Rösta inte!

Nu kommer folk säkert bli arga på mig. För jag tänker säga något rätt så radikalt. Jag är så trött på alla idioter som tycker en massa. Folk som inte har en aning om vad dom pratar om men som är tvärsäkra på sin sak. Är mycket väl medveten om att även jag är sådan ibland.

Nu gäller det dock ett val. Vi ska rösta i höst för den som inte märkt det. Tyvärr så kommer väldigt många personer rösta för röstandets skull. Folk som tycker dåligt om sin sits just nu kommer rösta på det andra blocket. Folk som inte tycker om Mona kommer rösta på Alliansen. Well, detta är väl fruktansvärt dåliga anledningar till att rösta?! Vet man inte vad man röstar på så ska man bannemej inte rösta, eller rösta blankt om du nu promt ska in i vallokalen.

Grunden i politik är värderingar, folk har olika värderingar, därför finns det olika partier. Jag tycker inte mindre om någon som inte delar mina värderingar, så länge de faktiskt är insatta och vet vad det innebär. Jag kommer rösta Moderat, jag är medlem i MUF och allt, för den sakens skull betyder det inte att jag avskyr allt de Rödgröna tar fram. Kan inte säga att jag gillar idéen om höjd bensinskatt, inte i den form de vill utforma den. Men jag är inte emot att man kan höja bensinskatten i städerna till exempel.

Två av mina favoritpolitiker är Folkpartister (Birgitta Ohlsson och Nyamko Sabuni), och jag har massor av respekt för Gudrun Schyman, hon är en skicklig politiker och otroligt bra på att hantera PR. Det betyder inte att jag håller med henne. Men hon är värd att lyssna på. Kajan Sahlin kan jag inte säga att jag hyser så mycket respekt för, för många misstag i historien för att passa som partiledare för Sveriges största parti.

Sätt dig in i politiken (inte via Aftonbladet eller liknande) innan du bestämmer dig för att ens rösta. Fråga dig sen vilka punkter som är viktiga för dig. Jämför partiernas värderingar kring detta. SEN får du rösta!

Oj, vad seriös jag blev nu. Behövde få ur mig lite aggressioner. Dags att börja debattera. Släng er gärna med påståenden, men bygg upp dom med nått i så fall.

Filippa Reinfeldt på prideparaden i somras. Helt klart en av mina favoritpolitiker!



Nu ska jag handla mat. Skäll på mig under tiden.

Pusshejs!
M

Trasiga klackar

Det är kul att dansa. Dans på krogen har nog varit min träning senaste halvåret. Tur att jag festat ofta då och ännu mer tur att jag dessutom inte druckit nått nämnvärt många av kvällarna (= bra träning).

Loves att dansa till just denna låten, Alexandra Burke - Broken Heels. Sjukt bra och svårt att inte röra på benen samtidigt  som man lyssnar.

Alexandra Burke - Broken Heels. Let's hit the dancefloors!



Funderar på att sova middag. Tänker vara friskis imorn.

Pusshejs!
M

Lillbrorsans bilder

Så där ja! Nu har jag fått min lillebrors studiobilder också. Slänger upp ett litet urval. Någon som tycker vi är lika? Någon  som tycker vi är olika?

Behöver jag ens säga att han nästan precis kommit hem?
Outfit nr 2
Det obligatoriska spegelkortet.
Dom två syskonen ihop. Jag ser asblek ut i jämförelse. Skyller på sminket!



Nu ska jag nog faktiskt sova snart. Tror jag är på väg att bli sjuk.

Pusshejs!
M

Makeover

TRYCK PÅ F5 (eller annan godtycklig tangent som uppdaterar sidan). Vad tycks om min lilla makeover? Snajsigt tycker jag. Än så länge i alla fall. Nu kan jag dessutom lägga in lite större bilder. Det gillar vi! Har även jobbat med min och Birgittas uppsats idag.

Börjar fundera på att ge mitt CV en liten makeover också. Börjar nog bli dags att redigera det lite fint. Kanske får bli lite fluffigare helt enkelt. Har dock inga idéer på hur än. Mer än att jag nog vill ha bilden här nedan:

Duger den som CV-bild tycker ni?

