Lite lätt omysigt

Svett. Det är omysigt. Men ett nödvändigt ont om man vill bli brun. Vill man bli fin får man lida pin. Nu kanske jag inte lider så mycket men ändå. Funderar på att bada idag. Sånt brukar inte jag göra.

LMFAO - I'm in Miami bitch. Sjukt kul text.



Ingen mer dator på en stund nu.

Pusshejs!
M

Steker fläsket

Solen är tillbaka och jag har besökt frisören. Det är kul. Tycker om både sol och att klippa mig. Har ett problem just nu och det är att en skugga från ett träd jagar mig.

Tog en sväng på stranden också. Närmare bestämt en timmas promenad. Philip snacka om att vi kanske skulle ta och kolla på någon film på bio sen. Det vore najs. Vill gå på den där coola bion som jag inte kommer ihåg vad den heter.

Lite bilder på min friss och från Coconut Grove in Miami.



Funderar på att gå in och duscha av mig lite solkräm nu. Känner mig kletig.

Pusshejs!
M

The Real Estate Tour

Idag har varit en lite speciell dag. Som till stor del spenderats i en bil. Lynn (Philips "Miami-morsa") tog oss upp till hennes hemtrakter, Palm Beach. Där snackar vi dyra villor. Billigaste husen ligger på kring 2 miljoner dollar och ser ut som vilket svenskt hus som helst (typ).

Lynn är en av de större mäklarna där uppe så hon tog oss på "The Real Estate Tour", visade alla villor och enorma estates för många miljoner dollar. Pekade på vad hon sålt. Pekade på var kändisar bor. Pekade på var folk blivit mördade och så vidare. Sjukt najs.

Medans hon underhöll sin landscaper så drog jag och Philip till deras motsvarighet till Rodeo Drive (den som Julia Roberts shoppar loss på i Pretty Woman). Sjukt dyrt och sjukt fancy. Inte orkat tanka in bilder än. Så håll till godo med en rätt meningslös iFåån-bild på Philip inne på en najs hamnbar.


There's always sun in Miami (except today)



Funderar på att gå inside to watch a movie or two.

Pusshejs!
M

Stackars kreditkort

Idag var det moln. Det var tur. Min panna kan man likna vid ett trafikljus (stoppfärgen då). Dock så där underbart varmt ändå. Molnen fick oss att dra en sväng förbi Sawgrass Mill Mall. Du har inte sett ett köpcentra förrän du varit där. Stort.

Sawgrass resulterade i följande; Hos Ralph Lauren: två tischor, tre pikéer och en hoodie. Hos Calvin Klein: tre par kalsonger. Sen blev det även ett par Carerra-Solbrillor. I Miami har man alltid solbrillor. Även på natten. Det är coolt.

Man kan ju tänka sig att shoppingen tog slut där. Icke sa nicke. Jag och Philip åkte till South Beach för att kolla läget (alla halvnakna människor och flotta butiker). Det sluta med att vi hamnade på Hilfiger, där kom jag ut med ett par chinos och ett par shorts. Ville ha ett till par chinos men Philip tvinga ut mig. Köper dom nån annan dag.

Oj!! Va mycket jag tjatar (läs: skryter). Men det är faktiskt kul. Nu vill jag ju veta hur ni har det där hemma också?? Vår än??

Hänger loss på South Beach. Självfallet är nya brillorna på.

Observera mängden människor trots vädret. Inte en käft som är nykter heller.

Min lilla shopping. Det är inte bra för mitt kreditkort att vara här.



Funderar på att ta ett nattdopp i poolen. Kan inte riktigt bestämma mig.

Pusshejs!
M

Hey, soul sister

Det här har just blivit en av mina favoritlåtar. Den går typ hela tiden på radion här i Miami. Känns sjukt somrig. Ska lägga mig och dö på beachen nu.

Train - Hey, soul sister.



Time to leave. Cya all later.

