Svensk och desperat

Min dag är inte värd att blogga om. Den kan summeras med: internräntor, nuvärden, optioner, obligationer och massa annat tjafs.  Sjukt ofab!

 

Har kommit  fram till att jag har en thing för hemmafruar nu. Både svenska och desperata. Typ som mig. Hemmafru, svensk och desperat. Nya säsongen av Desperate Housewives började sändas för ett par dagar sedan i USA. För ovanlighetens skull kommer den börja i Sverige nu redan nästa vecka. Bara en vecka efter. Sjukt bra. Då orkar till och med jag följa den på femman.

 

Snart blir det Idol. Go Erik. Go Erik. Kanske lite Gossip Girl därefter. Sen sova. Tentan är imorgon. Wish me luck. Kommer bli grymt partey efteråt. Fab.

 

Love those desperate women... My kinda ladies... Eller nått...

 

 

 

Dags att vända mig mot TVn. Ska ni också kolla Idol?

 

Pusshejs!

M


Diverse hjälpmedel

Desperat hemmafru. Det är vad jag är. Bra på att städa. Bra på att diska. Bra på att le och se fin ut. Bra på...ja...lite annat också. Min framtid kommer bli som Anna Ankas. Löve.

 

Tillhör nog en av dom få som faktiskt kan tycka det är lite halvkul att städa. Konstigt va. Men mest för att jag har på så bra musik. Typ dansar runt runt med diverse hjälpmedel. Sjukt pördigt.

 

Lookie lookie... blev det inte fint... sjukt stolt över mig själv nu...

 

 

 

Nu är det Idol. Tjejerna äger ju killarna. Synd att inte fler går vidare.

 

Pusshejs!

M


Räknade med det

Nuvärdesberäkningar av obligationer är inte kul. Inte alls faktiskt. Kommer typ dö om det kommer på tentan. Vilket det såklart kommer göra. Not fab! Väldigt opartey.

 

Varit på Humanisten hela dagen och pluggat. Utan formelsamlingen och min älskade Texas TI-83 Plus (väldigt viktigt med "plus") så hade jag varit totalt körd. Kanske det går framåt i alla fall. Nog om plugg. Tänker ordna ett hem likt Ankornas nu. Leka hemmafru och städa, diska och göra fint. Sjukt fab.

 

My beloved miniräknare. Would die without you my friend... observera tentaskägget...

 

 

 

Städa städa städa. Inte tid att skriva mer nu.

 

Pusshejs!

M


Tre gånger om dagen

Åh denna underbara varelse. Vill aldrig att det ska sluta. Kommer gråta nästa vecka då dom visar sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. Alla tre är helt underbara. Men lilla Anna Anka. Där snackar vi en kvinna som vågar. Punkt.

 

Har sedan programmet tog slut idag därför ägnat mig åt att kolla olika klipp som hon varit med i. Tänkte checka Aschbergs intervju med henne nu också. Han är fab. Eller kanske inte. Men kul i alla fall. Kolla RixFm-intervjun med henne här nedan...

 

Hon är ju bara för underbar den där kvinnan... tre gånger om dagen... att hon orkar...

 

 

 

Nu ska jag skicka in en ansökan om att bli nanny eller nått hemma hos dom.

 

Pusshejs!

M


Morbror Markus

OMG! Vilken dag. Min dag började egentligen 01.34 i natt. Sara ringer mig och berättar att hon och Alex nu är påväg till BB. Galet. Hon är som en syster för mig. Idag vid elva-snåret om jag hörde rätt blev jag då "morbror". Sjukt fab. For till BB tillsammans med Anna. Letade på alla avdelningar tills vi hitta henne.

 

Som om det vore nog så har jag hunnit besiktiga bilen också. Den gick igenom.. Wiiieee! Dagen slutade inte där heller. Suttit på skolan x antal timmar och pluggat massa konstiga saker. Tänker inte förklara. Så det så.

 

The little one... snott bilden av pappan Alexander...Saras näsa...

 

 

 

Idol på TV nu. Åh Eddie sjunger MJ. Gillar innan jag ens hört.

Pusshejs!

M


Anna opererar

Jobbat idag. Skrikiga ungar och mina öron är inte helt överens. Borde vara bortaskämda-ungar-förbud i affärer. Nu tänker jag inte blogga mer om det. Så det så.

 

Igår blev det inte partey. Blev movie-night liksom. Mysigt och hetsigt. Anna (inte Anka) lekte kirurg och utförde ett mycket avancerat ingreppMussis öga. Jonas var undersköterska. Nu ser han igen. Fab.

 

Diskuterade hurvida Anna Anka är en bra mamma också. Vi var inte riktigt överens. Jag skulle kunna tänka mig henne som morsa. Vad säger ni då? Fab or not so fab?

 

Mussi skrek som en liten flicka. Som om det gör ont att ha en tops i ögat... konstigt...

 

 

 

Tänkte beställa pizza. Någon som joinar mig?

 

Pusshejs!

