C'est la vie

Hums. Jag glömde min kamera på förfesten igår. Oops. Får hämta den sen. Tog nog rätt mycket bilder. Tror jag. Ikväll ska vi ha Thanksgiving Dinner hemma hos mig. Lite tidigt kanske. Men vem bryr sig liksom.

Ligger och halvkollar lite på gårdagens Idol. Reza for the win! Ligger också och kollar youtube. Snacka om simultankapacitet. Hittade just ett underbart ABBA-parodiklipp. Jennifer Saunders är KUNG. Eller kanske skulle säga drottning? Sjukt fab i alla fall.

Jennifer Saunders och nån med Abbaparodin C'est la vie...




Nu ska jag åka och hämta Schlager och kanske min kamera.

Pusshejs!
M

Partyoutfitta

Blev ingen vampyr av mig. Blev en vanlig partyoutfitta. Blir jag ändå godkänd?? Kolla inlägget innan för att jämföra!!

That's me ready to party all night long....





Nu spriiiiiinga till spårvagnen. Ha en bra kväll allihopa!!

Pusshejs!
M

Bestäm åt mig

Jag försov mig. På kvällen. Inte så fab. Nu har jag nästan bråttom. Fasen. Ikväll är det party. Tänkte varit vampyr i natt. Typ Twilight vampyr liksom. En sån snygg. Inte nån tråkig Dracula. Sminkar mig för fullt. Går inte så bra.

Skulle haft färgade linser egentligen. Blåa var tanken. Tog på dom men såg typ ingen skillnad mot mina vanliga gröna. Skippade helt enkelt det. Nu börjar jag därför även bli tveksam om jag ska gå sminkad eller som vanligt? Ni bestämmer. Ni har tills jag bytt om klart på er att bestämma. Skynda skynda!!!

Ska jag se ut så där eller ska jag bli snygg istället??? Bestäm NUUU




Nu ska jag äta mat och byta om. Skynda er att bestämma åt mig.

Pusshejs!
M

Rivertons skybar

Har pluggat tills nu. Duktigt va. Operativ styrning minsan. Inte alls speciellt fab för tillfället. Det ska det bli ändring på nu. Ska på katalogreleasen för med Gadden (skolans arbetsmarknadsgrupp). Rivertons bar minsan. Där ska det drickas cosmosar är tanken.

Kolla lite på katalogen ska vi göra också. Blir dock tidigt för mig. Plugga imorn igen. Urk. Nu måste jag dra. Bråttom bråttom.

Titta så gott det ser ut... Cosmopolitan för den som inte fattar.




Får se om jag orkar blogga/kommentera från mobilen sen.

Pusshejs!
M

Riktigt heltidsjobb

Vara hemmafru är ett heltidsjobb. Fråga bara Anna Anka. Eller min mamma. Eller varför inte denna underbara kvinna? Hon berättar sin dagliga historia som ingen annan. Fab.

Jude Johnston - The mom song. Sjukt rolig. Det mesta stämmer.




Sthlm-Arlanda på TV nu. Känner inte att jag diggar det.

Pusshejs!
M

Skipping Christmas

Nu tycker ni väl att jag är galen eller nått. Ska klargöra nått. Jag älskar allt som har med julen att göra (nästan), belysning (ju mer desto bättre), krimskrams, glitter och även det mesta av julmaten. Ändå kan jag utan att tveka, mer eller mindre hoppa över själva julen.

Tillhör inte en av dom där Kalle-Julmat-Jultomte-Dansa-runt-grannen-familjerna som flänger runt till hela släkten enligt nått gammalt schema över julen. Vi kan lika gärna mer eller mindre skippa julen och chilla utomlands. Visst vi säger God Jul och ger nån symbolisk present. Mycket mer än så är det inte. Jag älskar det. Kan utan att tveka välja bort juldagarna mot att vara utomlands.

Finns en bok/film som enligt mig är helt underbar; Skipping Christmas (Julfritt). Handlar om att försöka skippa julen. Möts med stort motstånd av grannar med alla traditionsenliga måsten inför julen. Vi har inga måsten hos oss. Hur är det hos er, kan ni också skippa julen?

Mysig jul i Kapstaden. Mänsklig julgran. Det är fab.




Dags att planera vad som ska hända och ske på julen i år!

Pusshejs!
M

Kompis med Du Pont

Ni som varit lite uppmärksamma vet att jag är hemma hos mina parents. Det är himla käckt. Ordnat biobiljetter till This is it. Fått mat. Kommer få matlådor. Klagar inte.

Med min bror utflugen är jag nu enda barnet. I alla fall när jag är hemma. Det är bra. Då skäms man bort. Skäms bort gör tydligen min bror med. Seglade tydligen med Du Pont-familjen idag. Ni som läser ekonomi SKA veta vilka det är. Sjuuuukt fab! Kolla min brors blogg Tryck här Tryck här Tryck här

Mammas hemlagade kyckling är da best!




Dags att ladda järnet inför Desperate Housewives. Ratta in det nu.

