I'm not telling

Jag lever men knappt. Föreläsning 9-16 gör att till och med jag får dricka Redbull i slutet. Vilket innebär att jag blir typ hög på koffein eller nått. Speedad. Höll mig vaken i alla fall. Borde läsa artiklar nu men tror inte att jag skulle bli så mycket smartare av det så är en överhängande risk att jag struntar i det.

Slänger upp ett till par bilder från helgen. Den ena lite mer seriös än den andra. Ni kan ju gissa vilken som är vad. Cause I'm not telling.

Shirre och jag på korsis. Tror bestämt att vi var på väg till Jocke.
Vad jag gör är mycket oklart. Men Alfred la upp samma bild fast med texten: "Ensam Markus söker".Nä om man skulle gå och boka tvättid kanske?!

Pusshejs!
M

Rule Britannia

För första gången följer jag brittiska X-Factor och måste säga att shit vad det sopar banan med svenska Idol. Gamu Nhengu har seglat upp till att bli min favorit. Dock lite tillsammans med Cher Lloyd som också har ett helt personligt sätt att framföra sina låtar.

Kolla in dessa två fantastiska kvinnors framträdanden här nedan (i länkarna ovan är deras auditions).

Ghamu Nhengo's sista framträdande under "bootcamp". Bland det bästa jag hört. Snacka om personlig röst.
Cher Lloyd's sista framträdande under "Bootcamp", också väldigt personligt och speciellt. Cool brud.Nä nu får jag nog lyssna lite till på mina två brudar.

Pusshejs!
M

Sista helgen i månaden

Detta har varit en minst sagt spännande och rolig helg. Inte riktigt haft tid att blogga. Shame on me. Laddar därför upp med en rejäl bildkavalkad från helgens bravader. Har ju haft Alfred, Samir och Shirin aka Stockholmarna boendes hos mig sen i torsdags.

Fredagen bjöd på förfest av sällan skådat slag, 4 in 1 kallar vi den. Fyra lägenheter i samma byggnad, fyra förfester på fyra timmar.
Första rundan @Mussi (Jello-shots)
Andra rundan @Pelle (Jello-shots)
Tredje rundan @Anna (Tequila-race)
Fjärde rundan @Jonas (Barskåpstömning)
Ett vinnande koncept om jag får säga det själv. Bjöds även in några grannar som hängde på några våningar. Förfesten var målet och festen bonusen. Den blev på Parklane förövrigt.

Lördagen bjöd på Singstar hos Joakim i hans och Simons nya lägenhet. Blev nästan lite nostalgisk över att återigen befinna mig på Volrat Tham aka Volletrolle (Pelles f.d. resident). Utgången bjöd på lösaktigkvinnadans (för att låta politiskt korrekt). Vi har alla tränat hårt på movesen. Missar dock lite på lösaktigheten.

Söndagen gick i 3D, närmare bestämt på bio. Resident Evil skulle det kollas på. Har inte sett de tre första filmerna men hade ändå inga problem med att hänga med. Kan väl förklara hur ofantligt djup den var.

Var kan man bättre börja fredagen om inte med shopping?! (observera texten på tidningen)

Första rundan Jello-shots. De ska inte intas i nyktert tillstånd kan jag meddela. Förfest nr 1.

Vad Erik gör med Pelles balfoto är oklart men glad ser han ut i alla fall. Förfest nr 2.

Anna har koll (??) på saltet till tequilan. Förfest nr 3.

Dags för förfest nr 4 på tolfte våningen, av Josefs pekande att döma.

Jag anar en viss skepsis hos Patrik. Man kan ju undra varför!? Förfest nr 4.

Jocke och Shirin inne på förfest nr 4.

Samme, Carro och Christopher på förfest nr 4.

Alfred, Jag, min fläck, Samir och Shirin väl inne på Parklane.

Samir, Pelle och Shirre på Parklane.

Lördag och redo för nästa dags förfest. Jag, Alfred, Samir och Shirre.

Hemma hos Jocke väntade Singstar på att användas flitigt av oss.

Vad Shirre är så förvånad över vet bara gudarna. Nicke, Shirre, Alfred och Samir.

Söndag = Bio = Resident Evil = Markus ser cool ut i 3D-brills, kolla bara in mig i bakgrunden.Nu är det sovdags, blir konstigt att sova ensam hemma nu.

Pusshejs!
M

Lite tips till alla


FYRA RÖSTER

Älskar mat som är lättlagad. Lättlagad mat som dessutom är god är bonus. Så idag käkade jag riktig bonusmat. Slängde ihop en nachotallrik. Ordentligt inspirerad av Miss Fajitas. Riktigt gott och förmodligen inte så nyttigt. Gott om rester blev det så får äta tacos eller nachotallrik i flera dagar. Me likes.

Läste precis på Aftonbladet att det är FYRA RÖSTER för lite som röstat på Folkpartiet i Göteborg för att Alliansen ska få egen majoritet i Riksdagen. FYRA RÖSTER!! Det är sjukt. Nu blev jag bitter.

Min underbart goda nachotallrik.Nu åter till pluggandet.