Ser man på. Känner mig väldigt Businesslike... borde väl funka liksom. Kanske borde beskäras i och för sig!?



Nu ska jag ta tag i bilden på sidan också. Allt ska va nytt!

Pusshejs!
M

Egooooo

Idag trodde jag att jag inte skulle kunna stå upp. Vaknade skitseg i kroppen, så där som när man blir sjuk. Körde i mig alla tillgängliga vitaminer sen löste det sig. Hämtade en importkines på flygplatsen. Åt pizza med samma kines. Kände mig tjock.

Sen hängde jag och min bror loss på The Studio. Dom gillade oss. Fick skriva under papper på att dom skulle få använda våra bilder i sin reklam. Ball. Slänger upp sju av mina sextiotre bilder nu. Helt oredigerade, får orka photoshoppa nån annan dag.

Vad tycker ni?

Outfit nummer ett. Lite sommarslappt så där.
Jag älskar den tischan by the way.
Outfit nummer två. Levi's skjorta och Hilfiger chinos.
Ja, men ser man på, där är ju jag!
Ville egentligen inte ta sånna bilder. Jag övertalades. Tur det. Gillar'n!
Outfit nummer tre. Hel kostym, skräddarsydd.
Ser lite business-like ut i alla fall.



Vad tycks om de tre olika outfittorna?

Pusshejs!
M

The Pretty Reckless

Ja, då har man sett Kick Ass, igen. Den är verkligen sinnessjukt bra. Häftigaste 11-åringen (som spelas av en 13-åring i och för sig) ever! Rejält grymt soundtrack också. Lite Sin City möter Shrek, på ett bra sätt.

Låten som drar igång eftertexterna fick mig att slänga upp iFåånen för att tagga den. Döm av min förvåning när jag upptäckte att det är Taylor Momsen som sjunger. Ni vet hon den där blonda ungen i Gossip Girl. Coolt!

The Pretty Reckless - Make me wanna die. Sångerska Taylor Momsen.



Nu ska jag städa här. Min lägenhet är inte fin.

Pusshejs!
M

Bråttom bråttom vin

Jag har bråttom. Jag ska dricka vin. Missade förra vagnen. Orkar inte missa en till. Men slänger upp ett par bilder på hur jag ser ut i alla fall.


Kanske syns vi på stan?

Lägg sen till ett par gröna Converse och en svart skinnjacka....



Nu måste jag springa. Fort!

Pusshejs!
M

Tillbaka i Götet

Då var man tillbaka i Götet. Den här dagen har gått i ett kan man säga. Körde från Stockholm klockan nio. Anländer i Göteborg halv tre efter ett par korta stopp. Släpper av stockholmare i stan och beger mig hem för att vända. Här skulle jobbas!

När man väl slutat jobbet åker man hem och vänder ännu en gång. Här skulle ses på film hemma hos Jonas. Där delar av Dysfunktionella Familjen och en stockholmare väntade på mig. Vi kollar på The Last Samurai.

Tom Cruise, mycket kan sägas om mannen. Men skådespela kan han.



Nu åter till filmen!

Pusshejs!
M

Rosa etikett

Igår blev det vin. Coolt vin. Rosa etikett utan text (välj själv vad det ska stå liksom). Sånt gillar vi. Började hemma hos Alfred med Alfred och Shirin. Fortsatte till B.A.R. där Magnus jobba och tog ett glas till. Med honom fortsatte vi till Vodkabaren Naglo.

Idag tog jag mig till och från pizzerian. Ägnade några (!) timmar åt en telefonintervju. Nu har vi äntligen lite emperi i uppsatsen också. Sånt gillas! Belönade oss med att sjunga Singstar. Hanna Montana sjöng vi.

Min tyska kompis med rosa etikett.
Birgitta och och hennes syrra Karolina i en hård kamp på Singstar.



Nu vankas TV-tittande och popcorn. Sånt är inte fel!

