Jurassic Foot

Men lilla Pelle då. Man ska inte trampa ner i hål om man inte är beredd på det. Så nu är man fast med en kines som inte tänker röra sig mer än absolut nödvändigt. Hon har i och för sig en fot som ser ut att vara hämtad från Jurassic Park eller nått. Alldeles stor och blå.

Men hon och Simon fick i alla fall köpt sina glasögon idag. Så numera har Pelle officiellt glasögon som hon faktiskt kan använda. Man skulle kunna säga att det var en aning billigare än hemma också. Även jag provade ett par. Sjukt het var jag. Hade inte pengar till att köpa dom, fasen då.



Ajajaj... det där ser inte jättebekvämt ut...


Sjukt het var jag... eller inte...



Dags att se på film... tror jag... åtminstone om jag får bestämma.

Pusshejs!

M

Fräckish City

Okey, Peking är faktiskt också rätt najs... kan till och med  rekomendera folk att åka hit. Men åk inte hit för att se massa skyskrapor... här är husen på sin höjd 30 - 50 våningar typ. Vill man se högre får man bege sig till Shanghai, där kan man bokstavligt talat se ner på Världen.

Rent arkitekturmässigt kan jag däremot tycka att många av husen jag sett här är minst lika crazy och fräckish... lite konstiga liksom. Typ dyra kan jag tänka mig...

Har köpt presenter idag... tjohoo... ni får inte veta vad! Men oj vad vissa kommer bli glada... men bara vissa.




Pelle n' I are walking the streets of Beijing...



Nu ska man hem o se på film igen...

Pusshejs!

M

Enastående toalett

Finally, nu har vi alla tillfrisknat från diverse sjukheter. Såpass att vi till och med släpade oss ut till krogen igår natt. Det var riktigt najs. Hamnade på en club som heter Club Lan. tället bestod egentligen av en gigantisk bar, vilken plejset gick runt. Coolt ställe! Nu var det dock inte dom billiga grymma drinkar, inte den stora baren, inte den bra musiken som fick min mesta uppmärksamhet. Min uppmärksamhet riktades snabbt mot toaletterna.

Ja, ni läste rätt, toaletterna var helt enastående. Vi snackar om att det var en kvinna som liksom visade in till toaletten. Väl inne så var det som nån mindre lounge, med en fotölj så mjuk och skön att man knappt kom ur den och blankpolerade ytor överallt. Det kallar jag en riktig club-toa... nått som svenska klubbar kanske borde ta efter??



Gillar toan... observera vattenkranen formad som en fågel...



Ni där hemma: Fight for your rights, fräcka toaletter åt folket!

Pusshejs!
M

En idol är borta

Men va sjutton hände där?? Min stora barndomsidol, världens kanske främsta artist bara lämnar oss sådär. Utan ett avsked eller hälsning lämnade Michael Jackson oss hastigt och olustigt inatt. Jag hann knappt förstå att jag var vaken innan jag fick höra orden om hans död.

Mycket har spekulerats om Michael Jackson och hans privatliv men INGEN kan ta ifrån honom att hans musik format om hela musikindustrin och varit en ledstjärna alla sett upp till. Michael kommer för alltid finnas i mitt minne som den största. Han kommer alltid vara The King of Pop!!!


Michael Jackson



En ikon är borta. Ser fram emot en hyllningskonsert.

Pusshejs!
M

Fett och Kolhydrater

Hittils har vi haft rätt mycket tur när vi beställt i Kina, inte blivit så mycket konstigt. Idag, på vårt mycket västerländska område här i Peking, gick vi till ett "västerländskt ställe" för att köpa hamburgare med pommes. Rätt vanlig mat kan tyckas. Beställer "Fried cheese burger"....

Det visa sig att man inte fick något kött då, utan det var uteslutande friterad ost (!!) istället för kött. DET är vad jag kallar en cheeseburger haha.... kan det bli mycket onyttigare?? Massa kolhydrater och så en hög med fett på. Skitbra.


Snacka om nyttig hamburgare...



Dags att se film... tror det blir Jurassic Park... passar in på dagen!

Pusshejs!
M

Ducka!

Behöver nog inte säga så mycket.... Klurigt det där med hur man ska kunna gå under små grejer som sticker ut.... Observera Pelles min när hon inte vet hur hon ska göra... confused!


Pelle in action vid the Temple of Heaven...



Ska snart demonstrera den mest onyttiga lunchen jag någonsin ätit....

Pusshejs!
M

Vara turist är trist

Eller?... Nä, faktiskt inte. Idag har varit typ 300 grader varmt... eller i alla fall 35 i skuggan. Då passade vi på att vara duktiga turister.

Första målet: Naturhistoriska museet, vi tänkte vandra runt i aircondition ett tag och kolla på dinosaurier. Det var ju faktiskt ganska najs. Blev rätt glad över att inte T-rex och resten av hans buddisar är utdöda... hade lätt ätit mig hel annars. Brrr....

Nästa mål: Temple of Heaven... ett tempel man tydligen ska ha sett om man varit i Peking. En bra sammanfattning på turstmål i Peking: sjuuukt långt att gå överallt. Är ju inte bara ett tempel som man går in i och sen är det klart. Utan är typ massa byggnader med långa gångar (läs: autobahn-breda vägar) mellan varandra. Men det var ju kul att se ändå. Fint och varmt. Har nog bränt näsan.

'


Watch out for T-rex....

Glad att det där inte är jag med hornen...




