Incheckad

Tidspessimist som jag är så är jag redan på flygplatsen incheckad och klar. Blir lite slösurfande för att få tiden att gå med andra ord. Härnäst väntar ett litet stopp i London, efterföljt av ett litet skutt över till Chicago för att sedan göra det sista lilla hoppet till Miami. Kommer landa mitt i natten svensk tid och 23.40 Miami-tid. Najs.

Får ett litet träningspass (om jag har tur) i London. Blivit en ändring så jag måste byta terminal när jag kommer fram. Om det är rusningstrafik i säkerhetskontrollerna så kommer jag ha bråttom med andra ord få springa. Verkar som tur är inte vara några förseningar idag i alla fall. Åtminstone inte på mitt flyg. Wish me luck!

Min nuvarande utsikt över...eh... flygplatsen. Fabulöst.



Undra om man kan få något ätbart här?!

Pusshejs!
M

Överraskningsmiddag

Blev ju som sagt lite överraskningsmiddag för Mamma igår, efter min diplomering. Hon visste att vi skulle ut och käka men inte att vi innan skulle pimpla drinkar hos några av familjens närmsta vänner, och att dessa även skulle med ut och käka. Blev en trevlig och mycket (!!) mättande middag på Merlot.

Mormor, Mamma, Anna (och en dold Anna vid Mormor), Bosse, Pappa och Thomas.



Nu blir det nog lite TV-tid för mig.

Pusshejs!
M

Diplomering

Stor dag idag på flera sätt. Min käre mor fyllde 50, vilket givetvis skulle firas! Det var även en speciell dag eftersom jag idag hade min diplomering, helt underbar känsla. Både Mamma, Pappa och Mormor var på plats, togs inte ett eller två kort vill jag lova. Vi snackar FULLT minneskort.

Resten av kvällen har spenderats med att fira Mamma, lite drinkar hemma hos vänner och vidare ut på restaurang där jag åt mig tjock. Fick till och med en doggy-bag på det Mormor inte orkade äta. High-life!

Kan ni hitta mig där i mängden?



Nu ska jag sova. Är så trött så jag vet inte vad.

Pusshejs!
M

The Winner

Visst varit lite tyst från mig senaste dagarna. Kan bero på att jag ena dagen varit uppe 05.00 och andra dagen 07.00, jag är inte skapt för så tidiga dagar. Fungerar inte då. Men med lite energidryck så har jag varit galet pigg ändå. Anledningen till att jag varit uppe mitt i natten stavas GADDEN (Handels arbetsmarknadsdagar). Varit företagsvärd för Canon som ställde ut för första gången.

I Canons monter har det varit full aktivitet. Vi har haft CV-fotografering och mängder med samtal om traineeprogram. Känner mig mycket sugen får jag säga. Fått några mycket bra visitkort som ska användas så fort möjlighet ges!

GADDEN kunde inte slutat bättre, vann en ny kompaktkamera, en Canon IXUS 130, den är precis som jag: liten, snygg och färgglad, sen är den ju så klart grymt bra också. Tack Canon för två grymt trevliga dagar!

Sofie och Ingela roddar med CV-fotograferingen.
Fredrik, Sofie och Sofie posar glatt i Canon-montern.

Min nyvunna kamera! Mycket trevlig liten (!) sak.



Nä om jag ska skriva lite arbete kanske!?

Pusshejs!
M

September

Septembers nya låt och även videon är galet bra. Videon är väldigt osvensk. På ett bra sätt.

September - Resuscitate Me



Nu ska jag kolla vidare på kvinnor som slår män.

Pusshejs!
M

Dysfunktionella är vi alla

Vilka vänner man har! Har sällan skrattat så mycket tror jag. Annas och Niclas battlande (jag gillar försvenskningar, ok?) tog nästan livet av mig. Blev inte mindre roligt av att dom dessutom var påhejade av alla oss andra fullkomligt dysfunktionella människor. Detta genomfördes dessutom på Danilo, ätandes och drickandes medan vi invänta filmen, ska man på bio så måste man ju se en film också!

Vad skulle vi se då?! Jo, det visste vi knappt själva, men det var visst Unstoppable. På söndagar ska man se filmer som kräver otroligt lite hjärnaktivitet. Detta var en sån film. Baserad på verkliga händelser och VÄLDIGT amerikansk. Perfekt söndagsfilm helt enkelt. Tror dock Anna hade föredragit att stanna i baren.

Alfred och Niclas gör tappra försök till att se anständiga ut. Detta var innan battlandet.

