En down

Så där ja! Halva livet tillbaka. En tenta down. Den jobbiga. Tror till och med den gick vägen. Så ikväll blir det kombinerad Stockholmsfest och tentafest i Casa Carlson.

Spännande gårkväll. Besökte ett stycke förfest, vilken jag fick lämna tidigt och i nyktert tillstånd. Det gjorde inte mina nuvarande roomies. Dom snubblade in livrädda för att väcka mig vid sex-tiden. Det var onödigt för jag var redan vaken och rabbla paradigmer.

Jenny, Josef och Jonas. Vissa ville vara med på bilden hellre än andra.



Nu ska vi springa över till affären och handla.

Pusshejs!
M

Festtenta tentafest

Avundsjuk. Det är vad jag är. Jenny och Pontus piffar sig för fullt. Jag bläddrar i mina anteckningar. Kul. Not. Tenta imorgon klockan nio. Vill tillägga att det är Halloween-helgen. Vem lägger en tenta på Halloween?!? Så imorn får jag ha en jäkla tentafest istället. Det tycker jag är en bra idé.

Jenny och Pontus mitt uppe i sitt piffande.



Nu ska jag agera smakråd.

Pusshejs!
M

Houseman

Då var det nu en grym ordning i min lägenhet. Typ mått dåligt över att se saker ligga överallt. Min fåtölj var belamrad med sju par byxor och sex långärmade tröjor. Visste knappt att jag använt så mycket. Nu var det i alla fall fixat så jag har förtjänat en kväll i soffan. Kanske till och med ska beställa pizza!?

Just konstaterat att dagens TV-tablå är ungefär lika kul som Burrell & Morgans paradigmer, eller kanske inte riktigt så illa, men tråkig är den i alla fall. Så frågan är vad jag ska kolla på då? Får nog bli lite Cougar Town och Desperate tror jag bestämt.

Var till och med duktig och vek kläderna som tidigare låg utspridda.



Nu försvinner jag in i min värld.

Pusshejs!
M

HAHAHA

HAHAHAHA! Micke skickade denna till mig så fort jag öppnade ögonen idag typ. Kan ju säga att jag vaknade till liv rätt snabbt. Galen unge. Han har fler videos också. Dom får jag inte kolla på nu.

God morgon förresten!

Unge som mimar till Rihanna's Only Girl. HAHAHA. Missa inte refrängen.



Nu blir det off till skolan.

Pusshejs!
M

R.I.P.

Jag är död. Åtminstone fram till den fjärde november. Totaldäckade på sängen när jag kom hem från skolan. Vipps sov jag förbi middagen. Blev dock lite piggare när jag kom på att det bara är en månad och fyra dagar kvar till Miami. Tänker hänga på beachen dagligen. Känner mig värd det.

Om någon missat det så är det Despan på TV ikväll. Kan hända att jag redan sett avsnittet. Men värt att se ändå.

Miami i våras. Too long ago now. Man borde åkt dit så fort hösten började egentligen.



Nu soffhäng som aldrig förr!

Pusshejs!
M

King of the Swingers

Min nivå av trötthet idag är oslagbar. Kunde inte somna igår. Skyller på månen som vanligt. Paradoxalt sluta det med att jag försov mig. DOH! Ändrade dessutom min presentation i absolut sista sekund men det gick vägen tror jag.

Efter att dessutom ha pluggat vidare med både grupparbete och diskussion så känner jag mig mer än värd att ligga i soffan resten av kvällen. Har hunnit kolla igenom alla uppträdanden från X-Factor UK nu. Många grymma denna helgen!! Katie förbli dock lite av en smygfavorit of  mine. Ni har väl inte missat att Svenska Hollywoodfruar börjar idag?! Dags för en dos Maria Montazami med andra ord.

Katie Waissel - King of the Swingers. Från djungelboken. Tror alla känner igen den.



Nu ska jag lyssna på favoriterna en gång till.

Pusshejs!
M

Juno

Om ni inte märkt det så är det Juno på tv nu. Den är najs. Mer eller mindre tvingade min familj att inte byta kanal. Nu sitter vi här och fnissar ikapp. Men nu har någon sucker kommit på att det ska vara nyheter mitt i allt. Vad är det för dumheter?!

Ellen Page i Juno. Lätt en av mina favorit skådisar.



