är bara en kopia).

Duktig har man varit också, typ packat upp det mesta av alla mina femtioelvamiljarder påsar och knökat in det i garderober.... fick använda min brors garderob också, han lär ändå sno det mesta när jag är borta. Han står och provar mina kläder framför mig... därav min lätt skeptiska min.


Observera pappas lite jag-tänker-inte-flytta-mig-ställning haha



Hörs senare!
Markus


Lite lätt snurrig

Detta var ju en lite lätt konstig känsla.... jag har inte längre någon lägenhet, i alla fall inte de närmsta månaderna. Lämnade liksom precis nycklarna till tjejen och hennes kille som ska hyra lägenheten medans jag är borta i Kina och försöker lära mig ett konstigt språk...


Lite lätt funderande känner jag mig...


Nu ska jag fika med en kompis innan jag försvinner ner till mina föräldrar...

Hörs senare!
Markus

Min räddning är här

För att klara av att packa idag så har jag självklart haft på musik.... och inte vilken musik som helst..... ABBA.... och inte vilken Abba som helst utan Udda Abba, en CD med massa lite mer okända Abba-låtar... sjukt bra en del låtar... har typ blivit lite smått beroende av As Good As New...


Abba - As good as new



Ses senare!
Markus

Tack för CDn Anders!

Det värsta som finns

Hur mycket skit kan en människa ha egentligen? Håller på och flyttpackar, jag hyr ut min lägenhet möblerad ändå kommer det krävas typ en långtradare för att få med alla mina saker här ifrån. Börjar ångra att jag sa till Pappa att jag inte behövde låna storebilen.... den kan behövas... kanske.... får väl knö lite annars.

Flytta är i alla fall det tråkigaste som finns överhuvudtaget, hatar det verkligen! Förstår inte hur folk orkar flytta så ofta.... typ sånna som köper nya hus var och varannan minut för att dom GILLAR att flytta?!?! Förstår mig inte på er!

Jag har strora problem med att gå här inne, trots att jag just lyft ner nästan hälften till förrådet...


Mitt nuvarande kaos, mycket IKEA-kassar blir det



Hörs senare!
Markus

Äntligen är det igång

Jag är inte död, jag lovar! Har bara haft väldigt mycket att göra.... hade min tenta i Kinesiska igår.... och om man säger så här: jag behövde plugga en hel del.... vad gör man då?? Jo, man isolerar sig på skolan utan att ens tänka blogg.... man sitter från morron till kväll, konstant rabblandes tecken.

Tror faktiskt att det gick hyffsat i alla fall, var verkligen inte hundra procentigt.... tappade bort ett par tecken som jag vet att jag egentligen kan... men men sånt är väl livet!

Lovar att jag ska lägga upp massa bilder från alla dagar ni missat, men det får bli imorgon eller på söndag, hinner inte nu.... dags att tenta-/avskedsfesta... och det kommer bli hur ball som helst. Vi har tydligen en hel del vänner som kommer sakna oss, tänka sig. Klippte mig idag med, vill vänta ett tag med att göra det i Kina, så här blev det:


Observera hur kort det är



Hörs imorn! CYA
Markus

Första akten slut

0-558a492c3a0e645cf7eebc4f72deac4c.png

Kolla varifrån!

Se en så fin ridå man kan hitta

Spexet var hur bra som helst, gå och se det! Biljetter finns på ticnet och i handelsboden (på Handels i Göteborg)

 


Bankett ikväll

Kom just på mig själv med att man inte använder kostym allt för ofta asså... har inte haft på mig det sedan finalbanketten på årets nollning.... det var ju över ett halvår sen. Herregud! Men det blir det ändring på idag, nu ska jag ta mig till spexets premiär och sedan efterföljande bankett, klädkod: kostym.... typ, jag ska ha det i alla fall!

Upptäckte att allt sitter rätt tajt, är jag alltså mer biff nu än i höstas eller bara tjockare?

Tänkte att jag ska hämta lite inspiriation för ikväll.... men nu måste jag springa... pusshej

The Very Best Anna

Hur bra kompisar har man inte egentligen.... var Anna som bjöd mig på "En Shopaholics Bekännelser" för ett par dar sen... kanske var det en pik, fast i så fall mot oss båda liksom...

Som av en händelse hitta vi kändisar påvägen... i och för sig så satt dom på väggen, men ack vad vi ändå kände deras närvaro, kolla bara hur Anna posar med Miley, tror Miley vill ha en bit av Anna faktiskt! Vände man sig lite till vänster så hittade man Zac Efron, young Hollywood äger väggarna på Biopalatset tydligen...


Observera vilken fin klubba Anna har när hon läser QX innan filmen....



Cya all later!
Markus


Så tillfreds man kan bli

Påvägen hit lät jag min mobil löpa amok och spela vilka låtar den ville... jag var så tillfreds med att jag äntligen inte frös när jag gick i skinnjacka och t-shirt.... VÅREN ÄR HÄR! I vilket fall så kom den här underbara låten på helt plötsligt... va så att jag nästan började sjunga med mitt i stan....


KT Tunstall - Black horse and the cherry tree

Robinson night

Nått helt otroligt, helt ofattbart... aldrig tidigare inträffat.... har hänt idag; vi var håll i er... fler killar än tjejer på avdelningen (på jobbet) idag... helt otroligt! Jag som var nästan ensam kille på avdelningen under säkert ett halvår för inte SÅ länge sedan.

Sitter på spårvagnen just nu, var bara hemma och vände, nu ska man minsan upp till Jonas för att kolla på Robinson med hela gänget... mysigt värre med andra ord!

Hoppas verkligen att Robinson nu kommer tillbaka till sin forna glans, var ju lite tråkigt där dom sista åren faktiskt. Ne, nu får jag nog ta och hoppa av den här vagnen, har ingen lust att hamna på hisingen! Cya all later! Markus Håll ett öga på bloggyn


Bra med webcam när man inte har kameran nära



Cya all later!
Markus


En Shopaholics Bekännelser

Who wouldn't want to be Rebecka Bloomwood.... seems to have it all... a great job as a journalist... the perfect boyfriend, kinda... BUT.... is it really that perfect?? I can tell you it isn't... There is one thing, one thing called creditcards... used in the wrong way they don't just give you everything you have ever wanted, they also give you DEBTS! This is what have happened to Rebecka Bloomwood. She may have had the ALMOST perfect life... but what can be called perfect when it's not really yours, when the real owner of everything is a bank? Follow the path of Rebecka and figure out for yourself!

Jag måste säga att jag var lite skeptisk till filmen innan jag gick dit, även om titeln verkade väldigt lovande, den hade fått lite halvkassa recensioner innan.