Pusshejs!
M

Akademiskt ordbajseri

Det snöslaskregnar ute. Mina planer på att fortsätta mitt mat-tåg har gått helt i stöpet. Är, hör och häpna, hungrig för första gången sen jag lämnade Göteborg. Det löser vi genom att jag och Birgitta värmer lite rester.

Har faktiskt fått gjort lite akademiskt korrekt (?) text idag till uppsatsen. Sjukt tråkigt att behöva skriva den på engelska bara. Är sjukt mycket skickligare på att ordbajs på svenska (för den om inte märkt det). Ska dock bli vindrickande ikväll. Det ser vi fram emot!

Så ser plugg-Markus ut. Inte alls speciellt snygg om jag får säga det själv.



Nu är maten klar. Ätdags!!

Pusshejs!
M

East och Fridays

Idag har vi fortsatt ätandet. Lunch på East med Magnus. Vi fortsatte även utmed strandvägen och en påse Ahlgrens bilar. Mötte upp Alfred och Shirin och fortsatte med lite nachos på T.G.I Fridays (den på Kungsträdgårn). Shirin fick papper i sin mat. Det innebar en ny rätt fast gratis.

Här hemma hos Birgitta har vi just ätit middag. Kanske kan det vankas lite left-overs också (det vill säga chips från igår). Först ska det bara skrivas lite fler intervjufrågor. Sen blir det till att hänga på femman med fruar, cougars och tydligen lite mörker.

Magnus hänger utanför Dramaten. Han frös. Konstig norrlänning.
Det där kallar jag nära ögat. Dom andra höll på att dö av skratt.



Nu ska jag kolla lite tjockisar på femman!

Pusshejs!
M

Tina i vardagen

Idag har jag ätit konstant. Från frukost till lunch till fika till middag och nu chips. Har nog inte hunnit vara hungrig en enda gång idag. Som vissa säger; jag förtjänar att vara tjock. Synd att jag inte är det.

Är just nu korta modeller på TV. Tydligen skulle jag räknas som kort även som tjejmodell. Det känns ju bra. Typ. Om en stund kommer Maria Montazami och resten av fruarna på trean. Längtar!

Kände att det är lite för lite Tina i vardagen so here she comes.



Nu riktas min uppmärksamhet mot chipsen och TVn igen.

Pusshejs!
M

Stockholm

Nu är jag inte i Göteborg längre. Är till och med i Stockholm. Men flög det gjorde vi inte för det kan man inte. Vi körde bil, eller närmare bestämt jag körde bil och Birgitta åkte med. Vi lunchade i Linkan (Linköping för den som inte fatta).

Här ska det skrivas uppsats. Massor av text ska vi skriva. Tänkte även gått ut med kompisar idag men 5 timmars bilkörande har gjort mig seg. Blir nog film istället. Kanske lite Cougar Town också.

Vad har ni för er där hemma?

Där sitter jag. Hemma hos Birgitta. Det vankas mat om en stund.



Funderar på om man ska kolla runt lite kanske.

Pusshejs!
M

Cocktailpartej

Tycker om dagar då jag inte måste göra massa saker. Idag hoppar jag till exempel fortfarande runt i morronrocken och dansar till massa musik. Anledning: Happy Hour igår. No need to say more.

Ikväll ska jag på cocktailpartej vilket betyder att jag måste dra på mig en kostym om en stund. Kämpigt med kostym ska ni veta. Imorn ska jag köra bil och min bror ska komma hem från Miami. Känner dock på mig att det kommer bli lite ändrade planer i den senare frågan. En viss liten fjant-ö sprutar fortfarande ut aska.

Anyways, aska or not. Jag vill också hellre vara fast i Miami. Finns tråkigare ställen att sitta fast på faktiskt. Tro mig på den punkten.

Ja så där ser jag ut just nu. Rätt ofixad skulle man kunna kalla mig.



Om man skulle ta på sig kläder kanske? Eller ta en dusch först är nog bra.

Pusshejs!
M

Imma be

Imma be rockin' that body, Imma be. Det vill jag dansa till ikväll. Den har nått skönt flow. Tyckte den var lite tjatig första gången men nä, den är bara skön!

