Fula Bettan

Jag är tråkig just nu. Jobbar sex av sju dagar denna veckan, därav mitt sega bloggande. Anyways, hänger framför TV:n nu. Fula Bettan på just nu. Älskar den serien. Nästan så man blir lite ledsen av att den faktiskt har slutat gå. Vill ha meeeer. Gör en film!

Vad har ni haft för er? Har det varit sol idag (I don't know)?

En del av Fula Bettan-gänget. Vill har mer mer mer.



Nu tillbaka till Bettan.

Pusshejs!
M

Massa stenar

Titta så fint jag lagt massa stenar. Det är vad jag gjorde innan mitt möte med solen och även en sväng till jobbet. Tråkigt på TV idag förresten.

Har ni roligare?

Titta så fint. Tomten är nu redo för vår nya kompis. Mer om den kompisen nån annan dag.



Nu ska jag se om det finns nått ätbart i min lägenhet.

Pusshejs!
M

Finansiering

Idag har jag finansierat mitt solande, shoppande och resande. En sväng på jobbet med andra ord. Hoppas på en fet lönecheck. Tror jag kan få vänta ett tag på den men det är det värt. Det är ungefär så som  min dag sett ut. Förutom att jag och Mamma nu trånar på livet på andra sidan Atlanten (vi kollar på Jamie som åker runt i staterna och testar mat).

Imorgon blir det att leka lite trädgårdsmästare innan det blir dags för att sola och även jobba. Kommer vara mycket av den senare varan den närmsta veckan, jobbar sex av sju dagar. Cräjzy I  tell ya.

För er som inte sett Prince of Persia kan jag rekommendera Alanis Morrisette - I Remain. Sjukt bra.



Nu är reklamen slut. Hörs sen.

Pusshejs!
M

Midsommar

En nykter (!) midsommar har just passerat. Varken jag eller min bror är så fascinerade över midsommarfirande så vi valde att stanna hemma, bada och avsluta dagen med film. Kom dock inte undan att vi åtminstone fick äta midsommarlunch och kolla på midsommarstången nere vid havet.

Hade någon mer en nykter midsommar?

Filippas kompis Kajsa och min kusin Filippa lämnade inte poolen under många sekunder.
Mamma plockar undan efter en traditionell midsommarlunch.
Obligatoriskt på bordet vid midsommar. Dock skippade jag att utnyttja innehållet.
Midsommardagen. Min familj låter mig inte sola ifred utan har precis puttat i mig.
Philip brottas med vår egen krokodil.
Jocke har precis testat hur varenda uppblåsbar grej fungerar.



Funderar på att vara lite social nu. Men solen tar på krafterna.

Pusshejs!
M

Luktar på blommorna

Idag har jag inte gjort för mycket. Sovit, ätit pizza, kört ner till mina föräldrar, klippt gräs. Nu ligger jag bara här i solstolen och hoppas att jag får någon mat snart. Skulle behöva en kudde för att hålla uppe huvudet. Men man kan väl inte få allt här i världen.

Har faktiskt kramat av Anna också. Hon lämnar mig och resten av Dysfunktionella Familjen resten av sommaren för att vänstra med landet i väst, Amerikat. Skulle ljuga om jag sa att jag inte är lite avis alltså.

Ska faktiskt spendera min midsommar här nere. Jag är av den sorten som inte direkt uppskattar midsommar utan hellre bara vill ta det lugnt och ligga här i min solstol och lukta på blommorna (eh typ). Lite som Tjuren Ferdinand.

Eh blev lite ljust när man tog kort med cammen. Men tur det. Då ser ni inte hur otränad jag är.



Om jag skulle ägna mig åt att göra ingenting kanske?!

Pusshejs!
M

I did it again

Det var ingen sol idag så fick hitta på annat att göra än att sola. Gick till Model House och fick lite (läs: mängder) av bilder tagna. Just nu är min andra dator, den jag laddar in bilderna i, allt annat än levande så får bli dom jag hann föra över till denna datorn.