Pusshejs!
M

Going R-Patz

Vampyr. Tror jag är det. Har mina huggtänder kvar (kolla noga på headern). Nu är det ju dessutom sjukt trendigt att vara hunkig vampyr. Okej. Hunkigheten kanske jag saknar. Men nog sjutton ska jag bli vampyr. Fab.

På fredag kommer jag möta nattlivet för att suga blod. Har dock ett prooblem. Behöver bli blek och skräckinjagande. Typ skaffa gula linser. Sot runt ögonen. Massa vitt puder. Behöver nån som vill sminka mig. Någon frivillig där ute?

Robert Pattinson ur Twilight... folk säger att vi är lika. Nu ska det bli verklighet!




Nu har Mamma lagat mat åt mig. Sjukt bra. Missa inte UB och DH ikväll på femman!

Pusshejs!
M

Helvetet har frusit till is

Stoppa pressarna. Helvetet har frusit till is. Månen har krockat med solen. Markus har varit på gymmet. Man vet att det var länge sen man tränade när det tar 10 minuter att hitta dörren. Gick runt runt och kom aldrig in. Typ.

Väl inne kände jag mig rätt lost. Bokstavligt talat. Hittade inget. Efter mycket om och men kom jag igång minsan. Blev uppvärmning på cross-trainingen. Sen mage och bröst. Typ dom enda muskelpartierna jag kommer ihåg hur man tränar. Ooops. Hjälp liksom.

Fula bilder utan blixt. Med blixt gapskrattade gubbarna åt att jag fota mig själv....




Nu ska jag bara ligga här och känna mig duktig för att jag aktiverat operation BEACH10.

Pusshejs!
M

Cräjzy kvinna

Detta kan vara jordens största pucko. Okej kanske fysiskt största för hon ser inte så tjock ut. Men klart största puckot ändå. Typ dör när hon säger "How dare you to not obey the lord?" eller nått liknande. Kul kvinna det där. Galen skulle jag nog kalla henne.

Förbered för skrattanfall och även ett mindre vredesanfall.




Nu ska jag utföra lite hemliga sysslor. Får se om ni kanske får veta senare.

Pusshejs!
M

Verklig kärlek

Har kommit fram till en sak. Coca-Cola är perfektionism. Originalet. Inte något lightvariant eller annat onödigt. Originalet. Först förpackningen som skriker ut "KÖP MIG, KÖP MIG". Slampigt. Du öppnar flaskan och hör hur kolsyran fräser till så där förföriskt som bara cola kan.

Det bubblar himmelskt i glaset när du häller upp. När den kalla colan når dina läppar känner du bara hur du möter den verkliga kärleken. Allt känns bara rätt. Smaken får dina ögon att rulla sig inåt av lycka. Du är tillfreds för att du dricker cola. Coca-Cola perfektionism buteljerad.

Coca-Cola. Drycken från heaven. Magiskt bra.




Nu väntar jag bara på att Coca-Cola ska ringa och anställa mig.

Pusshejs!
M

Brittan och Michael

Mäktigt är ett bra ord. Både Michael och Britney på scen ihop. Kan bara vara lyckat. Dessa två legender delade scen under Michaels 30 års jubileum 2001. 30 år som soloartist antar jag då. Kul att höra två så totalt olika röster blandat i en så känd låt dessutom. Me likes. Alot.

Observera Brittans kropp. Herregud. Den är helt perfekt. Den gången. OMG säger jag bara. Så sjukt snyggt går den kvinnan. Med en så sjukligt bra hållning som bara dansare kan mäta sig med. Just det alla ni. Börja dansa så får ni en bra hållning på köpet.

Michael Jackson och Britney Spears - The way you make me feel. Fab.




Oj. Nu måste visst datorn laddas. Oops.

Pusshejs!
M

Inte så vacker

Jag skulle ta det lugnt igår. Gick bra tills Körslaget började. Ville typ ta livet av mig. Så sjukt tråkigt program. Va inte svårt att övertala mig att följa med ut. Typ hoppade av glädje över att slippa Körslaget.

Helt otroligt hur man kan vara så snygg på kvällen och så ful på morronen efter. Må så bra på kvällen och så dåligt på morronen. Galet. Vad gjorde ni igår?

Kvällen innan.... fortfarande pigg och fräsch...
Det där är Markus inte-orka-gå-upp-ur-sängen-trött.....not so fab.




Funderar på att göra nått men känner på mig att jag kommer stanna här.

Pusshejs!
M

Skabbig man

Inte ofta jag gör så här lite. Verkligen inte gjort något alls idag. Sjukt skabbigt. Inte ens fixat mig. Vilket jag vanligtvis gör bara jag ska ut och köpa mjölk. Måste ju alltid vara lite tillpiffad och top notch som Maria Montazami skulle uttryckt det.

Håret är på sniskan. Ansiktet ska vi inte ens tala om. Kläderna består av gammal urtvättad seglings-tischa, fleecebrallor och hoodie. Kunde lika gärna tagit på mig Foppatofflor liksom. Inte så pördig. Tror inte jag kommer visa mig bland människor idag. Bara alla som kollar bloggen. Oops.

Snygg pose i fleecebrallorna får jag säga. Fab. Eller INTE.




Nu ska jag bestämma vad jag ska göra resten av kvällen. Förslag?

