Sommardans

Tänkte egentligen slängt in sommarens plåga vilken vi kommer dansa järnet till, Agnes-Nicole Winter med A Real Man, men såg att Mussi slängt upp den så ni kan ju kolla där istället. Just nu tänker jag dansa till denna istället.

M.I.A. - Jimmy. Dansa dansa, det gör jag.



Då kanske man ska ägna lite uppmärksamhet till Norska fruarna då.

Pusshejs!
M

Dansa loss vid kyrkan

Blev ju kul igår också. För den som inte är uppdaterad så vann Tyskland Eurovision. Så nu var det sagt också. Annars så laddade vi för utgång. Det blev det. Jag var dock nykter (typ). Mådde därför som vanligt när jag skulle upp och jobba. Det vill säga att jag kollade med en mördande blick mot min telefon som vägra ge sig.

La ni förresten märke till att det var Göteborg som fick representera Sverige i försök till världens största flash mob?! Hade vi vetat det så hade vi tveklöst joinat. Vi såg ut som om  någon snott våra glasspinnar där vi satt i soffan, vi ville ju också dansa vid Domkyrkan.

Kolla min färgbomb nedan (dålig bildkvalité tyvärr); Röd jacka, turkos piké, skrikgröna chinos, mörkgröna converse.... Say no more.

Vi anslöt oss lite senare till flash mob:en tröga som vi är.



Nu ska jag visst träffa Pellis och J-boy. Dom gillar inte att vänta.

Pusshejs!
M

Pelles 20 år och 5 månaders-dag

Då var man hemma igen. Först fest, sen sömn, sen jobb. Tur att jag var nästan nykter igår, hade varit ett vrak idag annars. Det var cräjzy igår, cräjzykul. Slänger upp bilder för orkar inte skriva mer nu. Ikväll är det Eurovision hemma hos Mussi.

Vi klädde in Anna i "Grattis ICA 20år"-ballonger. Fint.
Några random svarta män rusade in i lägenheten. Gotta lurve studentboende. Anar viss skepsis i bakgrunden.
Hänger loss på Pelles soffa gjorde ett gäng.
Vissa vill inte vara med på kort. Det vill andra. Båda har inget val.



Nu ska jag slänga i mig lite mat. Bli fin. Åka.

Pusshejs!
M

Kornig kopia

Som jag ser ut nu har ni sett mig innan. Kolla bara på sidobilden. Kör på exakt den outfittan idag. Lyckades dock inte lika bra med posen. Skyller på för dåligt ljus, för osystemig kamera och att jag nu inte hade någon som höll i kameran åt mig. Bortförklaringar is the shit.

Ikväll har Pelle inflyttningsfest och försenad födelsedagsfest (en si så där fem månader sent). Dit är jag tvingad att komma. Men satte mig bara som "maybe attending". Mohaha.

Så ser jag ut idag. Lite kornig och lite plattare hår, annars likadan som nedan och till höger.
Sidobilden känns lite bättre. Nu undrar jag varför jag inte snodde med mig stativet hemifrån?!



ÄÄÄÄTAA nått. Annars får jag inte festa ikväll. Så är det bara.

Pusshejs!
M


Update: Pelle, skägg passade inte till denna outfittan.....

Sveriges Riviera

Okej det är lite kyligare idag än vad det varit tidigare. Men är man i lä så spelar det ingen roll. Solen steker på mig ändå. Hur har jag nu då lyckats finna tid till detta? Jo, det ska jag förklara; skickade in uppsatsen idag. Den är KLAAAAAR!!

Lapar av ovanstående anledning sol nere hos mina föräldrar. Här är det varmare än i Göteborg. Åtminstone är det mer lä här på Sveriges Riviera. Står att det är 27 grader i poolen nu. Nästan så att det är värt att hoppa i.

Står och observerar poolen. Inga planer på att hoppa i som ni kanske ser.



Om man skulle äta nått kanske. Hungrig.

Pusshejs!
M

Borde kollat Despan

Kollar på Eurovision. Typ delfinal nu. Typ tråkigt. Kunde kollat på Desperate Housewives istället, även om jag redan sett det avsnittet. Nu är det en brud på TV som ser rätt bra ut, men hon sjunger som en kråka. Lettland verkar det vara.

