Vuxenpoäng

Igår skulle vara en slapp kolla-på-melodifestival-och-dricka-vin-kväll hemma hos mig. Sen visade det sig att Dan och Pelle missat sitt tåg till Malmö. Vilket innebar lite oväntat besök.

Vi valde att göra lite oväntat besök på krogen faktiskt. Eller kanske inte helt oväntat. Men ändå liksom. Det var roligt. Jag drog hem klockan två. Vuxenpoäng på det!

Gänget innan Pelle och Dan också anslöt sig.



Nu ska jag beställa pizza, sen vankas filmkväll hos Pelle tror jag bestämt.

Pusshejs!
M

Lördag

Då var man hemkommen från jobbet igen. Borde vara trött. Det är jag inte. HIGH FIVE på den! Lyssnar på musik. Väntar på kompisar. Väntar på Melodifestivalen. Idag: GO SIBEL!! Det vankas lite vin till Mellon tror jag nog bestämt. Det blir najs.

Hur ser er lördagskväll ut då?

Orakad och o fixad (eller nästan i alla fall)



Nu ska jag kanske bli finare så jag kan ta emot mina gäster.

Pusshejs!
M

Goude Grace

Ligger och bläddrar på Perez Hilton och hittar världens kanske snyggaste pose. Poserat av Grace Jones och fotat av Jean-Paul Goude. Detta vackra foto har nyligen blivit reproducerat (dock inte alls lika snyggt), se det på Perez.

Kan inte säga att jag har speciellt bra koll på Grace Jones faktiskt, mer än att hon va Bondbrud i A View To Kill. Hon är tydligen både modell och sångerska också. Får undersökas känner jag.

Cool pose eller vad?

Modell: Grace Jones, Foto: Jean-Paul Goude. Sjukt snyggt. This is fab.



Dags att äta frukost, diska och ta sig till jobbet.

Pusshejs!
M

It would suck

Åh!! Nu gick precis sista Glee-avsnittet på TV4. Självklart har jag sett det för länge sen. Likförbaskat satt jag fullständigt betagen och kollade. Glee är nog det bästa som hänt TV. Längtar till april då fortsättningen är.

Dagens avsnitt avslutades med Dysfunktionella Familjens låt; My life would suck without you. Passar oss så bra!

Glee cast - My life would suck without you. Klart bättre än Kelly's version.



Nu tänkte jag kolla på Australia (igen).

Pusshejs!
M

Kul med snö

Jag är kluven. Alltså, jag gillar snö, det är fint och det är en förutsättning för att åka skidor, det är inte lika blött som regn. MEN nu börjar jag bli trött på att västtrafik (eller västtragik som jag nyss läste på Facebook), SJ, Vägverket, Banverket och alla andra instanser inte riktigt förstår sig på snö.

Visst dom gör säkert sitt bästa och bla bla bla. Fast nu har det faktiskt varit kall och snöig vinter i typ två månader och det är fortfarande stopp på många håll. Nu är det inte bara instanserna som gett upp. Även jag har gett upp, gett upp hoppet om att se fashionabel ut på gatorna. Skidkläder here I come.

Så: Vinter med snö, eller vinter med utan snö, vad väljer du?

Nu kommer lite fina (?) vinterbilder. Det  finns ju en fin sida.

Öppna landskap när havet frusit till is.



Nu ska jag återgå till VAA, HAA, VAA, HAA.

Pusshejs!
M

Nu är det dags

Är väldigt mycket piggare nu. Till och med ätit. Bra där. Nu ska jag ta tag i mitt liv tänkte jag. Det vill säga sluta vara så jäkla bitter och istället typ plugga eller nått annat tråkigt.

Vad har ni för er då?

Soul II Soul - Back to life. I like the lyrics!!



Nu plugga. Eller nått sånt.

Pusshejs!
M

Jahopp

Hmm. Det där gick ju inte riktigt som planerat. Istället för att nu sitta på ett flygplan till USA så sitter jag och tycker synd om mig själv i en soffa i Sverige. Varför då kan man ju undra. Jadu, det undrar jag med, är visst inte så party att ha folk som spyr på flygplan.