Pusshejs!
M

Vill ha sällskap

Måste boka. Nu. Helst igår. Ännu bättre för nästan en månad sen. Dör om jag inte ser den. Måste ha nån som vill se den med mig. Vad sägs om nästa söndag, någon frivillig??

Lovar att det blir trevligt. Join me. It will be FAB. This is it!

.
Michael Jackson - This is it.... hans sista konsert som aldrig han genomföras.




Skynda skynda med att acceptera min invite. Vill boka NU.

Pusshejs!
M

Skabbig modell

Jag ska sova till jul. Ungefär. Ska bara kolla på lite Idol först. Var en lång dag. 4 tim föreläsning. Typ. Göra labb. Typ. Åka hem för att vända till jobbet. Utvecklingssamtal. Wiieho. Nu ska jag minsan bli utvecklad. Fab.

 

Kan meddela att den ekonomiska orderkvantitetsmodellen inte är jättesexig faktiskt. Till och med lite skabbig om jag får säga det själv. När vi började gapskratta åt PQ-formeln och tävla i "putta-längst-på-kontorsstol" konstaterade vi att det var dags att gå hem.

 

Bara jag som tycker det ser en aning suspekt ut?

Glömde 3D-brillsen i BION... men dom såg ut typ sådär. Sjukt fab. Eller hur?

 

 

 

Idag ska Reza sjunga Queen - Don't stop me now. Den kommer vara bäst. Löve Queen OCH  Reza.

 

Pusshejs!

M

 


Bloggskadad

Jag hatar att vänta. Typ spyr om jag måste göra det. Efter bion. Som va grym by the way. Gick jag till vagnen. Upptäcker till min förskräckelse att det är 17 minuter kvar. SJUTTON MINUTER. Inte en chans att jag väntar. Går helt enkelt hem. Utan handskar. Kallt.

 

Halvvägs har jag tråkigt och är kall. Bloggskadad som man är så har jag självklart kameran i innerfickan. Hmm. Kul. Night mode on! Springer ut i gräset och fotar nån lysande vattenpöl. Kunde ingen förresten sagt att gräset var blött? Fotade typ vägljus också. Sjukt kul ska ni veta. Fab liksom.

 

Tänk så kul man kan ha med genomblötta fötter och en kamera i mörkret...

 

 

 

Nu tänkte jag nog allt ta och sova en sväng. Eller två kanske.

 

Pusshejs!

M


Upp och iväg

Wiie. Äntligen hemma från skolan. 10-18 är okej på jobb. Inte okej i skolan. Min hjärna kokar snart över. Har en salig blandning av orderkvantitetsmodeller och kinesiska i huvudet. Sjukt logiskt va. Eller inte.

Tänkte rensa hjärnan. Typ max. Helt tom ska den bli. Bästa sättet att göra det är att kolla på en Disneyfilm. Så ikväll får det bli bio med den senaste Disneyfilmen (förlåt...Pixar) "Upp". En tjurig gammal gubbe. En jobbig unge och en talande hund känns som nått för mig. Sjukt fab liksom.

Den går visst i 3D också. Hoppas man får coola brills då. Vill typ se ut som gubben annars blir jag missnöjd.

Visst kommer jag bli snygg i coola 3D brills?!? Fab or not fab?



Dags att fixa mat. Sjukt tråkigt. Vill att nån lagar åt mig.


Pusshejs!
M

The nerd is back

Man vet att man är lat när man inte ens orkar hämta kameran för att ta egobilder. Häckar framför webcamen istället. Väldigt low-life av mig får jag säga. Men vilken är minst tacky då, 1, 2, 3 eller 4?

 

Känner mig som värsta datanörden också. Hjälper en kompis via msn med massa datashit. Typ sånt där smart. Krånglande Javascripts typ. Sånt jag verkligen suger på på. Uppenbarligen inte lika mycket som honom dock. Någon ledig datanörd där ute?

 

Titta så kul man kan ha med en webcam. Välj: 1, 2, 3, eller 4!?

 

 

 

Nu tänkte jag att man skulle ta tag i disken här bakom mig. Tråkigt.

 

Pusshejs!

M


Ordkunskap

Testa nytt. Det ska man göra. För mig innebär det idag Alfapet. Sjukt kul tydligen. Får se om jag får ihop några ord. Tänkte att jag satsar på alla slampiga ord. Känns mest som jag.

Ojoj. Desperate är visst klockan nio också. Hmpf. Dålig tajming. Läste nått om nån ny kanal5play-grej. Får checka in den imorn eller inatt känner jag. Vill ju inte missa fruarna. Inte vill jag heller ladda ner. Ojoj. Dilemma. Hoppas det funkar med play-grejen då. Sjukt fab i så fall.

Nästan Geisha-blek! (Kan ju inte vara Photoshops fel.... typ)
Det där är typ ord i min stil. Det närmsta jag varit Alfapet. Kylskåpsmagneter.




Nu ska jag göra nått. Undra vad det va. Nån som vill hjälpa mig?