M


Anna Anka-style

Okej, jag känner mig som värsta hemmafrun. Anna Anka-style. Bara för att flasha va jag ju tvungen att SMSa med två mobiler samtidigt som jag skulle släpa på två matkassar och öppna alla dörrar hem. Det kallar jag multi-tasking. Anna Anka I am.

 

Jobbat har man gjort också. Det är ju partey. Typ. Men så kollar man ut och ser hur mörkt det är. DEPRESSION. Saknar mitt älskade Shanghai. Leva livet in the fast lane. Billigt. Det gillar vi. Fake-stränder och drinkar i häftiga barer. La Dolce Vita. Fab.

 

Mhmm... Shanghai baby, Shanghai. See you again i sommar, I hope...

 

 

 

Nu ska jag visst på filmkväll eller nått. Fasen va mysigt.

 

Pusshejs!

M


Förbannade obligationer

Varför är det så att man alltid envisas med att sitta och nöta saker när man vet att en rast borde göra susen för att få någon hjärnkapacitet tillbaka?? Sån här har min dag varit idag. Plugg plugg plugg. Fatta inget. Stirra på boken. Fattar fortfarande inget. Blir arg.

Mycket börjar lossa. Långsamt. Obligationer är långt ifrån att lossna dock. Urk. Tenta på torsdag och jobbar hela helgen. Bra planering där Markus. Verkligen. Not so fab!

Min räddning idag var senare på eftermiddagen då jag kom på att jag borde köpa Cola och Marabou choklad. Non-stopsmaken. Typ bäst. Löve.

Är lika förvirrad som när vi letade efter var vi va på en kinesisk karta....

 

 

 

Nu ska jag nog städa upp lite här hemma...

 

Pusshejs!

M


He ran into my knife

Okej. Jag har nu hunnit skaffa mig två favoriter i Idol. Sköna Tove och Clara. Sjukt najs. Hittade inga bra klipp på youtube dock så ni får tro mitt ord bara. Nu blir det lyxfällan. Sjukt partey. Där tänker jag inte vara med. Eller jo. Jag kan vara kaxig ekonom kanske.

 

Ikväll får det bli lite Chicago efteråt. Lite musikal-abstinens. Eller kanske Catherine Zeta-Jones-abstinens snarare. Se klippet nedan. Lööööve. Cell Block Tango. Älskar "...and he ran into my knife, he ran into my knife ten times". Fab.

 

Från Chicago... Cell Block Tango... sexigt I must say...

 

 

 

Nu ska jag minsan. Ja, vad jag nu ska göra...

 

Pusshejs!

M


R.I.P.

Helt galen dag. Jag är officiellt död. Tänker inte påvisa några som helst livstecken förutom möjligtvis här i cybervärlden. Nio timmar. Typ utan rast. Med nuvärdesberäkningar är nio timmar för mycket.

 

Nu var det dock inte detta inlägget skulle handla om. Utan min älskade halsgrej jag inhandlade ihop med en tischa i Shanghai. Den är död. Borta. Finito. Försvann på Chalmers pubrunda för några veckor sen. Hoppades att den skulle dyka upp i nåns påse. Senast den sågs var det visst någon som la den i någons påse.

 

Vi har många fina minnen ihop. Min eviga parteykamrat. Rest långt har vi gjort. Nu är vi inget vi längre. Jag har nu tappat hoppet. Om du skulle se den nånstans (kan BARA finnas den i Sverige) så är den min. Ge mig min älskling tillbaka.

 

Några få av våra fina minnen ihop. Kommer aldrig glömma dig min vän.

 

 

 

Nu ska jag fortsätta vara död fast framför Idol.

Pusshejs!
M

Good morning Baltimore

Otroligt produktiv dag idag. Skola länge. Syncat in en halvmiljard låtar (känns det som) i iPhonen. Samtidigt som jag tvättar, städar, diskar och lagar mat. Duktigt Markus. Satsar ju på att bli hemmafru likt Anna Anka.

 

Annie tipsade mig om en grej också. iRinger. Sjukt bra grej. Där kan man minsan göra egna ringsignaler till sin iPhone. Höll på att dö när jag inte kunde ha Good morning Baltimore som alarm och Big Spender som ringsignal. Nu har jag dom igen. Tack Annie. You rock girl.

 

Ser galen nöjd ut... och ja, det är ett förkläde. Hemmafru säger jag ju!

 

 

 

Nu ska jag fortsätta redigera mina kontakter. Det funkar. Woow.

 

Pusshejs!

M


Beställde en iPhone fick två

Det var väldigt givmilt får jag säga. Var tydligen inte meningen och måste skicka tillbaka den ena. Men ändå sjukt kul tycker jag allt. Stackare som beställt från andra operatörer får inte sina på flera veckor. Jag fick min efter en och en halv vecka. Fick ju dessutom två. Sjukt fab!

Nu har jag dock lite problem. Hur funkar den lilla apparaten? Var klurigt nog att sätta i SIM-kortet. Kan jag föra över nummer från min Ericsson via bluetooth eller nått? Någon som kan sånt här får hjälpa mig. ASAP. Vill veta allt. Typ. Men den är i alla fall schnerty.

Min lilla beloved telefon... antar jag... inte ens startat den än... den laddas.