Värsta är att det är inte första gången det händer mig heller. Hände för två år sen när jag skulle till London också. Då blev det akuten istället för flyget. Börjar redan piggna till lite. Men tänker sitta här och vara bitter ett tag till. Tror inte man ska slappna av, då blir man sjuk.

Så där kan jag inte ligga nu. Orkar inte lägga in bild på hur jag ser ut nu.



Nu tillbaka till att stirra på en prick resten av dagen.

Pusshejs!
M

I'm off to bed...

Färdigpackad och schleten. Nu jäklar ska jag sova. Mina föräldrar kör mig tidigt som ¤%/ till flygplatsen. Flyget går 06.55. Två byten senare ska jag landa i Miami. Hörde av brorsan att det är typ 25 grader och sol just nu. Lite skillnad mot här kan man säga.

Miami here I come. Nu sova!!

Resväskan är färdigpackad (nästan tom... SHOPPPIIIING).



Nu sova sova sova. Väck mig typ fyra eller nått.

Pusshejs!
M

Ny lekkamrat

Är hos mina föräldrar nu. Packar (kommer ni ihåg varför?). Vi har en ny kompis här hemma. Otto heter han. Mamma tycker dock han heter Hugo eller Tigern, fråga inte ens varför. Otto är våra grannars hund. En rolig liten sak.

En sak har jag däremot inte koll på. Vad är Otto för nånting? Jag har förstått att han nog är en hund, men vad för hund? Har hört ryktas att det kommer bli bråk om min säng ikväll.

Kaxig liten sak det där.
Stjäl all uppmärksamhet gör han också.
Men guh va grå jag är då.



Nu ska jag fortsätta packa packa packa. Yay.

Pusshejs!
M

Partynight i London

Det här är ren lycka. Partynight i London så att säga. Vi hade börjat slappna av. Blivit lite trötta. Då plötsligt händer det. Glee cast - Don't stop believin' börjar spelas. Det var som att stoppa i nya batterier. Vi börjar hoppa  som Duracellkaniner höga på gud vet vad.

Mussi visade mig klippet igår. Först trodde vi att Erik bara skulle fota. Därför vi posar i början. Sen fatta vi att det var kört. Det filmades istället. Kul nu.

Glee cast - Don't stop believin' feat. delar av Dysfunktionella  familjen.



Tänka poppa popcorn och kolla på film nu. Skönt tycker jag.

Pusshejs!
M

Spänning i Göteborg

Igår festade jag. Idag mår jag som jag förtjänar. Blev spännande att ta sig in till stan igår. Kommunaltrafiken var inte riktigt att lita på och min bil satt fast. Det gör den fortfarande. Ska ut och skotta fram den sen.

Hände en kul grej igår. Lite cräjzy faktiskt. I Göteborg har vi mycket att se upp för; bilar, cyklar, spårvagnar, tanter och nu även snowboardåkare. Jo, det stämmer, snowboardåkare!! Anna höll på att bli överkörd av en snowboardåkare igår, på väg ner till Vasaplatsen. Snacka om central off-pist.

Funderar på om man ska hämta skidorna och åka ner för Skatås-backen? Vore party.

Jag i hissen igår. Kul när alla kompisar bor i samma hus liksom.



Funderar på att äta frukost snart. Eller sova igen.

Pusshejs!
M

Melodifestivalfest

Håller på att göra mig i ordning för att återigen trotsa vädret. Återigen för att festa. Denna gången är det Melodifestivalfest. Mellon är ju faktiskt i Göteborg idag så är mer eller mindre obligatorisk utgång för alla. Fab.

Har faktiskt varit utanför lägenheten en stund idag. Iklädd långkalsonger, tjocksockar, fleecebyxor, megatjock tröja, skidjacka, handskar och mössa tog jag tag i att borsta av min bil så att den skulle få se världen igen. Snällt va. Sen hjälpte jag en kille att fickparkera hans bil också. Puttade på så att säga.

Nu till frågan vad man ska ha på sig ikväll. Lutar åt att det blir väldigt mycket denim. Det kan vara najs va?!

Innan jag började hjälpa min lilla bil att se.
Se så glad den blev. Alldeles avsnöad och fin.