Ett litet axplock här nedan. Totalt oredigerat.

Kan meddela att det finns ytterligare ungefär 100 bilder att gå igenom. Kan ta ett tag.



Snart kommer Ugly Betty. Det ska jag ägna mig åt.

Pusshejs!
M

MJ är min gud

En liten teaser från filmen "This is it". Se den. Jag har gjort det flera gånger.



No need to say more. MJ är min gud!

Pusshejs!
M

Försök sluta skratta

Alltså jag kan inte sluta skratta. Min dag är redan gjord och har ändå inte ens börjat kolla på bröllopet. På blogg.se startsidan så låg en länk till en blogg med röda-mattan-bilder från igår (edsvikenf.blogg.se). Våra egna kungligheter såg strålande ut. Kolla in hennes blogg så ser ni.

Nu till varför jag inte kan sluta skratta. Kolla på Mona Sahlin. Det är så roligt att jag dör. Kan vara det fulaste i klädesväg jag någonsin sett. Ser ut som en nunna i konstig färg. När man väl sen hämtat andan så råkar man kolla på Maria Wetterstrands skor och börjar gapskratta igen.

Har aldrig varit så här glad över att jag inte är sosse. Kolla bara på Filippa Reinfeldt och Nyamko, så där ska politiker klä sig. Måste väl till och med sossarna hålla med om?!

HAHAHAHAHA!!!! Jag dööööör. Fult fult fult fult fult. PUNKT.
Filippa ser nästan ut som en grekisk gudinna fast i blått. Nyamko har coola skor och härlig färg.



Så nu får jag sluta skratta och ta mig ur sängen.

Pusshejs!
M

Dumb

Jag lever. Nu var det sagt. Nu lyssnar vi på Alexandra Burke och solar. Man får finare bränna när man rör på sig så; dansa dansa. So long ya all.

Alexandra Burke - Dumb. Sjukt bra låt faktiskt. Går runt runt nu typ.



Ut i solen med mig.

Pusshejs!
M

Poolhäng och dirtyness

Idag har varit en sån där bra dag. Ni vet man är ledig men ändå inte uttråkad. Totalt avstressad till och med. Det tackvare att vi nu var åtminstone tre lediga samtidigt. Jag, Pelle och Christopher cruisade ner till mina föräldrars hus och bosatte oss vid poolen resten av eftermiddagen. Pelle badade.

Nu ska jag börja svida om. Strax förfest hos Pelle. Ska på Dirty Wednesday at Berså. Så är det. Vi kommer vara många och vi kommer vara solbrända. Absolutely fabulous!

Pelle vet hur man plaskar runt i poolen. Hon har en lite egen stil skulle man kunna säga.
"Jag ska inte vara med på någon jävla blogg!". Jaja, vi säger väl det. Ser skönt ut i alla fall.
Har haft sämre dagar i mitt liv. Många av dom har innefattat regn.



Time to hit the shower. Spola bort all underbar (?) svettlukt.

Pusshejs!
M

Slottsskogen

Det är svårt att planera sina dagar när man är ledig. Tur att man har kompisar som är lika lediga. Efter en snabb (!) sväng på banken (vuxenpoäng) mötte jag upp Christopher så tog vi en promenad till Linnégatan för att luncha i solen. För att ytterligare fördriva tiden passade vi även på att inhandla glass och bosätta oss i Slottsskogen.

Efter den mycket krävande eftermiddagen fick jag ta en powernap när jag kom hem. Man var ju tvungen att orka sola på balkongen en stund också. Vill inte bli blek igen. Orka det. Nu börjar några träd skugga min balkong så får väl gå in och diska då.

Hänger i solen. Som synes har underdelen av mina armar inte fått så mycket sol. Sexy. Or not.
Lurviga ben? Jajamensan. Bruna ben? Jajamensan.
Någon form av Schweppes med is och min lilla bebis. Mer än så behöver jag inte.



Nä dags att ta tag i mitt berg av disk. Trist.