Men filmen var helt underbar... så lätt att känna igen sig, vem är inte en shopoholic? Skulle lätt kunna amnäla vem som helst av mina vänner... kanske inte Carro, men lätt resten, mig inräknad! Affärerna bara skriker efter oss alla, kreditkortet är ju SÅ smidigt att dra, sen är det ju bra att man inte behöver betala mer än en tjugondel per gång... eller?? Nä, just det.. det blir bara dyrare... jäkla ränta!  Väldigt skön ton i filmen, lite klyschig, men på ett bra sätt!


Tydligen någon mer än jag som gillar skor...



Se den! All love
Markus

Så kul att jag dör av tristess

Gud va roligt man har just nu, sitter och pluggar tecken för fulla muggar... går väl inte allt för bra tycker jag, har en sisådär typ 450 stycken jag ska kunna inom ett fåtal dagar... Kul verkligen, eller inte!

Duktigt barnbarn har man varit också minsan... hjälpte mormor på IKEA, sen var det i och för sig min bror som fick göra det mesta arbetet sen, vissa måste ju plugga! Men nu får jag inte sitta här mer säger Carro, bäst att jag lyder och begraver mig i tecken istället....


Bebisen och tecken i högsta hugg....


Cya all later!
Markus

Slumdog M

Jag bara måste se Slumdog Millionaire... alla säger att den ska vara grym, även enligt oscars-galan.... den fick ju visst lite utmärkelser den hära filmen asså.... Gör inte saken sämre att det är en grym Pussycat Dolls låt i soundtracket.... just love it! Någon som sett Slumdog M och kan intyga/motsäga att den är bra?


Pussycat Dolls - Jai ho, så bra, från Slumdog Millionaire


Imorn blir det "En Shopaholics Bekännelser" med Anna, Pelle och Carro... någon mer som vill hänka på? Har bokat ett par biljetter extra ifall att...

Cya all later... pusshej
Markus

Pryluppenbarelse och shorts

Maj gåd! Hur mycket saker kan man samla på sig egentligen? Tror jag räknade till arton par skor, femton par byxor..... resten vågar jag inte ens räkna.... fy sjutton! Varför nu denna plötsliga pryluppenbarelse? Jo, man är för en gångs skull ute i god tid, har börjat flyttpacka... allt som inte ska vara kvar i lägenheten nu när jag hyr ut den. Var i och för sig inte meningen att jag skulle börja nu, skulle bara storstädat... fick gjort det med!

Hur kommer man då igång med sin städning, och hur genomför man det allra mest effektivt?? Joo, det är ju så här att man slår på ljudanläggningen och låter den bröla ut Michael Jackson.... dansa när man städar är sjukt effektivt! Är jag inte lik Maxxon Jaxxon? Jaa... det är shorts jag har på mig, snart sommar!
Notera att jag är i rörelse på andra bilden.... jag har alltså redan varit på tå, min kamera är lite seg, så det så! Börjar ångra mig hur mycket som helst att jag inte köpte Michael Jackson biljetter nu när jag hade chansen, lyckades till och med hamna på förköpslistan. Nej då ska oekonomiska Markus plötsligt bli snål för han tyckte det var för dyrt när han inte hittade någon som ville köpa också...... Men va fan, på ren svenska, hade lärt varit värt pengarna även om jag gick själv... ett pucko är vad jag är! Såg att biljetterna på andrahandsmarknaden BÖRJAR kring 4000kr/st... SHIT, kunde ju tjänat pengar på detta.....


Se där, där har vi Mount Shoes... mitt alldeles egna lilla berg att dammsuga runt.... var duktig och samlade ihop och packade ner alla glas som jag är lite mer rädd om, resten lämnar jag för uthyrning:


Se där ja, det var allt jag orkade packa idag:


Nu tycker jag att jag gjort mig värd att beställa pizza.. ägnat en hel dag åt att vara duktig, ska till och med börja klippa ut lite fler tecken att leka memory med sen!

Ses senare!
Markus


Bebisen har nu anlänt

JAAAAA!!! Jag har fått min bebis och den funkar, det är helt underbart... fast bilderna bråkar med mig och har ännu inte photoshop på den här datorn men det ska jag snart fixa ska ni se.... Kolla bara så trendig jag är som sitter med datorn på café, riktig tuffing tycker jag!


Är den inte bara to die for??



Hörs senare, från den stora datorn med photoshop!
Cya
Markus

Borde få betalt

Känner att jag snart borde få betalt för detta... men jag gillar faktiskt Pepsi-reklam... gillar i och för sig Coca-Cola-reklam också... men mest deras julreklam så känns inte helt rätt just nu faktiskt. Observera dock att även denna är gammal..... mer sånt här... tänker tjata tills dom fattar!


Pepsi-reklam med Maxxon Jaxxon



Cya all later
Markus

Vägbeskrivning a la Markus

Den utlovade vägbeskrivningen....

Inte så svårt att hitta hem till oss inte...

Hörs senare!
Markus

Massa papper och konstiga visum


Se på tusan.... solen visar sig igen... Göteborgs väder kan man bannemej inte lita på, ena dan är det vår, nästa mitt i vintern med massa snö.... och nu är det vår igen! Konstigt det hära, men hoppas att detta är så som det kommer fortsätta... inte så att jag behöver bry mig så mycket i och för sig eftersom jag sticker till Kina om två veckor....

Dock så är det lite problematiskt med visum och så nu.... våran fina skola har ännu inte lyckats få kineserna att skicka våra intyg som krävs för att vi ska kunna söka ett visum.... så nu får man sitta med passet varje dag så att man är beredd på att springa ner till konsulatet och söka så fort vi fått allt... gärna innan fredag eftersom det blir typ tre gånger så dyrt sen. SEGT!

Har tagit mig ner till mina föräldrar nu och hämtat ut min nya bebis.... bild kommer senare.... tänkte även bjuda på en liten vägbeskrivning från rondellen i Frillesås hela vägen hem.... stand by så kommer det snart!

Cya later
Markus

Hittat nya kompisar


Se där ja, fick min fika med Sara och gänget... blev inte klockan 16 som sagt från början utan snarare klockan 18... visst är vi grymma på att hålla tider?!

Pelle våldgästade min soffa ett tag och sov nån timma innan jobbet... hon har ju lite roliga arbetstider.... 22-06, tur att hon likt mig är nattmänniska, hellre nattpass än morronpass.... den saken är säker! Körde henne till jobbet och passade på att handla lite småplock på Maxi... gottigt! Hittade en kompis till min kudde på Maxi.... borde jag köpa den pärmen för mina kinesiska-papper??