Pusshejs!
M

Glider

I'm back at the pool. Det är najs. Ska snart lägga mig på beachen en liten stund. Mitt enda problem just nu är att jag måste spänna ut magen för att inte få en fettrand av solen. Måste träna.  Typ.

Tog en sväng på stan igår. Det blev inte Guetta. Snubben ville ha typ 700 spänn. Riktigt så pigg var jag inte igår. Så jag och Philip tog "hans" cab och gled längs med South Beach istället. Sjukt najs att åka nercabbat på natten.

Om en liten stund (det vill säga efter att jag legat på beachen) så ska vi hämta ut min hyrbil. Ska bli sjukt fab att ha en egen bil att glida runt med.

Lite bilder från igår. Det var najs. Tänker göra om det. Ofta.



Nu tycker jag allt att stranden kallar på mig.

Pusshejs!
M

Cause I'm in Miami

Jag är framme!! Men vad är jag nu då?? Jo, i Miami of course. The place to be. Borde vara jetlagad efter 27 timmars resande. Men icke sa nicke, jag är bra på att sova på flygplan.

Sitter ute vid poolen och bloggar lite snabbt. Ska snart förbi bilhandlarn och skaffa en dragkrok åt min lillebror. Ikväll ska vi visst se på David Guetta. Det kommer ju bli sjukt najs. Hört ryktas att Gaga ska uppträda typ imorn eller nått också. Den som lever får se.

Många som gissade på att det var hit jag skulle?

Hänger vid poolen. Det är typ varmt. Väldigt varmt. Me likes.



Nu har min bror brååååttom.

Pusshejs!
M

Let the sunshine in

Nu kommer jag försvinna ett tag. Närmare bestämt typ 28 timmar. Mer än så säger jag inte. Kommer dock bli som pånyttfödd vill jag lova. Lite spänning i tillvaron har ju aldrig skadat någon. Eller jo. Men det talar vi inte om här.

Fick en gammal låt på huvudet förut. Självklart inte heller i originalversion utan i coverversion, av inga mindre än Army of Lovers. Now freakin' let the sun shine in!

Army of Lovers - Let the sunshine in. Lyssna nu nonstop i 28 timmar!



Dags att sova säger mina ögon. Lite väl tidigt säger jag.

Pusshejs!
M

No more kandidat

Det här inlägget är ganska onödigt faktiskt. Vet inte om det handlar om nått. Eller jo. Klart det är nödvändigt. Ni måste ju få veta att jag är hemma hos mina föräldrar (som kom hem idag). Det betyder mammas mat och slappande på soffan. Me likes.

OJ!!! Höll på att glömma en sak. Idag tog min sista kurs innan kandidatexamen slut. Sjukt konstigt. Vad händer sen liksom?! Nu är det i alla fall dags för lite uppsatsskrivande.

Jag ser lika pigg ut som jag känner mig. Tyvärr.



Nä ni, nu ska jag kolla på Drömmen om Italien.

Pusshejs!
M

Drömmer mig bort

Idag har jag haft skola 9-16. Det betyder att man är död. Jag har åkt flygbuss TILL Göteborg, INTE från. Lägg ihop den ekvationen du. Har även kollat på Cougar Town, trots att jag redan sett det. Sjukt bra serie.

Samtidigt som jag drömde mig bort om min framtid (bli en äkta cougar) så pysslade jag med lite hemliga aktiviteter. Vilka kommer avslöjas antingen på fredag kväll eller lördag. Får se när det blir. Spännande va?

Det där är inte jag just nu. Det där är jag i mitten av juni 2009. Ledtråd kanske.



Nu ska jag sova. Upp astidigt imorn. Urk.

Pussnatti!
M

Cravings

Det är inte första gången jag lägger upp den, men börjar faktiskt få lite cravings. Kanske måste se om hela boxen och filmen för att stilla mitt begär. Lätt att jag ska se den på Bergakungens VIP-salong. Två gånger antagligen.

Har ett annat mission också. Typ inspirerat av SATC 2. Vill ha guliga solbrillor. Vet precis hur jag vill att dom ska se ut men kan inte förklara. Jag får helt enkelt snubbla över dom nånstans.