Konstigt väder idag för den som inte märkt det. Växlat mellan ösregn, regn, storm och sol. Typiskt Göteborgsk vår med andra ord. Fick mig att längta tillbaka till Miami istället.

Hänger loss på beachen på Key Biscayne i Miami. Typ skönare än här.



Nu kommer han med det fula håret. Seribien visst.

Pusshejs!
M

Feel proud

What have you done today to make you feel proud? I have freakin' opponerat. Det gick finfint. Ska övningsköra med Anna om en liten stund. Ytterligare en grej to make me feel proud.

En kompis skickade länk till denna låten för några dagar sen. Just nu spelas den på repeat. Blir så lycklig av den. Vill dessutom gifta mig med Heathers röst.

So what have you done today to make you feel proud?

Heather Small - Proud. Tack för det tipset Jonas!



Nu sova en sväng till ljudet av Proud och sedan övningsköra.

Pusshejs!
M

Tidigarelagt sommarlov

Har inofficiellt redan tagit ut sommarlov nu. Har opponering på uppsatsen imorgon. Men vår handledare tyckte om den, hade bara några små anmärkningar. Hoppas att det inte blir för mycket extra under opponeringen. Om inte så kommer vi bli klara innan torsdag. SOMMARLOV.

Fick solat lite på balkongen precis. Det vill säga innan jag somnade på soffan. Ska laga mat och läsa ytterligare en uppsats innan jag hänger loss vid TV:n resten av kvällen.

Vad har ni för er där ute?

Avenyn har haft en solig dag idag. Det gillar vi.
Passade på att traska hemåt. Blev till Focus för att handla sen fick spårvagnen bära hem mig.



Dags att ta mig ur min soff-koma.

Pusshejs!
M

Goldfrapp

Ball låt. Den gillar vi så den går raka vägen in på min Spotify. Hittade den när jag låg och bläddrade lite på Perez. Goldfrapp tror jag aldrig jag lyssnat på faktiskt.

Goldfrapp - Alive. Nytt tydligen (like I would know)



Nu solar mina shorts. F.d. Fläckar är nog borta.

Pusshejs!
M

Gigantisk spontanfest

Asså gårdagens gigantiska spontanfest var galen. Helt galet rolig. Va flera tusen dansande människor där. Massa musik. Grym DJ. Vill lova att vi rev runt i gruset under Gaga. Idag är jag trött.

Det borde vara spontant varje dag. Mer spontanfest åt folket!

Kvällen började hos Mussi. Där hängde vi på takterrassen.
Första vändan på Skansberget (Skanskrona). Mussi vill visa tänderna. Det gör inte Tobie.
Mellanfestade hemma hos Andrea som bor precis nedanför.
Andra vändan på Skansberget. Det var livat på dansgolvet (dvs grusplanen).
Även Alva hade hittat dit. Möttes alldeles så där random.
Jag och Carro. Vi jobbade båda två idag. Pigga och fräscha.
Vi lyckades ta oss ner från berget. Det var inte lätt vill jag lova. Vems är armen bakom Mussi?



Nu ska jag beställa pizza. Det är jag värd.

Pusshejs!
M

Rosé i en park

Redo att dricka rosé i en park. Ja, du läste rätt, Markus ska sitta och dricka rosé i en park. "Göteborgs största spontanfest" heter eventet tydligen. Det ska bli kul. Synd att jag inte vet nått om hur man festar i en park. Antar att jag tar med filt.

Tänkte börjat med shorts. Trodde man gjorde sånt i parker fick just ett NEJ från Mussi så får väl lita på det och dra på mig några långbyxor. Alltid denna stress.

Ja, så där hade jag tänkt se ut. Nu får shortsen bytas mot några långbralls. Undra vilka.



Skynda skynda Markus du har bråttom.

Pusshejs!
M

Disney-konservativ

Gå och se Robin Hood! Den är faktiskt riktigt bra och väl värd att se på bio. Snygg film och bra effekter. Inte det minsta Robin Hood-klyschig heller. Det trodde jag inte att jag skulle gilla. Min Disney-konservativa sida fick ge sig lite.

Imorn har jag planer på att sola, jobba och dricka rosé på något trevligt hak. Det tycker jag låter som en rätt så hyffsad sommardag ändå.

Russel Crowe är bra i rollen som Robin Hood. Just like someone's watching me. Scary.



Nu ska jag nog hoppa i bädden tror jag.