Kram hejs
Markus

Gruppanmälan till lyxfällan

Jag har nog världens bästa vänner...  på alla punkter... utom EN..... finns nog ingen som är bra på att hålla tiden eller för den sakens skull är speciellt bra på att komma ihåg saker. Ligger i soffan och skulle egentligen varit och fikat på stan redan med Sara och gänget MEN... Sara slutade visst inte klockan 15 som jag trodde utan klockan 16, detta har lett till att jag nu börjar bli hungrig till och med, kanske borde äta något lätt redan nu, så dyrt att äta mat på fik, jag vill ju ha nått onyttigt och omatigt på caféet som vanligt!

Tänkte även tjata lite på alla att hänga med mig och Anna för att se "En shopaholics bekännelse" på fredag. Finns nog få titlar som passar det här gänget så bra, gruppanmälan till lyxfällan i höst it is! Antalet klädesplagg i våra garderober är nog utan att överdriva tio gånger fler (minst) mot andra vanliga, sånna där duktiga, studenter.


Den här bara måste vi se... allihopa!


Vilka vill hänga på? Släng in en kommentar vettja!
Markus


Storslaget och svindyrt

Hur sugen blir man inte på Pepsi (Pepsi MAX såklart dock) av den här reklamen? Mer sånt här tack... känner att reklamen börjat bli för tråkig och sparsmakad igen... mer storslaget och svindyrt tack, screw the finance-crisis! Markus vill ha bra reklam...


Pepsi-reklam när den är som bäst; Pink, Britney och Beyonce


Have a fab evening!
Markus


Fotointresset har nått massorna


Nu har man varit lite sådär duktig igen... tog en promenad på över en mil....EN MIL....det ni! Det var så sjukt skönt ute att jag bara fortsatte gå liksom, fanns ingen anledning att hoppa på spårvagnen eftersom jag inte frös, inte hade ont i fötterna och inte hade någon tid att passa till något. Blev till och med lite sådär mysigt rosig om kinderna...

Nått som slog mig nu när jag vandra runt i solen var hur sjukt många systemkameror som vandra runt på gatorna.... märks tydligt att fotointresset har nått massorna.... kanske borde köpa en såndär mackapär? I och för sig så skulle jag förmodligen aldrig ha med mig den ändå... orka bära på den, ne, så liten som möjligt.....tänker skaffa en såndär superplatt liten Sony med stor skärm.... precis vad jag behöver! Nu får jag knäppa av alla mina ego-bilder med min mobil.... min laddare till kameran verkar fortfarande inte finnas på planeten Jorden konstigt nog

Hörs senare!
Markus


Övermänsklig eufori


Detta har lätt varit den värsta emotionella berg och dalbanan  i hela mitt liv... värre än när jag såg Sex and the City filmen första gången.... ett lyckorus värre än studenten. Helt otroligt får sammanfatta allt!

Som tidigare berättat var vi hemma hos Jonas och kollade på melodifestivalfinalen. Blev helvilt kan man säga.... min hörsel är inte längre vad den en gång varit.... kan säga att Pelle kan ta toner bra mycket högre än Malenas opera! Ni skulle hört henne när internationella juryn dela ut sina röster... tre personer fick hålla fast henne för att hon inte skulle attackera TVn.

Tillslut satt Pelle med tårar under röstningen.... kände att dom började komma krypandes på mig med... spänningen stiger nått fruktansvärt när folket delade ut sina röster till Måns och man snabbt räknade ihop att han inte skulle vinna...VEM skulle det nu bli? När det bara var dom två sista poängen kvar är vi alla på våra fötter och ber till nån form av gud..... Ugglan får 120 poäng....VEM ska få 144 poäng och vinna allt? Petra säger "144 poäng går till.... låt nr.... .elva!"

Lyckan var total.... har aldrig tidigare hört så många personer ta så höga toner. Vi fick tillslut börja äta glass för att få ner pulsen och kyla ner oss.... euforin var fullständigt galen! Kan meddela att jag och jonas stod för rätt många av rösterna på Malle.... Carro röstade för första gången någonsin.... även hon på Malle....gissa om vi var lyckliga!?

Nu ska jag ta mig ur morronrocken.... göra mig fräsch och ta mig in till stan för att läsa huvudrubrikerna om operaskrällar....

Ses senare!
Markus

Hittar roliga huvudbonader


Påväg till stationen för att möta upp Simon som skulle komma med sitt tåg, så blev ju jag och Pelle bara tvungna att springa runt lite på stan och kolla läget. Vi var dock duktiga och höll vårat shoppingförbud.... men därmed inte sagt att man inte får prova saker. Vi hamnade nere på Topshop... där vi upptäckte att  Beyond Retro tydligen fanns.... okey, gamla saker kanske inte är vår stil men det fanns ju massa roliga huvudbonader som vi var tvungna att prova på Pelle.... är hon inte jätte fab?!

Självklart var ju jag tvungen att prova något jag med.... är det inte otroligt snygga brillor jag hitta.... tycker verkligen att det är SÅ jag! Trots att det verkligen tog hårt ända in i själen så drog jag inte fram kortet och shoppa utan höll mig stadig och gick med mitt huvud högt ur butiken.... duktig idiot.

Nu är det ladda inför ikväll som gäller... just tagit en liten powernap.... nu ska jag bara göra mig fin också, vilket kan ta sin tid så som jag ser ut just nu. Bär av mot kemivägen och Jonas sen..... börjar snart bli tradition att se Mellon där... förra året var det tradition hemma hos mig. Wish me luck tonight!

Besök min bloggy flitigt ikväll....den kommer uppdateras genom hela kvällen.

Cya Later
Markus

Allt ska börja på M

Can you keep a secret, can you keep a secret,
We're in love with M... M som i...

Melodifestival
Malena
Måns

 ...och Markus              

Då var det dags! Nu jäklar ska vi se vad som händer ikväll... men en sak är säker, Markus och Pelle röstar på M, bokstaven som hela kvällen ska handla om. Trots att vi kommer ringa sönder våra abonnemang så känns utgången väldigt oviss.... finns ingen som är sådär jätteförhandstippad, flera väldigt bra och några som verkligen skulle kunna skrälla, till exempel Sofia med sin grekiska låt, den är inte så dum när man ägnar den lite tid.

Annars har man de senaste åren alltid haft någon riktig schlagerdiva som varit super favorit, typ Lena Ph, Carola, The Ark, Charlotte Perelli... NU kan vad som helst hända! Se till att rösta och gör det på M!






I'm still standing for Måns & Malle,
it's gonna be the ONE!