 

 

 

Nu ska vi installera en nya iTunes säger den. Gör väl det då.

 

Pusshejs!

M


Starkt av er flickor

Inte helt okey att ha två youtube-inlägg efter varandra. Men nu började jag typ grina så detta måste ni se. Beyonce har plockat upp en liten flicka på scen som lider av leukemi. Hon dedikerar hela "Halo" åt den lilla flickan och genast får texten en helt annan innebörd.

 

Akta er mascara om ni har någon. Gråtrisken är hög. Väldigt fint gjort av dig Beyonce. And you little girl, please get well soon!

 

Beyonce sjunger Halo till en leukemi-smittad liten flicka....

 

 

 

Nu borde jag redan sova. Så godnatt på er.

 

Pusshejs!

M


Bästa bandet ever

Utan tvekan bästa bandet ever. För mig i alla fall. Galet bra. Självklart har jag köpt hela DVDn. Om ni tycker klippet är det minsta bra så borde ni med. Synd att man inte levde lite tidigare och fick uppleva det här live. Vill förresten ha hans jacka. Kanske inte i gult dock. Men typ blått. Fettsnyggt. Fab.

 

Närmsta jag kommit Queen är väl att jag såg "We will rock you"-musikalen två gånger senast jag var i London. Galet bra den med. Se den.

 

Queen liv at wembley part 4 - Under pressure och Another one bites the dust...

 

 

 

Nu ska jag fortsätta hänga med Freddie Mercury (R.I.P.) och grabbarna.

Pusshejs!

M


Spräckte rumpan

Går den inte igenom nu så blir jag förbannad. Åkte hem till Pappa för att byta bromsbackar på bilen. Fråga inte ens vad det är. Grejs som gör att bilen ska stanna. Typ. Lite svordomar och ett par timmar senare är dom ny bytta. Spräckte rumpan på mina byxor när jag bytte om också. Dooh!

 

Ikväll är det Svenska Hollywoodfruar på trean klockan 21.00. Finns egentligen ingen godkänd undanflykt för att inte se det. Är du inte död så kolla. Sjukt fab är det minsan.

 

Ja, just det. Fick en fråga vad "fab" betyder. För den som inte hänger med så kommer det från "fabulous". Väldigt käckt ord som används nästan lika frekvent av mig som brudarna i Absolutely fabulous. Edina & Patsy <3. They are fab! Brukar ofta använda ordet i formen fabulöst. Käckt va.

 

Oh they are just so very fab....

 

 

 

Nu ska jag ladda inför lite fula hem och sedan mina fabulösa fruar.

 

Pusshejs!

M


Vår älskade kvinna

För er som inte sett denna bortklippta scen med Anna Anka. Se det. Detta är varför vi älskar henne. Alla ni som inte har trean av någon outgrundlig anledning. In på deras hemsida med er och se det online.

Anna Anka... Bara namnet är ju to die for....Nu ska jag minsan sova. Borde redan gjort det men vasjutton.

Pusshejs!
M

Lammkött <3

Igår va en typiskt bra dag. Hela den här helgen har varit en typsiskt bra helg. Igår drog vi minsan på libanesisk restaurang. Åt lammkött (<3) med mera. Meget got får jag säga.

 

Som av en händelse bar det efter en liten quick förfest hos Mussi och Erik vidare ut på krogen. Försökte lära alla på dansgolvet våran nya dans. Sjukt heta I tell you. Erik har lagt upp massa bilder.n

 

Idag hamnade jag på IKEA. Skulle köpa galgar. Kom hem med nytt soffbord. Glömde dessutom att köpa batterier. Dooh. Får bli nästa gång.

 

Mitt nya soffbord... det är inte sådära mörkt. Mer valnöt liksom. Sjukt fab.

 

 

 

Nu ska jag åka och hämta mormor på centralen minsan.

 

Pusshejs!

M

 


Mäktigt ögonblick


Bara en gång i historien så har antalat tittare ÖKAT i pausen av Superbowl finalen i USA. Det var 1993 när Michael Jackson uppträdde som paus-underhållning. Finns bara ett ord som kan förklara: Mäktigt.

Del två är så man nästan börjar grina. Sjukt fab, pördigt, schnert, najs och allt annat man kan kalla det. MÄKTIGT.

R.I.P. Michael Jackson, the greatest entertainer ever....

 

 

 

Nu ska jag göra mig iordning för en liten sväng till IKEA. Galgar med mera.

 

Pusshejs!

M


Man ska vara lila

Bidde utgång igår. Dan fyllde år. Hur mycket får jag inte säga. En hint kan vara påsarna som hänger i lampan. Självklart var vi ju tvungna att lura lille Dan.

 

Han blev nästan litte bitter över att han var först på plats. Men tji fick han för där stod vi och gömde oss bakom gardinerna och Pelle som han trodde var Erik satt och lekte gangsta. Sjukt fab. Tyckte typ hon skulle gått ut så.

 

En Miley-gitarr fick han minsan. Matchade hans mycket lila outfit kan jag säga. Han plinkade på den hela kvällen. Medans vi andra drack och lekte med ord på kylskåpet. Dirrrty vi är alltså.