Pusshejs!
M

Borde firas

Som den duktiga student jag är så sitter jag och läser den uppsats vilken vi ska opponera på. Sjukt tråkigt vill jag lova. Tog mig därför en paus och gick på en längre promenad i solen. Första dagen jag använder shorts i Sverige i år. Borde firas.

Ikväll händer mycket. Först jobba men viktigast av allt; efter jobbet ska jag på bio med lite Dys.familjemedlemmar. Ska se Robin Hood. Känns som att den kan vara rätt så bra.

Hänger loss med mina solbrillor och musik i solen. Man kan ju ha det sämre.
Mina omsydda (omklippta snarare) jeans, som värsta modebloggaren. Converse på!
Se där ja, träden blommar. Det var inte igår, inte i förrgår heller.



Ska läsa lite till nu innan jag gör mig färdig för jobbet.

Pusshejs!
M

Cash money heroes

Min ut-och-ta-ett-glas-plan går inte så bra just nu. Förstår folk inte att det är torsdag?! Torsdag är nästan helg. Det måste firas. Anyways, hänger loss på Billboard just nu och letar ny musik. Hittar lite kul faktiskt.

Lyssna på den nedan; I Made It (Cash money heroes) med Kevin Rudolf feat. Lil' Wayne & Sean Birdman

I Made It (Cash money heroes) med Kevin Rudolf feat. Lil' Wayne & Sean Birdman. Najsinajs.



Funderar på att slå på en film snart. Kanske lite Bond?!

Pusshejs!
M

Annons efter pimplare

Som tidigare berättat vill jag fira. Jag annonserar därför efter någon eller några som känner för att ta ett glas eller två. Känner mig inte så kräsen. Just join liksom. Köpt värsta coola rosévinet, Regatta Bay, fabulöst!

Som om inte det räckte så inhandlade jag även dom där nya chipsen, ni vet ugnsbakade. Tänkte att guh så käckt med lite nyttigare chips som dessutom är mer knapriga. Well, dom var goda i typ ett chips, sen tröttnade jag. Vill ha mina gamla vanliga onyttiga chips tillbaka.

Anyways, join me now.

Min finfina flaska rosé och den där påsen med inte så goda men lite mindre onyttiga chips.



Nu måste jag äta också. Dooh.

Pusshejs!
M

Personligt kreditrekord

Idag blev jag vuxen. Förutom att skriva c-uppsats så har jag även haft lite annat för mig den senaste tiden. Nämligen köpa min lägenhet. Köper den jag redan bor i, sjukt smidigt behöver inte ens flytta liksom. I måndags var det sista klart med föreningen och idag skrev jag under de sista pappren hos banken.

Mitt dyraste köp hittills (och även nytt personligt rekord i kredit) går igenom om exakt en vecka. Sen blir lägenheten min i månadsskiftet. FATTA va skönt!! Här ska minsann göras om. Blir mycket nu i sommar. Tjohoo!

Borde fira på nått sätt. Kanske får bli en sväng förbi systemet. Efter att jag läst en uppsats of course.

Jag och Pelle efter årets första uteserveringslunch. Najs vill jag lova.
Pellis igen och Jonas.



Gillar den här dagen. Den blir bara bättre och bättre.

Pusshejs!
M

Skrubbat som askungen

Älskar vädret idag. Tog en långpromenad till skolan för att upptäcka att jag ändå inte kunde skriva ut (¤#&% kursportal). Fick för mig att sola när jag kom hem. Får panik över att balkongen är skitig. Så mitt solande bestod av att skrubba hela balkongen. Både räcket och golvet är nu blänkande rent!

La sedan halva mig inomhus och halva mig på balkongen, ville ju att magen skulle täckas av balkongen. Där låg jag sen. Länge. Somnade till och med. Skönt!

Lyssnar på min playlist samtidigt.

Gillar min lilla fabulösa tofs. Känner mig cute när jag solar.



Kanske borde laga middag snart. Någon som vill laga? Jag betalar.