Nyheter nu: brott i Malmö. Som vanligt.

Pusshejs!
M

Personal Bodyguard

Våran arbetsgrupp i skolan har förmåner. Vi producerar så revolutionärt material att vi fått en egen bodyguard. Seriöst dubbelt så stor som jag. Klarar tydligen att lyfta både mig och Jesper i bänkpress. Scary. Inte alla grupper som har sin egna Terminator. Vi har tur.

Victor aka Terminator. Don't mess with our group säger jag bara.



Nu återgår jag till The Bourne Identity.

Pusshejs!
M

Nytt från B.E.P.

NYTT Från Black Eyed Peas. Är tydligen bara en demo, men jag tror den är rätt så klar. Ska finnas med på nästa platta. Blanda Dirty Dancing med Black Eyed Peas och en gnutta Guetta så får ni detta. En salig blandning but I like it. A lot.

Black Eyed Peas - The Time (The Dirty Bit). Nytt nytt nytt. I like.



Nu ska jag sova. Plugg och jobb imorgon.

Pusshejs!
M

Just hangin'

Kom ju som sagt inte hem i söndags. Så vi tänkte att det var lika bra att gå ut en liten sväng till. Hamnade på båtjäveln. Dock den lugnaste för min del. Man säger att en bild säger mer än tusen ord. Denna gång får jag nog hävda att några bilder säger mer än de borde. Kolla ögonen. Va ju kul att posa liksom.

Njut (?) av bilderna här nedan. Resten av albumet är som tur var "privat" på fäjsbuck.

I Shirres hiss efter besöket hos henne och hennes mamma.

Jag, Josef och Samir, vi har fått några ljusstavar att leka med som synes.

Jag tyckte visst om att hänga i taket. Valde att göra det på typ hälften av alla bilder.

...som sagt, gillade att hänga i taket. Det där ögonblicket är anledningen till att min högra hand är öm.
Var dock inte ensam om att trivas i taket. Även Josef gör det på typ hälften av sina bilder (typ).



Nu är det dags att ta sig till sängen.

Pusshejs!
M

Santa Claus Is Coming To Town

Galet uttråkad. Det är jag det. Science in Management kommer ge mig mardrömmar. Fick därför bli en långpromenad på ett av Skatås spår med Josef. Luft är najs. Ikväll blir det bio med frugan aka Anna. Inception blir det. Hon har visst inte sett den. Den är bra.

Önskar att någon kunde slå mig. Satt nyss och bläddra genom mina playlists och råkade starta min julspellista. Nu kan jag inte stänga av den. Glömmer varje år av hur mysigt jag tycker julmusik är. Men skärp dig Markus. Det är oktober!!

Anna och Pelle på hotellet i Milano, nyår förra året. Vad som händer på nyår i år är ännu oklart.

Fick lite jul-feeling så här ser ni Familjen Carlsons julkort förra året (brorsan var i Miami).



Nu blir det än mer plugg fram till ikväll.

Pusshejs!
M

Freakin' amazing

Sitter nu på tåget och hänger framför X-Factor (lite som vanligt med andra ord). Som utlovat lägger jag upp det förmodligen bästa här. Denna kvinnan, Treyc Cohen blir ju bara bättre och bättre. Freakin' amazing.

Treyc Cohen - Purple Rain. Från X-Factor UK. She's one fab lady.



Nu ska jag kolla lite mer innan det blir pluggdags.

Pusshejs!
M

Stuck in Stockholm

Fick inget tåg hem idag. Så får bli imorn istället. Inte så att jag lider direkt. Sitter här med Samme och Josef, dricker cola och kollar på X-Factor. Man kan ha det sämre. Kan tänka mig att jag typ imorn kommer slänga upp ett par klipp.

Nu vankas det thaimat så ingen idé att hänga här längre.

Igår tyckte Dan och Samme att det var för jobbigt att stå upp i rulltrappan som normalt folk.



Rebecka Ferguson på skärmen just nu.

Pusshejs!
M

Som ett djur på zoo

Igår blev det inflyttningsfest i casa Wennberg. Det var mycket lyckat. Efterföljt av att vi gjorde staden osäker såklart. Samir åt en bulle. Han såg ut som ett djur på zoo. Attackera och sluka den där bullen i ljusets hastighet. Herregud sa jag bara och tog en klunk på mitt vin. Najs.

