Vilken serie

Min dagliga Glee-dos. Kollat lite intervjuer på tuben. Kul kul. Glee är najs. Vill typ vara med i den serien. Kan spela den dära omusikaliska som får stå och doa i bakgrunden.

Vilken serie vill ni vara med i?

Chris Colfer som spelar Kurt i Glee. Kul prick.




Nu tänker jag hänga lite mer framför tuben.

Pusshejs!
M

Det var en dag

Tråkig dag har fått en definition. Varit på skolan 10-ish till 18-ish hade minsan presentation och seminare. Det gick bra. Vi va sjukt fab. Jag hade flashcards. I like it.

Kommer hem och konstaterar att jag har fruktansvärt massa disk (bland annat 23 glas). Sjukt tråkigt. Fortsätter med hemmafrusysslorna med att handtvätta en tröja. HANDTVÄTTA(!!). Sen laga och äta mat. Nu är jag trött och uttråkad till max.

Hoppas ni har haft en roligare dag!

Lyssna på andras presentationer....
Mina flashcards.... sjukt fina.
Diskat. Andra uppsättningen. Resten är i skåpet.
På tork. Förhoppningsvis utan fläckar....
Visst ser jag sjukt road ut?!?




Hänger framför Ullared just nu. Det är kul.

Pusshejs!
M

Slutet på en era

Det som inte får hända har hänt. Min kamera sviker mig. Den är min andra halva. Alltid i en ficka nära mig. Alltid runt armen om jag är på fest. Min kompis. Min kamera. Nu är det inte så väl (?) att jag krossat den eller nått sånt utan den tycks funka precis som den ska. FÖRRUTOM att bildtagning och blixten inte längre verkar synka.

Så numera blir alla bilder jag tar med blixt väldigt mörka. Det var annars det bästa med min kamera (förrutom att den är snygg) att den hade grym blixt trots sin storlek. Nu bli allt dassigt som nån gammal mobilkamera. SUCK.

Det blir ju inte bättre av att jag panikköpte kameran i Kina. På Wal-Mart (värsta exotiskt). Så alla garantipapper står på kinesiska och det verkar dessutom som att Sony inte har global garanti utan att det är olika "garantiområden". På tisdag (hinner inte imorn) är det jag som ringer Sony. Kan inte leva utan min kamera.

Nu får ni stå ut med blixtfria bilder ett tag. Lite fler iFåån-pics kan tänkas också.

Kan ni leva utan kameran?

Kraftig blixt som lyser upp det mörkaste av rum...

Liknande club med liknande belysning. Öööhh??! NOT SO FAB.




Nu ska jag dö lite till i soffan med "International Business" i mitt knä.

Pusshejs!
M

Strategiska allianser

Pigg & fräsch är typ mina förnamn. Kanske inte just nu i och för sig. Ligger i sängen och läser om "Entry Strategy and Strategic Alliances" känns som nått jag borde vara bra på.

Tog just en liten paus (som ni kanske märker eftersom jag bloggar). Kollar youtube som vanligt. Hittade ett skitkul klipp med Kristin Chenoweth (grym broadwaybrud) när hon är på Ellen. Me likes.

Har ni koll på vem lilla (!) Kristin är?! Förmodligen inte. Hon har bland annat haft huvudrollen i Wicked och varit med i diverse TV-serier. She is SHORT and FAB. Pretty much like me.

Kristin Chenoweth hjälper Ellen med ett litet prank på gymmet...




Ne nu får jag ta och läsa vidare. Urk. Berättar en HEMSK nyhet senare.

Pusshejs!
M

Hawt momma

Tadaaa!! Den hemliga plus-one är Sara. Som inte festat med oss på en si så där 9 månader. Ja, ni räkna ut varför liksom. Hawt momma!

Igår va freakin' super fab ska ni veta.

The secret X är tadaaam: SARA!!!!

Länge sen vi fick tagit en sån bild...

Farmville-tema var det visst. Den delen hoppade jag.

Mussipussi och Annis. Lägg märke till klistermärket.

Erik. Lägg märke till potatisen. Sjukt viktigt.

Simon och lilla Saris.

Helena och italienskan.




Nu har jag, Anna och Sara vaknat. Dags för frukost.

Pusshejs!
M


Rutinen är tillbaka

Nu är vi klara! Vi är snyggare än snygga. Vi är snyggast, mest rutinerade, mest fab, vi är bäst helt enkelt. Adam Lamberts nya CD (lyssna lite HÄR) spelas på högsta nivå och vi dansar as if there was no tomorrow.

Ses vi ut i vimlet ikväll?

Rutinerad fotograf säger jag bara... höhö
We are SOOO FAB!!!




Nu kommer det bli fler glas vin. Sen ska vi dra.

Pusshejs!
M

PARTEY ikväll

Tråkig dag som bland annat har bestått av fyra timmar (!!) statistik har gjort att mitt hår inte är riktigt lika fab som det brukar vara. Det är snart fixat ska ni se.

PARTEY ikväll. Då ska det drickas vin. Först ska jag göra mig fab. Vet inte vad jag ska ha på mig. HJÄLP. Som tur är så kommer snart min och Annas hemliga (!) plus-one och hjälper mig. Vi kommer bli så snygga. Helt sjukt faktiskt.

Nu kommer en sjukt fin webcam-bild. När X fotat mig kommer ett inlägg senare ska ni se. Spännande va?

So not fab. Eller vad säger ni?




Nu ska jag äta klart och göra mig fab.

Pusshejs!
M

Pick U Up

Den har släppts!! Jag är så lycklig. Sjukt bra dessutom. Typ alla låtar är sjukt bra. Det har ju minst sagt varit lite rabalder kring Adam Lambert senaste dagarna. Man får visst inte hångla och ha sexuella anspelningar med andra killar på scen i USA. Censur kallar vi det.

Någon som glömt att Madonna både fejkat orgasmer (Like a virgin) och hånglat med Britney på scen? Det censurerar man inte. Då kommer frågan. Vad är ok på scen och vad är INTE ok?

Lyssna förövrigt på första låten också. Pick U Up. Från CD:n. Sjukt fab ska ni veta!

Adam Lambert - Pick U Up. Älskar sticket tre fjärdedelar in.


Här är hans AMA:s performance... om ni missat den (hånglet bortklippt, se det HÄR):
Jag tycker i alla fall att det är ett fab framträdande.




Nu ska jag ladda lite mer inför Glee.

Pusshejs!
M


Sadistiska varelser

Gick på stan efter skolan. Köpte inget (!). Trodde inte det var möjligt men det var det minsan. Allt var antingen i tråkiga färger eller fula material. Blev hungrig istället. Tog en Metro på vägen till McDonald's. Där stod det att man blir förkyld av fet mat. Blev bara ännu mer sugen på en riktigt fet hamburgare. Mums. Long time ago.

Hoppar på spårvagnen hem. Minding my own business. Helt plötsligt utan förvarning hoppar dom sadistiska självbelåtna och humorsbefriade varelserna även kallade KONTROLLANTER på. Skriker åt gamlingarna. Skrämmer barnen och har uppenbarligen inte lärt sig vad en rakhyvel är (inte ens kvinnofolket).

Kände inte att dom ens var värda min uppmärksamhet så lät musiken vara kvar i öronen när jag hånflinande räckte fram mitt Västtrafikkort (köpt IGÅR). Tji fick dom.

