Danilo

Oops I did it again. Blev visst några dagar utan att logga in på blogg.se. Har haft fullt upp kan man säga. Halva Stockholm har varit nere och med vår hjälp gjort Göteborg mycket osäkert. Orkar inte skriva så mycket nu och har inte fått några bilder än så sammanfattar bara med att säga att jag skratta så jag grät åt helgens bravader när vi hade obligatorisk genomgång på Danilo. Två filmer såg vi också. Burlesque och Tangled. Kul med två.

Denna låten började jag nynna på igår. Hade nästan glömt den. Sjukt najs är den.Nu ska jag äta nått innan jag fortsätter übervila.

Pusshejs!
M

Rolling in the Deep

Har inom loppet av ett dygn blivit beroende av Adele. Framförallt senaste låten "Rolling in the Deep". Så sjukt bra. Tackar Josef som skicka den till mig igår. Nu vill jag bara att resten av albumet ska komma också. Lyssna på den!!

Adele - Rolling in the Deep. NAAAJS.Nu ska jag snart göra mig fin för biodejt med frugan.

Pusshejs!
M

London

Tiden går fort när man har roligt. Nu är jag på tåget snart hemma efter London och avslutning i Stockholm. I London har vi gjort allt och inget. Känns som att vi varit borta mycket mer än torsdag - söndag. Igår gick vi absurt mycket. Lätt över två mil till fots. Aj säger mina fotdynor idag.

Kul var det i alla fall. Hanns med både shopping, musikal (Wicked), två festnätter, ett par pubar och en massa runtvandrande för att se allt som ska ses (och lite därtill). Kan tillägga att trots det var mitt typ hundrade (give or take) besök i London så var det första gången jag spanade in Tower Bridge. Kul.

Vi tog oss en liten morgonpromenad genom Hyde Park. Alltid lika najs.
Mickes favoritplats i London. Marble Arch. Vi var där om och om igen.

Som äkta turister vandra vi till London Bridge för att kunna se Tower Bridge.

Festade gjorde vi också. Birgitta ville gifta sig med denna fläkt och stannade där resten av kvällen.Nu ska jag snart förbereda mig på att ta mig av tåget.

Pusshejs!
M

Freaky me

Färdigpackad! Jag borde nog bli personlig packningsassistent eller nått. Grym på att packa är jag i alla fall. Imorgon efter föreläsningen hoppar jag på tåget till Stockholm där jag kommer spendera en natt innan vi flyger vidare till London. Biljetterna och hotellreservationen är utskrivna.

Nu sitter jag och inväntar Jonas. Det efterfrågades visst pizza så tror bestämt vi kommer beställa det. Sen kanske lite popcorn till efterrätt om jag får bestämma.

Freaky me senast jag var i London på bron från Modern Tate.Nu tillbaka till Losing it with Jillian.

Pusshejs!
M

Ledig

I'm back and I'm alive. H**vetes-veckan är över och jag är ledig. Ett ord jag inte använder allt för frekvent. Först på onsdag börjar nästa kurs så idag har jag dragit mig ordentligt och sitter och äter frukost NU (klockan är snart 14). Sjukt najs. När maten är uppäten blir det en sväng förbi Mormor som efterfrågat min hjälp.

Snubblade över Rebecca Ferguson's version av Sweet Dreams alldeles nyss. Hur jag kunnat missa den är för mig ett mysterium. Men nu är jag som besatt. Tror jag lyssnat säkert 20 gånger på den idag. Check it out.

Rebecca Ferguson - Sweet Dreams. I like. Alot.Nu ska  jag leta reda på några strumpor och sen bege  mig.

Pusshejs!
M

Glömde berätta

Oops!! Glömde visst meddela den lilla detaljen att jag och Michael drar till London. Närmare bestämt om en vecka ganska precis. Åtminstone drar jag till Stockholm om en vecka och på torsdagen går flyget från Arlanda till Heathrow. Planet tillbaka går på söndagen men skulle inte dö om det var inställt.

Ska bli sjukt najs var ju sjukt länge sen jag  var där senast, ett helt år för att vara rätt så exakt. Då var vi där med i stort sett hela Dys.Familjen. I år blir det lite mindre skala. Dock inte mindre roligt för det.

Jag och Anna efter Wicked. Det som inte framgår är att Anna härmar posen från Wicked-skylten.Så nu tillbaka till mina artiklar.

Pusshejs!
M

Ge mig minus

Klagade som sagt över att det var så grått i Göteborg igår. Fick svar på tal i natt. Det kom en väldans massa snö. Nu råkar det vara så att jag gillar snö. Men jag gillar inte kombinationen av snö och plusgrader för det innebär att snön är blöt och tung. Ge mig lite fler minusgrader tack (ingen mening jag någonsin trodde jag skulle skriva)!