Josef tyckte igår att det var en briljant idé att vid 24-tiden boka en biljett till Stockholm. Så idag dök även han upp här en aning förvirrad. Detta firas med att vi nu ska ut och göra staden återigen.

Samir, Felicia och jag. Man skulle kunna tro att Felicia var en aning trött. Det är i alla fall en version.
Dover experimenterar med belysningen för det är ju så normalt.
Samir tyckte det var för kallt här inne och tror att dessa tre ljus ska lösa problemet.
Mina två husvärdar Samir och Simon. Dom tänkte posa med sina telefoner. Det blev inte så.



Nu ska vi tagga här. Så på med musiken ASAP.

Pusshejs!
M

En drink på det

Blev en sväng på stan idag. Stockholm alltså för den som är lite efter. Eller blev en rätt kort sådan. Jag och Samme mötte upp FeliciaNK där vi tog vårt sedvanliga varv. Lite spaning sådär på fredags eftermiddagen. Inte fel inte fel. Hämtade upp Dan och gjorde en snabbsväng på Teknikmagasinet (!).

Sen var vi trött på att gå så blev till att sätta sig på första bästa. Vilket alltid innebär Friday's om man är inne i stan. Så där käkade vi lunch medan Felicia körde direkt på efterrätten. Blev en drink på det. Så nu är vi redo att göra Stockholm osäkert ännu en gång.

Känner att bilden inte kräver någon närmare förklaring. Den talar för sig själv.



Nu är det dags att piffa sig tydligen.

Pusshejs!
M

Pappa på burk

Var på bio idag. Såg på Pappa på burk (sämsta försvenskningen någonsin tror jag), The Switch på engelska. Vi bestämde den i absolut sista sekund. Jag hade inte ens hört talas om den (tror jag) men blev glatt överraskad. Skratta så jag grät i slutet. Mycket sevärd får jag säga.

Nu över till något annat... vart har alla divor tagit vägen?? Är som att man inte får vara diva längre, våra få stackars divor som lever kvar är ju lite halvmesiga om man jämför med the real deal, ur-divan, divornas diva, Shirley Bassey. Det är nått med den generationen. Kan det inte komma en ny divageneration snart?! Så sjukt underhållande. Kolla bara på hur kvinnan klär sig när hon sjunger en låt vid namn "This is my life".... samma titel som lilla Anna Bergendahl fast LITE annorlunda förpackning kan man säga. This is the way it is supposed to be.

Shirley Bassey - This is my life (live 1979). Älskar den vulgära pälsen. Älskar egot som genomsyrar allt.



Nu börjar det nog bli dags att sova.

Pusshejs!
M

Sitter och häckar

Då var man on da way så att säga. Sitter på tåget och häckar. Är en aning hungrig men har en påse kanelgifflar med mig så det löser sig nog. Plus att vi just har bokat in en fettokväll ikväll. Det är najs! Nu har jag hela resan på mig att bestämma vad vi ska kolla på. Några förslag?

Där sitter jag och ser lite filosofisk ut... eller nått sånt.



Nä, känner att det är dags att käka gifflar.

Pusshejs!
M

In navy blue or black

Hoppas verkligen ingen lyckats missa att det är International Suit Up Day idag!? Kan meddela att det var rätt så många fler kostymer än normalt på Handels idag. Varje gång jag har på mig en kostym så tänker jag att jag borde ha det oftare. Riktigt skönt ju! Att det dessutom är hett är en bonus.

I helgen blir det Stockholm. Ska bara lösa hur jag tar mig dit också. Det kan bli spännande. Helst vill jag ha en gratisbil. Worst case scenario blir att ta sista minuten tåg. Till Stockholm ska jag i alla fall.

Japp, kände mig mer eller mindre  tvingad att posa lite med kostymen. Så det gjorde jag.



Nu blir det till att käka något. Undra vad.

Pusshejs!
M

Nothing suits me like a suit

Killar. Imorgon gäller det. Alla killar som läser detta ska ha kostym på sig imorgon. Ni har inget val. Det är trots allt bara International Suit Up Day en gång om året. Allt för att hedra Barney Stinson (How I met your mother). Suit up boys! Jag ska snart stryka min skjorta för imorgon.