All love från
Markus & Pelle

Shoppingförbud och quarters


Detta blev ju en skön dag... började med att jag och Pelle var lite duktiga... gick... eller snarare åkte vagn till Kinesiskakonsulatet för att snacka visum.... visade sig att han som jobbade där tydligen kunde kinesiska.. det var som fasen! Pelle poängterade dock att det "minsan inte var den renaste kinesiskan jag hört"...

Vad gör då Pelle och Markus på en ledig dag nu då? Jo, ni gissa rätt.... we go shopping... eller Pelle shoppar och Markus tittat på, man har minsan gett sig själv shoppingförbud fram till Kina nu. Hur ska jag överleva? Blev i alla fall lite lunchande där, som ni ser, Pelle tog fram sin ängelsida.... visste inte att det fanns en sån. Jag har inför en väldigt lyckad diet, testad på flera personer... varav en gick ner fyra kilo på typ fem dagar utan att äta mindre... det ni! Lägger upp hela dieten nångång i veckan.

Och för er som är det minsta intresserade att anteckna något i eran intresseklubb... ja ni, ni kan ju anteckna att jag nu officiellt kollat ifatt Pelle och alla andra i Ugly Betty... så stolt är jag, tagit oss igenom sju avsnitt idag.... så det så! Diggar Wilhelmina: "Don't just stand there like a gay flagpole, get to work!" och "Do you think I carry quarters???" grym är hon!

Nu försöker jag lyssna igenom bidragen i rätt ordning inför imorn, för er som lever på en annan planet och är blinda samt döva kan jag meddela att det är final i Mellon imorn.... ni vet vart min röst kommer hamna. Pelle har till och med lovat att blogga om det imorn. Wiiee... ett stycke gästskribent.... eller vänta... ordinareskribent... men bara en ovanlig sådan.

Domedagen närmar sig snabbt

Msn ligger nere.... tydligen inte bara för mig, har sms-kontakt med Magnus som hävdar det samma! Hur sjutton ska jag överleva? Msn-beroende som jag är... bäst för den att den kommer igång snart, annars är det msn som får betala för min begravning!



Hoppas att livet går vidare snart!
Markus


Mycket förseningar

Stockholm - Arlanda...  det är grejer det! Men shit, med alla dom dära förseningarna undrar jag om jag någonsin kommer
fram till Kina om det ska vara sådär mycket förseningar? I och för sig så flyger vi med British Airways... men ändå, vi flyger från Arlanda. Sak samma... fram kommer vi komma...kanske hinner träna Single Ladies-dans medans man väntar....


Jag tycker det är kallt!



Over and out! Pöss
Markus

Väst möter öst

Börjar lyssna lite på olika länders bidrag till Eurovision.... man är ju visst i Kina när finalen är... lite tråkigt, men min förhoppning är att jag ska kunna vara uppe på natten och kolla på datorn i Kina...

En som redan nu börjar bli favorittippad för att vinna, trots att inte alla länder är klara än (typ Sverige) är Norges bidrag med Alexander Rybak.... tycker faktiskt att den är rätt maffig, kanske inte helt hundra, men klart nått jag lärt mig gilla i alla fall. Sen kanske Pelle har rätt, den är favorittippad i väst.... återstår att se om den är lika omtyckt i öst (han är ju i och för sig född i öst vad jag förstått). Exciting blir det!

Alexander Rybak - Fairytale




Hörs senare!
---------
Markus

Nu har man varit nåldyna

Men va sjutton!!! Det var ju vår så sent som igår.... hur hände det här??

Efter lite kinesiska lektion imorse skrevs kontrakt på att jag hyr ut min lägenhet... skönt! Då var det avklarat, dags att fixa all annan skit som måste göras innan man kan sticka.... typ ringa runt till alla som vill skicka räkningar till mig och säga hur lönlöst det är eftersom jag inte kommer bo där.

Vaccin ska man ta också... tror bannemej jag tagit allt som finns på marknaden snart; Havrix (hepatit A), Engerix (hepatit B), Tyfoid, Japansk encefalit, Polio (den femte tydligen) och nu ska jag dricka Dukoral (kolera) också..... plus att jag eventuellt kommer få ta malariavaccin när jag är i Kina ifall jag får för mig att åka ner till Hainan.... jag är säkert hur lurad som helst, men hellre för mycket vaccin än för lite. Jag är en riktig nåldyna nu i alla fall!

Gudarna ska veta att dert inte var allt för lätt att ta sig till och från Kungsbacka där min läkarmottagning ligger... NÅN har fått för sig att det ska snöa... och inte lite heller.... jäkla össnöande! Lägg märke till att min ena framlampa till och med blev helt snöbeklädd... kanske inte så himla tryggt. Tänker inte lämna lägenheten förrän vädret är på min sida igen (får se hur länge jag lyckas hålla det löftet)...

Hörs senare!
Markus


Singel igen

Make your self ready to dance..... jag försökte mig på nått liknande den här dansen i helgen då den spelades på stereon.... om vi säger så här: jag är glad att det inte var så många där och att jag redan känner dom.... var kanske inte allt för vackert, får jobba lite mer på höfterna känner jag.


Beyonce - Single Ladies



Dansa dansa!
Cya!
Markus

Köper bebis

För er som läst på min mikroblogg idag har sett att jag letat bebis hela dagen.... eller nästan hela dagen i alla fall.... har ju faktiskt typ pluggat en liten stund också... samt skaffat fram ett kontrakt för min lägenhetsuthyrning. Men nu undrar ni väl antagligen varför jag helt plötsligt vill ha en bebis, men det är inte vilken liten bebis som helst utan någon alldeles speciell.... inte en typisk ät- och skitmaskin utan en som faktiskt kommer vara fullständigt rumsren... skulle bli lite förvånad annars...

Här är bebisarna som jag väljer mellan:



Visst är det fina bebisar.... tror faktiskt att det kommer bli Asus:en... verkar riktigt bra, sån som Carro köpte minsan... tänkte liksom joina henne så att vi bildar ett liten maffia som ska äga fullständigt på caféerna i Shanghai.... och kanske även lite i Peking, vem vet!? Äga kommer vi i vilket fall.....

Nu ska vi kolla på film här hörrni... so long, hörs senare!
Markus


Har en dejt

Varit riktigt duktig och marinerat fläskfilé som jag ska laga imorn.... och varför slår jag nu på stort och till och med marinerar dan INNAN? Jo, det ska jag minsan berätta... jag har en dejt... en riktigt hoppfull sådan... en dejt med.... mig själv! Defintivt nått jag tycker man borde ha betydligt oftare.