Nu äta klart sen ta första bästa spårvagn (om det går nån)

Pusshejs!
M

Omvärldsanalys

Hann inte riktigt blogga efter tentan igår. Den gick bra. Hoppas jag i alla fall. Känns inte som att den kuggades. Tur är väl det. Trotsade väderleksrapporter, snöstorm och kyla och drog på tentafest igår. Den sista på denna utbildningen. Resultat: en lite lätt bakis Markus.

Omvärldsanalys: Det är snö ute. Mycket snö. Väldigt mycket snö. Tänker inte ens försöka gå ut förrän det är dags att kolla melodifestival och festa. Kul att man bara ser övre halvan av bilarna som åker förbi. Ingen spårvagnstrafik på Hisingen förresten. Kul tycker jag. Gillar inte den ön ändå.

Någon mer än jag som tänker sitta och uggla hemma idag?

Bryr mig inte om att bli fin idag. Så här ser jag ut när jag är ful.



Brukar i vanliga fall skriva att jag ska göra nått. Det ska jag inte nu.

Pusshejs!
M

50 minuter

Tenta om 50 minuter. Börjar bli spännande och även lite bråttom. Så detta blir ett kort inlägg. Wish me luck!!

Ha en bra dag allihopa!!

Färdig att dra. Ja det är precis vad jag måste göra nu.



Nu ska jag springa till spårvagnen.

Pusshejs!
M

Långt upp ovanför

Jag är väl normalt sett inget stort Kylie-fan. Men Somewhere over the rainbow gör hon jäkligt bra. Har inte tidigare reagerat över att  hon har någon bra röst. Måste säga att det har hon ju faktiskt.

Bättre ljudkvalitet på Spotify. Lyssna där.

Kylie Minogue - Somewhere over the rainbow. Live. Cute.



Nu tillbaka till Glee och pluggandet. Vilket liv man har.

Pusshejs!
M

Dagens kläder och snö

Nu är två maskiner igång. Två högar till som väntar sen. Fattar inte hur mycket kläder en person kan behöva egentligen. Helt galet. Det är nästan en månad sen jag tvättade senast. Ändå börjar det inte ta slut i garderoben....

Har ni märkt en sak förresten? Det är snö ute. Kan också meddela att det återigen snöar. Nu snöar det dessutom från sidan. Känns väldigt "Göteborg" måste jag säga.

Har ni varit ute i dagens "snöstorm"?

Jag är helt normal när jag tvättar. Ibland i alla fal. Inte nu.



Dags att hänga i böckerna samtidigt. Sjukt tråkigt får jag säga.

Pusshejs!
M

Musikaliskt lärande

Då är man vaken. Pluggar. Tenta imorn. Borde vara stressad. Det är jag inte. Konstigt (eller kanske snarare bra?). Kan även tillägga att min lägenhet ser ut som ett bombnedslag. Ska nog satsa på att städa lite samtidigt som jag tvättar i eftermiddag.

Lyssnar på musik för fullt. Kan typ inte tänka annars. Är det normalt? Måste ni ha musik när ni ska lära er nått? Lyssnar dock via iTunes just nu så kan inte lägga upp min playlist. Dock as we speak så spelas denna:

Alicia Keys - Empire state of mind (Part II). Live dessutom. Sjukt mysig.



Nu tillbaka till böckernas värld.

Pusshejs!
M

Väldigt confused

Har ni funderat på om ni håller på och blir gamla? Det har jag. Många gånger. Senast idag. Kom på mig själv med att jag inte har koll på hur gammal jag är ens. Känns som att jag är 23 och ska fylla 24. Men nej nej. Jag är ju 22 och ska fylla 23. Confusing!

Som om inte det vore nog så har jag idag varit på banken och köpt aktier (vuxet eller vad?). Har diskat massor och lagat mat, som värsta medelålders hemmafrun. Kanske borde kalla mig Bree Van de Kamp istället? Och nej, det slutar inte där. Lyssnar just nu på min Jazz-playlist, vilken nästan bara innehåller jazz av redan avlidna artister.

Längtar till solen nu. Inte många dagar kvar. Yay.

Vad gör ni så här på onsdagskvällen?

Ungefär lika confused som när jag försökte mig på en kinesisk karta.



Tror bara det är tråk på TV idag. Någon som vet nått kul att göra?

