Väx upp

Har man växt upp nu eller? Hoppas verkligen inte det. Orkar inte bli gammal. Men har tagit ett jättekliv i den riktningen nu. Snart kommer nog rynkorna. Känner att dom smyger sig på och att håret börjar trilla av. Orka.

 

Beställde mobilt bredband idag. Vilket jag redan har i och för sig. Dock påstår Mamma att det är Pappas och att det därför är hon som har rätt till det. Konstigt det dära.

 

Tänkte det skulle bli lite snabbare också...

 

 

Nu tänkte jag kanske laga mat för första gången på ett halvår...

Pusshejs!

M


Diskborste mm

Vad jag gör på IKEA när jag är ledig kan man undra. Vad gör jag där på en lönesöndag då det är fem miljarder besökare kan väcka ännu större undran.

 

Kan förklara mig med att det var dags att skaffa nytt sängbord och att jag inte hade så mycket bättre saker för mig. Blev minsan ett också. Blev även lite annat grejs också. Typ diskborste. Fab!

 

Very fab måste jag säga.. ska ställa dit min andra säng också bara så blir det perfa.

 

 

Nu kom Mormor med lite tårta. Hon fyller minsan år idag. Grattis!

 

Pusshejs!

M


Going poncho

Wiiehoo. Liseberg blev fab. Riktigt fab faktiskt. Åtminstone räknat i innovativt poncho-användande. Kom till Liseberg vid tretton. Lämnade vid tjugotre. Kan säga att vi var lite schletna, lite fattigare och några vinster rikare.

 

Gasten var ju typ bäst. Jag har gått den så mycket så jag visste väl om allt. Men några andra. Nämner inga namn, men typ Pelle och Dan lyckades nog skrika för full hals från ingång till utgång. Mest skrämmande i spökhuset!

 

Observera att Dan är lång nog för att kortisarna ska få armhålen i lagom höjd....

 

 

Nu ska man snart till IKEA... vankas nytt sängbord kanske...

 

Pusshejs!

M


I'm alive and kickin'

Tro det eller ej men jag lever. Knappt. Igårkväll var mycket roligare än just nu. Men ska till Liseberg om en liten stund. Det blir party!

 

Jobba gjorde jag igår också. Pallar inte att blogga efter det. Sjukt ovärt. Men vi har innovativa damer på jobbet. Eller innovativ dam snarare. Ulla städar tangentborden med diskborste. Fettbra ju!

 

That's the way to do it... folk kollade konstigt...

 

 

Nu ska jag försöka äta frukost och sen klä på mig.

 

Pusshejs!

M


Skynda skynda

Händig kille, det är jag det! Har idag lyckats: gå i skolan, storstäda lägenheten, åka till mormor för att hjälpa hennes bror med sin dator, åkt till Frillesås för att hjälpa Pappa bygga inför en golftävling, dammsugit poolen och nu sitter jag här.

Mest stolt är jag faktiskt över hur fint allt ligger / hänger i mina klädkammare. Sjukt nöjd. Vill ha fler galgar dock.



Börjar bli lite ordning hos herr Carlson nu...



Nu ska min uppmärksamhet riktas åt Miss Marple...

Pusshejs!
M

Botox

Typ dör lite varje gång jag ser det här klippet. Fasen sicken härlig kvinna. Så ska jag var när jag är okänt antal år gammal. Precis som Mary Murphy.


Kolla typ börja kolla 10 sek in.... ni kommer nog dö lika mycket som mig...




Nu ska jag drömma om plastikkirurgi natten innan jag börjar skolan igen...

Pusshejs!

M

Lång väntan

Just hemkommen från jobbet.  Konstaterar hur fruktansvärt tråkigt det är på TV just nu. Varför har inte mina serier börjar än? Sjukt segt. Vill ha lite Desperate Housewives och Gossip Girl nu tack.

Det ska tydligen komma en ny fruga till Wisteria Lane denna säsongen. Som ska spelas av ingen mindre än Drea De Matteo. Det osar ny bitch lång väg. Älskade henne i Joey. Skynda.



Gillar serier med snygga människor... om ni inte fattade det...



Nu ska jag kolla på tråkig TV en stund.

Pusshejs!
M

Äntligen på plats

Då var man äntligen på plats. Mina ben bultar efter ha jobbat hela dagen så orkar inte riktigt fixa allt nu. Ska kanske hänga upp lite till bara. Annars blir det till att sitta här en stund till.

Tänkte rusa över till TEMPO i nästa reklampaus. Kollar minsan på Lipstick Jungle just nu. Gillar det.



Hums... ser ut som att jag har lite att göra...