Kommer bli en kväll full av levande ljus... god mat.... många onyttigheter såsom homemade chokladbollar, chips, cola och lite annat gottigt. Kommer bli flera avsnitt av Ugly Betty...vill ju se alla intriger mellan Amanda och Betty... Amanda är ju bara för skön! Följ händelseförloppet imorn live via min mikroblogg.... jo ni läste rätt.... jag har OCKSÅ skaffat en sån nu...


Over and out! Kikar in senare igen....
Markus

Klumpen i kina


Se där ja... kände att det var lite väl länge sen jag lekte med mina fotokollage.... visat min lägenhet idag igen.... om inget går fel ska vi skriva kontrakt på torsdag... får hoppas att det blir så. Har ordnat så att mamma har kontroll över mina sparkonton... det ni.... hur många skulle våga det? Funderar även seriöst på att skaffa mig en liten nättare bloggdator så att jag slipper baxxa runt den här klumpen i Kina, vore så sjukt mycket smidigare... och ack så trendigt!

Carro har minsan skaffat sig en... så tänkte att jag ska sitta med henne på trendiga Wi-fi-caféer i Shanghai, hon msn:andes och jag bloggandes... hur bra låter inte det på en skala?

Måste ha! Så det så....

Hörs senare
Markus

Paparazzis

Kommer ni ihåg när vi hittade Babsan ute när vi festa? Om inte kolla här..... Nu visar det sig att vi tydligen inte var ensamma om att leka paparazzis utan vi va visst en viss paparazzos mål också.... ingen mindre än Babsan i alldeles egen person... kolla babsan.se och tryck på dagbok... nog finns vi där alltid....

Champagne till alla

Ojoj... då har man kollat på avsnitt tio i säsong tre på Ugly Betty... shit vad jag känner att det var länge sen jag kikade in det. Är ju SÅ bra, man måste bara älska Amanda med sin svävande syn på livet och egentligen varenda karaktär i serien... bara en sån sak som den lille otroligt gayiga ungen. Underbart roligt!

I dagens avsnitt blev det en massa dyring champagne.... hur sugen blev man inte på det då?! Länge sen man drack riktig skumpa.... eller nej, det var ju inte så länge sen, typ två veckor eller nått... men ändå! Hade inte varit fel att vara med på en inspelning av den serien inte... tänk alla sjukt fina kläder, roliga människor och framförallt... premiärer... vilket innebär champagne! Gottigt!

Undra egentligen vad som händer bakom kulisserna... kan det måhända vara så att dom är precis som oss dödliga? Eller dricker man champagne dagarna i ända och spelar in en scen nångång då och då... liksom om man känner för det och inte behöver jobba på brännan eller nått.... don't you just wish to be a fly on the wall?


Miley Cyrus - Fly on the wall... mitt beroende idag!



Over and out!
Markus

Tack för idén Christopher

Ingenting

Kom just på mig själv med att göra... INGENTING.... satt liksom och funderade om jag hade nått att skriva om kanske... eller rentav hitta på... men sammanfattningen är att jag gör ingenting. Har typ tryckt på uppdatera några gånger på diverse sidor.... tröttnade på tecken efter att jag lärt mig typ 100 stycken.

Tror faktiskt jag ska börja sträckkolla lite på Ugly Betty... måste komma ifatt Pelle, hon ligger långt före mig just nu. Fasen...


America Ferra som Betty i Ugly Betty


Cya all later
Markus

Sensationellt bra

"Ledig" idag... vilket betyder: städa, diska, laga mat och framförallt PLUGGA... som dom flesta vet är jag inte mycket för att sitta och bläddra i en bok utan jag måste lära mig lite mer praktiskt.... har nog ärvt det från min mamma...

Men som tur är så har en klasskompis hittat att man kunde ladda ner alla tecken till boken och ett program som funkar som ett memory.. wiiee.... sensationellt bra! Nu kan till och med JAG plugga... många tecken jag inte kan känner jag, men detta kunde jag i alla fall:

Jiejie - storasyster



Ne nu får jag fortsätta plugga tecken... hörs senare!
Markus

Klimatallergi

Grannen i Beck han är inte dum han.... Klimatallergi... det är grejer det.. tror helt klart att jag är allvarligt smittad, alla tester pekar på klimatallergi-positiv!


se så ledsen jag ser ut pga regn



Cya all later
Markus

Gyllene pickadoll

Liten nostalgitripp idag... börjar gilla mina nya riktiga slapparkvällar... idag förgylldes den först av en klassisk Bond-film; Man with the golden gun.... Roger Moore är lätt den skönaste Bond:en... väldigt brittisk! I och för sig så gillar jag Pierce Brosnan som Bond också.... däremot Daniel Craig gillar jag INTE som Bond! Sure, filmerna är jättebra, men hallå, det är inte Bond-filmer... bara bra vilken-action-som-helst.....

Kvällen fortsätter nu med att jag ska utöva riktig dator-slappar-tid.... det vill säga: just nu låter jag ett litet Miley-album spela ur mina högtalare och jag låter mina fingrar nästan börja blöda över msn. Som en riktig slapparkväll ska vara! Kanske bara borde kolla ifall någon mer har mailat på min lägenhet, utsållning påbörjad!

The Man With The Golden Gun (Main Title by Maurice Binder)



Auf wiedersehen
Markus

Sushi-night


Sicken helg säger jag bara... massa att göra på jobbet... får dessutom reda på att jag tydligen skulle jobba långlördag, det vill säga till 20, men eftersom jag skulle på middag redan klockan 19 så kände jag att det var lite halvdumt.... men det är så lite att göra efter klockan 18 så jag charmade mig till att få sluta då.... gör ju ändå det i vanliga fall.

Blev ändå lite halvbrått... fasta liksom i telefon.... lgh-intressent - pappa - ny lgh-intressent - pappa - ny lgh intressent.... inte lätt det där med att hyra ut sin lägenhet... skyndade mig med att stryka en skjorta och göra mig så nära fräsch jag kunde bli efter en hel dag på jobbet.

Stressar mig upp till Jonas och dom andra... slängde i mig lite onyttigt påvägen då Sushi inte riktigt är min kopp av té... än... kanske kommer en vacker dag. Dom hade faktiskt GJORT sushin själva.... impressing!

Det blev massa kul... även om förlorarnas tävling kanske inte är så mycket att hänga i granen, tacka gudarna för Petra Mede!! Självklart blev det massa snusksnack som alltid med kompisar och även några droppar vin.... tillslut inser vi dock att ojoj... klockan är dags-att-gå-till-krogen-om-man-vill-slippa-köa... vi gjorde en mycket dramatisk entré!