Pusshejs!
M

Skägglös

Jag har rakat mig idag (intresseklubben: anteckna flitigt nu!). Såg ut som värsta skogshuggarn innan. Inte haft så mycket skägg sen vi sparade till tentaskägg i Kina. Då tyckte vissa att det var rätt så fab. Själv vet jag inte. Idag tröttnade jag i alla fall och rakade bort det.

Ska förbi banken strax. En sån man går in i (inte internetbanken). Coolt va, sånt gör man inte varje dag. Vad jag ska där och göra får ni inte veta. Inte än i alla fall.

Gillar ni mig med eller utan skägg? Eller kanske både och?

Skäggig (och brun) i Kina förra senvåren (måste väl vara ett ord?!)

Jag nu, renrakad och blek. Snart snart är det sommar!!



Nu diska! Har tjatat om det länge känner jag. Dags nu.

Pusshejs!
M

Valentine's day

Får inte ni också bara sånna där ryck ibland och gör saker för att man har tråkigt?! Det fick jag och Anna igår. Låg och hade tråkigt på msn. Detta resulterade i att vi hamnade på bion istället. Kollade Valentine's Day.  Riktigt kul film det där. Lite amerikansk Love Actually typ.

Däremot gjorde vi nått jag inte rekommenderar. Vi köpte en Blockbuster-meny, vilken innebär: en hink med popcorn, en stor snacks och två drickor stora som ett par stövlar (höga modellen). Kan meddela att det var en kamp igenom hela filmen.

Anna gav upp halvvägs. Jag, envis som jag är, fortsatte äta och äta och äta genom hela filmen. Snacks/popcorn-helvetet vann ändå. Jag kunde knappt röra mig efteråt. Trodde seriöst att min mage skulle sprängas. Orka tjockisar som lätt trycker i sig en sån meny.

Mycket sevärd vill jag lova. Massa söta parellelhistorier. Me likes.



Nu ska jag bannemej ta tag i disken. Om det inte finns någon annan frivillig?

Pusshejs!
M

Jehovas vittnen säger hej

Försökte få en tvättid NU. Den var upptagen. Suck. Det fick bli dagen innan tentan istället. Det är nog bra. Plugga och tvätta är en bra kombo (faktiskt!).

Oj. Nu knackade Jehovas vittnen på. Två snygga tjejer. Vad hände där liksom? Dom tyckte att krig va dåligt. Det står i deras lilla bok. Det visste jag redan innan (att krig är dålig alltså). Dom kom samtidigt som det dånades "Don't phunk with my heart" ur högtalarna. Hint hint.

Nu dånar istället Ke$ha. Typ älskar denna kvinna.

Ke$ha - Take it off. Sjukt bra städlåt.



Nu är maten snart klar också.

Pusshejs!
M

Varför o varför

Jag är besviken. Sjukt besviken. Hur kan några tjocka "spelmän" gå vidare när inte ett supervälarbetat nummer med en riktig partylåt går vidare? Suck säger jag bara. Svenskar är tråkiga.

Lite lätt bittra så började vi en tävling i Schlagerquiz. Tror att jag och Erik vann, men resultaten är tveksamma. Sen lekte vi Carola, vi var fångade i en stormvind och totala främlingar. Blev en liten krogrunda också. Var ju tvungna att svettas ut chipsen vi svulla i oss.

Vad gjorde ni i helgen då?

Är det Carola eller är det Madde?? Det är frågan det.
Jag skulle också vara Carola. Har nog lite för kort hår....
Typ synkad dans (faktiskt). Inte helt bra pose för Erik dock. Hål säger jag.



Nu kollar jag på nått. Vet inte riktigt vad.

Pusshejs!
M

Egyptisk prinsessa

NU är jag redo. Ombytt (typ), håret sprayat så att det snart inte finns nått ozonlager kvar, vinet framställt i hallen. Spårvagnstider dubbelkollade. Melodifestival hos Pelle here I come.

Dan har tydligen fått för sig att det ska vara tema "Egyptiska prinsessor", känner att jag dissade det lite. Halsbandet får väl vara "egyptiskt" (säger vi). Partymusik i högtalarna. Här ska laddas.

Ska ni kolla Melodifestivalen?

Jag fixad och klara. Observera att jag inte har skjorta idag.... ojoj.



Nu ska jag äta lite ananas innan jag drar till vagnen.