I fredags: jobbigt att springa efter vagnen med "27 minkar och ett par rävar!!" och högklackat.
Trailer för Unstoppable. Helt ok film. Bra söndagsfilm!



Nu ska jag nog uppdatera mig lite inför imorn.

Pusshejs!
M

Pepp

Nu kör vi!! Inte tid att blogga. Har för kul. Typ. Kolla på detta så blir du pepp.

Nicole Scherzinger - Poison.



Dags att dra till C & B.

Pusshejs!
M

Atombomber och jultomtar

Det är officiellt. Jag är världens sämsta bloggare. Men måste ju skylla på nått. Så skyller på vädret precis som alla andra. Tror det blir snö snart. Kallt som ***. Kan även skylla på att jag har för mycket att göra. Min lägenhet ser ut som om den haft besök av en atombomb. Ska nog städa sen. Om jag orkar.

Börjar bli dags för alla att lyssna på julmusik tycker jag! Som av en händelse så har jag satt ihop världens bästa julspellista! Hämta den HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR

Markus fryser så han är inbäddad i kläder. Snart blir det till att tända ljus också!



Om man skulle kolla på lite TV kanske?! Typ nån film?!

Pusshejs!
M

Do I love tuesdays

Ikväll är jag värd att få fetta mig hur mycket som helst. Idag har jag genomlidit en fruktansvärt tråkig föreläsning med en fransos, skrivit på två olika grupparbeten, varav det ena till NU. Förutom detta har jag även hunnit med att både tvätta och laga mat. Vill även tillägga att mitt clementin-beroende är tillbaka, inne på min femte för dagen nu.

Förutom clementiner så tänker jag bannemej klämma i mig en påse popcorn ikväll. Det är jag värd. Kanske lite saft på det (ja, du läste rätt, SAFT!). På TV-agendan står: NCIS, Desperate Housewives, Top Gear och Cougar Town. OBoy do I love tuesdays!?

Christina Aguilera - Somethings got a hold on me (från den kommande filmen Burlesque, längtar!)
Shakira - Loca (feat. Dizzee Rascal). Kan någon ge mig hennes magrutor, please?



Om man skulle fixa mat för andra gången idag kanske?!

Pusshejs!
M

Hold My Hand

Första officiella singeln från Michael Jacksons nya (!) album, Hold My Hand, en duett med Akon. Mysig låt det där. Kanske inte klassisk MJ men helt klart MJ-ish.

Michael Jackson - Hold My Hand (duett med Akon).



Nu tillbaka till pluggandet.

Pusshejs!
M

The Dudes

The dudes börjar ta plats i X-Factor UK. Kul. Tycker faktiskt detta var ett bra framträdande. Förövrigt älskar jag hur mycket juryn bråka igår. Simon konstaterade att Louie hade mens. Mycket lustigt om jag får säga det själv.

Igår blev rätt lugnt för mig. Efter ett par drinkar fick jag bara ett stort osug efter alkohol så blev en rätt nykter kväll för mig. Hade kul ändå. Man kan faktiskt ha det även utan alkohol för den som inte visste. Slut på moralpredikan. Jag är hungrig. Ville bara delge den informationen.

One Direction - The way you look tonight.



Nu vill jag ha mat. Fixa!

Pusshejs!
M

Kinesens fel

Jag skulle tagit det lugnt hela helgen. Men en liten kines med väldigt stora ögon tyckte inte samma. Så här är jag nu, piffad och klar. Drinken blandad (Pepsi Max och rom). Knappt att jag kom ihåg hur man piffar sig. Kör i alla fall på högt hår idag, inte den finkammade handelsfrissen.

Ses på stan!

Bilden gör inte riktigt min frisyr rättvisa. Den är högre!



Nu blir det att dricka upp drinken och bege mig.

Pusshejs!
M

Hemmafredag

Hemmafredag med Anna är en klassiker. Lika klassisk är vår smak för snacks och filmer. Till bubblet serveras chips, saffran-gifflar och clementiner. Lite olika smaker kan man säga. Men gott är det.

Gott gott gott gott och blandat.



Nu blir det It's Complicated.

Pusshejs!
M

Som jag längtat

Är redan beroende av Robyn's senaste Body Talk pt.3. Alla låtar är grymma men Time Machine och Stars 4-ever är nog mina favoriter. Lyssna här nedan!! Var dock inte helt lätt att "bädda-in" den. Får se om det funkar. Micke vägra hjälpa mig den jäkeln.

Sen har jag grov beslutsångest också. Stockholm eller inte Stockholm till helgen är frågan!? Sista möjligheten detta året för min del. Ska jag? Ska jag?