Vi dansa hela natten lång.. ända tills vi äntligen fått hört både Måns och vår kära Malle....

Pusshej på er
Markus

Hoppas du har det bra nu Gammelmormor!

Bryr mig inte

Ja, då var det dags för andra chansen... .kan inte säga att jag bryr mig så mycket om vilka som går vidare... egentligen har dom ju redan förlorat en gång... varför en andra chans liksom? Men men... om jag måste välja så tycker jag faktiskt att båda bidragen från sista delfinalen borde gå vidare... Sarah Dawn Finers framträdande är ju väldigt mäktigt även om lite segt kanske.... väldigt mycket som Remember Love fast i bättre förpackning....

Star Pilots låt är ju bra och dom har en jäkla energi, sen att hela låten är totalt plagiat, det bryr jag mig inte så där jätte mycket om... det får skivbolagen slåss om själva istället... låten är helt okey och det går inte att komma ifrån.

Sarah Dawn Finer - Move on


Star Pilots - Higher


Cya all senare i natt...nu ska jag bli fin och ta mig till Jonas och co som väntar på mig.
Markus

Copy Paste


Me likes my apartment alot (fast har faktiskt gardiner i köket nu)

Nejdå... jag härmar inte alls Erik.... detta är mer reklam... någon som är intresserad av att hyra mellan 1 april och 31 augusti? Tro det eller ej... men denna pärla är fortfarande ledig... både han på bilden och lägenheten.... dock ingår inte han på bilden i hyran... synd va...

Förresten... alla som kan något om Adobe ImageReady... och hur man gör sånna här .gif animationer där... hör av er till mig... denna tog mig ALLDELES för lång tid! Efter oräkneliga besök på youtube för att kolla filmerna om hur man gör så lyckades jag.... men gick bannemej inte att spara skiten så som dom visade... men tryckte på typ allt sen gick det... finns nog nått lättare sätt??

Cya all
Markus

Trehundrafemte gången

Det här måste vara en av mina lugnaste kvällar på väldigt länge... sitter i soffan och kollar på Sex and the City - The movie, en av mina absoluta favoriter... har myst till det med mina chokladbollar, chips och cola...

För en gångs skull så behöver jag inte ha dåligt samvete över nått heller, alternativet var att gå ut och bli alldeles för trött inför jobbet imorn... samtidigt som jag faktiskt har storstädat.. diskat och allt annat man "måste"... kan sitta här med alldeles gott samvete!

Tänk att man kan tycka så här mycket om en film även typ femte... eller kanske till och med trehundrafemte gången man ser den. Hörde att det tydligen ska komma ytterligare en... en mer avskalad.... längtar redan! Skynda skynda!

Nästan olagligt snygga...tror jag ska styla mina kompisar sådär


Cya all... live fab!
Markus

This is it

The King of Pop himself

Oh my god! Michael Jackspn The King of Pop ska göra tio stycken slutspelningar i London i sommar... jag bara måste se det... som av en händelse så startar allt lagom tills när jag kommer hem från Kina, mellanlandar till och med i London påväg hem. På rätt dag till och med... helt otroligt, tror det är meningen att jag ska se det där.

Kolla på filmen, det är faktiskt mäktigt hur stor han fortfarande är, trots alla skandaler och trots att han varit borta från rampljuset allt för länge... en sak är säker han ÄR The King of Pop, INGEN kan konkurrera med självaste Michael Jackson.

Cya Later
Markus
 

Goes Juridiskrådgivare


Exciting day I must say!... Vaknar av att Simon ringer mig och vill ha mig som juridiskrådgivare... eller kanske snarare juridisktext-tolkare... skulle bråka lite med en väldigt stor kedja (den som vi alla någongång bråkat med som slutar på "giganten"). Självklart löste jag texten för honom och han fick som han ville... bara att tanten bakom disken inte hade nått bakom pannbenet så att få en lånetelefon löste inte riktigt det ursprungliga problemet.... hmm... du har det inte lätt Simon...

Sen hoppas man ju att dan ska gå lugnt och fint... men icke då.... upptäcker att klockan redan var 12 och att min tvätt-tid just börjat... scheisse... upp och spring. Men HALLÅ.... har ju glömt att mitt tvättmedel också är slut... springer till bilen och flyger med mina superkrafter till Willy's och köper nytt... flyger tillbaka och kan äntligen påbörja min tvätt. Tur att vi har långa tvätt-tider
Ska det bli lugnare nu då? Nej då, så lätt ska det inte vara... utan jag ska ju hyra ut min lägenhet när jag åker till Kina, hade fixat med hyresgäster som skulle bo där, dom till och med har skrivit under... skönt tyckte jag. Hör ifrån dom i förrgår... dom drar sig ur! FASEN (tror mamma blir arg om jag skriver ordet jag tänkte).... Så idag ordna jag så att en ny tjej kom och kollade... hon hör av sig imorn om hon vill ha den eller inte... hoppas hoppas!

Allt det där gjorde ju att jag var tvungen att storstäda också... Pimpa lägenheten som Anna så fint kallade det igår.

Tänkte att jag ska få äta nått nu... måste LAGA mat... usch... kan ingen laga åt mig?

Cya Later
Markus

100e inlägget

Ojdå... nådde gjorde visst mitt hundrade inlägg nyss... och jag MISSADE det... fasen... men ironiskt nog var mitt hundrade inlägg: "Tänka är överflödigt", väldigt freudianskt måste jag säga...

Som tur är går livet vidare... bara aningens tyngre, ska verkligen behandla det här hos mig själv. Ska  försöka se fram emot mitt tvåhundrade inlägg istället.... vilket kanske blir i Kina,  i alla fall om jag håller samma inläggstakt som innan, vilket det kan finnas viss risk för.

Hmm... jag borde nog gå ner till tvättstugan snart! Tror mina kläder börjar bli klara för att åka in i torkskåpet och tumlaren, nej inte eh...fisken... maskinen!

See ya all later
Markus

Hope & Glory! Pelle is alive!


HOPP för att Måns ska vinna
ÄRA för att vinna med en låt som inte är till 50% plagiat ;)

Med tanke på att jag umgåtts med schlagernörder varenda lörda de senaste 4 veckorna måste jag säga att jag är rätt insatt i det denna kära festival. Jag har till och med mer koll än mellonörden Markus! :D *stolt*

Nu har det ju varit ett väldans tjat om att Star Pilots - Higher är kopia av Velvet - Take My Body Close som i sin tur delvis plagierat Boy Meets Girl - Waiting for a Star to Fall. Personligen tycker jag att det är helt okej. Så länge det är en bra låt och de har upphovsrätt (för att vara politiskt korrekt) så ingen skada skedd.