 

Dan är meget nöjd kan jag säga. Han kände sig sjukt pördig...

Vi lekte lite med orden på kylen... fettkul!

Redo för en ny dag. I alla fall med solbrillorna på.

 

 

 

Nu shoppa lite mat. Ska ut på libanesisk restaurang idag. Dresscode: Finklädd. Fab!

 

Pusshejs!

M


Häckar i en glasbur

Här går man på stan och ser ett par mentalt störda jönsar som sitter och häckar i en glasbur. Ser inte allt för party ut. Drack cola ur sugrör gjorde dom också. Är reklam för nån hårgrej på buren. Men så speciella är inte deras frisyrer så kan väl inte vara det dom ska göra reklam för?! Konstiga.

 

Man skulle varit med på det mötet där detta bestämdes. "Ja, så tänkte jag att vi ska sätta två personer med normala frisyrer i en glasbur för att göra reklam år vår salong". Väldigt bright. Verkligen.

 

Jaha, där sitter dom och dricker cola ur sugrör....

 

 

 

Time to byta om. Ska visst bli partey ikväll. Kanske tar bilder. Vem vet.

Pusshejs!

M


Anna Anka for president

Eller inte. Läste just på aftonbladet.se att Anna Anka kan tänka sig att bli politiker, i antingen Kristdemokraterna eller Moderaterna. Kd ville inte ha henne har dom redan uttryckt. En ren chansning skulle vara att inte heller Moderaterna vill ha henne.

Jag vill ha henne som politiker. Av samma anledning som jag vill ha Gudrun kvar i politiken. Sånna knäppskallar med extrema åsikter är bra. Tack vare dom så verkar vi andra jönsar som bara vill förändra inom rimliga ramar rätt så normala i jämförelse.

Undrar om jag skulle vilja ha henne som någon form av företrädare för mina kära Moderater. Skulle inte tro det. Would be to over do it. Alot. Kan ingen starta ett parti med henne. Typ Anna Anka OCH Gudrun tillsammans. Snacka om internfajter. Me likes.

Anna Anka... hon kan tydligen tänka sig att bli en svensk Martha Stewart också. OMG.

 

 

 

Nu ska jag bädda soffan åt min lillebror. Han ska visst bo här. Själv ska jag festa.

 

Pusshejs!

M


En liten fluga

Mycket youtube-inlägg idag. Men så får det bli. Länge sen jag skrev nått om lilla (!) Miley. Hon har just haft premiär för sin turné. Intense I tell you! Klämde in en liten MJ-tribute också. Sött.

 

Observera att hon kan flyga. Det vill jag också. Borde göra som Miley.

 

Miley Cyrus - Fly on the wall... med en gnutta Thriller efter 4:05 i videon....

 

 

 

Nu ska Markus sova. Grupparbete imorn. Party.

 

Pusshejs!

M


Bitterfittan

Tror jag börjar bli vuxen. Du hemska tanke. Sover mina åtta timmar om dan. Stannar i skolan merparten av dan. Köper lite mat påvägen hem. Lagar middag och diskar. Sätter mig i soffan och slår på Idol. Sjukt regelbundet. Sjukt vuxet. Så tråkigt att jag snart spyr.

 

Fått en finne mitt på magen också. Ser ut som en riktig böld. Kanske håller på att bli en tredje bröstvårta fast mitt på magen. Fy sjutton. Olle fick sin iPhone idag. Min har dom inte skickat än. Bitter som få!

 

Måttligt roade av lektion... lång dag i skolan...

Hacka lök är inte det minsta party... ni kan se skräcken ända upp i håret...

 

 

 

Nu ska jag poppa popcorn så jag kan sluta vara bitter.

 

Pusshejs!

M


Nytt och sexigt

Hon lever. Hon rör sig. Hon sjunger. Hon är Whitney. För ett tag sen släpptes först  videon till hennes nya platta I look to you. Nu har även Million dollar bill släpps. OMG! Den är faktiskt en aning sexig. Bra!

 

Whitney dansar till och med. Det har man knappt sett sen Bodyguard. Det är snyggt och det är bra. Det är Whitney. Kolla gärna på Oprah's intervju av henne också. Riktigt intressant faktiskt.

 

Whitney Houston - Million Dollar Bill... official video. OMG! Se!

 

 

 

Nu ska Markus leka vuxen och laga lite middag.

 

Pusshejs!

M


Blivit Galen

Trodde jag inte om mig. Komma ifrån skolan först klockan 18 är verkligen inte min grej. Så blev det visst idag. Fastnade med en investerings-labb. Låter sjukt sexigt va. Känner mig fett ofab just nu.

 

Skulle egentligen inte gjort det förrän imorn. Skulle "bara" kolla hur dom andra grupperna tänkte göra. Där blev jag fast med Patrik, Olle och Erik och diverse andra som kom och gick. Fastnade på ett #¤%&# betavärde vilket inte riktigt gjorde som vi ville.

 

Tänker dö lite här hemma nu. Typ gjort mig förtjänt av att fetta till mig med en pizza. Sjukt länge sen. Säkert en vecka. Helt galet.