De fem nya låtarna på nya Body Talk pt.3 albumet. Sen kommer även 10 remixer. Najs.


Nu ska jag värma lite middag.

Pusshejs!
M

Bring night

Befinner mig återigen hemma hos mina föräldrar. Även denna gång en snabbvisit. Lite vintertvättande av bilen, ätande och kollande av TV. Blev klassiker som Paradise Hotel och Äntligen Hemma. Nu ligger jag i min säng här nere och lyssnar på musik i hörlurar (vill ju inte väcka resten som tydligen inte är nattmänniskor längre).

Just nu spelas Sia för fullt. Framförallt en låt kommer om och om igen. Helt fast. Lyssna på den här nedan.

Sia - Bring night. Glad musik tycker jag om. Detta är glad musik.



Nu ska jag lyssna vidare här.

Pusshejs!
M

No more Mr. Caveman

Sovmorgon för första gången på evigheter gillar vi. Vakna utan hjälp av alarmet. Kolla utröstningen på X-factor (tur att Katie fick vara kvar). Har även hunnit raka mig så att jag inte längre ser ut som Mr. Caveman. Föredrar mig själv utan skägg. Så det så.

Tror bestämt att jag ska laga mat idag. Mina avocados verkar äntligen vara ätbara. Me likes. Dom som känner till mina matlagningsvanor senaste tiden vet redan vad jag kommer laga. Övriga: ni har ingen aning.

Jag för en si så där fem minuter sedan.



Nu lite piffning innan jag är redo för skolan.

Pusshejs!
M

Trollbunden

Hemma från jobbet och funderar på vad jag ska äta till middag. Alternativen är djupfryst spagetti med köttfärssås, mackor och ägg, eller pizza. Tror det lutar åt nått av dom senare. Mitt liv kretsar kring mat. Gillar att äta. Ofta. Borde typ köra "Halv åtta hos mig". Synd att jag inte kan laga mat bara.

Hängde som bekant loss hos mina föräldrar igår. Dom är helt trollbundna av fyrans "Så mycket bättre" och jag måste erkänna att det är ett ganska mysigt program faktiskt. Artister som bor ihop och tolkar varandras låtar. Igår tolkade alla Petter. Kul att se typ Lill-babs sjunga jazz-version av rap. Bäst var i och för sig Petra Marklunds (September) version av Mikrofonkåt. Real nice. Vill typ ha den på spottan.

Petra Marklund (aka September) tolkar Petters "Mikrofonkåt". Nice.



Nu Amazing Race på TV. Sjukt najs.

Pusshejs!
M

Tråkig människa

Världens sämsta bloggare. Det är jag det. Inte orkat blogga senaste dagarna. Inte haft nått kul att skriva ändå. Mitt liv har sett ut som så här: plugg, plugg plugg, tenta, vin, plugg, jobb. Det och lite fixande med lägenheten. Mer om det när resultaten kommer.

Kör en lugn helg. Skulle egentligen gått på kick-off och sen utgång men kände inte för det så har emigrerat till mina föräldrar. Dom dricker i och för sig vin. Inte jag. Vet inte riktigt hur jämställt det är här hemma. Finns en uppenbar filtsula och en uppenbar sheriff. Ni kan ju alla få gissa vem som är vem här hemma. Tror det är uppenbart.

Mina föräldrars vinglas säger mycket om jämställdheten i detta hem.



Nu ska vi visst kolla på nått program på TV säger dom.

Pusshejs!
M

Vraket

Unnade mig sovmorgon idag. Dom som pratat med mig vet ju att jag var (är) ett vrak så var välbehövlig sömn. Nu ska jag ta tag i den här dagen. Mycket som ska göras idag. Bäst att ha en lista:

[X] Plugga
[X] Städa
[X] Visa lägenhet för hantverkare
[X] Handla och laga mat

Inte en chans att jag tar kort på mig nu så lägger upp en totalt onödig schtekarbild istället.



Nu blir det duschen.

Pusshejs!
M

Jag

Jag är trött.  Min lägenhet är ren. Jag är återigen ensamstående då Stockholmarna lämnat fältet. Jag är besatt av X-factor (som vanligt). Jag inväntar Maria Montazami. Jag ville egentligen lägga upp Cher Lloyd men det har redan Samir gjort. Jag lägger upp Rebecka istället.

Rebecka Ferguson - Wicked Game. Asså den rösten. Vill gifta mig med den.



Nu ska jag poppa popcorn. Jajjemen!

Pusshejs!
M

RSS 2.0