Andra chansen nu på lördag. Hemlagad sushi då också. Min kära "semester" börjar också!
Ska bara klara tentan först. Sen ska jag shoppa! NY MASCARA SKA INHANDLAS!
Hört att den ska vara grym! Förlänger fransarna rejält. Ett japanskt märke. Tror de tänkte på oss små asiater med korta ögonfransar när de tillverkade denna. Grejen med denna mascaran är att det är tunna nylonfibrer som bygger upp fransarna. Ju mer man lägger på desto längre blir dem. Men jag tvekar på att de kan bli mer än fem centimeter långa. Skulle ju se dumt ut också.

Ni som undra vilka skor som gjorde mig till förbrytare igår så kan jag berätta för er att det var ett par härliga skor från MONKI. Helt underbart fina!
Kanske blir det dessa till helgen!

Från melodifestival till ögonfransar till kilklackar!
Underbar pellelogik


~~~~

Pelle

Superhero-day

Sheit maj gåd vad jag varit... eh... duktig idag... inte ens hunnit blogga... eller jo, det kanske jag hade gjort men kraschlandade hemma och orkade verkligen inte innan, men nu började VISSA tjata, så får väl ge mig...

Började dagen med att sitta och översätta svenska till kinesiska, det ni... gick till och med ganska bra, frågade inte ens Carro nångång... dock turades jag om med att luta över Patriks respektive Dinas axel... dom har ju rätt bra koll. Lyckades faktiskt lösa det mesta på egenhand i och för sig, så behövde inte kolla så mycket på dom.

Rusade ett par minuter tidigare, för nu skulle Markus Carlson aka Clark Kent aka Superman börja sin hjältedag.... full fart till spårvagnen, sladdar i mig ett par mackor när jag kommer hem... sätter mig i bilen och flyger till Lisebergstation för att hämta min lilla mormor. Man skulle till Sahlgrenska minsan, ingen tid att förlora! Kommer med god marginal innan hennes undersökningstid... lämnar av... flyger hem för att hinna svara på några viktiga mail (guh va vuxet av mig)...

Flyger sedan tillbaka i il-fart till sjukan, hämtar upp henne igen och flyger henne hem till Kungsbacka... där hjälteinsats numero två ska dra igång: MSN-fixing.... hon kunde inte se sina kontakter... då är det inte lätt att vara chatt-drottning. Det fixade jag som om jag inte gjorde annat...


Am I not fierce??

Cya Later
Markus S Carlson

Tänka är överflödigt

Det blev den här gamla godingen... okey kanske inte SÅ gammal men ändå redan en klassiker... totalt utan något som helst djup, utan all tänkbar verklighetsförankring, inte en tanke på världsfred eller ozonlager... en totalt meningslös film. Så totalt jättebra! Den är verkligen hur bra som helst....och man behöver inte tänka mer än absolut nödvändigt.

So much fun... har ni inte sett den, så tycker jag minsan att det är dags!

Hörs senare!
Markus

Sjuttioelvagångersförbrytare


Efter att tagit mig igenom kinesiskan så bar det av på stan som vanligt.... Pelle som fått energi från gud vet var tyckte att vi skulle ut och gå, och hej vad vi gick... knallade oss igenom alla shoppingstråk i en rasande fart... ändstationen var Toni & Guy där Carro lät sig frisseras... självklart var vi vilt nyfikna på hur det skulle bli. Diskussionerna om det där håret har varit många... men se så FIN hon blev... värsta Hollywood-style... me likes!

Påvägen idag så har vi till och med hunnit med ett besök på Myrorna... Pelle har fått för sig att hon ville handla second-hand... vi hitta lite fabulösa pälsar och dylikt, men därifrån kom hon med en väska för att jag gnällt på att hon gått ut utan väska... det var ett köp på hela femtio kronor. MEN sen efter vi hämtat Carro och egentligen är påväg hem så får dom för sig att besöka Monki, med mig djupt suckandes efter... Pelle som har shoppingförbud (!) fram till sin Makrotenta hittar självklart ett par skor som hon bara MÅSTE ha. Jag gör allt som står i min makt för att hindra henne, men den lilla kinesen smetförbi och sprang upp för trapporna till kassan.

Just bra du Pelle.... numera inte första eller andragångsförbrytare, utan snarare nått i stil med sjuttioelvagångersförbrytare!

Nu ska jag se på film... funderar på en av mina lättsamma favvofilmer... får se vad som ligger nära till hands.

Hörs senare!
Markus

Fräsch och ren


When I grow up, Fresh and clean, No.1 chick when I step out on the scene!

Fullkomligt desperat

Nu har det äntligen börjat.... som jag väntat... .Desperate Housewives.... och jo, du läste rätt... jag är en av dom få som orkat vänta till säsongstarten  i Sverige och inte börjat tanka från USA som resten av alla under 30.... så HYSCH på er, jag vill inte veta vad som händer...

Men är dom inte hur snygga som helst? Synd bara att man skriver ut Nicolette Sheridan (Edie Britt) ur serien, hon har visst slutat...synd, hon var en av mina favoriter i serien.


Hela gänget samlat, även Nicolette Sheridan

Be fabulous!
Markus
Ingen bra idé Jonas

Etnisk-minoritets-boll


Wiiieee... fick ett litet ryck och bakade mina kända etnisk-minoritets-bollar även kallade *****bollar och chokladbollar. Känner mig riktigt duktig faktiskt, är lite min specialitet.... men glömmer varje gång hur snabbt det egentligen går... tar typ bara 5 minuter plus diskning, sjukt värt det! En viktig sak är däremot: DISSA kokosen.... pärlsocker är så mycket godare!

Nu är det bara att stoppa in allt i kylen så att dom blir sådär perfekta som bara jag kan få dom till... Passar på att diska under tiden, tänk att allt kul har en baksida.... diska måste vara något av det tråkigaste!

Blir en fabulös TV-kväll; Navy CIS och Desperate Housewives... saknas bara Gossip Girls också så hade det varit nästan fulländat.... (SATC och Abs.Fab har jag ju på boxar)

Cya later
Markus

Det ante mig


Det ante mig att det skulle vara skåningarna som försöker sockerchocka mig till döds... ELAKT! Undra om jag någonsin mer kommer våga dricka cola igen? Tänk om dom försöker förgifta mig med sitt sydländska socker?!

Men åh, detta var ju inte bra, var det inte jag som slutade dricka cola hemma, scheisse... jaja, det var bara denna gången... "LOVAR" mamma! Kinesiskan gick faktiskt mycket bättre idag... snart två lika stora högar.... snart kan jag alla.... typ... kanske inte alla alla, men i alla fall dom som vi fått utdelade.