 

Observera att vi är typ dom enda kvar...Erik har till och med blivit galen....

 

 

 

Nu ska vi ringa Pomodoro Pizzeria. Hungrig.

 

Pusshejs!

M


Gossip Girl season 3

Då var den äntligen igång. Säsong 3 av Gossip Girl. Frågan är om dom inte till och med är lite snyggare nu än tidigare. Shit säger jag. Kanske inte världens superfart i första avsnittet men jag tycker det bådar gott ändå.

 

Man har ju hört talas om en viss Hillary Duff och Tyra Banks som visst ska gästspela. Exciting I must say.

 

The Gossip Girl crew... me likes them all... some more than others...höhö...

 

 

 

Nu ska jag ta reda på vad det var för intagning på Handels i Gbg iår. Nån som vet?

 

XOXO

M


MJ Tribute

För er som lyckats missa det. Här är Janets Michael Jackson Tribute från MTV Video music awards. Kolla sista minuten. Det är då hon uppträder. Kvinnan kan dansa!

 

Janet feat. Michael Jackson - Scream... NAJS!

 

 

 

Nu laga mat... glömde det nyss...

 

Pusshejs!

M


Going wild and crazy

Produktiv dag idag. Till och med en riktigt bra dag. Jobbat med grupparbete hela dagen och när vi väl inte kunde komma längre idag ringer jag Anna. En sväng på stan är aldrig fel. Blev inte  så mycket shoppat. Hittade en jacka på Zara som var to die for. Fanns dock inte i min storlek. Crap.

 

Fick bli en runda på apoteket istället. Där gick jag och Anna wild and crazy. Ipren, Alvedon och Resorb för min del. Fattar inte hur jag överlevt utan Resorb så länge. Galet.

 

En bra shoppingdag. Tre paket dagen-efter-saker....

 

 

 

Nu ska jag göra mig iordning. Ska bli Gossip Girl-night hos Pelle. Premiären idag. Wiie.

 

Pusshejs!

M


Ej barntillåtet

OMG! Detta kan vara både bland det roligaste och samtidigt vidrigaste jag sett. Herregud. Känsliga läsare uppmanas att INTE KOLLA PÅ FILMEN.

Säg inte att jag inte varnat er. MEN DEN ÄR SÅ BRA!

Ja, så kan man ju också göra....

 

 

 

Nu ska jag fortsätta bråka med mitt internet som krånglar.

 

Pusshejs!

M


Svenska Hollywoodfruar

Herregud. Detta är TV när det är som bäst. Helt galet ju. Privatjet och gigantiska hus. Det låter som ett liv jag skulle kunna överleva. Anna Anka är ju för skön. Bara namnet asså. Klingar väldigt Disney.

 

En annan av fruarna har lärde sig att koka kaffe för ett år sen. Nu är hon expert. Smart brud det där verkligen. Spendera lite quality-time på skjutbanan kanske? Klart man gör. Typ värsta Svensson-livet.

 

Dom tre svenska Hollywoodfruarna. Jag kan bli den fjärde tycker jag allt...

 

 

 

Reklamen slut. Jag och fruarna nu. Någon hollywoodare där ute som vill gifta sig med mig?

Pusshejs!

M


Chalmerist javisst

Blev tvingad till att bosätta mig i bibblan idag. Pluggade på arbitrager och time value of money minsan. Är ungefär lika kul som det låter. Inte så party med andra ord.  Massa matte är det också. Inte läst matte sen tvåan i gymnasiet. En sisådär fyra år sen med andra ord. Drygt.

 

Pelle berättar att hon bokat mattelektion med Mussi idag. Han är chalmerist och kan sånt där. Tänkte att jag våldgästar den lektionen jag med. Ta en titt på vår mycket sångbegåvade lärare här.

 

Så oförstående ser jag ut efter några timmar i bibblan... not so fab.

 

 

 

Nu ska jag laga nån mat. Eller i alla fall ta fram nått att laga.

 

Pusshejs!

M


Fettar till mig

Det kan nog vara en av världens mest söta filmer. En stirrig Hugh Grant och en vacker Julia Roberts. Tror inte filmer behöver förklaras mer för nu vet alla vilken det är.

 

Ett alldeles lagom söndagsnöje enligt mig. Körde på både popcorn OCH nachocips. Frosseri är my thing ya know. Undra hur många gånger jag sett denna egentligen.

 

 

 

 

Nu börjar filmen igen. Do not disturb. Eller jo, underhåll mig lite vid sidan av.

 

Pusshejs!

M


Kräftigt poolpartey

Igår åkte man hem till sina föräldrar för att ta det lugnt och ha en helt nykter helg. Det gick ju lite si och så med det. Skulle visst på kräftskiva fick man reda på. Gratis sprit säger man inte nej till. Party.

 

Mitt i kvällen blev det lite poolpartey också. Drog hem till oss minsan. Flera hundra meter var det. Sjukt långt. Tur att man hade musik på mobilen. Bada bada bada. Torka. Nu tillbaka till kräftskivan. Fettbra!

 

Blev ju fett liksom. Lite segt att man skulle upp idag bara. Sak samma.