Blir man inte bara jättesugen på en sån där dubbel bacon och ostburgare??




Ikväll kommer Glee. Jag ska kolla även om jag redan sett det.

Pusshejs!
M

Någon att älska

Två av mina favoriter mashed together. Glee sjunger Queen's Somebody to love. Det kan inte bli så mycket bättre.  Eller jo det kan det men vill inte avslöja för mycket från serien för er som ännu inte kollat. Sätt fart och börja kolla!

Sjukt tråkigt på TV idag förövrigt. Funderar att kolla på det Gossip Girl jag missade i söndags. That's fab.

Glee cast - Somebody to love. It's freakin' amazing ya know!




Hmm. Kanske borde koppla ihop datorn och TV:n.

Pusshejs!
M

Dagens just-det-ja-bild

Det är farligt att bläddra igenom gamla Facebook-bilder. Man kan råka ut för diverse skrattanfall. Man kan också råka hitta uråldriga gamla bilder. Dagens just-det-ja-bild är en från när jag gick ut 9:an, med andra ord typ sex och ett halvt år sen (OMG hur gammal är jag inte nu då?!?!).

Var liten redan då. Kanske inte så chockerande. Fab or not so fab?

Hanna, Adam, Malin, Benny och så lilla jag i kanten. Posar redan då.




Nu dags att diska!

Pusshejs!
M

Konstverk

En gång i tiden ritade och målade jag jämt. Det var länge sen. Har inte målat sen grundskolan (mina verk i gymnasiet räknas inte). Av nån anledning slutade jag. Fattar inte varför. Borde typ börja igen. Det är kul ju.

Jag har faktiskt en tavla i min lägenhet som jag ritade i 8:an med blyerts. Av nån konstig anledning har jag alltid gillat den. Dags att leta reda på ritpappren. Dom bra pennorna och skaffa lite inspiration. Här ska skaffas fler tavlor!

Gör ni egna tavlor?

Observera mitt sigill nere i hörnet som jag tyckte var jättecoolt då.




Ne ni, nu är snart reklamen i Desperate slut.

Pusshejs!
M

Nyår i Milano

Om jag inte blir hes nu är något fel. Höll på att tappa rösten för ett par dagar sen. Just nu sjunger jag duett med Anna via msn. Vi sjunger Don't Stop Believin' (Glee-versionen). Hon kör killdelen och jag tjejdelen. Inte lätt ska ni veta.

Igår var det också musikal. Hairspray minsan. Jag, Pelle och Anna låg och svullade (!) i min soffa. Som förövrigt är världens bästa. Vi inte bara svullade vi bokade nått också. Vi bokade nyår. Nyår i MILANO. Där ska vi svänga våra höfter och skåla i champagne.

Va ju tvungen att fota vårt svullande. Fick skäll för att jag inte svullar tillräckligt på bilden. MEN HALLÅ. Jag placerade kameran. Satte på nedräkningen. Sprang till soffan. Upp med datorn på knäna. Hit med chokladen. Se glad ut. BLIXT! Done.

Milano here we come...
Jag svullar visst för lite säger dom... inte då...




Dags att läsa arbete. Kul. Inte. Vad ska ni göra på nyår?

Pusshejs!
M

Orgasmiskt

Känner att jag upprepar mig lite kanske. Men ojoj Gaga är ju bara så grym. Beyoncé är också bara så grym Dom två ihop är orgasmiskt.

Lyssna och njut.

Lady Gaga - Telephone feat. Beyoncé




Nu ska jag jobba vidare med vårt arbete.

Pusshejs!
M

Two housewives

Tillbaka i stan. Ordningen återställd. På många sätt. För att jag ska känna mig frisk så måste jag ha ordning. Detta innebär att jag nu lekt housewife á la Bree Van de Kamp och skrubbat (!) varendra vrå i min lägenhet. Städat allt som går att städa (till och med klädkammaren)

I skrivande stund står Anna, aka Martha Stewart, vid spisen och tillagar en svingod lasagne (tro mig, den är sjukt FAB). Vi kommer fortsätta med en efterrätt bestående av vad huset har att erbjuda. Sen the grand finale HAIRSPRAY. That's fab.

My own Martha Stewart by the stove. Fab.




Snart blir det äta av. Eller snarare njutning.

Pusshejs!
M

The biatch is back

I'm back in the game. Nästan i alla fall. Jag är frisk nog att släpa mig till skolan för att skriva arbete. Prioriterade däremot sömn framför tidig föreläsning. Konstig känsla att ha kläder på sig när klockan bara är typ 10. Brukar inte klä på mig förrän kanske 17?! Känns mer highlife liksom.

Samlar ihop mina saker som är vilt utspridda (!!) så att jag smärtfritt kan flytta tillbaka till the city. Det är i och för sig mysigt här nere. Synd att jag inte varit utanför dörren. Alls.

Vad gör ni?

Jag orkar posa lite framför spegeln...
Krävdes fler sånna här än normalt för att få ett (!) bra (?)...




Nu får jag lägga på en rem om jag ska hinna till skolan.

Pusshejs!
M

Bästa någonsin

Känner att jag måste återhämta min musikaliska stolthet lite efter förra inlägget. Satt nämligen precis och kollade på det BÄSTA IDOL-FRAMTRÄDANDET NÅGONSIN. Självklart är Adam Lambert i huvudrollen. Låten är "Feeling good" och om jag inte minns fel så var det Las Vegas-tema.

Tyvärr går inte det klippet att bädda in här tydligen. Får väl länka då. Se det HÄR HÄR HÄR HÄR

Kan meddela att hans skiva kommer imorgon. Jag har beställt den.

Vilket är ert favoritframträdande i Idol?

Adam Lambert är cool. Sjukt cool. Se klippet HÄR HÄR HÄR




Åh nej. Jag missade Gossip Girl idag. Fasen.

Pusshejs!
M

Trodde jag aldrig

Trodde aldrig (då menar jag ALDRIG) att jag skulle skriva det här inlägget. Det ryser lite ända in i benmärgen. Skäms så jag vet inte vad. Jag sitter och kollar på Dansbandskampen-repris. Va sjutton hände där liksom??!

Kan meddela att dom flesta såkallade dansband får mig att spy lite i munnen. Men en tjej va ju rätt bra. Titanix (x är viktigt bland dansband) hette dom visst. Hon hade glittrig klänning och skinnjacka. Henne gillar vi. Fab.

Har ni kollat på det här spektaklet?

Jadu... känner att bilden talar för sig själv.




Nu ska vi se vem som går vidare (har inte läst Aftonbladet för att se)

Pusshejs!
M

Tyska konkurrenter

Jag är inte så bra på tyska. Kanske inte så konstigt. Har inte läst eller talat tyska sen gymnasiet and that was way too long ago. Nu undrar ni varför jag helt plötsligt läser tyska. Knäppt jag vet. Men det kallas research. Försöker hitta vilka dom stora konkurrenterna på den tyska onlinemarknaden för hemelektronik och IT är.

Efter x antal misslyckade googlingar kom jag på den brighta idén att gå in på tyska Pricerunner. Så nu sitter jag och försöker sålla ut vilka som verkar vara dom stora aktörerna. Tråkigt är bara förnamnet. Ni får inte ens se bild på hur jag ser ut just nu. För ful! Så det så. Ni får stå ut med en cool (?) bild från förra året istället.

Nån med lite tyskakunskaper som kan berätta vilka som är dom stora konkurrenterna?