Sex and the City 2 trailer. Känner hur hela min kropp har cravings.



15 minuter kvar till Hollywoodfruarna. Försök inte ens missa det!

Pusshejs!
M

Goes James Dean

Då var man nyfrisserad igen. Det gillas. Ändrade mig i sista sekund på hur jag ville ha det. Gick från typ rockabilly till att nu ha valt ett fluffigt rufs. Som går att göra till nån James Dean-friss typ. Me likes.

Resten av dagen kommer ägnas åt att tvätta inför das hemlighet. Plugga inför seminarie imorn och dra på lönesamtal. Vill ha högre lön. Det ska vi nog kunna ordna tycker jag allt.

Hur ägnar ni denna väldigt våriga (i alla fall i Göteborg) måndag?

Vänta tills imorn. Då ska jag försöka mig på James Dean-style.



Nu äta. Sen tvätta. Sen plugga.

Pusshejs!
M

Låt oss censurera

Detta kan nog vara mitt mest censurerade inlägg någonsin. Orkar inte få dödshot liksom. Var ju White trash-tema igår på Christophers födelsedagsfest. Vi kan ju säga att vissa följde temat så bra att jag inte ens vågar lägga upp en censurerad bild på det.

Nån annan valde ett annat tema. Mer säger jag inte. Jag kände mig typ överklädd i min Peter André outfitta. Dock tror jag inte folket på spårvagnen tyckte det. Dom förstår inte. Drack det trashigaste vinet på systemet, Black Tower. Smakar skit och ger massa huvudvärk. Tillråga på allt skitkass Y.P.K. (Yrsel Per Krona för tröga personer)

Förförförfesten hos Anna. Där valde vi tema Classy och drack nått som såg ut som rosa Cosmos. Förförfesten hos Mussi va inte riktigt lika classy. Mer trash faktiskt. We like. Förfesten/födelsedagsfesten var i en kategori för sig. Festen var wild. Den korta tiden jag var där. Jobbade liksom idag. Kul. NOT.

"Cosmos" hos Anna gillar vi starkt.
Låter den här bilden tala för sig själv.
Madde med sin lilla bebis. Söt mamma och porrig dotter.
Jag och Carro lyckas se classy ut för en sekund. Inte mycket mer än så.
Den här bilden håller vi nog anonym. Se det som ett smakprov.



Nu ska jag återigen ägna mig åt "Blåsningen".

Pusshejs!
M

White trash

Jag har funderat och funderat och inte kommit fram till nått. Ska på fest. Tema white trash. Kändes väl skitenkelt först. Sen kom jag på att allt jag kom på hade med tjejer att göra. Vad är en white-trashkille egentligen?

Det närmsta jag kunde komma på var typ Jordans förra snubbe, Peter André. Så om ingen förstår min white-trash-klädsel så ska jag alltså se ut som Peter André. Så det så.

Vad tycker ni är white trash, för killar?

Mycket närmare white trash än så lyckas jag inte komma. Fasen.



Nu börjar det bli dags att bege sig. Först lite partymusik.

Pusshejs!
M

Can can can

Jag vill se Moulin Rouge nu. Men undrar var sjutton den är. Säg inte att den är hos mina föräldrar och jag glömde ta med den?!? Verkar inte bättre än att jag får kolla på youtube. Men det är ju B.

Gå ut eller stanna hemma. Det är frågan. Hmm. Kom med roliga förslag tycker jag.

Fatboy Slim - Because we can. Från Moulin Rouge.



Nu ska jag göra nått. Vill ha förslag för ikväll!!

Pusshejs!
M

Secret business

Detta trodde man inte. Har åkt ner till mina föräldrar. Utan att dom är här. För dom är ju i Miami dom jäklarna. Inte ett dugg avis. Vad jag gör här är hemligt. Det får ni veta om en vecka typ.