Kom nyss på att jag gillar det mesta som Fergie varit med och gjort. Både med BEP och som soloartist även om BEP-låtarna är klart skönast sound på. Förresten ta en titt på min april-playlist. Den är glad.

Tryck HÄR
Tryck HÄR
Tryck HÄR

Black Eyed Peas - Imma be (rockin' that body). Sjukt fab. Cool video förövrigt.



Någon som känner för att laga mat åt/med mig nu?

Pusshejs!
M

Vanlig torsdagsmiddag, eller?

Varit på en helt vanlig torsdagsmiddag med Dysfunktionella Familjen med efterföljande film. Allt var precis som vanligt. Stekte kött, fixa pommes och tzatsiki. Det var gott. Som vanligt.

Kvällen fortsätter med kreditkortsceremoni, någon försöker fästa geléhjärtan på bröst samtidigt som någon gör mystiska juckningar, vi äter chipsen ur en stor IKEA-påse (chipspåsar är ju överskattat). Sen får vi ju inte glömma att någon ville döpa om sig till Ciabatta (alla vill tydligen heta det).

Förresten, vi kollade på Alien 4 för den som undra. En helt vanlig kväll med Dysfunktionella Familjen alltså. Inget konstigt alls!

Kreditkortsceremoni var det ja. We like.



Om man skulle ta och sova en sväng kanske.

Pusshejs!
M

Rena rånet

Har spenderat en si så där två timmar på IKEA. Jag och Pelle ihop lyckades spendera svindlande 84 svenska kronor. Rena rånet! Det blev en hög med diskborstar, toaborste, servetter och body lotion (!). Nu ska här diskas och smörjas in kroppen minsan.

Juste, vi åt ju lunch på IKEA också. Förrät och varmrätt plus kaffe för 25 spänn. Kändes lätt värt det. Pelle fick dock dricka kaffet. Sånt gör inte jag.

Jag behöver raka mig. Det är tråkigt. Ska jag raka mig imorn?



Svara på frågan över annars blir jag besviken!

Pusshejs!
M

Kick Ass

Detta trodde jag inte att jag skulle komma att skriva innan jag såg filmen. Kollade på trailern till Kick Ass. Var inte alls imponerad, tyckte den bara verka fjantig. Blev medtvingad (okej, var kanske inte så mycket tvång involverat). Nu ska jag då komma till saken.  Snart.

Kan säga så här: ni som gillade Kill Bill och ni som även gillade Juno. Ni kommer älska den här! Den är en blandning mellan dom två (!). Vi skratta så vi grät flera gånger. Höll på att sätta i halsen. Kunde dött och det hade varit Kick Ass fel.

Har ni några planer på att se den? Jag kan tänka mig att se den igen!

Visst ser han ut som en riktig superhjälte??!! Jag dör bara jag tänker på det.



Nä om man skulle sova snart kanske?

Pusshejs!
M

Produktiv dag i solstol

Det här blev ju en ovanligt produktiv dag faktiskt. Mailat lite fler angående uppsatsen. Ringt och ordnat så att vi kommer få lite intervjuer. Åkt till mina föräldrar för att hämta lite saker jag glömt. Åkt förbi Mormor och hjälpt henne med kameran.

Självklart tog jag en liten paus på några timmar hos mina föräldrar. Passade på att lägga mig i solstolen ett par timmar. Samtidigt som jag mailade och tog hand om min utbildning inför i höst. Det är hemskt jobbigt att skriva C-uppsats ibland.

Där ligger jag. Kan meddela att datorn ligger under stolen och spelar musik.



Då ska jag dra på bio. Ska se Kick Ass.

Pusshejs!
M

Ute och Inne

Tycker om att skriva uppsats. Är det sol så kan jag göra det ute. Är det regn kan jag göra det inne. Skitbra! Idag gjorde jag det förstnämnda. Eller skriva är väl en överdrift. Mailade snarare. Sen tog jag en promenad.

Helt underbart ute idag för den som inte upptäckt detta. Gick en timma lite drygt i solen (trots skoskav) och sysslade med en av mina favoritsysslor. Spana på folk. Sjukt kul. Man kollar hur dom rör sig, hur dom klär sig, hur dom beter sig.