Min dator ligger tryggt och vant på mina knän...
En promenix hemma hos mina föräldrar förra vintern. Det kom snö några dagar...




Kanske borde fortsätta läsa tyska. Please help me!

Pusshejs!
M

SJUKT fab

Jag hittade nått kul man kunde göra i soffan. Glee-maraton. Att jag inte tänkte på det tidigare. Sjukt kul. Ursäkta om jag låter tjatig men tycker det är den klart bästa serien just nu. SJUKT fab!

Snälla säg att ni börjat kolla på det?!

Asså jag dog lite när den här scenen kom. Resten är sjukt kul kan jag säga...




Nu får jag inte skriva mer. Ska hinna med två avsnitt till innan Transformers börjar.

Pusshejs!
M

Min egna telefonkatalog

Om man slår upp sliten och eländig i en ordbok dyker det garanterat upp en bild på mig. Jag gillar inte att vara sjuk. Typ sjukledig. Vad är det för dumheter liksom?! Är ju sånt andra sysslar med. Inte jag. Skit också.

Ska egentligen skriva ett arbete också. Tre gruppmedlemmar litar på mig. Sorry. Men jag har knappt krafter att lyfta boken (som min mamma misstog för en telefonkatalog), än mindre kraft att läsa den, absolut ingen kraft till att faktiskt skriva nått vettigt från den. Urk.

Imorgon är en bra dag. Känner det på mig. Då ska jag med nya krafter ta tag i boken, arbete och kanske även klä på mig. Det sistnämnda är inte helt säkert.

Vad gör ni denna lördag, utgång?

Känns fortfarande som att jag har boken på huvudet. Var en dålig idé.




Undra om det finns nått kul man kan göra? Utan att lämna soffan såklart.

Pusshejs!
M

Mer lättklätt

Först kan jag meddela att dagens outfit är ännu mer lättklädd än igår. Består enbart av morgonrock och kalsonger. Känner att det kommer bli nästa stora trend liksom. Fab. Tror dock att min hals snart tar livet av mig. Vem utrustade den med massa knivar? Usch.

Har kommit fram till att mina föräldrar nog inte är helt normala. Av många anledningar. Men en anledning kan ju vara deras ena vardagsrum. Eller hur många har en Vespa (med sidovagn) i ena hörnet, en bensinpump i andra hörnet och ett flipperspel i tredje (i fjärde står en TV)?

Har era föräldrar konstiga saker hemma?

Vespan med tillhörande sidovagn.
Ett stycke bensinpump. Koppartrans för den som inte vet.
Flipperspel. Någon som vill spela mot mig?
Sjuk. Sliten. Seg. Dom tre S:en. Det är vad jag är.




Idag ska jag försöka skriva arbete. Får se om jag klarar det.

Pusshejs!
M

Vintage vintage

En fördel med att vara sjuk är att man har mycket tid till att kolla på serier och youtube-klipp. Har ägnat dagen hos mina föräldrar med att ligga i soffan och gny samt kolla på Glee. Igårkväll upptäckte jag det här klippet. För er som vill veta hur Lady Gaga verkligen ser ut. Ta er en titt.


Det bästa med klippet är nästan i slutet då man får höra kommentarerna av domarna. They kinda like her skulle man kunna säga.

Vad har ni för er?


Lady Gaga, typ när hon upptäcktes. She's fab!



Nu väntar jag på att min Ipren börjar värka. Sen ska jag kolla Glee.

Pusshejs!
M

Dagens outfit

Ta vara på tillfället. Det är inte ofta jag gör dagens outfit. Senast var i Kina (se HÄR). Vaknade med 39 graders feber (för mig som har 35,5 normalt är det typ JÄTTEmycket). Outfiten är därför Ipren- och Alvedon-anpassad. Typ luftig liksom. Not so fab.

Tog bilen till mina föräldrar så fort mina tabletter började värka. Pallar inte att ligga själv när jag är sjuk.

Hoppas ni mår bättre än jag?!

Så ser jag ut just nu. Inte så snyggt. Men praktiskt.


Tisha: "I love Shanghai" - inköpt i Shanghai.
Byxor: Fleecebrallor - Pelle P
Klocka: Det får ni fråga om ni vill veta.



Nu ska jag dö här i soffan en stund. Kanske kolla nån serie.

Pusshejs!
M

Livsförändrande

Det bästa som finns när man inte mår bra är att kolla på filmer eller serier vilka man blir lycklig av. Idag har jag upptäckt en ny sådan serie, Glee. Så otroligt bra. Fnissfaktorn var hög. Desperate och Gossip Girl får maka på sig. Jag har en ny favoritserie. FAB.

Kollar ni på Glee? Vad tycker ni i så fall?

Trailer för Glee. Ger inte serien rättvisa. Den är bättre än så här.




Nu ska jag sova. Inte ofta det händer så här tidigt. Bli frisk!
Pusshejs!
M

Synd om mig

Jag tror inte mina ord. Vaknade idag med supermegaüberont i halsen och typ seg i kroppen. Tänk om jag fått baconfeber, svinis, grissjukan. Borde vara omöjligt. Vaccinerade mig för TVÅ veckor sen. Jaja. Säkert bara förkylning. Blä ändå. SO NOT FAB!

Idag ska jag egentligen gå på avslutningsfest med GADDEN (läs: HÄR och HÄR). Det verkar inte bli mycket med det. Istället har jag just SOVIT två timmar. Tänkte att jag skulle sätta mig och knapra vitlök. Har inte tid eller lust att vara sjuk. Ska kolla dubbla avsnitt av GLEE sen sova igen. Sova är bra.

Vad har ni gjort idag?

Orkar inte tända mer lampor just nu. Gör det sen.
Senast jag var sjuk. Fick skägg då. Borde jag skaffa det igen?




Nä nu ska jag äta vitlök. Massa vitlök.

Pusshejs!
M

Julbak del 2

Julbak. Ojoj. Nu är jag mätt. Jag till och med bakade nått. Eller snarare tillagade kanske man ska säga. Chokladkola fixade jag och Christopher minsan. Sen intog vi soffan istället. Lät dom andra baka resten. Kändes säkrast.

Jag fick ju uppdraget att handla. Det är inte lätt. Jag fattar ju inget. Kan någon liksom förklara; Vad är skillnaden Vanilinsocker och vaniljsocker, eller är det samma sak?! Sjukt  svårt. I need help.

Slutade med att vi hade några bollar (fråga inte vad dom heter), lussekatter, pepparkakor, chokladkola och chokladflingor.  Vilket betyder att jag nu är mätt och hög på socker. Fab.

Någon som kan förklara för mig?

Fick en shoppinglista. Sjukt svårt ska ni veta. Fattar typ nada.
Det är inte lätt att baka. Bra med uppmuntrande ord.
Min och Christophers skapelse. Sjukt gott. Sjukt ont i magen.
Dan lekte fotograf i sina. Sjukt snygga (???) långkallingar.
Baka pepparkakor, blev både delfiner, flygplan snoppar och nån bil.
Jonas bossade (!!) över lussekatterna. Var tvungna att godkännas.
Som sagt. Allt ska fotas. Alltid.




Nu ska herr Carlson sova. Han är trött.

Pusshejs!
M

Julbak

Ikväll blir det årets första julbak. Hemma hos Jonas kommer det gå av stapeln. Det ska bakas Lussekatter (självklart med saffran), pepparkakor (lär vara färdig deg) samt chokladkola. Gott.