Pusshejs!
M

Just another day

Ligger fortfarande i sängen. Det är skönt. Har inte det minsta bråttom. Börjar inte jobba förrän klockan 12. Käckt va. Slutar dessutom alldeles lägligt vid 18-tiden. Vilket betyder att jag både hinner ta mig hem och göra mig snygg innan Melodifestivalen börjar hemma hos en kompis.

Känner att jag tjatar mycket om det här. Men jag har ju faktiskt missat en vecka så måste ta igen det liksom. Har precis lyssnat på klipp ur alla låtarna ikväll. Jag rankar dom så här: 1. Erik Saade 2. Hanna Lindberg 3. Pauline. Resten känns inte som mycket att hänga i granen.

Lyssna själv på låtarna HÄR.

Så knäpp kan jag se ut när jag leker med en systemis.



Nu ska jag släpa mig ur sängen.

Pusshejs!
M

Helt normal pose

Nu tänker jag tjata lite mer om Melodifestivalen. Har suttit och läst livebloggandetAftonbladet. Bilder och kommentarer från genrepet. Av bilder och text att döma så ändrar jag inte min åsikt. Jag hoppas på Hanna och Erik.

Hannas nummer ska tydligen vara otroligt snyggt och välarbetat. Väldigt mycket som Madonnas "Vouge". Kolla bara posen på bilden nedan. Den hålls (i skyhöga (!) klackar) under flera textrader tydligen. Häftigt. Inte det minsta barntillåtet.

Längtar till imorn!! Gör du?

Hanna Lindblad i en helt normal pose. Bild från Aftonbladet.



Nu ska jag ägna mig åt Morden i Midsomer igen och sen Zorro.

Pusshejs!
M

Dancing in the rain

Jag missade första veckan. Var ju i London. Kan inte säga att jag fått någon Melodifestival-känsla än. Men känner att den kommer smygandes på nu. Laddat ner appen till iFåånen och allt. Typ bra.

Imorn smäller det för mig. Jag är klart mest nyfiken på två av dom som uppträder; Erik Saade som tydligen ska sjunga i ösregn (!) med en Kempe-låt och Hanna Lindblad som ska göra en "clublåt" och som satsar hela sina egna besparingar på att betala showen. Häftigt. Hoppas det lönar sig.

Dessa två ska jag hålla lite extra koll på. Vad tror ni?

Erik Saade. Bild tagen från Schlagerprofilerna.
Erik Saade. Bild tagen från Schlagerprofilerna.
Hanna Lindblad. Bild från escdaily.



Nu ska jag ta mig till jobbet. Wish me luck.

Pusshejs!
M

Slightly stoopid

Har på en dag lyckats bli beroende av den här underbara låten jag råkade hitta på min lillebrors facebook. Skönt sound från några jag inte tidigare hört  talas om. Me like.

Har ni lyssnat på den innan?

Collie man by Slightly stoopid.



Nu är det Grannfejden TV. Bittra Svenssons. Kul.

Pusshejs!
M

Kändis

Upptäckte en kul sak igår. Den nya Handelshögskolan-broschyren har kommit ut. Kanske inte brukar va such a big deal i och för sig. Nu var det dock kul. För vem dyker upp i hörnet om inte undertecknad själv. Nu ska man visst vara ett av Handels ansikten utåt. Kul kul.

Synd att jag inte hade varken rakat mig eller orkat ta på mig nått fancy den dagen. Resultat: en lite lätt schleten Markus i gråskala. Tänker inte använda ordet "fab" nu.

Blir ni sugna eller avskräckta av att gå på Handels nu?

Handelshögskolan i Göteborg, that's the place to be.



Nu ska jag fortsätta vara en fullfjädrad student och plugga vidare.

Pusshejs!
M

Frank kan man lita på

Inte fel med lite pluggmusik så här på kvällskvisten. Idag innebär det jazz för mig. Gammal klassisk jazz, vi snackar Ella,  Frank, Shirley, Peggy med flera.

I skrivande stund spelas Frank.

Frank Sinatra - Over the rainbow. Ekar ut ur mina högtalare as we speak



Undra om det kommer nått kul på TV idag?!

Pusshejs!
M

Bildkavalkad

Så ja, nu ska jag bli en duktig bloggare igen. Kom hem från London igår. Orkade inte blogga. Gör det nu istället liksom. London var som alltid najs. Det spenderades som alltid mer än planerat. Hade som alltid kul.