Pusshejs!
M

Ute och seglar

Det är inte ofta jag kommer ihåg  mina drömmar. Händer typ aldrig. Men idag då minsan. Självklart så var det en lite skum dröm, kunde mycket väl blivit en mardröm, but it didn't. Okej, kolla här liksom:

Det hela börjar med att jag seglar i lite halvmulet väder till Gottskär, själv (fråga inte varför just själv). Framme på seglingsklubben i Gottskär känner jag hur vindarna börjar vina utmed husen och hur horisonten skiftar i en rosa nyans, molnen blir allt mörkare, känner att något är fel. Då visar det sig, en stor svart pelare i horisonten rör på sig, en tornado, som dessutom rör sig allt närmare. Rusar in i klubbhuset för att ta skydd, alla slänger sig ner på golvet av rädsla i hopp om att undvika tornadon.

Nu tänker ni "okeeeej, tornadon kommer och han vaknar". Men icke sa nicke. Känner hur hela huset skakar och fönster blåser ut men taket stannar kvar, tackvare det överlever vi och kan ta oss ut och för att inspektera skadorna. Solen kommer tillbaka. NU ringer min telefon och jag vaknar.

Tyckte om den drömmen, den var spännande (ännu mer spännande i mitt huvud).

I brist på annan bild. Pappa tycker jag ser skrämd ut så den passar väl in.



Nu ska jag försöka ta tag i den här dagen ordentligt.

Pusshejs!
M

Gagalicious

Kände att det var för lite Gagaliciousness på bloggen. Ändring på det nu. Säger bara en sak: Briljant!!

Lady Gaga - Paparazzi acoustic. Det är absolutely Gagalicious!



Har just sett Kick Ass en tredje gång för den som var intresserad.

Pusshejs!
M

Jellosar och drickbart

Kanske inte är riktigt värd att må så bra som jag gör idag men synd att klaga liksom. Igår fanns det Jeltzin-baserade jelloshots (ni vet sån där geléshot) och sen även lite annat drickbart så att säga. Ytterligare kommentarer känns överflödiga.

Efter att ha skrivit uppsats hela dagen är jag nu värd att inte göra någon nytta överhuvudtaget. Så om någon vill klaga på min städning eller diskning så får dom göra den själva! Nedanstående bilder snodda av Mussipussi och Tobie.

Jelloshots i håret och på resten av mig efter ett mindre krig. Därav min..eh..fina blick.
Ehm... ja så ser vi alltså ut när vi är på väg ut. Jag är muppen i röd jacka.



Nu ska jag koka ägg. Mer matlagning än så orkar jag inte.

Pusshejs!
M

Skaffa ett jobb

Sitter på skolan lite lätt sliten och skriver uppsats. Uppsatsskägget är kvar, det rakas inte av förrän efter första inlämningen på onsdag. Börjar gå framåt i alla fall men tror vi har mycket öh-jag-fattar-inte-det-här-vi-får-ändra:nde framför oss.

Såg förresten en kul liten reklam på spårvagnen. Ung Vänster som vill att Reinfeldt ska ge dom jobb. Undrar dock om det hjälper att se så sur ut om man vill ha ett jobb? Har en känsla av att man faktiskt får göra lite själv för att få jobb. Fungerar inte att bara vänta och tjura.

Som ni kanske förstår så har jag väldigt svårt för att man alltid måste se så sur ut om man ska vara vänsterpartist, är det något obligatorium? Kollade in MUF:s hemsida bara för det, massa leenden på reklamen där.


Se så lycklig hon ser ut...eller inte. Le så kanske du faktiskt kan få ett jobb.

Titta han ser glad ut och har faktiskt fått ett jobb. Som dessutom hjälper andra.



Nu ska jag fortsätta skriva analys i cuppsatsen.

Pusshejs!
M


Partyfin

Har inte riktigt orkat blogga på ett par dagar. Skyll på min uppsats. Kan i och för sig vara så att jag är lite lat också. Anyways, ombytt och fin nu. Dock inte fotat mig så ni får ta mig på mitt ord. Partyfin.

Lyssnar på Miley's senaste, Can't be Tamed, riktigt bra faktiskt. Philip (lillbrorsan): ta en titt på your future wife.

Miley Cyrus - Can't be tamed. Feels like we've got ourselves a new Britney.



Nu ska jag typ kila. Måste förbi affären för lite slödricka.

Pusshejs!
M

Livet i ett nötskal

Det här är mitt liv just nu. Hänga timma efter timma framför en stor (!) datorskärm och även en mindre. Anledningen till den mindre är för att MSN inte fungerar på den stora och min uppsatspartner är på annan ort. Börjar rent av faktiskt hata vår uppsats. Den är ivägen för mitt solande.