Pusshejs!
M

No more NK Trend


Dålig service. Det gillar inte jag. Därför avskyr jag NK Trend (i alla fall för män). Dom är visst för coola för att hjälpa till. Eller också har jag inte tillräckligt oversized kofta på mig och för lite mössa inomhus. Efter att INTE ha fått hjälp automatiskt väljer jag att fånga nån och snabbt fråga "Har ni dom här i en annan färg". Får till svar att han inte kan hjälpa mig nu. Jag får vänta. DÅLIGT!

Jag struntade helt enkelt i att köpa byxorna jag älskade och även hade planerat att köpa lite mer prylar. Jag var för ocool för dom. Gick till DesignOnly istället. Dom hade likadana brallor. Dom har också grymt bra service. Jag köpte dom direkt och påpekade också hur bra dom var i affären. NK Trend: glöm att jag skulle handla där!

Blev dessa FilippaK byxor som jag hade på kick-offen i fredags:


Är dom inte bara fab??

 

Nått som definitivt är fab är GaGans nya låt Bad Romance. Sjukt bra!





Nu tänkte jag sova. Se på sjutton. Klockan är inte ens 12.

Pussnatti!
M

Överkörd av ångvält

Slö. Det är ett ord som sammanfattar mig. Undra vilken ångvält som kört över mig. Den måste ha varit både stor och tung. Längtar redan till nästa helg då jag får min första lediga helg på en och en halv månad.

Är  hos mina föräldrar och dör lite. Min mamma, aka Anna Anka, har lagat mat. Skönt. Luktar gott. Blir typ hungrig. Hon hotar med att vi ska kolla färjan ikväll. Jag dör. So not my style.

Bror min flyttar till Miami tomorrow. Sjukt fab. Så nu tjatar han om allt. Typ redan abstinens över att inte få prata slut på mina trumhinnor närmsta halvåret. Visade mig dock Robbie Williams senaste musikvideo. Den är riktigt najs faktiskt. Kunde man inte tro om honom. Han har väl typ bott i en grotta nånstans senaste åren?



Robbie Williams - Bodies.... han är tillbaka. Ojoj...



Nu funderar jag på att sluta kolla på Förkväll och äta mat istället.

Pusshejs!
M

She inhaled our kitchen

Jag är typ allt annat än pigg. Inte ens startat TV:n. Oj. Kan i och för sig bero på att jag fastnat framför Abs.Fab-klipp igen. För den som inte fattat är det därifrån jag fått mitt kära användande av det mycket fabulösa ordet fabulous eller fab.

Typ dör när jag ser nedanstående klipp. Kissar på mig av skratt till "She inhaled our kitchen". Sjukt fab. Originalet liksom.

Det brinner i knutarna... eller nått.



Undra vad man ska göra härnäst. Vill ha förslag!

Pusshejs!
M

Liten och fluffig

Den är liten. Den är fluffig. Den rör på sig. Den gillar att äta. Spegla sig gillar den också. Dröjer väl en vecka eller två så kan den gå. Den heter Axel. Typ värsta coolingen. Tror att han blir en fåfäng pimp om några veckor. Fab.

 

Mamma Sara var rätt nöjd hon också. Konstaterade glatt på BB: "Åh min unge är mycket sötare än dom andra, dom är så fula.". Så rätt hade hon. Ungar kan vara sjukt fula. Men den här lille coolingen är typ redan fotomodell. Började vifta med armarna för att posa optimalt. Sjukt bra.

 

Har ni någonsin sett en sån liten poser (jag räknas inte)??

 

 

 

Nu kommer Gossip Girl. Försök inte ens få mig att inte kolla.

 

XoXo (eller Pusshejs!)

M


Sjukt high-life

Vi har ett problem. Ett stort problem. Det finns inte ketchup i matsalen på skolan. Typ. Sjukt dumt. Inte så high-life att ta med egen ketchup på burk.

 

Igår efter krogen löste vi problemet. Man är så sjukt smart vid ett-tiden liksom. Vi hade lite cravings för McDonald's. Typ bästa maten ever. Där hittade vi ketchuppåsar minsan. Arton stycken fick vi ner i Pelles mycket fabulösa väska. Dom ska vi ha i skolan. Sjukt high-life!

 

Har ni någonsin sett en så nöjd kines tidigare???

 

 

 

Nu har Pelle lagat mat till mig. Fab. Det tänker jag äta.

 

Pusshejs!

M


Partyscouten

Nu smäller det. Jag är redo. Som alltid (låter väldigt scoutlikt). Fab as ever. Mot Lindholmen. Vänd sedan tillbaka till Vasastan. Nej då. Det är ingen omväg. Får ju dricka påvägen liksom.

 

Tänkte att jag skulle varit mer fit inför kick-offen. Men men. Shit happens liksom. Och nej då. Jag står inte alls på någon pall för att komma upp i kamerans höjd. Jag som är så lång. Så det så. Växte igår. Fab.

 

Sådär ser jag ut innan jag drar.... fab eller?

 

 

 

Vi syns på Vasastan eller Parkan ikväll hoppas jag!?

 

Pusshejs!