Nu ska jag kolla på TV resten av kvällen!!

Pusshejs!
M

Dags att flytta

Äntligen! Som jag har väntat, längtat och nästan dött. Nycklarna är nu mina igen. Imorgon ska jag bo där. Orkade inte riktigt packa idag. Får bli imorn.



Home sweet home!!!



Nu betala elräkning... not so fab!

Pusshejs!
M

Nödsamtal

Igår lekte jag duktig storebror. Ringde minsan 112 så fort jag  kom hem. Inte alla småbarn som tål sprit tydligen. Min bror hade alltså haft kräftskiva hemma.

Idag förtjänade jag att inte gå upp. När jag väl gick upp passade jag på att flyga ner i poolen som nu kommit upp i tjugosex grader. Bara nån grad till sen börjar jag bli nöjd.


Hoppelihooopp... plask!



Kanske skulle man klä på sig nu?

Pusshejs!

M

Den nakna sanningen

Idag har återigen varit en stenhård arbetsdag hemma på altanen. Knappt att jag orkade med. Nästan så jag trilla i vattnet av utmattning. Åtminstone mina fötter.

Mamma tyckte jag va lat. Förstår inte riktigt vad hon menar. Konstigt det där.



Se så hårt jag jobbar... snickarshortsen och allt...




Nu ska jag fly fältet...  brorsan ska visst ha kräftskiva hemma... oops

Pusshejs!

M

Change it

Hon är ju bara för söt den dära Dolly. Ny låt och ny video. Lågbudget men såå charmig. Vill ha på spotify NU.

Dolly Parton   More CMT Music   More CMT Music Videos

Dolly Parton - Change it



Ligger o lyssnar på min spotifylista...DENNA.

Pusshejs!

M

Receptaktuten

Duktigt barnbarn är jag allt. Ibland i alla fall. Åkte in till Mormor idag. Shoppade lossICA gjorde vi minsan. Diskutera recept och sånt dära. Kan inte säga att jag är speciellt bra på det.

Löste alla problem genom att visa henne att allt finns på internet. Vipps så är vi inne på recept.nu och jag konstaterar att var ju himla dumt att jag själv inte är inne där oftare. Fett bra ju! Flyttar snart tillbaka till stan. Då jäklar ska jag och recept.nu bli värsta buddiesar .


Lookie lookie... där kan man lära sig laga mat....




Nu ska jag iväg och få mat lagad till mig...

Pusshejs!

M

Skön jazz

På msn kan man ju kryssa i "visa vad du lyssnar på"... detta tycker jag är ganska kuligt. Framförallt att se vad andra lyssnar på.

En kompis har lyssnat en hel del på Melody Gardot har jag sett. Visste inte ens vad det var kan jag säga. Checkade nyss på youtube. Värsta sköna jazzen ju! Gillade denna versionen av Somewhere over the rainbow:


Melody Gardot - Somewhere over the rainbow



Nu ska jag slöa framför TVn... har ju kämpat med altanen även idag...

Pusshejs!
M

Stora problem

Tänkte att det borde vara på tiden att byta Header på bloggen. Har haft den rätt länge. Men då måste man ju vara kreativ och hitta på nått roligt. Det går inte så bra.

Jag har gjort ett litet förslag men känner att det behövs mer färg. Eller vad säger ni?


Vill ha mer fäääärg!!! Hjälp mig!!!



Kan någon som gillar att pilla i Photoshop... *host*Pelle*host* hjälpa mig?

Pusshejs!

M

Våta nöjen

Började dagen som snickare. Fortsatte som trädgårdsmästare. Gick vidare till att vara sjökapten. En sväng ut på oceanerna så att säga. Med Pelle, Anna och Jocke som sällskap hoppade (observera: HOPPADE) vi över till Gottskär.

I Gottskär åt vi glass. Väldigt gott. Dock något Pelle inte var så bra på. Halva hennes glass var på hennes solglasögon. Ungefär. Sen hoppade vi hem igen.



Pelle försöker förstå hur en glass fungerar... haha...



Nu ska vi minsan kolla på Navy CIS här... kuligt!

Pusshejs!
M

She is back

She is finally back! The bitch, the legend, the voice, the woman. Whitney. No need to say more. Kolla filmen. Den säger allt.


Vad vore vi alla utan vår Whitney Houston??



Jag tänker nog faktiskt KÖPA hennes kommande CD... MY GOD!

Pusshejs!
M


Gammal och ego

Besökte Tjockis-Sara idag, var riktigt mysigt hemma hos henne ute i Amhult. Köpte badbrallor påvägen hem som jag tänkte använt såfort jag kom till parkeringen. Poolen var övertäckt och arbete väntade... shit. Det var dom planerna det.