Jag har fått ansvaret för att inhandla allt. Inte min grej. Så har sett till att få assistans i form av Anna (läs: Martha Stewart). Har mailat en inköpslista till mig själv så borde ju gå bra. Känner på mig att det kommer bli Anna och Jonas som basar över baket. Jag och Pelle kommer slåss om TV-kontrollen. Övriga springa emellan.

Eftersom kvällen ännu inte skett får ni stå ut med bilder från vårt senaste bak.

Är ni bra på att baka?

Martha Stewart (Anna) kommer förmodligen bossa över bakningen...

Min roll brukar vara att basa över TV:n. Kanske disken också.




Nu måste jag sticka annars blir jag sen. Inte bra.

Pusshejs!
M

No white trash

Det finns vissa mysiga saker med hösten och vintern. Mörker = mycket tända ljus. Vintern = mycket godsaker. Mörker har däremot en annan effekt som jag inte är lika förtjust av. Man blir blek. Jag hatar att vara blek. Verkligen inte min grej.

Håller på och samlar på mig massa tior (vårat solarie gillar sånna) så att jag ska få skaffa mig lite mer färg. Bara så där fräscht brun. Inte white-trash-semester-på-Kanarieöarna-brun. Det är bara fult.

Brukar ni sola solarie?

Så ser jag ut just nu. Eller för ett par dagar sen i alla fall. BLEK.
Det här gjorde jag innan Kina. Dags igen känner jag. Ska bli fab.




Ikväll händer det grejer minsan. Vad får ni veta senare. Höhö.

Pusshejs!
M

Love tisdagskvällar

Gillar att se på TV. Väldigt mycket. Jag gillar program som Svenska Hollywoodfruar (Anna Anka in my heart), Ullared och massa annat fjantigt. På nått sätt är det ändå tisdagar jag gillar mest. Sjukt bra TV-dagar. Ugly Betty, Desperate Housewives, Christine OCH Top Gear på en och samma kväll. Sjukt fab.

Desperate har jag inte missat ett enda avsnitt av. Övriga kollar jag mer sporadiskt på. Fortfarande sjukt najs dock.

Gillar ni också tisdagar (i alla fall kvällen)?

Ugly Betty 20:00 på Kanal5.
Desperate Housewives 21:00 Kanal5.
Christine 21.55 Kanal5.
Top Gear Kanal9 kl 22.15. Blir lite tajt men ska ordnas.




Nu åker chokladen fram. TV-kväll it is. Fab.

Pusshejs!
M

Vad ska man göra

Konstig dag idag. Först skola. Vilket blev stressigt. Försov mig så fick bli klar på 5 minuter (!). Jag klarade det. High five på den! Efter skolan har jag varit...hör och häpna...LEDIG. Då menar jag inte ledig som i att ändå ha planerat 100 saker att göra. Utan ledig ledig. Sjukt förvirrande. Vad gör man då?

Jag blev i alla fall sjukligt uttråkad och tog mig en promenad. En lång sådan. UTAN att gå i affärer. Borde få ett pris eller nått. Nu har jag kollat på förra veckans Desperate. Vill ju vara ifatt innan det kommer ikväll liksom. Jag hade dött av tristess av att vara arbetslös. Jag måste göra saker.

Hur är ni, blir ni lätt uttråkade?

En lång promenad blev det. Syns kanske att jag fixade mig på 5 minuter...




Jahaa... vad ska man göra nu då. Kanske äta igen. Det är kul.

Pusshejs!
M

Nytt förhållande

Känner att jag fått sjukt mycket inspiration idag. Finns vissa saker i livet som kan göra mig lite extra glad. Det kan vara popcorn, en skinande ren diskbänk (hände mig senast idag) eller, hör och häpna, bilar! Är en bilnörd av klass. Fick nästan utlösning över en ny Mercedes senast jag var på NK i Stockholm. Det är sant.

Fredrik hittade en bil som han tyckte ödet passat ihop mig med. Självklart var det en Mercedes (lite klass får man ju ha). Efter att ha läst på Karins blogg idag om att alla bloggare har ett förhållande tänkte jag också skaffa mig ett. Ett förhållande med en Mercedes. Garanterat billigare också (!).

Sagt och gjort. Hoppar in på Mercedes hemsida och trycker ihop min bil. En GLK. SUV ska det va minsan. Efter att jag tryckt i lite rutor kostade den visst 625 000 svenska kronor. Nu väntar jag på att någon ska anmäla sig frivillig att betala.

Finns det någon frivillig?

Se vilken fin bild Fredrik knäppte av... BXB... måste ju vara ödet...
En sån (GLK) tryckte jag ihop minsan... i den färgen... sjukt fab...




Nu ska jag åter kolla på "Helens små underverk".

Pusshejs!
M


Update 23:06: Det är faktiskt miljödieselmotor....

Supertönten det är jag

Vi hade visst två timmar hål idag. Vad gör man på den tiden om inte fikar? För den som inte visste det så älskar jag att fika. Bara blivit alldeles för sällan senaste tiden. Helt cräjzy. Hamnade på Espresso House. Varm choklad är helt klart min grej. Typ den nya "kaffen". Kommer bli fab.

Kom även att tänka på en sak idag. Som bloggare (supertöntigt uttryck förövrigt) har man alltid sin kamera och någon form av datorapparat (iFåån i mitt fall) inom armlängdsavstånd så att man kan dokumentera precis allt som händer och sker. Stackars mina kompisar. Dom har inte längre nått val. Bara att ställa upp på bild. Tur att jag inte är ensam i gänget om att blogga.

Har ni mycket kompisar som bloggar?

Dagens Industri och en choklad för mig. Med marshmallows. Fab.
Patrik valde att posa. Sandra leker oskyldig.

Jag och Olle... Han ser inte lika road ut av att tvingas vara på bloggen...oops.




Tänkte kolla ifatt Desperate Housewives nu. Join me please?!

Pusshejs!
M

For your entertainment

Dom flesta av er har nog hört talas om Adam Lambert. Men har ni hört hans senaste låt? Den är grym. Lyssna typ nu! Min söndagskväll består av Gossip Girl och popcorn. Fab.

Hur ser er kväll ut?

Adam Lambert - For your entertainment. Sjukt fab.




Nu ska jag ägna all uppmärksamhet åt Gossip Girl.

Pusshejs!
M

Skumpa och mingelsjungande

Då var man vaken och pigg (?). Igår var riktigt roligt. Jag och Dan kom till förminglet där vi bjöds på skumpa och blev fotade av The Studio (var hittar man dom bilderna?). Markus verkar verkligen ha ett öga för hur man lyckas med en klubb. Redan klockan 22 var det proppat med folk. Fab.

Jonathan uppträdde två gånger under kvällen. Var mycket uppskattat. Tyvärr filmade jag inte. Så ni får stå ut med bilder istället. Glömmer liksom av att man KAN filma. Jonathan skötte sig riktigt bra får jag säga. Var livat. Ingen scen heller så han fick mingelsjunga. Typ najs.

Hittade ni på nått kul igår?



SnyggAnna!! Vi försökte utföra en riktig bloggpose... ni ser ju hur det gick...

Observera att jag står på tå och Dan hukar sig....

Dan och Jonathan...återigen hukar sig Dan för han vill inte vara lång...

Markus presenterar kvällens artist; Jonathan Fagerlund

Som sig bör så byttes självklart outfit mellan spelningarna...