Kollar på Lyxfällan. Skrämmande hur dålig koll vissa har på sin ekonomi. Helt plötsligt känner jag mig som en väldigt ekonomisk ekonomistudent och inte motsatsen som jag annars brukar känna mig.

På motorvägen på väg hem till föräldrarna...



Nu är reklamen slut. Tillbaka till Lyxfällan.

Pusshejs!
M

Rysningar

Mycket musik ett tag nu men det går för mig hand i hand med att plugga mycket. Vad rensar hjärnan (och själen) bättre än lite bra musik? Har precis via min brors Spotify upptäckt Blue Man Group. Me likes.

Här nedan har ni deras version av Baba O'Riley (originalet görs av The Who).  Älskar. Fiolspelandet på slutet är helt makalöst. Får typ rysningar.

Tips på annan bra musik?

Blue Man Group - Baba O'Riley. Missa inte fiolspelandet i slutet. Fab.



Nu ska jag packa en väska och åka till mina föräldrars hus.

Pusshejs!
M

Cräjzy I say

Börjar snart vänja mig vid att gå upp halv åtta. Cräjzy I say. Inte alls lika trött idag. Typ nästan klar med grupparbetet. Ätit mat och varit duktig så nu får jag strosa på stan. Så det så.

I walk like a rich, I talk like a rich, I spend like a rich, but I ain't got no money. Let's sing (om du inte vet vilken kolla HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR

Det är jag för den som inte visste. För cirka några sekunder sen. Typ.



Nu mot staden! Not to spend like a rich though.

Pusshejs!
M

Fake it til you make it

Detta borde seriöst vara Handelshögskolans elevers signaturlåt. "I walk like a rich, I talk like a rich, I spend like a rich..." "...fake it til you make it". Sjukt bra faktiskt. Om någon hittar den på spottan så kan denne få vara så snäll och skicka en länk till mig.

Listen! Inte ofta jag lyssnar på texter (det vet alla som känner mig) men den här är ju riktigt kul.

Lolene - Rich (Fake it til you make it).



Nu kolla på film. Ni som kollar TV, missa inte Desperate!

Pusshejs!
M

Rock and Roll Hall of Fame

Musikhistoria har skrivits. Första svenskarna och första icke-anglosaxiska bandet har valts in i Rock and Roll Hall of Fame. Inte vilka som helst. Det är allas våra ABBA. Dessa svenska nationalklenoder har nu blivit ännu mer historiska.

På galan som hölls natten till idag (svensk tid) tog Benny Andersson och Anni-Frid Reuss emot utmärkelsen på Waldorf Astoria i New York. Sjukt coolt säger jag. Nästan så att jag får hedra dom med att kolla på Mamma Mia idag (igen).

Anni-Frid Reuss och Benny Andersson mottog utmärkelsen. Foto: Reuters



Nu ska jag ta en powernap. Sen middag. Sen film.

Pusshejs!
M

Fascinerande människor

Det var underbart idag. Vårkänslor everywhere. Var sjukt länge sedan jag var så sugen på en uteservering vill jag lova. Hittade ingen. Så det blev grekiskt istället. Gott tycker jag.

Ägnade ett par timmar åt ett av mina riktiga nöjen. Gå lång (!!) promenad på stan, massa musik i öronen. Sen iakttar och spanar jag på alla människor. Sjukt fascinerande ska ni veta. Människor är konstiga men roliga varelser.

Hur har ni spenderat denna mycket soliga dag?

Det var en mysig stund på stan. Jag, min musik och min kamera.



Funderar på att ta en quick-nap nu. Hörs sen

Pusshejs!
M

Var röstar man?

Vart sjutton kunde man rösta på Casablanca - La Voix feat. Malena Ernman?? Det är ju helt klart detta vi skulle ha skickat till Oslo. So much more fun. Inget ont om lilla Anna. Men hon är just "lilla Anna".

Har bloggat lite dåligt känner jag. Har jobbat ya know. Nu har jag slutat. Då ska jag skriva arbete. Var det någon som sa nått om att ha ett liv?


