Nuvarande status

Tog några bilder från min lägenhets nuvarande status. Fun to watch I tell ya! Ser lite lätt spartanskt ut just nu. Då överdriver jag inte.

Hål var det här. Massa hål. Lite rough men inte så länge till. Det blir bättre.Nu åter till Top Gear innan sängen.

Pusshej!
M

The seaside

Hänger fortfarande kvar nere i Frillesås. Konstaterat att jag inte kommer flytta in till stan förrän hantverkarna är klara. Rätt skönt att ha ett hus för sig själv, men framförallt en altan jag kan plugga på. Blev dock en liten sväng till stan idag, passade på att fota i lägenheten. Lägger upp bilder från det i morgon.

Förutom plugg har det blivit en hel del promenader här nere. Det ihop med att kolla på mina mäklarprogram är mina stora nöjen här på landet. Kan ju inte säga att jag stressar ihjäl mig direkt.

Rätt fint precis runt knuten hemifrån. Kan ju inte direkt klaga.Nu ska jag skratta åt Blackout på femman.

Pusshej!
M

Bevittna en sexakt

Tog nyss en snabbvisit till Bauhaus och tjackade kakel till min lägenhet. Kommer bli grymt snyggt. Nog om det. Fick bevittna en sexakt det första jag gjorde när jag kom hem. Två igelkottar som försökte fixa tillökning. Sjukt otippat att dom väljer våran entré till att pippa. Tror inte dom helt uppskattade mig. Man kan ju säga att jag störde lite. Elakt av mig. Men nu är det förevigat i alla fall.

De kära tu. Vad ska man säga. Der är ju kul för dom liksom.Förresten. Såg just Hancock igen. Like it.

Ciao ciao!
M

Rivieran

Tröttnade på byggdamm och bytte ut det mot villa och en solstol. Känns som ett bra beslut. Har ändå huset för mig själv. Familjen har ju övergett mig för Franska Rivieran. Förstår inte hur dom tänkte där?!  Skönt för mig i alla fall, jag får hänga här på Svenska Rivieran. Kan spela hur högt jag vill, hur sent jag vill!

Är ändå ledig från undervisning så bara att läsa till tentan och det kan jag göra här nere istället. Om ni känner för att joina mig på en solstol här nere, call me! I fix!

Min nya pluggarbetsplats. Passar verkligen in på min inlärningsprofil. Helt perfekt.
Tyvärr är poolen ännu inte avtäckt. Kunde ju varit najs att ligga med benen däri annars.
Välkomna hem till mig. Detta är mitt tillfälliga hem.Nu ska jag ut och dejta solen igen.

Ciao ciao!
M

Compact living

Som vanligt sitter jag och kollar på alla mäklarprogram som finns på tv. Inspireras av alla hus, renoveringsprojekt och allt vad det nu är. Skillnaden med i dag mot andra dagar är att jag nu själv bor i något liknande som dom på tv. Min lägenhet är upptryckt i ändarna. Kök + klädkammare + förråd + bibliotek i ena änden och ihoptryckt vardagsrum + sovrum i andra. Compact living.

Varför nu detta då?! Idag kom ju äntligen hantverkaren som ska bygga om lite här. Hur och resultatet lär komma upp här. Finns nog en risk att även delar av processen kommer upp här. Håll utkik!

Mitt kök har numera karaktär. Det värsta är att jag tycker det är lite mysigt att sitta där nu.Nu ska jag fokusera på mina mäklare här igen!

Pusshejs!
M

Sommar

Det där med att smälta in brukar inte riktigt vara min grej. Har inte heller några planer på att börja med det. Våren är officiellt här för att stanna och så är även mina färgglada kläder. Känner på mig att jag kommer vara den mest färgglada på kontoret i sommar. I like.

Har varit ledig idag. Känns jättekonstigt. Vet inte riktigt vad man gör när man är ledig. Dock var inga kompisar lediga nog för att kunna underhålla mig så fick helt enkelt ta en långpromenad på stan själv, jag och min musik.

Var det någon som sa sommar?! Får lite sommar-vibbar i alla fall.Nä nu ska jag käka upp och sen bosätta mig på balkongen en liten stund.

Pusshejs!
M

The Fallen Priest

Jag är inte direkt känd för att ha helt normal musiksmak. Tänkte att jag ska bevisa det återigen. Denna gången med en rockoperaballad av två av världens genom tiderna bästa röster, Freddie Mercury och Montserrat Caballé. Love them. Love the song. Love the drama in it. Why do all the good die young?

Freddie Mercury och Montserrat Caballé - The Fallen Priest. Love sån här annorlunda musik.Nä nu får man väl hitta på nått annat.

Pusshejs!
M

Stockholm dårå

Då var det signat och klart. I sommar blir det att provsmaka på Stockholm på allvar. Har fått ett Sales Manager internship på P&G (Procter & Gamble). 13 juni börjar jag och slutar nångång när skolan börjar till hösten igen. För er som inte vet vad P&G gör så kan jag rekommendera er att kolla HIT, eller bara vända på schampo-flaskan, chipsen, batterierna, parfymen, där kan ni nog hitta en ledtråd.

Blir kombo med Sthlmsfrugan Felicia. Gissar att det kommer bli en hel del sommaraktiviteter på ledig tid om jag känner oss rätt. Inte fel inte fel. Så vill ni träffa mig i sommar får ni så snällt åka upp till Stockholm.
Min mycket charmiga Sthlmsfru. Lite photobooth i sommar kanske?!Nä om jag skulle göra ett litet städröj här hemma nu?!

Pusshejs!
M

Enda bruden

Snubblade just över en grym version av Rihannas Only Girl. Fabulös version av Ellie Goulding. Har några låtar av henne på min playlist. Rekommenderar att ni omgående söker upp henne på spottan eller youtube. Medan ni söker så föreslår jag starkt att ni lyssnar på hennes version av Only Girl. Rätt glad att äntligen få en version som gör att man kan få glömma en viss annan youtube-tolkning av samma låt. (se HÄR).

Ellie Goulding - Only Girl (in the World). LOVELY. FABULÖST. LIKE.Nu ska jag ta mitt pick och pack och åka till Kina. Typ.

Pusshejs!
M

Våra rätta jag

En fredag och jag har inte ens några planer på att gå ut. Inte alls. Jätteskönt faktiskt. Hade planer på att vara duktig och packa ännu mer av min lägenhet men känner att man får vara ledig från det på fredagar. Så det så. Har även hunnit med ett besök hos Bilprovningen idag. Skitkul så bäst jag gör det snart igen! Efter det lunch med Mamma på stan. Överraska med att ta oss till en salladsbar. Det ni.

Kan ju även meddela att den nuvarande Hilfiger-reklamen (som syns några inlägg ner) gör att jag bara måste få någon leverans från USA snart annars kommer jag dö. Är ju några kronor billigare där kan man säga. Några.

Någon månad sedan, vi visar våra rätta jag, glada och allmänt konstiga. Kan det bero på tomma glas?!Nu ska jag förflytta mig till TVn.

Pusshejs!
M

RSS 2.0