M


Kick-off time

Det här spelas i mina högtalare just nu. Sjukt najs. Jennifer Hudson är fab. Just blivit mamma också minsan. Idag ska man byta om till nått fabulöst. Kick-off med GADDEN (arbetsmarknadsgrupp på Handels. Typ). Ska bli najs!!
Jennifer Hudson - Spotlight. Sjukt bra låt verkligen!




Nu ska jag börja byta om!! Säg inte hur det går på Idol!!
Pusshejs!
M

Fab hemmafru

Tjugotre par kalsonger. Tjugotre par strumpor. Tolv tischor. Tio pikéer. Fyra skjortor. Sex handdukar. Sängkläder. Allt det har jag just tvättat och vikt. Olikt mig. Brukar vänta flera dagar med att vika. Sjukt ofab syssla.

 

Eller vänta. Är det verkligen det? Jag är väl lite mer som typ Anna Anka. Kan tro att vi är en och samma person nästan. Ta hand om hemmet liksom. Men vänta. Hon tvättar inte så mycket själv. Hmm. Bree Van de Kamp. Det är mer jag. Superfab hemmafru liksom. Sjukt bra. Ni ser likheten hoppas jag?

 

Hoppas ni ser likheten! Är nog lite mer Bree. Sjukt fab hår.

 

 

 

Nu funderar jag på att hämta min sista tvätt som den sanna hemmafrun jag är.

 

Pusshejs!

M


Inget mer hår

Äntligen. Det var minst sagt på tiden. Klippt mig. Typ halva håret borta. Eller inte riktigt. Typ. Fick liksom ett litet ryck på lunchen. Ringde min frisör och se på sjutton. Dom hade en ledig tid nästan direkt.

 

Hade typ ångest påväg dit. Hade ju inte en aning om hur jag skulle klippa mig. Så det fick bli som innan. Gillar ju den frissen liksom. Typ fab. Får tänka ut nått nytt till nästa gång. Nån som har nått förslag?

 

Sådär blev det minsan. Fab eller not fab?

 

 

 

Tvättid om 30 min. Fasen va fab. Sjukt länge sen. Typ en månad. Oops.

 

Pusshejs!

M


Klockan åtta

Klockan 8 är en dålig tid. Totalt ohuman. Kan visa ett exempel på hur det går till på en föreläsning klockan 8.

 

1. Man halvspringer till skolan med en liten sväng förbi 7eleven för dagens kaffe eller yoghurt. 2. Letar reda på rätt sal men konstaterar att man är fem minuter sen (en regel att vara det på tidiga föreläsningar). 3. Slänger ett öga mot PowerPointen som har alldeles för mycket text för dina trötta ögon. 4. Dags att dricka kaffe/yoghurt! 5. Fortfarande en PowerPoint med för mycket text så du fattar inget. 6. Dags att sova så du sätter dig tillrätta och tänker att du kan lyssna efter rasten istället.

 

7. Du är om ej omöjligt ännu tröttare efter rasten, all koffein har inte hjälpt. 8. Du försöker anteckna andra timmen men blir mest nån formel här och där eftersom du fortfarande inte aktiverat hörseln. 9. Nu är klockan 10 och dina sinnen börjar sakta men säkert vakna till liv. 10. Sista timmen är du duktig student, använder alla dina färgpennor (sjukt viktigt med många roliga pennor) och antecknar allt som går att anteckna. 11. Slänger ett öga på alla anteckningar innan du går men upptäcker att du faktiskt inte fattar vad du egentligen antecknat, vad snackade han om dom första timmarna börjar du undra. 12. Vandrar till matsalen lite lätt förvirrad efter dagens föreläsning. 13. Äter mat och släpper allt vad föreläsning heter för nu ska det planeras resor eller nått annat roligt.

 

Observera att det blev tretton steg. Oturstal som säger att man inte borde ha föreläsningar klockan 8. Sjukt ofab.

 

Observera att alla antingen sover, pillar på datorn eller är inte där...

 

 

 

Undra om det kommer nått på TV idag. Inte kollat. Nått förslag?

 

Pusshejs!

M


Busy old man

Idag har inte varit det minsta fab. Eller jo lite. Varit i skolan 8-16. Effektiv tid inte lika mycket. Har lämnat in min hemtenta. DET är sjukt fab!

Nu sitter man och häckar en stund. Ska äta. Ta på mig rocken. Dra tillbaka till skolan för möte. Hoppas det går snabbt. Vill dö i soffan framför Ugly Betty och Desperate Housewives. Tända ljus och sådär. Mys liksom. Fab. Hoppas hoppas.

Bilder ja. Hmm. Dåligt på den fronten idag. Får bli en cambild. Slampigt värre.

Observera mitt fina up-coming-ärr i pannan. Sjukt manligt.

 

 

 

Nu måste jag laga mat. Bråttom bråttom. Ses sen.

 

Pusshejs!

M


This is it

Världspremiär idag. Michael Jackson släpper nu några månader efter sin död låten som skulle blivit en överraskning på hans konsert. Låten har samma olycksbådande namn som turnén: This is it.

 

Det är ju ingen Beat it eller Thriller. Men den är helt klart en bra låt. Ett lugnt och sansat avslut på en storslagen karriär. Kommer för alltid att vara fab. Prägeln på musiken har han redan satt, nu sjunger han med en nästintill oförstörd röst som på ett lugnt och mjukt sätt säger hej då. Tack MJ för musiken.