Någon mer än jag som spanar folk när man traskar runt själv med lite musik i öronen?

Känner inte att bilderna behöver förklaras så mycket. Skönt!



Då ska man sätta sig på balkongen en liten stund till.

Pusshejs!
M

OMG

OMG OMG OMG. Skandal att jag inte sett denna innan. Skyller på resande. VIP-salongen på premiären annars blir jag besviken (Schlagiz vi måste komma ihåg att påminna varandra!). Observera att Miley nu får spela med dom stora barnen.

Någon mer som vill joina oss på en heldag med SATC och VIP-salong på premiärdagen?

Sex and The City 2. Tror detta kommer bli riktigt bra.



Nu är frågan om jag ska vara social eller fortsätta dö i soffan?!

Pusshejs!
M

Überfärgglatt och denim

Känner att jag är en dålig bloggare. Har socialiserat två dagar i rad och haft med mig kameran noll gånger. Bra där. Får väl förklara då. Ena dagen körde jag überfärgglatt (I like colour remember), kan lova att jag syntes från månen. Andra dagen körde jag denim rakt igenom (typ). Lite trött nu faktiskt.

När jag kom hem och parkera mina skor började jag fnizza lite lätt. Tror det är rätt tydligt vilken typ av skor jag gillar på våren/sommaren. Gemensamma nämnare: Converseaktiga sneakers i roliga färger. Har fler i garderoben dessutom.

Just det. Ni kanske kommer se mig med flipflops i stan imorn. Upptäckt att det inte är en bra idé att gå barfota typ en mil i nya sneakers. Ännu sämre att sedan fäästa i samma skor (= min högra häl gillar inte att vara inuti en sko).

Gröna, röda, ljusblå, gröna och orange/röda. Me likes.



How I met your mother på televisionen nu.

Pusshejs!
M

Skrynklig och socialisering

Jahopp då var man hemma. Men inte länge till för det ska minsann socialiseras med människor väldigt snart. Dags att äta och göra sig fin helt enkelt. Borde packa upp mina resväskor (observera: plural) men det får nog ske i ett annat liv.

Nu är ju då bara frågan vad sjutton man ska ha på sig. Känner mig inte jättetaggad på att dra fram strykjärnet och stryka en skjorta. Kanske tar en skrynklig skjorta istället och kallar det trendigt eller nått.

Vad händer på er lördagskväll? Fääst?

Japp, that's just another piece of camwhoring.



Nu äta. Sen socialisera.

Pusshejs!
M

Akademisk information

Sitter just nu på en föreläsning om hur man ska söka akademisk information. Hon är just nu inne på Wikipedia, tro det eller ej, men jag har faktiskt varit inne där förut. Fick faktiskt reda på lite nödvändig information. Men det var det lilla.

Hoppas att vi är klara här snart. Så jag hinner äta innan jobbet. Orka jobba fyra timmar utan att äta nått alls. Har lite avslutande Miami-bilder att slänga in i datorn sen. Kanske till och med en film. Det ni.


Observera Facebook och Lamebook. Det är minst lika lärorikt som att hitta på Wiki.



Nu hoppas jag att hon snart snackat klart så att jag kan dra.

Pusshejs!
M


Hemma

Då var man hemma igen. Det känns skumt. Vad gör jag här liksom? Det är varmare i Miami. Det finns ingen c-uppsats som jagar mig i Miami. Det finns inget jobb jag måste gå till i Miami. Borde byta karriär. Några förslag?

Imorn väntar skola 10-15 och jobb 16-20, efter det vet jag inte vad som händer. Kanske är jag jetleggad då?! Det ger sig känner jag.

Vad ska ni hitta på imorn? Fest?

Typ kommit in över Europa nånstans nu tror jag. Drog ner rutan och somna om.



Då ska man visst hjälpa brorsan med bloggdesignen.

Pusshejs!
M

Sista dagen avklarad

Så då sitter man och väntar på att dra till flygplatsen. Inte kul alls faktiskt. Dels längtar jag inte efter tre plus åtta plus två timmars flygande, inte heller all #¤%& väntetid däremellan. Om typ 23 tim och 15 minuter så kommer jag stå förvirrad på Landvetter.