Tvingade Mamma att ta kort på mig. Hon ville visst lära sig ta egokort. 49 år (snart) och well, ta egokort var inte något som hon var speciellt bra på. Självklart visade jag hur man skulle göra. Gick lite bättre sen.


Jag med ändan i luften... måste gräva ner skiten...




Observera att på sista bilden går det nästan bra...



Nu har jag gjort mig värd att inte röra mig mer...

Pusshejs!
M

Slösar

Impulsköp är dom bästa köpen. I all fall om man frågar mig. Drog snabbt till Varberg idag i hopp om att det fortfarande skulle vara REA på solbrills. Det var det inte. Det struntade jag i.

Kom hem med ett par väldigt stora brills. Me likes!


Najs brills och flashande av mage... slampigt...



Nu väntar jag bara på den utlovade solen...

Pusshejs!
M

Streetparty

Skulle man äta kräftor på kräftskivor? Trodde det räckte med att lukta som en. Men det blev ju kul. Partade på en stund innan vi drog vidare. Tydligen var vi inte helt tysta heller enligt en granne som enligt utsago bodde sex våningar upp.

Det uppskattades desto mer av några andra som vi upptäckte började dansa nedanför vår fabulösa franska balkong. Tuffa var dom minsan. Jäklar vad dom dansade och hoppade runt. Anna och Pelle joinade.



I wanna dance with somebody...I wanna feel the heat with somebody...



Jobbat idag vilket betyder att jag är en aning trött skulle man kunna säga.

Pusshejs!

M

Ett mindre scoop

I brist på annat att skriva om så tänkte jag slå till med ett mindre scoop. Pappa, jordens största badkruka har badat i poolen. Helt frivilligt. Ingen puttade honom. Chockerande.

Blev bra förvånad när han till och med simmade. Han såg ut som att han var förvånad över att han faktiskt inte sjönk. Chockerande nyheter. Detta blev ju just ett väldigt roligt inlägg. Och ja, IKEA-katalogen har kommit idag också.

'
Kolla in lyckan över att inte sjunka....




Tänkte fortsätta mitt efter-jobbet-nöje... dö i soffan framför TVn

Pusshejs!
M

Trodde man inte

Jag är en händig kille. Ibland i alla fall. Bytt däck på bilen. Fixat med bromsrör och skit. Pappa visade vad man skulle göra. Tänkte att jag nu kan börja köra min egen bil istället för alla andras även om det är roligare.

På grund av allt arbete idag så är jag totalt ofixad. Totalt skabbig faktiskt. Det är ju roligt.


Så ser jag ut... ofixad och orakad och allmänt slö...




Tänkte inte röra mig så mycket nu så ni ser kanske mer av mig sen....

Pusshejs!
M

Two lovers

Shit vad vi skrek under konserten. Men shit vad vi skrek och lekte paparazzi INNAN konserten. M gånger två kom. Måns Z and his lover Marie S. Dom två kan nog vara Sveriges snyggaste par. Observera dock att Marie är längre än Måns...

Tyckte nästan synd om dom när dom kom till vår lilla sväng... skrek och hoppade och flängde med kamerorna i ansiktena på dom. Vi brydde oss inte om scenen förrän Madonna kom, all uppmärksamhet låg nu på M och M.


MZ och MS.... sjukt snygga ihop!!



Missade regnet gjorde dom oxå... Så var inte alls lika skabbiga som oss...

Pusshejs!
M

Krutkärring

Kan bara citera Erik "Vilken jävla kärring"... helt galet. Fullkomligt crazy lady asså. Förstår att tanten behöver vara sjukt vältränad. Önskar att jag kunde hoppa hopprep som hon... utan att bli anfådd och dessutom i högklackat. Att hon dessutom bjuder på en otroligt välsynkad show gör inte saken sämre. Jävla krutkärring!

Själv satsade man på att bli vinnare i wet t-shirt competition... ösregn och en vit skjorta ger en väldigt slampig Markus om man säger så.





The Queen her self... löööve her!!



Jag tänker faktiskt sova idag... för ovanlighetens skull...

Pusshejs!
M

Goes toyboy

Madooooonna ikväll!!! Laddad så jag nästan spricker. Ska snart börja köa utanför Ullevi. Man har ju ståplats såklart och vill vara längst fram. Ska visst slåss med typ 50 000 andra men dom får se upp jag är taggad och har vassa armbågar.