Casablanca - La Voix feat. Malena Ernman. Sjukt bra. Älskar opera/rock! That's fab.



Nu ska jag äta nått tänkte jag. Någon som fixar?

Pusshejs!
M

Fönsterputsaren

Idag har jag: tvättat, storstädat, diskat, putsat mina fönster, jobbat och putsat mina skor. Det tycker jag är bra jobbat på en dag. Mest impad är jag över att jag putsat mina fönster för första gången själv. I'm proud.

Jag ska visst ut idag. Lounge's hägrar. Dom andra är på förfest. Jag orkar (läs: hinner) inte komma dit. Så möter dom på krogen sen istället.

Missa inte min nya playlist (Spotify) förresten. TRYCK HÄR TRYCK HÄR TRYCK HÄR.

Vad gör ni denna fredagskväll?

Inte jag nu. Men har samma tröja på mig faktiskt! Fab or not so fab?



Nu blir det lite mer musik. Typ najs.

Pusshejs!
M

She does it again

Det är kärlek vid första, andra, tredje.....hundrafemtioåttonde ögonkastet. Lady Gaga (and Jonas Åkerlund of course) gör det igen. En video så makalöst snygg. Har inte sett videor i den här dimensionen sen Michael Jacksons tid.

KOLLA KOLLA KOLLA!!!

Lady Gaga feat. Beyonce - Telephone. LUUUUUUURVE.



Nu ska jag kolla till tvätten. Men först Telephone. Igen.

Pusshejs!
M

Dags igen

Ja, då har man inget liv, igen. Grupparbete påbörjat. Det ska vara inne nästa fredag. Kul. Detta firar jag med köttbullar, ägg och pasta. Ke$ha får vara med på ett litet hörn och fira hon också.

Hoppas ni har haft en roligare dag?

Ja, där ligger jag på bordet. Inget konstigt alls.



Nä om jag skulle dansa lite kanske. Eller nått annat opluggit.

Pusshejs!
M

Avskedsfika

Avskedsfika. Mycket sorgligt får jag säga. Eller kanske inte jättesorgligt. För vi ska ju festa ihop allihopa på fredag också. Vem ska nu bort då? Det kan jag berätta, Erik drar till Sydney några månader den jäkeln. Jag vill också. Sol. Najs.

Jag är trött. Inte för att det är sent (för det är det verkligen inte). Har kommit fram till att det är mitt kortison som gör mig trött. Fick det av min läkare så jag äntligen ska kunna andas. Har inte kunnat andas eller höra nått senaste dagarna.  Typ jobbigt.

Erik bakade två mycket goda Cheesecakes. Sjukt snygga eller hur?



Nu ska jag kolla lite Miami-bilder. Hela familjen är där.

Pusshejs!
M

Man of Constant Sorrow

I am a man of constant sorrow. Well, maybe not. Jag är i alla fall gravt uttråkad just nu. Hemtentan är inte allt för party. Försökte hitta ett klipp på fångarnas låt i början av O Brother Where Art Thou, för det är så jag känner mig just nu. Fick inte tag på nått bra, så håll till godo med Spotify-länken.

Tycker i och för sig att Man of Constant  Sorrow representerar mig rätt bra nu också. O Brother Where Art Thou är förövrigt en av dom bästa filmerna ever.

Från O Brother Where Art Thou, Man of Constant Sorrow.



Ja, då var det dags att dö i böckerna en stund till. Fånge i mitt egna hem.

Pusshejs!
M

Hemtenta

Nu har jag inget liv. Fick ut min hemtenta idag. Två dygn med huvudet rakt in i dataskärmen för att skriva hemtenta. Inte allt för kul om jag får säga det själv.

Har gett mig själv ledigt från kl 20 och framåt. Måste ju hinna ladda inför Hollywoodfruarna. Ska typ äta chips då. Vill bli en tjockis som rullar runt. Verkar så slappt.

Jag i köket framför datorn och en hög (!) med böcker...



Nu måste jag äta nått också. Segt.