Det rockades loss så att bilderna blev allt suddigare...

La grand finale.... sjunger för Anna som spelar svårflirtad...

Lilla jag och Jonathan... varför stod jag inte på tå?? Kortis.

The Fab gang!!! Anna, Mussi, Erika, Erik och så lilla Pelle

Me and my cousin!! Är vi inte bara sjuukt snygga??




Nu ska jag hitta på nått. Kanske gå på stan. Nån som vill joina?

Pusshejs!

M

Dags för invigning

Då var man redo för ännu en kväll/natt på stan. Idag styr vi kosan mot BarBee som invigs till nattklubb idag. Jag ska visst vara hedersgäst och därför vara med på nått förmingel med överraskningar. Spännande. Vad jag vet är i alla fall att Herr Jonathan Fagerlund ska uppträda. Kommer bli skojsigt.

Idag testade jag ordet effektivitet. Samtidigt som jag lagade mat strök jag min skjorta och började göra mig iordning. Blev därför en expressombytning. Man ska ju vara på förferre om en sisådär 45 minuter. Oops.

Vad ska ni göra ikväll?

ofixad...
fixad bara minuter senare....




Nu ska jag rusa till vagnen. Kanske ses på stan?

Pusshejs!
M

Slampar omkring

Tvätta är inte så fab. Inte alls faktiskt. Till och med riktigt tråkigt. Vilken idiot har kommit på att man dessutom måste vika skiten? Tristess. Kände mig tvungen att börja slampa framför kameran. Observera hur tvättmedlet snurrar. Spooky.

Ikväll blir det invigning på en klubb här i Götelaborg. Hedersgäst är man visst. Men vad sjutton ska jag ha på mig?? Ångest.

Någon som vill vika min tvätt?

Dagens tvättoutfit bestående av A&F-hoodie och fleecebrallor. Fab.




Snart är sista maskinen klar. Skynda er hit och hjälp mig.

Pusshejs!
M

Bäst att lyda

Bloggdrottningen Bella sa att ni VILL veta vad jag har på mackan. Bäst att lyda känner jag då. Kaviar har jag på mina mackor. Sån där orökt variant. Sjukt gott. Sen får jag i mig lite annat gott också. Som ni borde se.

Ta vara på detta ögonblick. Ska inte vara frekvent återkommande! Ni har väl inte missat att kolla in filmerna från P!nk?!? Ni måste se mittenklippet trots att det låter mycket. Se det här här här här!!

Vad gör ni?

Så skabbig ser jag ut när jag äter frukost.




Nu ska jag äta upp och sen kila ner till min tvätt. Ich bin ein Hemmafru!

Pusshejs!
M

Välj aldrig ekologiskt

För ett tag sen var jag ute med lite vänner för att parta. Gick hem rätt tidigt så missade uppenbarligen det mesta av spektaklet. Dagen efter fick alla vi som festat ett meddelande på Facebook. Kan vara bland det roligaste jag läst i hela mitt liv. Läs och dö i skratt:

"Kära Vänner,Familj.
Nu är det konstaterat!
Välj ALDRIG ekologiskt! Det kan ge livsfarliga effekter! Icke att jag någonsin mer lägger ut två extra tjingisar vid mjölkinhandling(eller vinköp), nu är det bokstavligen bevisat, konsekvenserna är allvariga.
Jag skäms helt enkelt. Förlåt!
Helt plötsligt är det uppenbart "Företaget" har valt J istället för undertecknad.
Hon har väl antagligen bättre smak än att som partytrick välja att köra fontänen mitt på grönsakstorgets parkering.
(Även om jag ändå personligen hävdar att det skulle kunna bli mycket roliga firmafester om jag bara fick visa vad jag går för. Ja, till viss mån alltså.)
Töntfirma!
Aja,
Jag är inte bitter å ändå alldeles för ball för dem. Tänker seriöst satsa på vår storsatsning ”melonas melonas”. Där finns det i alla fall en framtid på marknaden.
Ivilketfall:
Förlåt!
Jag har aldrig i mitt liv känt mig så sunkig förut. Ej eller så full! Det var verkligen som en vattenspriddare satt på maxspeed, det bara forsa!
OCH SNURRA!
Tack H, du vänliga själ som satte mig i en taxi! Det var min räddning. Och min livs största glädjeslump. För jag och Hachim som körde bilen ska faktiskt idagarna gifta oss! Jag är så lycklig:)
Nä ok, kanske inte.
Han var nämligen lite svårcharmad Hachim.
Speciellt efter att vi fått sakta ner när vi korsar avenyn. Fröken M måste nämligen veva ner rutan för omlackera hela bilen med sitt maginnehåll.
Stackars Hachim vet inte var han ska ta vägen med denna patetiska lilla tjej. Han vrider på sig. Talar om belopp för tvättning av bilen.
Jag blir livrädd, jag har bara en tjuga i plånkan och den ska räcka hela veckan!
MEN jag vet hur man rädda situationen!
Jag börja svära och åja och tala om hur JÄVLA dåligt det är att man i det här landet ska komma som flykting med god utbildning och ändå behöva jobba som taxichaffis på lördagkvällar.
- Du t.ex. Hachim, berätta, vad är du utbildad till i ditt hemland? Varför ska du behöva köra såna snusksisar som skitfulla mig i det här skitlandet?!?! Vava??
- Jag har bott här nästan hela mitt liv och studerat här till Taxichafför.
- Hrmm….jaha… Men du! glöm för fan inte att jag redan har betalat vi påstigningen!! kör nu, Johanneberg, du hittar va? Jag kan hjälpa dig ann…
- Jag hittar!
Sen är det tyst hela vägen. Förutom de tjugo gånger då jag talat om att ”jag har redan betalat, det kommer jag ihåg, det har jag” ”försök inte få mig att betala igen, för jag kommer ihåg att jag redan har det!” ”110 gav jag dig när jag steg in i taxin, det inkluderar dricks”
Väl framme rusar jag ur, likt en tjur på palovas italienska gator rusar jag igenom port och in i hissen.
Inne i lägenheten kommer det åter. I en halvtimme gör jag inte annat en spyr spyr spyr.
Jag mår förjävlit!
MEN jag vet att jag måste ringa H å säga att jag är hemma!!
Dock är telefonjäveln borta:S:S va fan ska jag göra?!?! Hon kommerbli så orolig! (eller hanna? Vava, det hoppas jag i alla fall?)
Men som den fullaste sunken jag ändå nu är, är hjärnan på nåt sätt fortf lite i behåll och jag börjar ladda hem på datorn. 15 min senare, har Skype en ny användare i detta samhälle.
Jag laddar på en hundring och hittar H:s nr på eniro, å hon svarar!!
Aldrig förr har jag agerat så smart. Jag är stolt!!! Tänk att det ska krävas en liten extra virre för att få igång de små grå.
Att H sen mest blir irriterad och undrar vem fan det är som stör när hon är mitt uppe i samtal med potential pökchans kan ju tas iakt till nästa gång.
Nu är jag vaken igen. Jag känner mig som pånyttfödd:)) har galet mycket krafter!! Kl är 8.00 en söndagmorgon.
Martin Stenmark, ”jag kommer inte hem igen” är, passande nog, pådraget i högsta volym på min radio och medan jag hör hur grannen knackar med i takt, jag han tycker väl också om stenmark, och jag funderar seriöst på att gå ut och springa lite:D
Istället väljer jag att äta upp halva den morotstårta jag har i kylen. Visa-kortet ligger i diskvasken, passet i skohyllan i hallen och klänningen uppslängs på taklampan.
Här har det vart livat i holken i lördags:)
Menmen,
Mina älskade, hoppas kvällen ändå blev riktigt riktigt underbar för Er!!! (även utan nån som körde helikoptern med bröna mitt på dansgolvet)
Förlåt att jag sunka till mig totalt, jag känner mig värre än Elin i ”Fuckingåmål” eller Emma i ”fjorton suger”
Jag antar att det kan hända även det bästa, och annars alltid givetvis mest nyktra..hrrm..”
ÅHH! Nu spelar de ”what is love”!!!
Nä nu ska jag dansa lite!
Vi syns i veckan!
Eder Fröken M
Ps. jag tycker så mycket om er!"