Hann med två musikaler och en musikalfilm. Inte så illa pinkat tycker jag nog allt. Blev We Will Rock You, Wicked och Nine på bio. Alla tre är grymma. Nine är cool, typ svår, men cool.

Har blivit en del kläder också. Orkar inte visa dom nu. Får se sen. Typ imorn kanske. Nu kör vi bildkavalkad från London istället.

Just arrived. Tar en liten promenix från hotellet in till Oxford Street. Typ nära.
Sitter och väntar på att musikalen ska börja.
Undra vad det kan vara??
Wicked såklart!! (Anna härmar posen på postern, får visa den sen)
Inne på Tate Modern. Där fanns färgglada speglar.
Lite Andy Warhol hängde loss där inne också.
På bron tillbaka mot St.Pauls (som ni ser i bakgrunden)
Posar med den kanske äckligaste telekiosken i London. Kul skylt dock.
Ni anar inte hur gärna Anna vill se denna. Får nog ge mig nån dag.
Inne på naturhistoriska fanns dinosaurier. Denna rörde på sig. Scary.
Allt ska vägas. Sen fick det omplaceras. Viktgränser here we come.
Då var man på flyget på väg hem igen då.
Hemma hos mina föräldrar var det väldigt (!) mycket snö.



Nu ska jag som vanligt plugga plugga plugga.

Pusshejs!
M

Still alive and kickin'

Vill ni veta en hemlis?? Tänkte väl det. Jag lever fortfarande. Det kan inte ha varit många som trott, så tyst som det varit från mig. INTE vanligt att jag är tyst (!). Hänger loss här på Starbucks med Anna. Vi lastade av halva dysfunktionella familjen på flyget i natt.

Bara eliten kvar här. Planen för idag: vara JÄVLIGT passiv (kan inte ha med gårdagen/natten att göra va?). Orkar inte ladda upp några bilder nu så ni får stå ut med nyvakna (!) mig och Anna via cammen.

Vad har ni för er?


Jag och Anna at Starbucks. Jo, min tröja är ny.



Nu ska vi vandra och kanske boka lite musikal. Eller vad tycker ni?

Pusshejs!
M

Signaturmelodin

Nu ska jag strax hoppa in i bilen och köra till flygplatsen. Hoppas den inte sitter fast i snön. Skulle bli så jobbigt. Den här resan kommer bli najs.

Låten här nedan är min signaturmelodi, har den som ringsignal. Kommer leva i enlighet med den nu i London. Bara så ni vet.

Shirley Bassey - Big spender. Live i Antwerpen. Fab.



Nu ska jag ut och skotta-fram bilen.

Pusshejs!
M

Packad

Här är det färdigpackat, färdigätet, färdigstädat, ska bara diska färdigt också. Sen är jag redo att möta Londons vimmel. Kommer landa sent så har redan kollat vilka tåg/bussar/tunnelbanor man ska ta för att komma till hotellet.

Ni ska få veta en kul sak; jag är med iFåån igen. Fatta va underbart. Har saknat den lilla prylen. Fick en ny, den andra gick visst inte att rädda. Jag klagar då inte.

Vad har ni för er idag?

Kul att fota mig själv kollandes i webcammen. Kul kul.



Nu ska jag diska. Så det så.
Pusshejs!
M

Hela livet är en musikal

Nu har jag börjat piggna till igen efter min lilla djupsömn. Har upptäckt att det börjat snöa. Igen. Snart börjar jag gilla snö. Så länge det inte är slask liksom.

Ägnar mig åt att försöka bestämma vilka musikaler jag ska gå på i London. Wicked är typ redan bestämt. Tänkte hinna med en till (minst). Jag vill se antingen Spamalot eller We Will Rock You (som jag sett två gånger innan haha).

Har ni tips på några skojsiga?

We Will Rock You-cast - Radio Gaga (introt till musikalen)
Wicked - Popular. Löve löve löve.



Ska man se nån film nu kanske?! Samtidigt som man packar.

Pusshejs!
M

Tre snoozningar senare

Man skulle kunna sammanfatta mig med ett ord: utmattad. Fyra timmars opponering tar på krafterna. För att inte prata om att dessutom ha skrivit arbetet, läst böckerna, diskuterat arbetet och böckerna.