 

Michael Jackson - This is it. Rösten låter totalt oförstörd och den säger hej då.

 

 

 

Ingen säger hej då som Michael Jackson.

 

Pusshejs!

M


SommarJUL

Jag typ gråter. Det ska fortfarande vara sommar. Jag fryser. Inte alls fab. Som om det vore nog. Kommer till IKEA. Vad möter man det första man gör (eh.. "första"... om man går in via kassorna) när man kommer in? Julgranar. JULGRANAR. Typ dog.

 

Dubbelmoral. Det är nått jag har mycket av. Älskar ju julen och allt som har med den att göra. Den är sådär glittrig och fab liksom. Föredrar dock sommarJUL. Typ värme. Fettnajs!

 

Fab julgran på IKEA minsan. Blev både förskräckt och glad. Tufft.

 

 

 

Funderar på att vara lite social med föräldrarna nu. Oväntat.

 

Pusshejs!

M


Halvklar och halvnaken

Jahopp. Då var man hemma från jobbet. Halvnaken. Sexyback på stereon. Kan bara betyda en sak. Parteytime. Tydligen nån match också. Fab.

 

Nu kan ni nog gissa vad mitt problem är. Vad sjutton ska jag ha på mig? Kan väl inte gärna festa i bara kallingar? Känns lite kallt såhär i hösttider. Men på sommaren då jäklar. Dressed for success typ. Pördigt.

 

Det lutar nog åt den svarta. Eller kanske den blå. Eller den lila. Urk. Jobbigt.

 

 

 

Nä nu ska jag klä på mig NÅTT i alla fall.

 

Pusshejs!
M


Akta äggen

För er som ännu inte tagit körkort. Se till att kolla in den här säkerhetsfilmen först. Många viktiga budskap. Tycker framförallt att "It's drinking and driving that is dangerous, eating and driving is fine" är ett himla fint budskap.

 

Gillar intstruktörens lite lätt förskräckta min då och då. Tror han (och den lilla asiaten) kissat på sig både en och två gånger. Ellen som instruktör är fab. Tänk på det innan ni går på uppkörning.

 

Ellen Degeneres som bilskoleinstruktör. Sjukt fab.

 

 

 

Nu ska jag äta mat, byta om, kolla på Idol, festa. Bra va.

Pusshejs!

M


Här bor lesbianer

Tydligen har vi stad någonstans i urskogarna som heter Shakebao. Där bor massa lesbianer. Åtminstone enligt en kinesisk nyhetsbyrå. Detta är tydligen heta nyheter för tillfället. Både på TV och i tidningar. Kineser är ju bra roliga ibland.

 

Har nån av er varit i denna by? Någon av er kanske till och med därifrån? Vill veta var den ligger. Låter ju sjukt fab faktiskt. Hoppas alla är klädda som på bilden också. White-trash-meets-Xena-warrior-princess typ. Senaste trenden bara så ni vet.

 

Hittade denna artikeln om saken på qx.se. Tryck på bilden så kommer ni till artikeln. Glöm förresten inte att ta min superdupermegaüberbra spotify-playlist. TRYCK HÄR. TRYCK HÄR. TRYCK HÄR. TRYCK HÄR.

 

Är dom inte bara sjukt fab? Typ löve them already.

 

 

 

Nu tänkte jag hitta på nått. Vet inte vad. Några idéer?

 

Pusshejs!

M


Sommarnätter

Mycket kan man säga om ABBA. Men ägde gjorde dom. Så här ska det låta. Löve it. Det må vara gammalt men det är sjukt fab.

 

ABBA - Summer night city. Live at Wembley.

 

 

 

Tänkte nog checka nån film nu. Vet inte vilken. Nått tips?

 

Pusshejs!

M


Fab eller not Fab?

Skrev ju nyss om hur mitt hår blivit förstört av regnet och att jag nu kammat backslick istället. Well. Håret har nu torkat och skapat sig en egen frisyr. Jag är inte inblandad. Självklart genomförde jag en photosession så att ni får se. Check 'em out!

 

What do ya think, Fab eller not Fab?

 

Nå... what's the verdict?? Fab eller not Fab??


"Get this party started on a Saturday night
Everybody's waitin for me to arrive
Sendin' out the message to all of my friends
We'll be lookin flashy in my Mercedes Benz
I got lots of style, check my gold diamond rings
I can go for miles if you know what I mean"




Det där lyssnar jag på just nu. Sjukt fab.

Pusshejs!
M

Beach10

Ni vet hur det är när man sitter på spårvagnen/bussen/pendeln eller vad det nu kan vara. Ser att det regnar ute. Konstaterar att man inte har något paraply med sig. När man gick hemifrån var det sol och  solglasögon som gällde. Shit happens. Urk.

 

Detta hände såklart mig idag. Hade varit lugnt om det bara var regn. Har bara typ 30-40 meter hem från spårvagnen. Fab. MEN idag var det monsunregn blandat med hagel. Kan meddela att min inte så vattentäta jacka och mina tygskor inte tyckte det var speciellt fab.