Pusshejs!
M

Only girl

Borde vara lycklig över att Alliansen får fortsätta men man kan ju inte vara lycklig när Sverigedemokraterna fick mandat. Hoppas att utlandsrösterna är supermegaübermycket till Alliansens fördel. I så fall finns en hypotetisk chans till majoritet fortfarande.

Fast just nu ska jag inte ägna valet mer tanke idag. Dags att lyssna på Rihanna's nya, Only Girl (ville lagt upp Who's That Chick, men orka inte leta), istället. Me likes.

Rihanna - Only girlNu blir det lite TV innan jag åker tillbaka till stan.

Pusshejs!
M

Rösta för frihet

Idag är det dags att göra din samhälleliga plikt om du inte redan gjort den. Med det menar jag inte att du ska rösta på Mona, utan en röst på Fredrik vore ju najs, eller varför inte en stödröst på Maud?! Härlig kvinna det där. Skämt å sido; rösta för större frihet, rösta blått.

Jag mår idag bättre än vad jag förtjänar. Det gillar vi. Tåget hem går inte förrän ikväll så har massa tid att döda. Första mission är att väcka Samme, så blir att slå på lite musik tror jag bestämt. Kanske en dos av F**k You.

Hittade en fab allianslogga på fäjsbuck gjord av Elias Säfwenberg.  RÖSTA PÅ ALLIANSEN!Alla ska till vallokalerna NU NU NU NU.

Pusshejs!
M

På annan ort

Jag är på annan ort om ni inte uppmärksammat detta. Befinner mig i Stockholm. Det var ju inte helt enligt planerna. Tänkte att det varit käckt att köra upp typ NU men man kunde ju inte gärna tacka nej när man fick en gratisbil på Hertz liksom. En typ ny V70 med all skön utrustning. Najs.

Brände upp direkt efter skolan och dånade (!) musik på stereon. Med min ett-stopp-policy så var jag uppe på no time. Tur att man vet att man ska köra mot Jönköping och inte mot Stockholm när man ska till Stockholm. Logiken är slående.

Pärlan som med hjälp av farthållaren tog mig till Stockholm i ett nafs.Nu har även Samme vaknat. Det var på tiden.

Pusshejs!
M

F**k you

Snodde den här från min lillebrors facebook. Helt galet skön. Framförallt om man kollar videon samtidigt. Me likey.

Cee Lo Green - Fuck you. Sjukt skön låt med massa old fashioned vibbar.Nu ska jag återgå till Miss Secret Agent 2. Min nivå idag.

Pusshejs!
M

Tvåtusenfyrahundrafyrtiotvå

Tvåtusenfyrahundrafyrtiotvå kronor och femtio öre. Precis så mycket mynt har jag i min glasbehållare. Varför jag orka räkna kan man undra. Det undrar till och med jag. Niohundratrettiosex enkronor är inte roliga att räkna. Behövde i och för sig sortera ut alla femtioöringar då dom utgår nu.

Hade visst en hel del sådana. Nu är frågan när man ska orka släpa med sig femtioöringar till banken?! Känns inte som min grej. Annat sjukgöra jag gjort idag är att jag just drack en kopp té med massa rom och honung. Ska visst bli frisk av det. Hoppas!

Min lilla glasbehållare har sin säkra plats i hyllan.Nu blir det idol i brist på något roligare.

Pusshejs!
M

Missade Oprah

Idag är jag bitter igen. Inte bara för att jag vaknade med feberfrossa och därmed fick skippa skolan, utan för att jag också missade enda fördelen med att ligga hemma sjuk. Jag missade Oprah, det är inte ok. Får väl lägga mig och plugga istället men det ska man inte behöva göra när man är sjuk.

Har ni några andra att-göra-när-man-är-sjuk-tips?

Fick just en himla craving efter att cruisa runt i Miami nercabbat.Nu ska jag lägga mig nånstans och tycka synd om mig själv.

Pusshejs!
M

Slöseri med ungdom

Vara hemma på en fredagskväll är slöseri med ungdom har jag kommit fram till. Tur att Pirates of the Carribean gick på tv så att jag hade något att roa mig med. Sett dom en si så där hundra gånger men tröttnar aldrig. Kommer se dom ytterligare hundra gånger.

Blev dock lite bitter nu. Fick precis reda på att Keira Knightley och Orlando Bloom inte ska vara med i fyran. WTF!?!?! Orlando kan jag skita i, han är kass skådis ändå. Men älskar ju Keira som sjukligt hawt pirat. Nu är jag bitter.

Ingen Keira i nästa Pirates-film. Tröstar mig lite med att Penelope Cruz ska vara med istället.Man kanske borde slå på en till film nu?!

Pusshejs!
M

Love myself

I'm not cocky, I just love myself. Älskar texten i den här låten. Kan det bli kaxigare? Tror inte det. Den ska i alla fall jag sjunga på idag när jag står på jobbet. Undra om man säljer mer då?!

Mirror mirron on the wall, who's the flyest bitch of them all? Never mind, I am.