I brist på bilder lägger jag upp en totalt meningslös bild på mig...




Nu ska jag ta tag i städandet. Diskande: CHEEECK!

Pusshejs!
M

Dåliga relationer

Nu har den kommit. Videon till Gagas nya superlåt. Eller den kom för några dagar sen men inte orkat lägga upp den förrän nu. Sjukt fab eller hur?! Lägg märke till Thriller-inspirationen i delar av dansen.

Gillar ni Bad Romance?

Lady Gaga - Bad Romance. Inte ofta man ser Gaga's ansikte...




Nu ska jag göra nytta, städa, diska, tvätta. Hemmafru är vad jag är.

Pusshejs!
M

Bankettbella

Nu har jag varit vaken i 22 timmar. Det börjar kännas. Red Bull har hållt mig vid liv. Bra dryck det där. Valde dock att vara nästan nykter på banketten. Hade jag druckit massor hade jag hamnat i nån buske nånstans. Så trött var jag. Har dock aldrig hindrat mig tidigare att dansa in på småtimmarna. Så även i detta fallet.

Vi bjöds på trerätters middag. När man tidigare bara ätit en baguette på en hel dag så blev man väldigt mätt kan jag säga. Vi hade dock en konferencier med lite lätt tveksam humor. Annars var det sjukt fab.

Efter utsökt middag dukas det om för PARTEY. We like. Spelades massa bra musik. Dansade så svetten rann (trots att jag var "nykter"). Bella och hennes BFF Maria joinade oss alla på dansgolvet och vi röjde loss. Mucho kul verkligen. Kände mig självklart tvungen att posa lite....

Vi var många som njöt av maten...
Vi spexade och hade oss minsan...
Bella joinade oss och dansade till småtimmarna....




Nu ska jag sova till nästa år tänkte jag. Kan nog vara bra att väcka mig.

Pusshejs!
M

Allas vår Bella

Som ni kanske märkt har jag varit en aning upptagen idag. Sjukt modernt. Arbetsmarknadsdagar på Handels minsan. Jag har varit företagsvärd åt Danske Bank och Arena Personal. Otroligt roligt samt trevligt får jag allt säga. Sladdat runt där så mina skinnskor nästan gnissla mot golvet.

Lyssnade även på ett par föredrag. Bland annat allas vår Blondinbella. Mycket trevlig ung kvinna får jag säga. Förvånandsvärt öppen och trevlig. Verkar vara fart på den bruden. Sånt gillas. Bra jobbat Bella!!

Nu har jag ont i fötterna och bråttom. Om 30 minuter ska jag infinna mig på banketten med Bella och co. Kommer bli sjukt fab ska ni se. Mer bilder kommer imorgon.

Där håller hon sitt mycket intressanta föredrag...




Nu har jag bråttom bråttom. Hörs imorgon!

Pusshejs!
M

La grande finale

Så där ja. Efter att ha bråkat x antal timmar med min iFåån och PC så är i alla fall två av tre videos vända åt rätt håll. Del ett, del två och del tre av slutet. Mäktigt mäktigt. Snyggt och otroligt vackert. Lägg datorn ner när du kollar på sista. Sjukt fint. Synd att jag missade när dom doppade henne i vattnet precis innan. Rös i hela kroppen.


Vad tycker ni?


Alldeles i början av slutet...

Mitten av slutet... håll ögonen på P!nk
La grande finale. Missade när dom lyfte upp och doppade henne...




Nu sitter vi på tåget hem igen. Finns risk att jag bloggar mer sen.

Pusshejs!
M

Magiskt bra P!nk

Nu är vi tillbaka i lägenheten efter den bästa konserten jag någonsin varit på. P!nk gav allt och mycket därtill. Hon bländade med en fullkomligt spektakulär show. Känsla. Glamour. Rock 'n Roll. Ett #¤%¤ tempo. En sjuhelsikes röst. En mage jag skulle kunna döda för. Fab. Som ni kommer märka glömde jag min kamera. Smartass. Så blev till att dra upp iPhonen.

Ironiskt nog tycker jag nog hennes cover på Queens Bohemian Rhapsody var den bästa låten idag. Mäktig är ett bra ord. Sen var avslutet med Get this party started och Glitter in the air helt magiskt. Jag ska lätt köpa DVD:n när den kommer.

Är ni ens lite avis?

Där flög hon upp minsan!!! Sjuuukt fab

Hon ålade och kråmade sig för oss...

Hon körde campfire med oss...

Hon lekte Freddie Mercury (Bohemian Rhapsody)

Jättar dansade så huset skaka...

Hon underhöll oss...

Hon avslutade vackert och spektakulärt.




Imorgon "lovar" jag att lägga upp filmerna jag filmade...

Pusshejs!
M

Ridån öppnar sig

Snart smäller det. Ridån öppnar sig om några timmar. Om det nu finns någon ridå. Det brukar det väl göra?! Vi ligger i soffan och laddar för fullt ska ni veta. P!nk Funhouse-albumet dånar i högtalarna. Nu jäklar ska vi bli cräjzy.

Tror jag har sett varenda klipp på youtube med hennes förra konsert. Har inte velat se några klipp från den nya konsterten. I want a surprise! Känner mig rätt säker på att hon kommer köra So What. Då kommer jag hoppa. Mycket.

Ska ni se P!nk på Ericsson Globe?

P!nk är en sjukt fab lady ska ni veta. Hoppas jag får en dejt.




Jag ska visst in i duschen nu säger dom här. Konstiga människor.

Pusshejs!
M

Vaken i Stockholm

Då var man vaken i Stockholm. Eller jag har varit det rätt länge. Dom andra är lite mer trötta av sig. Nu satte jag på musik så dom vaknar någon gång. Ingen reaktion hittills i och för sig. Fasen.

Idag ska man hänga runt på stan tills senare då det blir dags att köa för P!nk. Tänkte att jag ska lära känna någon längst fram i kön så att man liksom kan slinka in med dom. Fab.

Hur ser er tisdag ut?

Tog inga kort igår kväll så får bli en bild från i somras här. Känner ni igen den?




Känner att jag snart behöver tips på hur man väcker folk utan att dö.

Pusshejs!
M

Paraply-smoothies

Vi är framme. Hela & rena. Hann inte ens hälsa på Stockholm innan vi satt på ett fik snett bakom Dramaten. Typ. Fråga mig inte vad det heter. Men där kunde man få rosa paraply-smoothies. Det gillade Pelle.