 

Innan det börjar spåra....

Dom två crazy guestbloggarna... helt galna I tell you....

Dansgolvet där allt händer...

Kanske inte helt normala... eller kan det vara fulla??

... nejdå Adam är inte ett dugg konstig... och jag posar aldrig...

Haha!! Observera Philips backslick trots under vatten... (Bild snodd av Adam)

Då var man torr och påklädd igen... kräftskivedags... igen....

 

 

 

Nu ska jag nog lägga mig och dö i soffan... trööött!

 

Pusshejs!

M

 

Grattis Anders och Tord som visst fyller år...


Guestblogger snor datorn igen!

Hejsan alla kära läsare! Detta är Magnus och Philip som skriver igen.

Vi har precis badat i Philips pool, som för övrigt är 8 x 4,5 meter. (fler bilder finns att se på facebook)

 

Vi har fortfarande inte lyckats ta kontroll över musiken, men vi ska försöka göra yttligare en offensiv nu.

"tjejer är veka" - Philip Carlson 90:a.

 


Guestblogging....

Hej älsklingar, Det är Magnus och Philip som gästbloggar!!

 

Philip är jävligt snygg bara så alla vet.

 

Det är såhär att Magnus och Philip är på kräftskiva. Anders Peterson fyller år och då är det självklart att Magnus och Phillip närvarar på denna tillställning. Vad annars?

 

Vi har valt att ge er denna vackra bild som framhäver vår sexighget på ett ytterst sexigt sätt. Vi har under kvällen försökt att få vår musik att uppskattas men utan framgång...

Vi har försökt med David Guetta men det går inte hem hos pensionärerna.

 

Vi ska göra ett nytta försök, en slags av kupp.  Vi  återkommer när vi har lyckats!!

 

PUSS HEJ!


Tattar som aldrig förr

Vad gör man inte för lite gratis mat och sprit. Tar bilen till Frillesås och kräftskiva med föräldrarna är vad jag gör. Sjukt fett faktiskt. Först fick man vitt. Sen fick man rött. Livet är bra ibland.

 

Mamma snodde dock min kamera. Nån annan jeppe. Kan ju inte ha varit jag. Glömde kamerasladden hemma. Dooh!! Får bli mobilkamera helt enkelt. Inte så party kanske.

 

Tjohoo. Lovar det är inte cola... det är rött... skyller på mobilen.

 

 

 

Nu ska jag vara lite mer social här. Det kollas snett på att jag bloggar istället för dricker.

 

Pusshejs!

M

 

 

Update: Pappa sjunger... WTF!... jag dööör!


Döööör!

Jag tror jag dör. Höll verkligen på att trilla av stolen när jag såg den här filmen på Eriks blogg. Det är alltså då vi. När vi förfestar i onsdags. Som synes så håller vi på och ska lära oss dansen till "Nobody's Perfect - Miley" <3...

 

We och "Doglover" i en mix... dansandes till "Nobody's Perfect"...

 

 

Pusshejs!

M

 

 

Update: Dööööööör av att mitt internet just lagt ner också... ironiskt eller vad?


Bättre sent än aldrig

Jag är sen jag vet. Men ÄNTLIGEN. Nu är den beställd. iPhone 3Gs svart. Ska bli fettbra hoppas jag. Tre veckor sa han i butiken. Hoppas på det.

 

Är egentligen inte min stil att vänta på saker. Vill jag ha nått brukar jag skaffa det direkt istället. Får se om den är värd det. Ni lyckliga jäklar där ute som redan har eran kan ju få berätta för mig om den är värd väntan?

 

Åh min kommande bebis... ska ta väl hand om den lovar jag....

 

 

 

Nu ska Markus vara duktig och laga mat.

 

Pusshejs!

M


Lyckad dejt idag

Just haft en dejt. En dejt med mina två tvättmaskiner. Vänstrade lite med torktumlaren och torkskåpet också. Var sjukligt länge sen vi strulade runt såhär. Närmare sex månader faktiskt. Ooops.

 

Nu har jag dock hunnit dumpa dom och dejtar TVn istället. Idol. Mycket lamkött minsan. Jag och TVn har en gammal och trogen relation. Orubblig.

 

Going crazy i tvättstugan. Herregud alltså. Ni skulle varit med.

 

 

 

Imorn vankas det grupparbete. Någon som har ett Investering & Finansieringsarbete liggandes?

 

Pusshejs!

M


Nörd för alltid

Okej kalla mig nörd. Gör det. Det är vad jag är. Men gud jag hade kunnat döda för en Aston Martin DB9 cab. Det värsta är att det inte är någon överdrift.

 

Just en sådan körde förbi mig idag. Nercabbad och allt. Hörde den underbara sången från bilen trots min egna musik. Bättre än sex. Nu vill jag bara dö eller springa till Aston och bli en lycklig ägare. Nörd I am.

 

En precis likadan fast svart körde förbi mig (bilden tagen på bilmässan i Shanghai)

 

 

 

Nu har jag dejt med tvättstugan. Länge sen vi hade det.

 

Pusshejs!