Pusshejs!
M

Supermegaübertöntiga

Jag är trött. Mina ögon går i kors och vet typ inte vad klockan är. Har nog sovit för mycket. Av någon anledning så började vi snacka om gamla Eurovision för några dagar sen. Kom in på att England faktiskt hade ett bra bidrag för några år sedan. Inte så där supermegaübertöntiga som de varit de senaste åren.

Helt klart skaka-höfterna-vänligt om jag får säga det själv. Gått runt och småsjungt på den idag (well när jag inte lyssnat på We no speak americano på spottan vill säga).

Javine - Touch my fire (Eurovision 2005). Skaka skaka rumpa!



Kanske dags för en liten kvällsnap innan man kollar film?!

Pusshejs!
M

Runaway

MJ, jag säger då det. Vilken musik han levererade. Hans syrra är inte för pjåkig hon heller. Flera av hennes låtar spelas om och om igen här. Lyssnade precis på Runaway. Härlig gammal 90-tals dänga det där. Typ mysig 90-tals video också.

Tänkte slängt upp en video med Janet's MJ-tribute och en med Runaway men blogg.se dummar sig och vägrar låta mig lägga in två videos i samma inlägg just nu så jag ger upp och slänger bara upp den ena.

Janet Jackson. Cool brud det där alltså.



Just nu vägrar jag poncho och kan därmed inte gå ut. Därför ingen fest.

Pusshejs!
M

100 procent Tetra Pak

Va nere i Ullared idag. Vi såg Morgan, Anna blev alldeles till sig i byxan. Som vanligt fyller man hela bilen. Har nu nya gardiner i 100 % polyester, en MJ-tavla, nya plastblommor, x antal filmer och massa annat tjafs.

As we speak dricker jag och Anna rosé från Tetra Pak (mer classy än så är vi inte). Drar snart till Port Du Soleil. Vill ni se dom två mest fabulösa individerna i Göteborg, dra dit, men kolla inte åt vårat håll. Det utlovas Miami-feeling. Sätter mina pengar på det så bäst att det stämmer nu.

Senast jag hängde loss på Port Du Soleil. Dock med Dan då. Vi minglade.
Det enda ni får se från Ullared just nu. MJ i sin storhet numera på min vägg.



Dags för oss att kolla när vagnen går.

Pusshejs!
M

Oortodoxt fikande

Det regnar idag också för den som inte märkt det. Vi tröttna och åkte till Freeport istället. Mycket roligare än att sitta hemma och göra inget. Efteråt valde jag och Jocke att fika lite oortodoxt med en flaska rosé och kanelbulle. Mycket bra kombo om jag får säga det själv.

Freeport resulterade i alla fall i lite nytt pudervax och ett par jeans från Acne. Det är ju aldrig fel. Framförallt inte när det är hål i mina andra. Ska lämna dom till Mormor snart tänkte jag. Behöver lagas. Orkar inte själv. Fotade likt alla andra bloggare mina nya jeans. Kolla nedan.

Körde först en lite vanligare bloggpose. Typiskt tråkigt.

Sedan testade vi balansen. Ni ska veta att det är jobbigt att hålla balansen medans man väntar på självutlösaren.



Funderar på om det går nått på TV. Tror inte det. Ett glas på stan någon?

Pusshejs!
M

Please remove

Sen jag städat klart har jag verkligen inte gjort mycket. Sjukt tråkig dag. Borde inte få finnas i almanackan. Spenderat mycket av dagen framför datorn. Kvällen fick bestå av Fula Bettan, Cougar Town och nu alla nattserier; SATC och Two and a Half Men.

Imorgon väntar Freeport, det vill säga innan jag måste åka till Landvetter för att hämta min mor. Gissa om hon skulle vara sur om jag inte väntade där. Just det, den 21 juni kommer jag bli en lycklig man. Hängde ni med i nyheterna idag så förstår ni.

Ja, där i mitt hörne av soffan hänger jag en stor del av mitt liv. Bara så ni vet.



Nu ska jag bannemej sova.