Laddade igår genom att åka ner till Varberg och checka prisutdelningen i Starbåts VM som min bror just hade seglat... fick köra den rosa... nej förlåt.... cerise:a Porschen hem. Kan man ladda mycket bättre inför Madonna?



It's me and Madonna tonight. Toyboy for life!



Nu ska jag byta om till nått slampigt.

Pusshejs!
M

Sexiii on da water

Badkruka... det är jag det. Men blir ju mer eller mindre tvingad att bada av solen och Mamma. Vad gör man inte för att behålla freden och balansen i världen? Var visst 24 grader i vattnet så kanske inte var så farligt ändå. La mig där som en död säl och nakenchocka för alla grannar på min illgröna luftmadrass.

Mamsen snackar om att vi visst ska ner till Varberg nu... min bror seglar VM där nere. Kanske borde visa mitt stöd en stund.



Sexiii me on da water....




Nu ska jag bli fab och dra till Varberg! So long!

Pusshejs!
M

Stenålders typ

Jag tror jag är gammal. Hemsk tanke. Känner att mitt hår börjar bli tunnare. Rynkorna börjar spridas. Höfterna krånglar och lederna gör ont. Jag sitter hemma en fredagkväll och kollar på American Idol. Själv!

Detta är nog ett nytt lågvattenmärke. Ändå gillar jag det. Med andra ord.... jag är gammal!!


American Idol for the win!!



Jag vet redan vem som vinner... men skitsamma... det är kul!

Pusshejs!
M

Sex säljer

Home sweet home.... änna jobbat hela dan. Hela dan igår också. Hela dan imorn. Hela dan på fredag. Nä då, jag älskar att jobba när det är soligt och fint. Hatar ju att sola & bada... eller inte.

Mina planer att lyfta ut infodisken till nödutgångstrappan gick inte så lyckat heller... jag som ville sola och jobba samtidigt. Tänk va gött att stå i bar överkropp och sälja kök i solen. Hade ju blivit fettmycket kök sålda i alla fall.


Så glad är jag när jag sitter i bilen till jobbet....




Nu tänker jag kolla på Am.Idol. nörd.

Pusshejs!
M

Adam Lambert

Nya favoriten att nörda sönder på youtube... Adam Lambert... deltagare i American Idol. Sjukt bra på allt han gör verkligen. Tyvärr ligger inte nått av hans idolframträdanden på youtube... Däremot gjorde han Mad World även i idol.

Adam Lambert - Mad World... sjukt bra verkligen!



Fastnat på Kate & Leopold just nu.... länge sen jag såg den.

Pusshejs!
M

Tåget från helvetet

Intercity-tåg, vad hände där egentligen?? Fem timmar i tåg är inte så fab, fem timmar i ett gammalt östeuropa-tåg är ännu mindre fab. Blir ju inte bättre av att det dessutom är 25 minuter försenat så att man missar spårvagnen och får ta en taxi...

Hädanefter ska jag alltid trippelkolla super-mega-über-noggrant att jag verkligen bokat X2000 och inte något östeuropa-tåg som tar pissepaus var femte minut.



Brrr... aldrig igen... fy sjutton säger jag....



Någon som känner för att packa upp mitt bagage? Jag gör det inte i alla fall...

Pusshejs!

M

Känn på den

Kan detta ha varit nån form av vändpunkt kanske? Oavsett så tycker jag allt att Whitney kanske borde göra lite sån här musik också... fettnajs juh! She looks a little skinny though. Tur att det var ett par år sen. Nu måste jag lyssna på lite BEP bara för det.


Whitney sings BEPs Shut up... typ...



Nu klä på sig! Sen vara duktig, massa att göra... eller nått.

Pusshejs!
M

Sthlm goes Pride

Helsicke vad mycket människor. Vilket party det blir när 50 000 människor ska dansa ihop. Självklart var vi ju bara tvungna att kolla in spektaklet. Inte utan att först springa förbi systemet och införskaffa Rosé Champagne... väldigt prideigt får jag säga...

Lite avis blev vi också när partyvagn efter partyvagn åkte förbi.... man vill ju inte se på när andra festar... festa själv is da shit! Så när parteeeyvagn nr.1 kommer (QX-vagnen) dyker vi ner under avspärrniningen och dansar med på Södermalms gator.... fettball!


Rosé Champagnen i högsta hugg...



Golden ladies och Moderaterna rockade fett...



Nu  smiter vi snart under avspärrningen...



Mussi är numera bara tretton år gammal om ingen visste det...



Folk var överallt verkligen...




Då var det dags för ombyte och sen ner på stan och skaka rumpa  på Operaterassen.

Pusshejs!
M

RSS 2.0