Nästa stopp var självklart bolaget. Ni vet vilket. Coop fick nobelt besök från förvirrade Göteborgare också. Det kommer inom kort bli tacos med nån rött vin som visst ska vara gott. I hope so. Feelin' fab. Vi har privat kokerska. Som på alla finare hotell. Magnus heter den.

Pelles otroligt vintriga smoothie. Eller inte.
The chef, the cook, eller vad man nu vill kalla kokerskan.




Nu vankas det tacos. Sen finns det risk för utgång.

Pusshejs!
M

Se upp i backen

Se upp i backen! Nu är vi på väg. Stockholm here we come. Fram till på onsdag kväll kommer vi göra gatorna osäkra. Planen är att vi ska vara fabulösa och ägna oss åt den ädla konsten att fika/shoppa tills man dör.

Imorgon kommer höjdpunkten. P!nkEricsson Globe. Det kommer bli sjukt najs! Pördigt värre liksom. Ska se till att hänga på staketet så man ser rakt upp i underlivet.

Jag och Pelle på X2000. Är inte hon sjukt lik Michael Jackson? Likadan näsa!




Funderar på om jag kanske ska sätta mig och kolla på Gossip Girl eller nått. Vad gör ni?

Pusshejs!
M

Pånyttfödd

Har ni märkt nått nytt idag kanske? Jag har en ny header. OMG. Första gången jag byter. Självklart samma fabulösa designer nu som tidigare. Den lille kinesen Pelle aka Pernilla. Sjukt fab. Lite mer classy header nu. Vad är det dom säger; när Fan blir gammal blir han religiös. Eller nått sånt.

Observera Karins naglar och sjukt coola drink i hörnet. Typ vill leva hela livet med en sån drink i handen. Fab.

Vad tycker ni, skönt med uppdatering?

Det där är vad jag kallar en classy kines. Sjukt fab.




Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kolla film kanske?

Pusshejs!
M

Invasion av huvudstaden

Då var man hemma från work. Gött liksom. Hos föräldrarna. Dom har en skrivare. Det har inte jag. Vad skulle jag med den till kan ni undra då. Jo det ska jag berätta minsan. Skriva ut biljetter. Det ni. Biljetter till P!nk dessutom. Hon är typ definitionen av fab.

Mange och Samme är snälla nog att ta ta emot oss när vi kommer och invarderar huvudstaden några dagar. Vill ni joina vårt fabulösa gäng i Stockholm så får ni säga till.

Ska ni gå/vill gå på P!nk?

Sitter och filosoferar här hemma i soffan. Skönt ska ni veta.




Nu ska vi se om snubben slår Filip och Fredrik eller inte. Spännande.

Pusshejs!
M

Watch and weep

Inte ofta jag gör reklam för miljömedvetenhet. Men om man säger så här. Videon till Earth Song som dom gjorde till "This is it-konserten" är så galet fin att man typ satt och lipade. Hittade inte den videon på youtube tyvärr. Men även den gamla är mäktig.

Watch and weep!

Michael Jackson - Earth song. Kanske är dags att sortera sopor?!




Känner hur födelsedagspartaj närmar sig minsan. Dags att ge sig av.

Pusshejs!
M

Klart man sover

Jag är bra på att sova. Det är nog ett faktum. Spelar ingen roll om det är på en rockkonsert med strålkastare i ansiktet liggandes på nått hårt. Jag skulle ändå kunna somna och sova en hel natt. Älskar min säng. Typ somnar bara jag kollar på den. Den är från IKEA. Sjukt fab.

Nått som kanske inte är lika bra är att jag sover som bäst på tråkiga föreläsningar. Är det för banalt eller för tråkig föreläsare så är det som att ge mig sömnpiller. När bilden nedan togs (som INTE är en set-up) så sov jag så djupt att när föreläsningen var slut och vi skulle äta lunch kunde jag knappt äta för att jag var för nyvaken.

Gissa om jag skrattade när jag av en slump såg bilden i min mobil (som legat på min bänk). NOT SO FAB!

Har ni lätt för att sova eller måste det vara mörkt och tyst?

Observera jackan och halsduken. Det var KALLT!!




Nu ska jag jobba vidare här minsan. Måste tjäna pengar till hushållet.

Pusshejs!
M

Dags att återvinna

Detta skulle kanske till och med få den värsta icke-sopsorteraren att ställa upp.

rolighetsteorin.se testar om man kan få folk att kasta glasflaskor i återvinningen...




Dags för lite middag med vännerna. Kan tänka mig att det blir Idol också.

Pusshejs!
M

Äter kungligt

Är jag ensam om att tycka att duggregn faktiskt är skönt? Det kvalar nog in som nummer två bland mina favorithöstväder. Självklart är sol nummer ett. Såå mycket mer fab. Men ändå. Duggregn är typ skönt. Så länge det inte blåser. Me likes.

Har ni märkt en sak? Det är Gustav-Adolfs dagen idag. Då ska man äta bakelse. Det har minsan jag gjort. GADDEN bjöd på det. Gratis är gott. Ska ni äta några bakelser idag då?

Gud vilket tråkigt inlägg detta blev. Får bli skärpning Herr Carlson! Typ dör nu.

Titta en sån fin bakelse man fick på skolan då. Tack GADDEN!




Nu ska jag ta mig till jobbet strax. Tänkte luncha där.

Pusshejs!
M

Musikaliskt geni

O herre min skapare. Eller annan random person jag inte tror på. Hur bra är inte This is it. Galet bra. Jag hade höga förhoppningar. De slogs med råge. Gåshud. Mer än så behöver man inte säga.

 

En vanlig artist har en koreograf som bestämmer all dans. En sångcoach som säger hur man ska sjunga. En kapellmästare som man följer. Helt enkelt massa människor som bestämmer hur allt ska vara. Michael var ingen vanlig artist. Han lärde dansarna dansa. Bakgrundssångarna hur man skulle sjunga. Michael följer inte bandet. Bandet följer Michael. Man ska KÄNNA allt.  Hörsnäcka var inget han värderade högt; "Jag är van att lyssna med mina egna öron."

 

Helt otroligt hur musikalisk en människa kan vara. Visst han var pytteliten och tanig. Det hindrade honom inte att hänga med i sina übervältränade dansares tempo. Så galet bra och så galet ödmjuk. Det musikaliska geniet Michael Jackson har verkligen lämnat ett arv. Ett arv åtminstone jag kommer njuta av.

 

En gammal bild som bevisar att jag alltid varit ett äkta fan...

 

 

 

Nu ska jag bara njuta av mitt rus för ögonblicket.

 

Pusshejs!

M


Laddad och redo

Snart helt pigg. Om det är tack vare Ipren eller det faktum att jag snart ska på Michael Jacksons This is it låter jag vara osagt. Kan även vara Lady Gaga som får mig i fas just nu. Bad Romance dånar ur högtalarna!

Har fixat mig. Redo. Laddad. Föreberett tårkanalerna. Danshöfterna hoppas jag hänger med. Ska lätt vara mest fab på bion. Ingen lowlifer här inte!

Mycket bättre än så där blir det inte idag. Bättre än horisontellt läge i alla fall.




Nu är det jag och Gaga en stund till. Sen smäller det med MJ.

Pusshejs!
M

VARNING FÖR INNEHÅLLET

Okej. Jag får erkänna. Come clean så att säga. Jag vaknade febrig och med en jobbig huvudvärk. Även jag drabbades visst av svinisvaccinet. Börjar dock piggna till nu. Sitter och hjälper en kompis med hans bloggdesign. I Skrivande stund går det åt skogen.