Pusshejs!
M

Waka waka they don't care

Nu skulle jag egentligen lagt in Shakira - Waka waka (This time for Africa) som är årets VM-låt, i fotboll alltså för den som inte koppla. Ni som känner mig vet att jag gillar att skaka rumpa. Gissa om det skakas till den här, till och med den mest stela måste skaka till Waka waka.

Min youtube ville annat, under "Rekommenderas för dig" hittade jag MJ - They don't care about us och kom på att det var alldeles för länge sedan jag la upp MJ. So here he comes. Musikaliskt geni.

Missa inte min JUNI PLAYLIST heller. Den börjar bli riktigt bra. Schizo och najs. HÄMTA HÄMTA HÄMTA

Michael Jackson - They don't care about us. Musikaliskt geni I tell you.



Nu ska jag diska och städa. Duktigt va.

Pusshejs!
M

Framtungt

Vet ni vad?! Jag gick upp frivilligt klockan åtta idag trots att jag är ledig. I och för sig så beror det på att jag hade hårpanik. Mitt hår började bli alldeles för framtungt, kunde bara göra en och en halv frisyr av det. Fick tag på en akuttid hos min frisör och hon klippte som aldrig förr.

Nu kan jag göra massa frisyrer igen. Mitt huvud känns återigen fjäderlätt precis som om det vore tomt (kanske det är eftersom min hjärna brukar ta semester samtidigt som jag).

Där är en av mina frisyrer. Typ min standardfrisyr, ni vet den man gör när man har bråttom och inte orkar tänka.



Nu ska jag städa lite. Undra om det kommer nått på TV sen

Pusshejs!
M

Smile boys

Hamnade visst på mingelbild i fredags. Har lyckats undvika mingelkamerorna en längre tid men nu var det återigen dags. Just smile boys. Ögonblicket fångades på Lounge(s) typ direkt efter att vi kommit dit.

Jag, Pelle, Sara och Mussi på Lounge(s). Foto: Mikael Aldén på aveny.se.



Vill luncha snart men alla typ sover. Tråkigt.

Pusshejs!
M

Blunda och lyssna

Grym låt detta. Dock verkar musikvideon vara minst sagt lågbudget. Inte direkt häpnadsväckande om man säger så. Har typ ingen koll på bruden mer än att hon även har gjort en av titellåtarna till Sex and The City 2.

Blunda och lyssna (eller kolla och lyssna, men då  får du även skratta lite).

Ricki Lee - Don't miss you. Billig blandning mellan trashy och classy i videon. Bra låt!



Funderar på om man ska göra sig i ordning för sängen snart.

Pusshejs!
M

Världsproblem lösta

Svängde runt på dansgolvet även igår. Efter att jag och Sara löst alla (!) världsproblem hemma på min balkong först. Vi drog vidare till Andra Långgatan. Konstig gata det där. Jocke gjorde ett test, rullade runt på marken för att se om någon ens reagera där. Det gjorde dom inte.

Efter Andra Lång drog vi in till stan och pimplade loss för att avsluta med ett snabbt (!) stopp på Lounge(s) innan det var dags för hemgång.

Jag och Sara kör våran klassiska syskonpose. Vi blev tagna för syskon idag, jag påpeka att vi är tvillingar.
Kvällens outfit. Lite slappt men ändå okej. Man var ju tvungen att passa på Andra Lång OCH Avenyn.



Nu ska jag städa lite innan jag drar till jobbet.

Pusshejs!
M

Fashionistor på Push

Igår minglade vi runt minsann. Här nöjer man sig inte med att vara på ett ställe. Vi började med modevisning på Push. Det var najs. Minglade runt en sväng för att sedan vänstra med Lounge(s). Svängde runt på dansgolven resten av kvällen. För mig bar det hem rätt tidigt, vissa har ju ett jobb att sköta.

Ikväll ryktas det om Andra Långgatan. Får se hur det blir med det. Oavsett så har jag med mig en "hemlig" gäst. Spännande va?! Appropå inget, mitt hår känns som svinto, börjar nog bli dags att besöka saxen.