Talk to ya all later
Markus

Grisar flyger

Haha! Den här var ju skitkul, hur kan jag ha missat den, hon får lätt kvala in bland mina nya idoler, mer konstig opera till folket! Tänk att JAG av alla skulle komma att gilla opera som tidigare bara lyssnat på det på flyglplan för att jag somnar så lätt till det... världen är allt bra föränderlig ibland. Snart kanske grisarna flyger... eller vänta... gör dom inte det?

Malle (som vi numera kallar henne) i all sin glans på idrottsgalan

Pusshej!
Markus

Extra Extra Scoop


Fick den här bilden skickad till mig igår... jag har levt i lite drygt tjugoett och ett halvt år... hela tiden har jag trott mig vara normallång och precis som alla andra barn.... MEN va?!... Jag är tydligen Pygmé.... fasen också! Tur att man åtminstone är kaxig... kort och kaxig säger Mamma är bra... eller är det sånt alla mammor säger?

Livet är inte lätt ibland... kanske blir tvungen att vila flera minuter med att blogga om jag ska överleva detta!

Observera att jag gjort personen bredvid mig totalt anonym... det var denne person som skicka bilden, hota med att döda mig om jag la upp den... tyckte sig se ut som en jätte... men va fasen, var glad för det!! Jag är en pygmé... till och med Pelle är ju längre... SUCK

Hörs senare!
Markus

Kan inte

Då var man där igen... på kinesiska...känns dock mer som grekiska.... fattar inte riktigt just nu... eller jo, det gör jag ju, men är megakass på att komma ihåg tecken, har typ glömt alla.... ni ser mina fina högar, en hög med tecken jag kan och en som ja... jag kanske borde kolla lite mer på.... när jag väl gjort det så ska jag tydligen kunna typ en sidådär 450 tecken..COOLT!! Med vid bordet satt också Jonas som pysslar med lite Mikroekonomi och Pelle som sysslade med lite Makro.... skönt att ha dom där grejorna klara!

Har dock precis halvt tagit livet av mig själv på grund av för mycket blod i huvudet.... skulle leta reda på färgkoden till bilen, som visst satt upp och ner i bagageutrymmet, min snälle far har ju tydligen åkt land och rike runt och fått tag på två nya dörrar. Ja, ni läste rätt.... två.... blev ju krockad på ena sidan som ni vet... men har haft inbrott på andra sidan.... dock långt tidigare, så nu har jag alltså TVÅ sabbade framdörrar... snyggt verkligen!

Hörs senare med ett riktigt scoop!
Markus

Malena for the win


Hur snyggt och proffsigt är inte detta framträdandet egentligen??!!

Vi såg ju på mellon hemma hos Christopher också, måste säga att jag för första gången i år var hur nöjd som helst... alla jag ville skulle gå vidare gick vidare. Bara synd att Sarah Dawn och Malena ställdes mot varandra i duellen, skulle varit dom som gick direkt och Agnes med Star Pilotes till andra chansen... men men.... nästan rätt i alla fall.

Men seriöst vad hade dom på sig??! Agnes såg ut som en pudel fast i en discokula... tanten Alfengren (eller vad hon nu heter) ska vi inte ens prata om... Sarah Dawn såg ut som våran rokoko-byrå med översta lådan utdragen!!! Typ bara Malena som var både snygg och proffsig... och vilken låt sen, så himla häftig! Skicka henne till Moskva så kanske vi slipper ligga sist hela tiden.

Over and out!
Markus

White trash

Blä vad mycket bilder det blev!!! Upptäckte att jag knäppt av över hundra kort igår, så det fick bli lite axplock...

Christopher var kvällens huvudattraktion, han fyllde visst år.... fick massa fina presenter... till exempel typ 25 stycken Hemköp-påsar, skitbra att ha ju! Fick en snygging-skjorta av oss och så till det hemliga paketet jag snackat om ett par dagar... fraktat hela vägen från skåneland: en Miley Cyrus tischa (så säger man tydligen där nere...), visst är den bara hur cool som helst... observera att jag smög in den i inlägget redan igår.

Nu var det bara att släppa loss i allt lyckorus.... vilket betyder DANS.... mycket dans blev det, kanske för mycket eftersom jag har träningsvärk typ överallt haha. Blev lite avbrott mitt i då vi fick delta i frågesport... hamnde i sänglaget även kallade "Trash"... motståndarna: sofflaget även kallade "Roffes"!! Vi gick in stenhårt, vet dock inte vilka som vann till slut, men vet att vi slog dom på alla intimfrågor i alla fall... passande nog. Dom slog oss i allt vad matte och logik heter... men HALLÅ, har man inte druckit lite för lite om man kan räkna roten ur när man är på fest?! Vinsten gick till den som var engagerad i tävlingen OCH som klarade temat bra... vilket blev Therese, grattis!

Tänkte dragit ut efter festen... men eftersom jag kom därifrån klockan typ tre så kan ni nog räkna ut själva att det inte blev så mycket med det... konstigt va?!

Hörs om en liten stund...  men bjuder på ett par bilder till... typ jag som fågelskrämma, Christopher som VD (typ)och Karin som cooling:



Coolingar vi är

Cya all soon
Markus

Träningsvärk eller nått

Trots att vi inte kom ut på krogen igår så blev det massa dansande... när jag säger massa är det ingen underdrift.... jag har typ träningsvärk eller nått...


Shady lady... .den fick oss allt att dansa som små blå igår

Erik blir gammal


Se där ja... första födelsedagsfesten i bildform...

Denna fest var i Eriks ära... även om han faktiskt inte fyller år förrän om ett par dagar... konstiga saker det där... men men. Festen börjar hemma hos Erik i hans korridorslägenhet.... självklart så tar ju jag det ordagrant... det vill säga, jag, Stina och Birgitta hamnade liksom i korridoren merparten av tiden hos Erik... mysigt där på golvet

Festen bar vidare till Parklane... mycket folk var det där minsan... bland annat Babsan....det ni! Självklart knäppte jag av en bild...

Blev väldigt mycket dansande.... och mötte massa kompisar som inte brukar vara i Göteborg... sånt är väldigt roligt.

Nu får ni inte slå ihjäl mig, men jag glömde min kamera på födelsedagsfesten igår... och gårdagens bilder finns inte så många på mobilen... så bilderna från igår kommer senare ikväll... och ni ska veta att DOM är värda att vänta på... my god asså! Men bjuder på en liten teaser...

Cya later
Markus

RSS 2.0