Behöver skratta lite känner jag så kör en Favorit i repris. Va typ bara två månader sen jag la upp den. Dags igen med andra ord. Kolla och dö i skratt vettja. Fab. (Hon är sjukligt cool)

Ursula Martinez, kanske världens coolaste troll(kar?)...




Nu ska jag fortsätta bråka lite med min kompis blogg.

Pusshejs!
M

Sommaren är (för)kort

Nu får till och med jag ge mig. Sommaren är officiellt över. No more liksom. Svinigt kallt idag (inte pga svinisvaccinet). Så min tanke är liksom så här; Många av er läste inte min blogg i somras så kör liksom en snabb sammanfattning.

Bara jag som känner mig varmare av att kolla på sommarbilder?


Jag kom hem från Kina och vännerna mötte mig...
Jag körde båt (ovanligt lite dock)...
Klippte gräset gjorde jag....
Jag fyllde år... då hade man roliga hattar...
Vi åkte till Sunne och "kollade på dansband"....
Vi åkte båt i Stockholm...
...och kollade in Da Parad...
Badade gjorde man minsan....
...och lekte Toyboy...
Gick på Madonna (vann wet t-shit competition)...
Självklart var även Madonna där (dock inte lika wet)...
Jag arbetade och slet där hemma...
Sen badade jag lite till...
Vi dansade till Miley...samma kväll som min halsgrej försvann (buhuu)...
Tog ett nattligt dopp...
Sen var sommarn helt plötsligt slut...
Vad hände där liksom???




Var nog en rätt bra sommar ändå. Ska vi åka tillbaka sommaren eller??

Pusshejs!
M

I will survive

Överlevare. Det är mitt nya mellannamn. Igår överlevde jag tentan med liten marginal. Idag överlevde jag höstens snackis. Nämligen svinvaccinet. Ja ni läste alldeles rätt. Jag har tagit vaccinet. Skiter i att svinis inte är lika farligt som vanliga influensan. För oss unga har det större effekt än på gamlisarna. Så även om jag inte skulle dött av det så har jag inte tid att ligga sjuk en vecka. Because that is soo not fab!

Hör och häpna. Jag dog inte, svimmade inte, har inte huvudvärk, har inte feber, har inte ont i armen, inte ens lite ont i lillfingret. Är bara hungrig. Så alla ni vägrare där ute:

Tänker ni vaccinera er??

Titta. Där ligger jag och får sprutan som tydligen ska vara så himla farlig...




Nu dags att ta sig till skolan igen. Statistik B väntar mig tror jag.

Pusshejs!
M

Dödsryckningar

Fem och en halv timme. Så lång tid tog min tenta. Död är vad jag är nu. Näst sista essäfrågan var dolkstöten. Redan där var jag förstörd. Sista frågan gick på dödsryckningarna. Med lite tur klarade jag den. Med TUR.

Nu hänger jag hemma hos mina föräldrar. Väntar på att Mamma ska ge mig mat. Inte ätit riktigt sen lunch. HUNGRIG. Ska kolla på Desperate också. Kanske lite Top Gear. We'll see.

Så ser en totalt genomdöd Markus ut....




Dags att äta!!!

Pusshejs!
M

Wish me luck

Vaken. Har ätit frukost. Ska snart packa bilen med allt jag ska ha med till mina föräldrar. Sen äta lunch. Sen köpa massa socker och koffein. Tentadags.

Jag är redo. Pennorna är laddade. Extra batterier till miniräknaren. Hjärnan på topp. CHECK CHECK och halvcheck på den sista. Wish me luck on my way to school!

Jag och mina pennor är så laddade vi bara kan bli...




Nu ska jag fortsätta ladda ihop med Madonna. Kl 15.30 går startskottet.

Pusshejs!
M

Oartiga människor

Kom att tänka på en sak idag. Står i kön på Sibylla för att köpa pluggmat. Lyssnar självklart på dom framför mig. Tjuvlyssna is the shit vet ni väl. Vad som störde mig enormt är hur alla lowlifers VÄGRAR säga TACK efter att dom beställer. Eller ens när dom får något. Sjukt.

Själv kan jag inte säga beställa nått utan att säga tack. Typ "en köttbullar TACK, med cola TACK, kan jag ta med mig? TACK". Artigt och enkelt. Kan inte bli för många tack. Så you lowlifers, BÖRJA SÄGA TACK!

Jag är en artig ung man jag....




Det var allt för mig idag. TACK.

Pusshejs!
M

Tvättfest

Den här dagen kan sammanfattas med ett ord: STÄDNING. Jag har till och med skrubbat ALLA mina golv med diskborste och trasa. Tycker inte det blir tillräckligt rent med skurborste. Anna skötte disken. Tackar för den!

Tvättat alla mina kläder och duken från igår. Sen tog Dan och Simon hand om allt manglande och vikande. Dom gjorde det till en minifest. Det vill säga. Fram med Bag-in-Boxen så kör vi! Så Mamma: Din duk är nu manglad och fin. Dan undrar om han ska stryka den också?

Simon sitter och vilar litta efter tungt manglande...




Nu ska jag ägna mig åt Djävulen bär Prada igen.

Pusshejs!
M

Thanksgiving Dinner

Igår. En sisådär månad för tidigt hade vi Thanksgiving Dinner hemma hos mig med hela dysfunktionella familjen. Våra två Martha Stewarts, Anna och Dan, skötte matlagningen. Timme efter timme hackade dom och hade sig. Själv hittar jag knappt i mitt kök. Som tur är så blev det ju också sjukt gott. Tror vi åt upp 4,5 kilo av den 4,8 kilos kalkonen. Mätt.

Som sig bör på en Classic American Thanksgiving så spelade vi (läs: jag) gammal härlig amerikansk jazz i högtalarna. Fab. Vi bad till och med nån form av bordsbön. Tackade allt och alla ni vet liksom. Vi sjöng en liten sång för Simon aka "familjens lammkött" som just fyllt år. Han blev glad.

Vår lilla dysfunktionella familj är verkligen underbar. Finns inget som inte alla vet om varandra. Då menar jag verkligen INGET. Som vanligt diskuterades enbart ett enda ämne hela kvällen. Ni får själva lista ut vad det var.

Vill ni se finare bilder så gissar jag att både Mussi och Erik lagt upp. Eller lägger upp. Dom har systemis vettni. Fab.


Martha Stewart gånger två. Jag la mig inte i matlagningen. Datorn passar mig.

Lite Halloween-stämning fick man ju ha också...

Senaste medlemmen i vår dysfunktionella familj var där och posade.
Alla vill leka med den lille. Kanske tåligaste bebisen på jorden?!

Massa timmar senare är nu maten serverad. GOOTT.

Jonas har påbörjat vår bordsbön. Tror ingen av oss kunde nån psalm.

Kul att den absolut kortaste får sitta i mitten...

Knaprande på kalkonben. Mumsigt. Eller??

Langningskedja ut till köket. That's the way to do it.

Tror det där är kinesen med störst ögon...Typ tveklöst.

I väntan på spårvagnen. Är ju kul att vi kollade tiderna innan man klädde på sig...

Kanske dags att städa köket nu? Not so fab.



Nu ska jag ägna mig åt att diska resten av dagen. Kanske tvätta också.

Pusshejs!
M

RSS 2.0