Sjuttioelvagångersförbrytare


Efter att tagit mig igenom kinesiskan så bar det av på stan som vanligt.... Pelle som fått energi från gud vet var tyckte att vi skulle ut och gå, och hej vad vi gick... knallade oss igenom alla shoppingstråk i en rasande fart... ändstationen var Toni & Guy där Carro lät sig frisseras... självklart var vi vilt nyfikna på hur det skulle bli. Diskussionerna om det där håret har varit många... men se så FIN hon blev... värsta Hollywood-style... me likes!

Påvägen idag så har vi till och med hunnit med ett besök på Myrorna... Pelle har fått för sig att hon ville handla second-hand... vi hitta lite fabulösa pälsar och dylikt, men därifrån kom hon med en väska för att jag gnällt på att hon gått ut utan väska... det var ett köp på hela femtio kronor. MEN sen efter vi hämtat Carro och egentligen är påväg hem så får dom för sig att besöka Monki, med mig djupt suckandes efter... Pelle som har shoppingförbud (!) fram till sin Makrotenta hittar självklart ett par skor som hon bara MÅSTE ha. Jag gör allt som står i min makt för att hindra henne, men den lilla kinesen smetförbi och sprang upp för trapporna till kassan.

Just bra du Pelle.... numera inte första eller andragångsförbrytare, utan snarare nått i stil med sjuttioelvagångersförbrytare!

Nu ska jag se på film... funderar på en av mina lättsamma favvofilmer... får se vad som ligger nära till hands.

Hörs senare!
Markus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0