Christina Aguilera - Vanity. Helt i min smak idag. Vad händer ikväll everybody?Nu är det dags att bege sig mot jobbet och sjunga loss.

Pusshejs!
M

Pub, båt, king

Igår var det alltså första onsdagspuben på Handelspuben för detta läsår. Det fick ju inte missas såklart. Vi svängde runt på dansgolvet så att drinkarna bara flög omkring oss. Precis så som det ska vara med andra ord. Vi fortsatte vidare till Styrbord/Babord efter att puben stängt. På båten var vi kvar tills cravingsen efter Burger King blev för stora.

Var på skolan 9-17 idag så ikväll blir det lugnare. Väldigt mycket lugnare eftersom nästan hela dys.familjen övergivit mig för en helg i Stockholm. Nästa helg är jag ledig så då åker man upp igen. Fabulöst!

Samir, jag och Adriano på båten. Bilden är helt oärligt snodd från Samir.Nu ska det värmas mat. Jajemen!!

Pusshejs!
M

Billiga och villiga

På Handels är vi billiga och villiga. Så även vår litteratur denna gång. Inte ofta jag kan säga att vår litteratur faktiskt är bra. Men denna gång är den både tunn och nästan fri från ordbajs så får väl säga att jag är rätt nöjd. Det ska firas med att vi ikväll inviger Handelspuben för detta läsår.

Så alla ni med kårleg eller bara ett vanligt leg för den delen. Kom till Handelspuben ikväll. It's gonna be a partey.

Jajamensan, billiga var det ja.Nu tillbaka till min bok en liten stund till.

Pusshejs!
M

Mer salt tack

Blev en sväng till Bergakungen idag, via Danilo. Det var inte fel. Too long ago säger jag. Men nu har jag i alla fall säkrat att jag får vara guldmedlem på Bioklubben ytterligare ett år. Filmbolagens våta dröm, det är jag det, först ser jag allt på bio (typ), sen köper jag det jag gillar på DVD. Idag damp till exempel Nine ner i brevlådan.

Kanske skulle berätta att jag på Bergakungen spanade in Salt med Angelina Jolie. Måste säga att jag hade förväntat mig att se henne som man lite längre än så. Anyways, filmen var grym, väntar ivrigt på tvåan. Vill ha mer!

Angelina Jolie är fab alla dagar på veckan. Så även denna dag. Salt bör man se.Kanske dags att sova. Skola imorn.

Pusshejs!
M

Dagens freakshow

Seriöst kolla in freakshowen. Tjejerna är nog bland det roligaste jag sett. Kan inte sluta tänka på den efterblivna "Vicky" från Little Britain. Bäst är "Who are you??"

Abby & Lisa i X-factor. Dummare ungar kan man få leta efter.
Vicky Pollard från Little Britain. Lika retarded som Abby & Lisa.Snart blir det filmkväll. Typ lagom.

Pusshejs!
M

Etthundrasju

Fabulös dag igår. Börja med att Samme och jag fyllde Porschen till bredden med pantflaskor och drog till ICA Maxi, schtekigt. Vet nu att etthundrasju kronor i pant får plats i bagagen utan problem. Lunch hos allas vår mexikanska: Miss Fajitas. Gott.

Middagen serverades hos Mormor. Hon har fyllt år. Grattis igen! Där var det najs. Lite ballt att vi helt random tajmade så att jag och min lillebror kom precis samtidigt, i varsin Porsche. Typ bratigt. Fortsatte på den banan, joinade mina vänner och drog till Push. Najs.

Samme schteker loss i passagerarsätet innan vi beger oss mot ICA Maxi.Borde gå upp ur sängen nu för jag ska rösta idag! Det ni.

Pusshejs!
M

My statement

Låter bilderna tala för sig. Kände att det var det enda rätta. Så vida ni inte lagt dom i pappersåtervinningen redan så kan jag rekommendera att göra det samma. Väldigt befriande får jag säga. Fann pyromanen inom mig. Blev inspirerad av Felicia som gjorde samma sak för en stund sedan.

Elda ni med! (eller återvinn)

Surprise surprise. Blir inga röster från mig inte. Snacka om resursslöseri.Kände mig nästan som Schyman en sekund, men kom på att det inte var pengar.

Pusshejs!
M

Cool brud i skåpbil

Ytterligare en ny idol: Sabine Schmitz, legendarisk racingförareNürnburgring i Tyskland. Klippet är från det brittiska bilprogrammet Top Gear och går ut på att man vill bevisa att en tjej kan köra snabbare med en skåpbil runt banan än vad den ena programledaren gjorde i en Jaguar.

Tycker synd om stackarna i sina dyra Porschar eller snabba motorcyklar som blir omkörda av en skåpbil, körd av en tjej. Själv är jag nu fast besluten att jag nästa sommar ska köra ett varv på Nürnburgring i Porschen, och mitt mål: köra snabbare än Sabines skåpbilstid.

Sabine Schmitz i en skåpbil. Notera hur hon ser nästintill helt oansträngd ut. Snygg brud dessutom.Värt att nämnas: likadan skåpbil kör Samir ner till Göteborg imorn.

Pusshejs!
M

RSS 2.0