Stod nyss och diska. Kände hur ögonen vände sig inåt. Bestämde mig för att ställa alarmet på en timma. En timma och tre snoozningar senare är jag nu uppe igen. Totalt nyvaken och har inte koll på nått. Brukar ALDRIG sova på dagen.

Nu vill jag veta; Vad har hänt senaste 1,5 timmarna?

Nu var ju ingen och fotade mig. Men så där kommer jag se ut imorn.



Nu ska jag försöka uppdatera mig på senaste timmen.

Pusshejs!
M

Dags att fly landet

På torsdag är det dags. Då flyr vi landet. London är målet. Bäst att dom skottar landningsbanan. Tänker bannemej inte bli stående på en flygplats. Måste vara bland det tråkigaste som finns.

I London händer något som väldigt sällan händer; LEDIGHET. Hemma är man inte ledig, pluggar heltid, jobbar varannan helg, dom två dagarna varannan vecka man är "ledig" måste man tvätta, städa och plugga på. Nu jäklar ska vi vara lediga; gå på musikaler, fika, shoppa, festa, SOVA och bara njuta några dagar.

Nu är ju bara frågan vad jag ska ha med mig. Som tur är har jag fortfarande kvar resväskan här hemma (sen Milano). Tips på nya kul butiker i London?

Pelle och det dära slotten folk snackar om.
Jag lite till höger om den där stora klockan ni vet.



Nu är reklamen på SYTYCD slut.

Pusshejs!
M

Snyggdag

Ibland har man en dag då man knappt vill visa sig ute. En riktig fuldag. Idag har jag motsatsen. Jag har en snyggdag. Vet inte varför egentligen, håret ligger fel, har inte på mig nått speciellt. Bara känner mig snygg haha.

Idag ska jag diska tänkte jag. Diska och städa. Det snöar ju för fullt ute. Kan i och för sig tänka mig att fika. Om någon orkar sig ut i snöyran med mig.

Tröja: Viktor&Rolf <3 H&M Byxor: FilippaK. Typ vanliga kläder med andra ord.
Okej, jag hann inte riktigt räta ut mig innan blixten gick av. Men whatever.



Nu ska jag ta tag i den där jäkla disken.

Pusshejs!
M

Om jag vore en pojke

Michael Jackson tribute var inte det enda bra framträdandet igår natt. Även Gaga/Elton och P!nk gjorde grymma framträdanden. Coolast entré undrar jag dock om inte Beyonce stod för. Galet snyggt och sen ett galet bra framträdande.

Om ni missade Grammy Awards igår kan jag säga att reprisen går på lördag klockan 11.35 på Kanal 9. Klart värt att se. Framförallt om ni inte har något bättre för er.

Vad haft för er idag?

Beyonce - If I were a boy/You oughta know. Live på Grammy Awards.



Nu ska jag fortsätta kolla på 13 going on 30.

Pusshejs!
M

Function before Fashion

Har kommit fram till att det inte är så roligt att frysa häcken av sig varje gång man går ut. Nu har jag letat fram min skidjacka och ett par varma pjucks. Screw "Fashion before Function", function är typ det nya svarta.

Va så skönt att gå till skolan imorse och inte frysa alls. Det har väl inte hänt sen början av december eller nått sånt. Kall vinter säger jag bara. Global Warming verkar ha gått i ide i år.

Skidjacka: Billabong, Jeans: Acne. Varmt och gott.



Kanske ska man sova lite middag för en gångs skull?

Pusshejs!
M

Gripande på Grammy's

Just sovit en stund för att vakna och kolla på detta framträdande. Grammy Awards håller på as we speak. Celine Dion, Carrie Underwood, Usher, Smokey Robinson och Jennifer Hudson gör ett helt fantastiskt framträdande ihop med Michael.

Det finns en överhängande gråtrisk, framförallt om du kollar kvar till slutet. Anledningen till att bildkvalitén suger är för att det sändes i 3D-format i USA. Jag vill så se detta framträdandet med 3D-shades on!

Se och förtrollas!

Jag kollade på klippet nu igen. Otroligt gripande vill jag lova.



Nu ska jag sova (igen).

Pusshejs!
M

RSS 2.0