M


Photosession på SVT

Sol. Det händer inte ofta i den här stan. Passade därför på att ta en promenix. Sjukt skönt. Sällskapssjuk dock. Men fick bli en dejt med min musik istället. Bra substitut.

 

Hamnade till exempel i SVT:s gamla lokaler. Det går minsan att smita in i rivningsbyggnaden. Sjukt coolt. Vill leka med kamera där nu. Please join me. Vill ha nån som gillar att leka med kameran.

 

Fick nog lite hybris av att vara på gammal kändismark. Så när jag kommer fram till Gothia och finner en massa limousiner tar jag ju för givet att minst en väntar på mig. Det gjorde dom visst inte. Fick bli spånken hem. Men snart så är det mig dom väntar på. Tycker jag.

 

Någon som vill leka med mig och en kamera inne på gamla SVT???

En annan dag får det bli limon hem... idag får spånken duga.

 

 

 

Nu ska jag läsa om Investering & Finansiering. Kul va.

 

 

Pusshejs!

M


Nästa Adam Lambert

Dags att leta den nästa Adam Lambert. Ja, jag vet att han inte vann. Men han borde ha vunnit. Svenska Idol har just börjat. Spännande. Jag tänker inte missa nått.

 

Jag kanske borde bli den nästa Adam Lambert. Snacka om otippat i så fall. Men så coolt. Tänk er va tufft.

 

Adam Lambert härmar mina (eller kanske inte mina) toner i amerikanska Idol....

 

 

 

Nu är nog snart reklamen slut. Då får jag sluta skriva!

 

Pusshejs!

M


Se Whitney live

She is back. Nya skivan är grym. Älskar Million dollar bill, I didn't know my own strenght och Salute. Tycker i och för sig om typ hela albumet. Det får inte missas. Självklart så finns det på Spotify. Hämta det här.

Tackvare min nörd till kompis så har jag nog inte missat nått under lanseringen. Men jag vill se Oprah-framträdandet NU. Det andra var ju inte jättemycket att hänga i granen. Men ta ändå en titt på det vettja. En lätt hes Whitney.

Whitney Houston - I look to you, Live i New York för ett par dar sen.

 

 

 

Tycker den låten också är hur skön som helst!!! Måste köpa albumet!

Pusshejs!

M


Svettig som få

OMG! Jag är totalt genomsvett. Dansa är nyttigt för en gammal man som jag. Jag och my bajb Anna har just kollat på Hairspray. Kvinnan hade inte sett den. Skandal.

 

Man skulle kunna säga att hon nog tycker lika mycket om den som jag nu. Vi spolade tillbaka slutet tills vi inte klarade att andas längre. Var tvungna att lära oss dansen. Kunde likagärna vara vi två som gjort koreografin. Galet.

 

Jag och Anna inte längre så fab på nära håll. Fick bli självutlösarn. Dansat för mycket.

 

 

 

Väntar på att Cooljonas ska logga in så vi kan boka tåg till P!nk snart....

 

Pusshejs!

M


Dödad av reklamberg

Nog för att jag är en utav dom få som INTE har en "ingen reklam tack"-lapp på min dörr. Men jag vill inte bada i reklam för det. Får ju snart träna höjdhopp om dom ska slänga ner mer och mer reklam varje dag.

 

Absurt när man öppnar dörren och anfalls av reklam som strömmar ut över dig. Jag vill ha reklam. Jag vill inte ha ALLA ANDRAS reklam också.

 

Så här såg det ut innaför min dörr idag. Bara dagens reklam....

 

 

 

Nu ska jag minsan städa. Hela lägenheten full med reklam och kläder.

 

Pusshejs!

M


Brittan kunde visst

Det var som fasen. Brittan sjunger live. Första gången under hela turnen tydligen. Låter till och med riktigt bra tycker jag. En cover på Alanis Morissette.  Your shaping up girl. I like.

 

Britney Spears - You oughta know (cover på Alanis Morissette)

 

 

 

Nu ska jag sova. Skola fett-tidigt imorn.

 

Pusshejs!

M

 

Update: Nu bättre kvalité på filmen...


Ryktet stämde

Såja. Kommit hem. Kan inte säga att jag är något större fan av kommunaltrafiken från jobbet och hem. Tog lite för lång tid skulle man kunna säga. Köra bil ska man ju inte göra dagen efter!

 

Va riktigt kul igår. Ryktet att Soundtrack of our lives skulle spela var ju sant. Dom var väl bra. Funkade inte lika bra som DJ:s sen däremot. Lite seg musik för att vara party nog. Hindrade dock inte att vi ändå dansade våra små rumpor. Personalfest är fab!

 

Soundtrack of our lives på scen... han har mycket skägg...

 

 

 

Kollar på Ensam (läs: patetiska) Mamma Söker på trean nu. Sjukt tråkigt.

 

Pusshejs!

M


Stackars er idag

Nu jävlar smäller det. Klackarna i taket. Hoppas kvinnorna har höga på sig. Annars blir jag besviken. Själv laddar jag. Dricker vin minsan. Tänkte köra på rom, men colan var slut. Dooh. Personalfest!