Pusshejs!
M

Philip Morris

Det var en fin dag idag. En bra dag. Förutom att jag fortfarande inte kan andas. This cold is killing me. Lyckades i alla fall kämpa mig ut för att gå en väldigt behaglig promenad. Det var najs.

Med hjälp av mina kompisar Ipren, Alvedon, Strepsil och Nasin (nässpray) lyckades jag även ta mig till bion med Anna. Vi var som två gamla pensionärer med dålig hörsel (båda är förkylda och har lock för öronen). Kollade på I love you Philip Morris.

Filmen var riktigt fin, även om jag har svårt att ta Jim Carey i seriösa roller, han spelade dock bra. Ewan McGregor spelade sjukt bra som blond, blåögd och naiv. Blir extra starkt när filmen är en sann berättelse. Lite tråkigt att se den på bio på grund av vissa suckande människor runt om i salongen.

Har ni sett den?

Schletna, ofixade jag på min promenad försöker se pigg o gla' ut.
Jim Carey och Ewan McGregor som ett kärlekspar var en ny upplevelse.



Inte tillåtit mig att blogga förrän nu p.g.a. plugg. Så nu får jag sova!

Pusshejs!
M

Being a cougar

En ny förälskelse. Cougar Town. Kan vara en av dom bästa serierna ever.  Helt klart i nivå med DH, Glee och, hör och häpna, Vänner. Skrattat så jag gråtit många gånger.

Plöjde igenom 9 avsnitt igår (det är sån man gör när man ligger hemma och har tråkigt). Tänkte kolla på ytterligare ett gäng idag. Så fort jag är klar med pluggandet. Man ska visst göra sånt också.

Kollat på Cougar Town än?

Courtney Cox kan nog vara en av dom snyggaste 45-åringarna på denna planet.



Nu tillbaka till Leadership - A critical text.

Pusshejs!
M

EMO-fest

Jag är förkyld. Det är hemskt. Kom och rädda mig. Är uttråkad. Ska egentligen vara på EMO-fest, men har en känsla av att mitt huvud förmodligen skulle kasta ut mig genom fönstret då. Så sitter själv hemma. Inte speciellt kul faktiskt.

Var lite roligare på dagen. Slängde i mig lite Ipren, Strepsil, Echinagard och nässpray, sen var jag fit for fight. Tog en sväng på stan med dys.familjen. Det var mysigt. Vi åt thai. Åtminstone Jag, Mussi och Erik.

Dan provar (och köper) ett par glajor. Erkänn han blir en liten brat. Fab.



Nu ska jag se på Andra Chansen. Go Jessica (trodde jag aldrig, men sant!)

Pusshejs!
M

Rödsprängda ögon

Jag kan inte ta kort på mig själv just nu. Rödsprängda ögon och rinnande näsa på grund av en film. Kan vara ett av dom bästa draman jag sett. Här skulle jag ta en lugn hemma kväll framför en enkel film var tanken. Skulle INTE tömma tårkanalerna.

Oj. Nu glömde jag ju säga vilken film det var. Så dumt av mig. Man kan ju tänka sig att man kanske borde börjat med det. Men riktigt så funkar inte jag.

Så till alla er där ute som, likt mig, vill sitta och ha en lugn hemmakväll, se Finding Neverland (om du har näsdukar i närheten vill säga).

Johnny Depp och Kate Winslet i Finding Neverland. Fab!



Nu ska jag nog slå på en annan film. Snart i alla fall.

Pusshejs!
M

Min dejt

Med Lady Gaga 7 maj i Stockholm. Närmare bestämt i Ericsson Globe (f.d. Globen för den som inte fatta). Satt med dubbla mobiler och ringde omlott med varandra från två minuter i nio imorse. Tro det eller ej, när klockan slog nio kom jag fram UTAN att ha stått i kö.

Just nu är typ hela min "news feed" på fejjan fullproppad med statusar som ska se Gaga på Globen. Jag har dock skaffat Ståplatsbiljett - parkett. Sjukt najs!