Slänger upp en liten bildkavalkad från sista dagen i Miami.

Madonnas hotell/restaurang/klubb. Sjukt najs.
Fortfarande Madonnas. Orkade inte ta kort inomhus (kändes för nördigt).
South Beach, eller snarare en liten gångväg mellan South Beach och Ocean drive.
Utanför Miami Ink.
Lite lätt annorlunda manet som joinade oss på stranden.
En sista dag på stranden får man ju inte missa.



Nu ska jag äta någon frukost och göra mig fin för flygandet.

Pusshejs!
M

Sorgligt adjö

Då var hyrbilen inlämnad. Känns lite sorgligt faktiskt. Min Chrysler och jag har haft en trevlig tid ihop här i Miami. Spenderade sista kvällen med bilen utmed South Beach och även en sväng till Sawgrass för att shoppa det sista. Har nu fått köpt fyra par skor här. Bra jobbat tycker jag.

Lyckades även hitta mitt hårvax till mindre än halva priset, DET gillar vi skarpt. 138 spänn är väldigt mycket mindre än 290 spänn (hur #¤% kan man ta så mycket för hårvax hemma?). Ska på middag med Lynn och Sheila om en liten stund. Ska bli mycket trevligt.

Vad gör ni?

Mycket färger på South Beach. Svårt att hålla kameran stadig när man kör.
Titta! Ett sånt hotell har vi i Göteborg också. Undra vilket som var först!?



Dags att byta om till nått finare än en slapp tischa.

Pusshejs!
M

Springbreak

Slå ihop Seglarveckan, Tennisveckan och Stockholmsveckan (på Gotland) så får ni ena kanten av Miami under springbreak/påsk. Det är faktiskt helt galet. Var man än vänder sig står någon och spänner sig eller försöker visa upp sig med minimal mängd tyg på kroppen.

Under båtturen råkade vi åka förbi någon liten utanför Starisland. Lovar att det fanns inte mycket ledig sand på den ön. X antal miljarder båtar, vattenskotrar som mer eller mindre körde över folk. Kanoter som låg upp och ner så att dess passagerare fick simma och så vidare...

Behöver nog inte ens nämna att alla spelade så högt det går att göra i sina respektive högtalare och att det nog dracks alkohol i ungefär samma mängd som ett mindre land.

En liten del av Springbreak/Påsk i Miami...Det ni.



Ska lämna tillbaka hyrbilen nu. Ledsamt I tell you.

Pusshejs!
M

Ensamstående

Ensamstående idag. Sjukt skönt! Min bror och Daniel kör upp Philips båt till Georgia för att den ska skeppas hem till Sverige igen. Detta ger mig en HEL dag helt själv. Det betyder SLAPPA. Hänger vid poolen. Ska ta en biltur utmed South Beach.

Blev en båttur igår. Inne i Downtown, South Beach och runt Starisland (jo, den heter verkligen så). Häftiga villor I tell you. Kan lätt tänka mig ett litet hus där ska ni veta. Behöver inte ens vara ett av dom större.

Downtown Miami från Miami river.
Där sitter jag rätt bra känner jag. Fääb.
Alla vi som kollar på Desperate Housewives förstår varför denna skylt är kul.



Funderar på att ta en dusch nu. Det vore rätt skönt faktiskt.

Pusshejs!
M

Sol sol sol sol sol

Det är sol. Jag gillar sol. Gillar sol väldigt mycket. Funderar på om man kanske borde flytta hit och byta karriär från ekonom till toyboy. Det vore ju inte fel. Tänk er själv att bara vakna upp till sol och värme varje dag. Slappa på nån yacht.

Blev som sagt en sväng (eller snarare en dag) i hamnen igår. Klagar inte. Även om min bror kan vara långsammast ever när det gäller att packa ihop båten.

Så där förvarar man båtar i Miami. Kul att ha båten högst upp i en orkan.
Philip fixar och trixar innan han lägger båten i vattnet för dagen.
Jag och lite mindre yachter i bakgrunden (tro mig, dom är SMÅ).