 

Gymmet skulle man gått till också. Kom på att det visst var kinesiska idag. Oops. Inget gym idag heller. Imorn jobb = inget gymmande. Dooh. Tur att beach10 är långt borta.

 

Hagel i håret och förstörd friss är inte fab. Bara så ni vet. Backslick nu. Typ.

 

 

 

Klippa mig och gymma är två bra idéer som jag snart ska ta tag i. Pördigt.

 

Pusshejs!

M


Dör långsamt

Varför finns inte den här på Spotify?? Jag typ dör. Långsamt. Löve it. Men så har nån nisse kommit på att den minsan bara ska vara ett bonusspår på iTunes. Sjukt dumt enligt mig. Fab låt. Totalt ofab person som inte lagt den på Spotify.

Förresten. Den som vill kan ju ta min lilla vandrar-runt-hemma-Spotify-playlistTryck HÄR. Tryck HÄR. Tryck HÄR. Tryck HÄR. Sjukt fab.


Jordin Sparks - Vertigo... tydligen ett bonusspår... GRR




Nu har Bride wars just slutat. Funderar på att slå på en ny film.

Pusshejs!
M

Going Miami style

Idag har jag inte gjort nått viktigt. Tänker därför inte tråka er med min not so fab day. Tänkte istället skryta lite. Det är något jag är rätt bra på. Som en del av er vet seglar min bror rätt seriöst. Nu till och med så seriöst att han OS-satsar. Typ. Kanske inte till nästa OS men vem vet.

Sverige är dock inte helt rätt land att träna i om man säger så. Miami är betydligt bättre. Därför bosätter han sig där i ett halvår nu för intensiv träning på Coral Reef Yachtclub. Sjukt fab med yachtclubs!

Är ju smidigt med en brorsa i Florida. Nu blir man ju tvungen att åka dit då och då. Typ veckopendla. Det låter som en bra idé va? Fab. Tackar Oskar Kihlborg för de fina bilderna från VM.

Min bror till vänster i bild. Foto: Oskar Kihlborg

Foto: Oskar Kihlborg

Foto: Oskar Kihlborg

Inte alltid lika fartfyllt på vattnet. Foto: Oskar Kihlborg


Nu ska jag gå bort till vardagsrummet och slå på TVn. Bra plan tycker jag.

Pusshejs!

M



Femman som gäller

Duktig dag. Förrutom att jag försov mig en liten stund. Inte bra att stänga av alarmet i sömnen. Dooh. Hamnade i alla fall på resten av vår föreläsning. Som om det var duktigt nog. Tog minsan en promenad till Humanisten också. Där började man minsan med sin hemtenta. Sjukt fab ska ni veta.

Ikväll är det en raid på femman som gäller. Ugly Betty klockan tjugo. Desperate Housewives klockan sjugoett. Christine klockan tjugotvå. Fettnajs. Redan tänt upp med ljus här. Kanelgifflar väntar. Sjukt mys. Fab.

I brist på nått roligare får ni återse vår wet t-shirt competition på Madonna i somras.

 

 

 

Nu ska jag lyssna en stund till på Whitney. Sen femman.

 

Pusshejs!

M


Trängselproblem typ

Som dom flesta andra hade jag bara hört Celine Dions version av Alone. Sjungandes singstar för några dagar sen upptäcker jag originalversionen och den är FAB! Sure att Celine förmodligen sjunger bättre och att den är med modern. Men här känns det ju som att dom faktiskt menar vad dom sjunger. And that's fab.

 

"How do I get you alone? Alooone?"

 

Heart - Alone. Härlig 80-tals video. But hey. That's fab.

 

 

 

Nu ska jag nog sova. Tidigt imorn.

 

Pusshejs!

M


Rosa hjärtan

Börjar gilla det där med riktiga adventures. Idag blev det Ullared. Både Lidl och Ullared samma vecka. OMG. Man kan ju tro att jag är student. Tog faktiskt en sväng på Martinshop outlet också. Sexigt värre. Men snacka om en hel cirkus att ta sig dit. Man kommer ju typ aldrig fram. När det väl kommer en skylt med Ullared så ska man visst köra på en typ 100 mil lång skogsväg. I och för sig blir det ju inte kortare för att man åker via Freeport för lite sidoshopping.

 

Massa prylar blev det. Toapapper med rosa hjärtan på. Gardiner och lampa i köket. Snygging ljus här. Me likes. Självklart blev det massa annat också. Men det talar vi inte högt om. Oops. Fab i alla fall.

 

Började dagen med att vänta på Erik. Lindholmen. Kallt.

Ojdå. Lite mer än vad jag räknat med.

Okej. Färgerna syns inte så bra. Sjukt tacky. I löve.

Strumpor behöver man alltid!!!

Ljusdekoration på bordet. Mysfaktorn är HÖG. Löve.

 

 

 

Nu tänker jag hänga här i min sjukt najsa crib.

 

Pusshejs!

M


Stormigt värre

Oops inte har man bloggat idag. Eller ens Facebookat. Konstigt va. Har varit för seg och haft fullt upp. Spenderade hela förmiddagen och merparten av eftermiddagen med att ordna kontakterna i pappas iPhone. Sjukt tråkigt.