Som ni kanske märker på nedre bilden så är det trots alla rapporter om regn, sol i Göteborg. Jätteskönt ute, men jag måste sitta inne. Life is SO not fair. Uppsats borde skrivas på vintern, inte på våren när det finns chans till sol.


Stor och liten dator.

Min verklighet känns rätt så deprimerande måste jag säga.



Nu ska jag fortsätta skriva emperi. Undra om man kan ha tråkigare?

Pusshejs!
M


What the fudge

What the fudge!?!? Sen när blev det tillåtet med svinkallt pissregn och halv storm samtidigt, på våren dessutom? Känner att min vårigt fina outfit idag inte riktigt gjorde sig rätta. Fullständigt genomblöt och svinkall. Tilläggas ska att jag dessutom hade Converse på fötterna.

Nu är detta utbytt mot tjocksockar och fleecebyxor. Några planer på att lämna lägenheten nått mer idag har jag verkligen inte. Kommer bli en kväll med SATC-boxen. Om någon vill joina mig är det bara att säga till.

Eh... ja ni ser ju färgskillnaden mellan där tröjan/jackan varit och där regnet varit.



Nu ska jag sova lite middag. Börjar bli min grej.

Pusshejs!
M

Maj 2010

Sol ute. Det har jag inte fått märka av. Har suttit inomhus med c-uppsats och annat skolgrejs hela dagen. Passade även på att städa typ hela lägenheten. Känner mig lite duktig faktiskt. Kanske ska unna mig nått sen.

Förövrigt så har jag nu uppdaterat min playlist. Nu är den värd att heta M:s maj 2010. Den är najs. Lyssna på den. Bli lika musikschizo som jag. Schizo är det nya svarta om du inte visste det.

Lyssna!!

Råkade visst zooma lite. Tänka sig. Nu syns att jag inte orkat raka mig.
Zoomar man ut syns att jag inte heller orkat fixa håret. Keps på!



Hänger framför Ugly Betty nu. Snart Desperate. Najs kväll.

Pusshejs!
M

Dolda talanger

Vilken helt underbart rolig helg!! Synd bara att den sluta dötrist. Biljäveln gick sönder när vi kom till Stockholm. Automatväxellådan började läcka så mycket att bilen blev okörbar. Att sen dessutom försöka fixa det på en söndag när alla bildelsaffärer är stängda va rent dödsdömt.

Så min första lagning höll inte länge, bara tills motorn blivit varm. Fick helt enkelt göra ett nytt försök på måndagsmorron, men denna gång med riktiga grejer. Nu har jag alltså fixat en läckande växellåda. Sjukt nöjd är jag!

Förresten, någon som trodde jag hade den dolda talangen att kunna meka?

På den där fläcken har jag spenderat en si så där åtta timmar.
Precis hemkommen och rätt rejält sliten vill jag lova (vilket syns!!)



Funderar starkt på att ta mig en välbehövlig dusch nu.

Pusshejs!
M

One helluva ride

GAGA O LA LA!! Herrejesus, får citera The Times "It was one helluva ride". Snacka om galen konsert. Gagan är verkligen Gagan. Finns ingen liknande. Många försöker härma. Men inget blir så här bra. Mitt enda minus är nog de många "pauserna" då det var kläd- och rekvisita byte.

Blev vidare ut på krogen sedan of course. Var dock en väldans spännande tunnelbanefärd från Globen till Slussen. Jag gick helt seriöst inte ombord på tunnelbanan själv. Jag hängde i luften mellan folks axlar och gled in (!!). Aldrig sett så mycket folk på samma tunnelbanevagn. Då har jag ändå åkt tunnelbana i rusningstrafiken i Shanghai.

Lady freakin' Gaga. Så fettbra att man knappt tror på det.
Detta är en bild EFTER att folk börjat lämna tunnelbanan, kunde inte få upp armen innan.



Nu: Dusch. Sen: Mongolisk buffé.

Pusshejs!
M

OMG moment

OMG moment. Kollade precis på lite inspelat American Idol med familjen. Michael Lynch aka Big Mike som gör en låt (fråga mig inte vad den heter, men grymt fin är den!).

Kolla in!!

Big Mike gör... en låt... bra är det i alla fall. Den som vet vad den heter kan få berätta för mig.