Nothing suits me like a suit.

Barney Stinson - Nothing suits me like a suit. Borde typ ha den som alarmsignal eller nått.



Hmm. Sova en halvtimma och sen plugga!? Jomenvisst.

Pusshejs!
M

Miami biatch

Då var det dags igen. Ett stycke Miami-resa bokad och betald. 30 november bär det av och tänker inte vistas på svensk mark förrän den 13 december. Ett efterlängtat avbrott i plugget. Ska inte shoppa en pryl innan dess (kanske) för väskorna hem ska vara  proppfulla.

Det var det roliga idag. Nu till det inte så roliga. Pluggdags. Jajjemen. Läsa om Organizational Behavior är ju så fantastiskt roligt att jag måste spendera min kväll med just detta. Känner att det får bli lite YouTube på det!

Bilder från Miami senast, det vill säga i april. Hoppas att det blir lika gött denna gången.



Nu åter till mina kära små artiklar.

Pusshejs!
M

Katie Waissel

Som tidigare lovat så slänger jag upp ett klipp från gårdagens X-Factor UK. Många som var skitbra. Men det är dom som är lite annorlunda som imponerar mest på mig. Väljer att slänga upp Katie Waissel. Hon är för mig lite av en modern Cindi Lauper. Ascool brud.

Katie Waissel - We are the Champions. Gillar att det vilar lite på gränsen hela tiden. Sjukt snyggt också.



Funderar på om man skulle över och shoppa chips kanske?!

Pusshejs!
M

Good morning

Riktigt kul igår. Alltid kul att festa med folk man inte är van att festa med. Började kvällen hemma hos mig, jag, Josef och Christoffer. Vi, en flaska skumpa och ett par Cuba Libre senare så var vi redo för stan och Stockholmarna. Mycket kul verkligen.

Den här morgonen har spenderats framför YouTube och X-Factor. Kan meddela att det kommer komma upp minst ett klipp från det ikväll så fort jag kommer från jobbet.

Lite skumpa, lite Lasse Åberg, lite vänner, vinnande kombo.



Nu får jag fixa klart mig och dra till jobbet.

Pusshejs!
M

Burlesque

Shirre skickade denna trailern till mig så fort jag loggade in på datorn. Hon blev alldeles till sig. Hon var inte ensam om detta. Längtar redan till januari då den kommer till Sverige. Känns väldigt Moulin Rouge. Det gillar vi! Ballt att Cher är tillbaka som skådis också. Burlesque.

Men nu ska det piffas, diskas och bytas om här. Get this party started on a saturday night, everybody's waiting for me to arrive som P!nk skulle säga.

Trailer till Burlesque. Real nice!!



Nä nu får jag sätta fart.

Pusshejs!
M

På äventyr

Spännande igår. Kinaklass-reunion. Mycket trevligt. Vi hängde loss hemma hos Patrik för att sedan dra oss vidare till vad för mig är helt outforskad märk. Närmare bestämt Andra Långgatan. Spejsat! Inte nog med att det var Andra Lång, det var till och med i Ung Vänsters lokaler. Snacka om ny mark.

Idag blir det jobb. Sen har jag hört ryktas att några Stockholmare är på väg ner för att göra oss sällskap i Götet. Detta kan bli ytterligare en spännande kväll alltså. Me likes.

Inne i Ung Vänsters lokaler. Min mobilkamera imponerar verkligen. Not. Får duga.
Pelle skrek: "MARKUS MARKUUUUS", jag bara: "Vadå??", Pelle:"KOOOOLLAA, CUUUM".



Om man skulle ta sig ur sängen snart kanske?!!

Pusshejs!
M

Time to do some good

Blir så trött på mig själv så jag vet inte vad. Stressade som fasen imorse för att hinna till gruppmöte klockan tio. Väl på skolan kollar jag på klockan. Konstaterar att den bara är nio. Jag har tagit mig till skolan en timma för tidigt. Skit!! Var ju så skönt att sova dessutom.

Får väl försöka göra lite nytta. Vilket jag faktiskt lyckats med. Två artiklar funna och massa musik spelad. Frukost inköpt från SjuElvan så nu kan jag snart bli människa igen.

Will.I.Am and Nicki Minaj - Check it out. Lite skön såhär på morgonen får jag säga.