 

Åkte tillbaka till stan och tog mig en promenix i stormen med min nyfunna vinterjacka och tillhörande halsduk. Jag kanske är konstig men gillar att vandra runt i oväder. Så länge jag har musik på. Blev dock sällskapssjuk. Ringer Anna och bestämmer att vi minsan ska på bio.

 

Inglorious Bastards blev det minsan. Bra film det dära. Kan förklaras med ett ord: Tarantino. Sjukt Tarantino. Jag gillart. Fabulöst verkligen. Typ en fyra kanske.

 

Typ en trailer till Inglorious Bastards. Med betoning på typ.

 

 

 

Nu kollar jag slutet på 7 Miljonärer. Svensk film när det är som bäst.

 

Pusshejs!

M


Hor-stövlar och Lidl

Litet adventure såhär på lördagen. Trevligt. Tio minuter från sängen till spårvagnen. Via duschen tycker jag är rätt bra. Angered hamnade vi i. Anna ville kolla skor på Deichmann. Hittade Cindy Crawford istället. Hor-stövlar hittade vi också. Fab.

 

Smått uttittade tar vi vårt pick och pack och går Wild & CrazyLidl istället. Där hade dom mögel på påse. Typ. Jag köpte popcorn och risgrynsgröt. Verkligen najs. Jag och Anna tänker minsan dra på bio ikväll. Dan kanske följer med. Pördigt.

 

Snacka om hor-stövlar. Typ värre än Pretty Woman....

Kul med ketchup i knät. Verkligen. Gick Wild & Crazy på Lidl också...

 

 

 

Nu ska jag minsan städa här och hämta saker i förrådet. Spännande.

 

Pusshejs!

M


Till Angered

Jag är en dålig bloggare. Glömde fota maten. Dooh. Kina-reunion va fab. Lagade Gongbao jiding och sjöng singstar minsan. Jag tror aldrig jag vann. Typ. Erik röstade i Idol också. Första gången. Definitivt värt att nämna för alla intresseklubbar.

 

Nu har jag bråttom. Ska ta mig från totalt ofärdig till vagnen på 10 minuter. Oj. Ska till Angered. Så kanske inte måste vara jättefab. Men ändå.

 

Ledsamt att hacka lök. Verkligen.

 

 

 

Nu springer jag. Bråttom.

 

Pusshejs!

M


Vadmuskler och Gongbao

Lovar att jag inte ska bli en modebloggare. Typ dör i så fall. Men idag kan jag inte låta bli. Här skulle man minsan vara shoppingkompanjon åt en icke-Göteborgare. Inte kunde jag väl bara gå där och se dum ut. Va ju tvungen att kolla jag med.

 

Provade Cheap Monday-chinos. Dom är inte gjorda för folk med vadmuskler. Knallar vidare till DesignOnly. Där hittar man alltid nått. Sagt och gjort. Kommer ut med ett par helt underbara djupblå byxor från FilippaK. Superfab! Jag är så värd dom. Inte köpt nått sen Kina och 6 tim föreläsning idag. Not so fab.

 

Färgen gör inte sin rätt på bild. Sjukt najs blå färg. Löve them.

 

 

 

Nu ska jag byta om. Kinareunion idag. Ska laga Gongbao jiding (även kallat GB). Sjukt fab.

 

Pusshejs!

M


Släpp mig fri

Kommit fram till att jag skippar förfesten till "tenta"festandet idag. Tänker slappa. Kolla Idol och komma direkt till krogen istället. Känns sjukt fab faktiskt.

 

Helt plötsligt började Queen - I want to break free spelas. Sjukt pördig låt. Men ännu bättre video. Typ dör lite varje gång av skratt.  Sjukt fab. Gillar mustaschen.

 

Queen - I want to break free

 

 

 

Nu ska jag få någon mat är planen.

Pusshejs!

M


Skandal på GU

Det är inte ens någon överdrift. Huvuden kommer rulla. Sitter där och ska skriva en av dom erkänt svåraste tentorna på skolan. Sett till historiska resultat. Hör hur folk börjar skratta till och kollar längst bak i sina tentor. Blir nyfiken och vänder dit. Där sitter facit. Fasthäftat med resten. Smidigt.

Har spenderat en timme på administrationen för att få någon rätsida. Verkar inte få svar idag. Vårt krav är att alla som gick till tentan ska bli godkända och om man vill ha högre betyg få lämna in en hemtenta eller liknande. Skolans jurister har blivit inkallade för att försöka lösa situationen.

Första gången i tentasalens historia har vi fått reda på. Den är ändå för hela Göteborgs Universitet och inte bara för Handelshögskolan. Kul att det händer skolan som utbildar i just organisation. So not fab!

Väntar på tentan och redo. Observera Ipren på bordet. Får inte chansa. 5 tim tenta...

 

 

 

Kanske inte så roligt inlägg men får inte gå obemärkt förbi

 

Pusshejs!

M

 

 

Update: Just fått mail. Blir hemtenta. Lite party faktiskt.


RSS 2.0