Om man skulle hämta de nu utskrivna biljetterna till LADY GAGA nu kanske?!

Pusshejs!
M

Slavarbete hela dagen

Tror jag har gått och blivit duktig så här på äldre dar. Har idag varit på banken (tidigt!!), har skrivit uppsats ett par timmar. Diskat, skrubbat golv på mina bara knän (!), packat, kört till mina föräldrar, klippt gräset och ätit middag.

Klippa gräset känner jag att det borde få lite uppmärksamhet. Var ju ändå första gången i år liksom. Har dessutom precis konstaterat att byxorna som min bror inte ens kan knäppa sitter pösigt på mig. Hmm. Inte ok.

Hänger loss på gräsklipparn. Tur att man har brillorna på i alla fall.
Det där var för några minuter sedan ett gäng med påskliljor. Oops.



Nu ska vi visst planera massa här hemma.

Pusshejs!
M

Ovala rummet

Nu har jag all rätt i världen att vara seg. Började dagen med att skriva GMAT-testet, vilket jag inte kan säga att det gick bra, alls. Kan ju bero på att man normalt sett ska plugga sex månader i förväg medans jag inte ens kollat upplägget innan.

Fortsatte dagen i Ovala rummet. Låter spännande va?! Nog var det spännande alltid, även om det inte är det där kända Ovala rummet. Utan jag och Birgitta satt inne på Svensk Handel och intervjuade en snubbe om arbetsrätt till vår uppsats. Grymt givande intervju. Men efter en dag med både GMAT och intervju är jag nu seg.

Ska tydligen på Grekisk kväll hos kinesen (aka Pelle aka Pernilla) idag. Får se om jag orkar. Känner att jag har massa att fixa med också.

Man får passa på att sitta på balkongen så länge solen lyser!!



Nu ska  jag ta tag i min disk (igen).

Pusshejs!
M

Likes Filippa Reinfeldt

Idag känner jag mig sjukt vuxen. Skrivit typ hela dagen på uppsatsen. Eller åtminstone till klockan 18 för då stod det mer vuxetgrejs på schemat. Eller vuxet vet jag inte. Var ju med MUF så jag var nog en av dom äldre där. Föredrag med Filippa Reinfeldt.

Föredraget var riktigt intressant faktiskt. Hon pratade med stor entusiasm om sjukvårdspolitiken. Vilket är en av delarna jag har haft sämst koll på innan. Hon talade mycket om vårdval Stockholm, vilket lett till bland annat 37 nya vårdcentraler (under lågkonjunktur dessutom), det kan jämföras mot MINUS två vårdcentraler under mandatperioden innan (under högkonjunktur). Spännande.

Efteråt bjöds det på lite plockmat medans man skulle mingla runt. Måste säga att Filippa verkar vara väldigt sympatisk och snabbtänkt. Skulle lätt vilja se henne som statsminister!

Filippa Reinfeldt i en bra diskussion om att införa vårdval i hela Sverige om vi vinner valet.
Lite plockmat, muchogott får jag säga.
Någon som märkt att det är massa regnbågar i Göteborg nu? Typ mysigt.



Nu ska jag nog sova. Tandläkaren klockan åtta imorn.

Pusshejs!
M

Blivande stjärna

En blivande stjärna I tell you. Så fort ungen lär sig texter så är vi körda. Ofta man kan spela...eh..."gitarr" i den åldern. Söt som få i alla fall. Älskar ansiktsuttrycken. Förvånar mig inte ett dugg att klippet visats på Ellen DeGeneres. Ellen is da sheit!

Nu till skolan och fortsätta skriva skriva skriva skriva. Sen ska jag skriva lite till.

Haha man dör lite varje gång man kollar på den faktiskt.



Då beger jag mig igen då.

Pusshejs!
M

Schnusk

Nu är jag inte lika bitter längre. Bra det. Nu lyssnar jag på musik istället. Musik blir man glad av. Lyssnat en del på Medina senaste dagarna (väldigt fab danska). Är det någon mer än jag som tycker "Velkommen til Medina" känns en aning schnuskig?

Schnuskig eller inte. Bra är den i alla fall!

Medina - Velkommen til Medina. Inte trodde jag att jag gillade dansk musik.



Om man skulle ta sig en dusch kanske?

Pusshejs!
M

RSS 2.0