Funderar allvarligt på att bada. Man skulle kunna tro att jag är sjuk eller nått.

Pusshejs!
M

Lite hud

Vet ni vad?! Nått stort hände igår. Markus (det vill säga jag) gick helt frivilligt ner i vattnet. Det måste nästan räcka för en rubrik på Aftonbladet. Dom som känner mig vet att det inte är ofta jag plaskar i vattnet. Konstigt kan tänkas eftersom jag är seglare. Men whatever.

För tillfället sitter jag utomhus nere i hamnen och väntar på min bror som är ute och seglar med Daniel. Hittat lite gratis Wi-Fi här så jag är nöjd. Just tagit en liten promenad också. Fick mat det gillar vi.

Hoppas ni har en skön påskafton hemma. Här är den  fab i alla fall.

Där ligger jag och jobbar på brännan. Får jobba lite mer känner jag.
Titta!! Jag är i vattnet. Det trodde ni inte skulle hända va?!



N3XT mission: Ta reda på när min bror ämnar komma i hamn igen.

Pusshejs!
M

#¤%# tenniscup

Jag hatar tennis över allt annat på jorden just nu. På den ön vi bor finns det en väg till och från. När det är en #¤%# tenniscup så blir det kö. LÅNG kö. Igår tänkte vi att man får göra det bästa av situationen. Jag slängde upp benet på dörren och la mig tillrätta (tacka gudarna för automat).

Philip tröttnade ännu mer. Han hoppade ur bilen och började fota istället. Det var ju kul. Fick lekt lite med kameran i alla fall.

Vad pysslar ni med?

That's Miami in the evening. I alla fall från en bilkö.



Nu ska vi hitta på nått skojsigt.

Pusshejs!
M

Bilkörarväder

Är lite trött idag. Agerade fyllechaffis igår. Själv kände jag mig inte party nog till att vara ute hela kvällen. Drog hem tidigt men åkte tillbaka för att hämta upp brorsan och Daniel i alla fall. Vuxenpoäng på den.

I och för sig var det underbart bilkörarväder igår. Drog på högsta volym på stereon, ner med taket och vipps så hade jag min egna partybil.

Ke$ha - Blah blah blah feat. 3OH!3. Spelas alltid på hög volym.



Nu ska jag fixa brännan. Igen.

Pusshejs!
M

Färgglad som alltid

Nog blev det alltid shopping idag. Drog ner cabben och körde till Sawgrass Mill Mall. Det är aldrig fel. Som de flesta nog märkt så är det ingen hemlighet att jag tycker om färg. Skulle nog gissa att det om inte annat syns på dagens inköp.

Mest förälskad blev jag nog i mina Ralph Lauren dojjor. Hur coola är inte dom då?! En Gaga-tischa inför konserten kändes som ett måste det med. En keps för att skydda min trafikljus-röda panna inhandlades också.

Vad har ni för er under påsken?

Min hyrbil. Observera nallen på min tischa "The Polo bear by Ralph Lauren". Söt.
Dagens inköp. Mycket färg ska det vara annars syns man ju inte.



Nu ska jag svida om till nått fancy. Ska visst festa.

Pusshejs!
M

Då har man mer sällskap

Igår kom Philips kompis Daniel ner. Så nu är vi tre personer i huset. That's fun. Dom badar och jag sitter i skuggan just nu (min röda mage tycker det är en bra idé).

Daniels väska har inte kommit från Frankfurt än. Det betyder att vi måste shoppa idag. Guh va hemskt. Då kanske jag kommer hem med ett par skjortor till. Ska ha tag på en keps också. Man kan säga att jag behöver en faktiskt.

Hur har ni det hemma? Solsting?

Ska man ta ett dopp eller ska man inte ta ett dopp? Det är frågan.
Så där ser ett Miami-kontor ut. Känner att det är min stil.

Daniel och Philip kör solen. Jag kör skuggan.



Nä, nu ska vi ta tag i den här dagen.

Pusshejs!
M

RSS 2.0