Hänger loss på Push's terrass och sippar rosé innan modevisningen drog igång.
Svängde som sagt loss på Lounge(s) sen. Vad Mussi gör är oklart.



Nu ska jag packa mig ur sängen och ta mig mot frukosten.

Pusshejs!
M

Skrytande modebloggare

Lovar att jag inte ska bli en modebloggare. Men eftersom jag skrutit ett tag om att jag minsann inte köpt något plagg i Sverige i år så får jag bita i det sura äpplet (varför säger man ens så?!) och slänga upp bilder på vad jag inhandlade idag, i Sverige. Det blev en del.

Tänka sig att jag som klarat mig utan att köpa något helt plötsligt hamnar i ett shoppingstim och köper sex olika plagg inom loppet av kanske en timma, MAX. Min plånbok blöder men det var det värt.

FilippaK, Marc by Marc Jacobs, Acne med mera (orkar inte kolla vad det var för märken på dom andra).
En FilippaK-sommarjacka är aldrig fel. Superlätt material, me likes!



Nu ska jag luncha och sen bege mig mot jobbet.

Pusshejs!
M

Port Du Soleil

Då var man hemma igen. Va på premiären av klubben Port Du Soleil som hölls på Kajskjul 8 av Peacock Dinner Club. Sjukt nice får jag säga. Snyggt folk (!), cool inredning och skön musik. Vad mer behövs liksom?! Drog dock hem tidigt. Det är ju en dag imorgon också.

Slänger in en liten "mingelbild" på mig och Dan i alla fall.

Jag och Dan hänger loss. Känner att jag borde ha stått (mer) på tå.



Nu ropar sängen efter mig.

Pusshejs!
M

Snabbgenomgång

Hinner typ inte blogga. Så blir en snabbgenomgång; idag har jag solat. Punkt. Nu ska jag kolla in en klubb i stan, Dan tjatade med mig så bäst att  jag infinner mig där snart. Hoppas ni också tar tillvara på solen?!

Länge sen jag camhorade mig, så kände det var dags igen. Så ska jag se ut (plus en kavaj).



Dags att kolla när vagnen går!!

Pusshejs!
M

Händelsernas centrum

Det är nog många som vet att ett av mina favoritnöjen är att gå på stan själv med musik i öronen. Spanar på allmänheten. Idag gjorde jag det optimala; gick en lång promenix, köpte en glass och satte mig i solen mitt på Kungsportsplatsen, mitt i händelsernas centrum. Det var himmelriket för en spanare som jag.

La även märke till hur många som samlar tomburkar/tomflaskor. Soptunnan framför mig blev inspekterad av inte färre än sex personer under den tiden som jag satt där. Dom kan ju vara glada att det är soligt och varmt i alla fall.

Jag med utsikt över den mycket omtyckta soptunnan.
Hänger i solen. Det är min grej.
Tänkte egentligen fotat en kråka som satt bredvid mig men blev på hotellet istället.



Nu dags att laga mat. Sen Handelspuben.

Pusshejs!
M

Vaktugglan Helge

Jag lider av ett stort problem. Solen gömmer sig bakom stackmoln. Fick bara solat på ena sidan, min stackars rygg hann inte sola sig alls. Detta innebär att jag nu är brun och fin på framsidan men blek på baksidan. Not so prettyful. Kanske är käckt att låta huden vila i och för sig.

Känner att jag vill ha lite tips på ny (och bra) musik, alternativt gamla godingar som jag kanske glömt. Orkar inte leta själv. Har dock påbörjat min Juni 2010-lista på spottan.

Fick hänga en stund vid poolen i alla fall. Diggar min solningstofs, obligatoriskt vid schtekning.
Helge skrämmer bort måsar. Därför tycker vi om Helge (fråga mig inte varför en plastuggla heter Helge)



Om jag ska packa ihop mitt pick och pack för att ta mig till stan kanske!?

Pusshejs!
M

RSS 2.0