Helt plötsligt var det vitt. Observera att jag är den första som går ut i snön.Nu ska jag fortsätta plugget på skolan.

Pusshejs!
M

Så j***a inlämnad

Hemtentan är så j***a inlämnad nu den bara kan bli. Högst upp i Handelsskrapan (japp döpte den till det just nu i detta ögonblick) låg kontoret där den skulle in. Visade sig vara rusningstrafik till just nionde våningen så blev en del hissväntande. Kanske skulle satsat på att springa men kände inte att jag var utrustad för det ändamålet.

Förtillfället har jag missat elva minuter av min tvättid för att jag inte orkat gå ner än. Men tänker att jag har ju faktiskt 3 timmar och 49 minuter kvar så borde hinna ändå. Inget slötvättande här inte! Förövrigt storslagna planer för ikväll: tvätta, diska, laga mat, diska igen (hatar hatar), dammsuga och damma för att nånstans under tiden även plugga. Lyckat. Verkligen lyckat.

Helt okej utsikt från Handelsskrapan. Too bad att det är så grått bara. Borde gjort bilden svartvit.Nä nu får jag springa ner i tvättstugan.

Pusshejs!
M

The loser takes it all

Titta jag bloggar! Tog bilder på förfesten igår. Det var länge sen jag gjorde något sådant. Blev inbjudna till Mussis kompis Adam som i sin tur bjöd in till fest hos sin kompis Isabella. Långsökt det dära. Men det fungera. Alltid kul att träffa lite nytt folk. Att vi (Jag, Josef och Mussi) förlora stort på Alias behöver vi ju inte säga högt kanske. Åtminstone så skäms jag rätt så bra över det.

Premiär är det idag också. Premiär för i år på Handels. Första gången jag är i den här byggnaden sen 22 december. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Tror gråta ligger närmare just nu. Tentaplugg är inte jätteparty. Kan snart allt och inget om Strategy and Organization.

Det blev visst lite suddigare framåt slutet. Jag skyller på dålig rom. Alltid romens fel!Nä om man skulle gå tillbaka till The Crane-model kanske!?

Pusshejs!
M

Fyra timmar ledigt

YIPPIE! Jag har mitt liv tillbaka. Tills imorn. Flera timmar ledigt nu. Vad ska jag nu göra!? Blir nog att dö i soffan. Hade planer på att diska och städa men det får bli i natt i så fall. Hemtentan är sparad och skickad till min mail. Ska bara komma ihåg att lämna in den också. Klippte mig dessutom idag. Hade jag varit fixad kunde ni fått se kort på det. Nu skiter jag i det.

Skippar all "fredags-underhållning" också. Orkar inte klämkäcka svenska programledare just nu. Tystnad är rätt najs det med. Fast ska nog slå på en film först. Samt lyssna lite mer på Diana Ross som jag snubblade in på av en slump nyss. Det är en äkta diva det.

Diana Ross - Ain't no mountains high enough. Där snackar vi Diva.Nu blev jag uppringd på Taco. Trevligt.

Pusshejs!
M

Polisbesök

Mina fötter har gått långt. Idag samlade jag på mig ytterligare med kilometer till fots. Mötte upp Micke på stan med tanken att vi skulle göra ett snabbt besök på polisens passexpedition. Det blev inte så snabbt. Med 107 nummer före oss tänkte vi att det var bäst att käka en långlunch medan vi vänta. När vi kom tillbaka var det fortfarande några nummer kvar. Så om fem arbetsdagar så är Micke ett pass rikare.

Blev festligt igår. Massa tjat (och gapskratt) hemma hos Samir innan vi for vidare mot Vickan där vi hängde natten lång. Avslutade kvällen på grillen. Tog taxi dit, med kinesiskt boskap i bagagen.

En del av polishuset. Mycket fascinerande byggnad får jag säga.Nu ska jag packa ihop mina saker och bege mig mot centralen och mitt tåg.

Pusshejs!
M

Nytt år

Gott Nytt År!! Ännu ett år har passerat. Ett spännande år måste jag säga. Har hunnit vara utomlands mer än vad som varit nyttigt för min plånbok, köpt min lägenhet, skaffat ny bil, tagit min kandidatexamen, börjat min master, för att inte prata om alla nya vänner man skaffat sig. Ett spännande år helt enkelt.

Tolvslaget firades hemma hos Felicia. Magnus lagade ihop en grym middag med oxfilé, entrecote, hummer och potatisgratäng. Vi andra var moraliska stöd. Vid ett-snåret letade vi oss till Operaterassen och fortsatte kvällen där. Riktigt najs nyår med andra ord! Lite mer vuxet än mina föräldrar som försökte spränga upp huset (typ).

Ett mycket trevligt, och till dagen i ära, stiligt gäng.Nu ska jag slappa lite är planen.

Pusshejs!
M

RSS 2.0