Nu ska jag leta flygresor. Har inget bättre för mig.

Pusshejs!
M

Here we go again

UPDATE 23.18: SE DEN INTE!! Seeeeeeeeg!!

Som dom flesta som känner mig vet så är mitt närminne i det närmaste obefintligt. Nu var det ren tur att jag kom ihåg att lägga in en påminnelse i telefonen också. Ska på bio med Anna om en liten stund. She's my cinema partner in crime.

Blir ett besök i baren innan filmen som vanligt. Efter våra spritopolitans blir det The American med George Clooney. Utspelar sig delvis i Norrland. That's kinda cool. Typ därför vi ser den.

George Clooney i The American. Blir spännande. Lönnmördare är coola på nått sätt.



Nu ska jag nog se till att fixa mig lite. Ser ut som en plugghäst nu (or not).

Pusshejs!
M

The Bitches

Ägnat mig åt att kolla på Disney-klipp på YouTube när jag borde läsa artiklar. Men tänker att jag blir mer och mer fokuserad. Efter att ha kollat några klipp så hamnade jag på detta med Whitney och Mariah som sjunger When You Believe från Prince of Egypt. Älskar hur Mariah ger Whitney värsta bitchiga minen när Whitney tar i från tårna kring 3.20. 1-0 till Whitney.

Missa inte Mariah's min vid 3.20 It's wonderful haha.



Nu blir det till att återvända till mina artiklar.

Pusshejs!
M

Köp medges ej

Då var man nyfrisserad. Grymt skönt. Blev dock lite dramatiskt. Kom tillbaka för att även köpa vax, so far so good. Ska betala med kreditkortet, "köp medges ej", nähä, testar betalkortet, "köp medges ej". Vid detta laget var jag ganska bitter vill jag lova för fanns ju pengar på båda två.

Ringde bankens kundtjänst. Tre köp har gått igenom. Nu blev jag riktigt bitter. Tur att hon på kundtjänsten var underbar och sa att dom fixar tillbaka mina pengar. Sluta dock med att jag fick betala vaxet kontant. När hände det senast?!?! Kontanter liksom.

En nyfrisserad och en aning trött Markus ser ut så där.



Nu blir det att läsa några fler artiklar innan jag infinner mig på Polishuset.

Pusshejs!
M

Today's news

Idag har varit en ovanlig dag. Det har varit sol i Göteborg trots att det står oktober på kalendern. Var det igår också. Helt galet. Men jag klagar inte. Nu kan man ju schteka lite längre med solbrillsen. Hängde på Handels innergård och hade gruppmöte efter föreläsningen idag. Sånna gruppmöten får det vara mer av tycker jag.

Jag kom på förut att jag inte klippt mig sen slutet av juli. Helt galet. Kan ju för sjutton göra min soltofs igen. Det gillar vi inte. Nu ska det klippas hår!! Eller kanske inte riktigt. Imorgon ska det klippas hår! Jajjemen. Hur det ska se ut vet jag inte. Typ som förra gången tror jag.

Anu, Jesper och Victors ben på gruppmöte. Själv var jag kameraskygg.



Nu blir det mat. Sen blir det TV.

Pusshejs!
M

In my defence

Har varit inne i en total Queen-period senaste dagarna. Igår hittade jag denna låt av Freddie Mercury som soloartist. Jag säger som Queen sjunger: all the good die young. Sorgligt.

Freddie Mercury - In my defence. Kan inte någon bara ge mig hans röst?!



Nu åter till mina inte så roliga artiklar.

Pusshejs!
M

Bra tider idag

Min lillebror tyckte det var dags för oss att schteka lite idag. Så det gjorde vi. Självklart var vi tvungna att ta varsin bil för att kolla till båten nere i hamnen. Fota det var vi också tvungna att göra. Sen är jag ju tvungen att lägga upp det här. What else to do!?

Resten av dagen har jag spenderat som målare. Så nu har vi en fin insida på balkongen i alla fall. Det är alltid något. Utsidan får bli nästa vår eller sommar.

Schtekigt värre. Philip påpekade att jag ser ut exakt som Pappa på ett gammalt kort. Undra var jag kan hitta det?



Nu blir det kolla på film med Mamma och brorsan.

Pusshejs!
M

RSS 2.0