Ska ni gå på Gaga? Har ni biljetter?

Lady Gaga. Foto från Gossip Girl.



Nu ska jag fortsätta städa.

Pusshejs!
M

Shopaholic typ

Varit en förvånansvärt produktiv dag idag. StorhandlatApoteket. Skrivit ut papper på skolan. Gått på informationsmöte om min framtid (snart vet jag hur den ser ut). Skickat ett riktigt pappersbrev, det händer inte varje dag. Lagat lasagne för första gången (snart klar).

Just nu är jag mest spänd på hur lasagnen kommer smaka. Det ser gott ut i alla fall. Exciting!! Om den blir lyckad så kommer jag till och med ha matlådor för några dagar framöver. Perfect.

Vad har ni gjort denna fabulösa torsdag?

Idag var det sol. Det betyder solbrillor. Yaay!
Lasagnen precis kommit in i ugnen. Får snart veta hur den smakar.



Dags att kolla till maten tror jag bestämt.

Pusshejs!
M

Springtime

Våren är på inkommande. Jag känner det. Det må vara kallt just nu. Det må fortfarande vara blank-is på min gångväg. MEN solen skiner. Jag använde solglasögon idag. Fab.

Gillar grönt. Framförallt just nu.



Om man skulle slå på TV:n kanske.

Pusshejs!
M

Käftsmäll åt miljönissar

Alla miljönissar: SE HIT! Porsche har alltid varit outstanding när det gäller att optimera sina motorer. Nu har man återigen visat att man är bäst. Gett en rejäl käftsmäll åt alla miljönissar som vill förbjuda sportbilar med mera.

Porsche 918 Spyder är ännu en konceptbil, men en väldigt produktionsklar sådan. Den är en av världens snabbaste men också snålare än en Toyota Prius (hybridbil).

Tack för den Porsche! Vill någon vara så snäll och fixa en till mig?

Ich liebe Porsche. Om ni inte redan förstått detta.



Nu ska jag underhålla mina föräldrar som bor här idag.

Pusshejs!
M

Det var på tiden

Vet ni vad?! Idag börjar Desperate Housewives ÄNTLIGEN igen. Ni anar inte (eller det kanske ni gör, vad vet jag) hur jobbigt det har varit att hålla mig ifrån att bara ladda ner avsnitten från USA. Inte van vid att Sverige ska vara så långt efter.

Vad jag hört från kompisar som inte varit lika duktiga på att vänta så kommer det bli en väldigt fartfylld fortsättning på säsong 6. Längtar till klockan 21 redan.

Kommer ni kolla?

Blir dom där kvinnorna bara snyggare för varje år som går eller?? FAB!



Nu tillbaka till TV:n. Mina föräldrar vill kolla på Halv åtta hos mig.

Pusshejs!
M

You go girl

Det är ju inte direkt någon hemlighet att Sverige lyckats rätt så bedrövligt de senaste åren i Eurovision. Detta trots att vi skickat rutinerad artist efter rutinerad artist. Well nu tycker jag vi testar nått för oss nytt och skickar en liten blond tjej med en lugn ballad.

Tilläggas ska att vi aldrig skickat någon som varit född på 80-talet eller yngre. Anna Bergendahl är till och med född på 90-talet. Hur fräckt vore inte det? Jag har till och med börjat vänja mig vid Conversen. Typ otippat liksom.

Go Anna! Eller vad säger ni?

Anna Bergendahl - This is my life.



Nu ska jag diska och förbereda mig på seminarie.

Pusshejs!
M

Prideboken

Just nu lever jag mitt liv genom Ledarskapsboken aka Prideboken. Det går framåt. Men inte mycket mer än så. Har varit en produktiv dag idag. Banken, skolan, möte och nu plugg då.

Har ni haft roligare?

Vår fina (?) pridebok.
Ser jag inte ut att ha sjukt kul?



Laga mat kanske man ska göra också?

Pusshejs!
M

RSS 2.0