 

Hörde ryktas att Soundtrack of our lives ska spela. Fan va party. Hoppas det blir så. Ska bli fett. Om ni ser nån vingla på stan sen så är det nog jag. Säg hej.

 

Alltid redo med vinet i högsta hugg. Personalfest here I come...

 

 

 

Nu ska jag svänga mig ut till spåvagnen. Ska bara tömma flaskan.

Pusshejs!

M


Helt galet ju

Det här är sjukt läskigt. Ett sjukt gammalt klipp. Men det är ju så bra. Förstår inte hur en man kan låta sådär. Jo Pappa, det är på riktigt. Inte förinspelat. Han låter sådär. Crazy.


Nick Pitera - Somewhere over the rainbow

 

 

 

Jag tror faktiskt att jag ska äta nått nu. Igen. Ego min mage är.


 

Pusshejs!

M

 

Tack för tipset Cooljonas...


Party med Thorleifs

Wiiehoo. Pubrunda here we come. Det gjorde resten av världen också. Tur att vi förfestade. Kö, det ordet kan sammanfatta pubrundan. Vi gick således vidare till Handelspuben där det visst va skumparty. Ut på krogen blev det sen också.

 

Det blev i alla fall nån form av pubrunda. Kanske inte den tänkta men ändå. Grym förferre va det som vanligt. Denna gången i Annas plejs. Sjukt najs. Thorleifs dansade han också. Fett party hamster asså. Erik har bild.

 

Dancing to "Nobody's perfect"... Miley <3

Sexy dancing från A & D... Erik vill visa alla tänder...

Men Mussi....ta av korken....

Spiknyktra... jag lovar haha...

 

 

 

Nu ska jag laga lite lunch. Blev helt plötsligt hungrig.

 

Pusshejs!

M


Pubrunda

I am now ready for Pubrunda!!! På Chalmers minsan. Det ni. Trodde ni inte om mig. Men så är det. Höll på att skippa men det fick man tydligen inte. Så nu är jag påväg.

Tänkte att färgladast vinner... eller nått haha...

 

 

 

Time to run! Jag skulle vara där för 33 minuter sen... oops.

Pusshejs!

M


Tycker synd om mig

Exciting. Besiktiga bilen. Eller snarare åka in på efterkontroll för att den inte gick igenom första gången. Då var det minsan fyra fel. Min snälla pappa fixade biffen. Tyvärr lite för bra. Ett av felen var ojämn bromsverkan bak. Det var det fortfarande. Fast båda sidor var nu 60 procent bättre. Så om han bara hade fixat den sämsta sidan och skitit i den andra så borde den gått igenom. Dumma bilprovningen.

 

Men han var snäll han som jobbade där. Typ tyckte synd om mig. Jag försökte se så bimbo ut som möjligt och totalt oförstående. Så han körde runt och bromsade, testade igen, lyfte upp bilen och pillade på nått, testade igen. Nein, nicht working. Bimbo-jag fick åka hem igen.

 

Tredje gången gillt kanske? Nästa gång då jäklar ska den igenom.

 

Så glad ser man ut efter att bilen INTE gått igenom....

 

 

 

Nu ska jag minsan springa över till Tempo och hämta nytt bredband!

 

Pusshejs!

M

 

 

Update: Det nya bredbandet är myyycket snabbare :)


Cliffhanger

Just kommit på hur mycket jag älskar flingsalt. Helt seriöst jag tror hela livet blir lite bättre faktiskt. Laga hur äckligt du vill, släng på lite flingsalt och det blir gott.

 

Eftersom jag nu börjat laga mat igen så kan flingsalt komma att behövas allt mer. Alltid på min hylla. My beloved salt. Hmm... vilket kul inlägg det där blev. Kan säga att imorgon. Då smäller det. My god så spännande. Avslöjar allt då.

 

Lookin' fabish med flingsaltet i högsta hugg...

 

 

Nu ska jag kolla på lite TV... surprise...

 

Pusshejs!

M


Världens sötaste unge

Helt klart en unge i min stil... sån ska man ha!

 


Cat Deeley

Tänkte framhäva världens kanske bästa programledare någonsin. Cat Deeley i So you think you can dance. En av mycket få som faktiskt verkar lyssna på svaren när hon ställer en fråga. Bryr sig om alla.

 

Inte att förglömma så är hon dessutom otroligt snygg utan att vara amerikanskt slampig. Me like. You go girl!

 

Klädseln Cat har i dagens avsnitt... LOVE...

 

 

Nu är reklamen slut... Cya

 

Pusshejs!

M


Bäddat och klart

Finally. Nu får man sitta i lugn och ro framför TVn. Flängt runt som en liten jag vet inte vad. Bytt säng har jag gjort också. Mycket snyggare nu.

 

Blev en liten rokad. Sängen hos mina föräldar är nu här. Sängen här är nu i bilen och ska ner till Frrillesås. Tack för hjälpen Pappa, Jonas, Erik och Pellis.

 

Titta så fint det blev. Lite högre och framförallt viiiiit...

 

 

Nu tänker jag återigen inte lämna soffan.

Pusshejs!

M


RSS 2.0