Långt (och vaaarmt) att gå på turistattraktionerna...



Nu har vi verkligen varit duktiga turister tycker jag!

Pusshejs!
M

Grym brorsa

Inte ens kan man få äta ifred. Alltid ska det vara någon filminspelning ivägen... eller det var en ivägen igår i alla fall. Massa kineser som inte såg ut att ha allt för bråttom med att bli klara. Kanske spelar in en reklamfilm och har fått hög budget så att dom hade råd att dricka lite mer latte?

För övrigt så är jag världens bästa bror. Så sent som igår, eller det kanske var i förrgår, bad min bror mig köpa honom ett par coola Converse. Nu har jag gjort just detta.... i jeanstyg blev det till och med. Tänkte köpt dom till mig själv först. Men fick nått samvete helt plötsligt... konstigt det där.



Bilden säger väl inte allt kanske... men dom är faktiskt coola!!!



Ne nu tillbaka till att slappa på Starbucks...

Pusshejs!
M

Premiär av Transformers 2

Ikväll, eller snarare inatt är det premiär av Transformers 2. Detta får inte missas! För att verkligen vara förberedda så har vi precis kollat ettan ytterligare en gång. Tänk att man aldrig blir för gammal för leksaker i stil med bilar som kan transformera sig till livsfarliga robotar. Hur kul som helst ju.

Att sen Megan Fox är nått av det snyggaste som någonsin hamnat på den så kallat vita duken gör inte saken sämre. Bara fröken Fox torde vara anledning nog för dom flesta oavsett kön att se filmen. Jag har ställt in mig på att jag om en timma och fyrtiofem minuter ska sitta i salongen inte med en, utan två, kanske till och med TRE stora popcorn och en gigantisk cola.

Jag blir inte tjock, jag lovar.... kinesisk "stor" är typ som svensk "eh-är-detta-ens-en-behållare-?". Lite tänker man på figuren...



Erkänn att du vill ha henne?!? Fröken Megan Fox...



Vet inte om det är premiär hemma idag också, om så gå och se den ni med!

Pusshejs!
M


Update: Transformers 2 var allt vad jag hoppats på och lite där till...
säger bara: Mamman... tänker inte avslöja mer, pallra er och se den istället...

Tillbaka i mitt esse

Nu är ordningen återställd. Har återupptagit mitt shoppande. Började nästan bli lite vek och bara köpa saker jag behövde...urk... behöver... jag köper saker jag VILL ha istället. Det där med att behöva är överskattat. Framförallt när man är här och saker inte kostar nått.

Min lilla runda idag slutade med två pikéer, ett par skor och så ett par byxor. Well byxorna går väl att diskutera, 85 procent polyester och 15 procent av någon annan glansig plast. Köpte dom för att dom var så absurda... både Porsche- och Armani-märken, dragkedjor och fickor lite här och där.




Kineser är en aning konstiga med märken.... minst sagt...



Nu är det Angelina och Wanted som ska uppta min uppmärksamhet...

Pusshejs!
M

Frosseri ingen dödssynd

Jag gillar att äta mat om ingen förstått det. Håller på med uppladdande inför en riktigt fet stek! Nyss våffla med glass... nu cheesecake. Frosseri är fettnajs!


Känns som att alla mina inlägg börjar handla om mat....



Nu dags att promenera bort allt eventuellt fett jag ätit.

Pusshejs!
M

Osäkert bloggande

Jag vet inte om jag lovade eller ej. Men här kommer mina kinesiska Hooters-bilder i alla fall. Tränade och låg i gjorde dom också minsan. Härligt med sådan entusiasm under sen lunchtid. För att försvara att det fanns nån form av jämställdhet så kan jag säga att det säkert var nästan lika många kvinnor som män käkandes där...

Nog om Hooters. Testar att sitta mitt på ett utomhus-shoppingcenter och blogga... kan meddela att det är rätt många som har lagt märke till att jag sitter här med datorn. Får hoppas att jag inte blir rånad eller nått. Såg en halvvuxen kyckling/anka (eller annan godtycklig fågel) springa runt nyss, den såg farlig ut.


Dags att öva in någon ny rutin kanske??


Kul att dom dansar för nästan bara oss...


Erm... sitter jag inte lite väl öppet här kanske??




Oops, nu springer en människofågel med filmkameror efter sig runt som jag vet inte vad...
Hann inte fota... FAN!

Pusshejs!
M

Sekretessbelagt

35 grader varmt och sol. Perfekt dag att kolla in förbjudna stan. I alla fall om man har en sisådär fem miljarder liter vatten med sig. Det hade inte jag så blev att köpa sig en massa hela tiden. Peking är ju inte riktigt som Shanghai... utan här är det liksom mindre än tio procents luftfuktighet. Helt galet torr luft.

Men förbjudna stan var ju lite cool faktiskt. Visst det mesta såg typ likadant ut enligt mig. Men snubben (snubbarna kanske det ska vara) hade ju för böveln en grymmestor klädkammare... min bleknar i jämförelse...
 



Observera att Förbjudnastan  är sponsrad av American Express... haha




Nu ska jag lämna Apple Stores internet ifred och gå hem och kolla på film istället...

Pusshejs!
M


Sexig lunch

Jag kommer bli proffs på alla fika, barer och restauranger med Wi-Fi snart... Sitter för tillfället på Starbucks uteservering, blev utkickad från själva Starbucks, dom stänger visst nu, oops. Får se hur länge jag får sitta här. Varmt och skönt är det i alla fall idag, såg himlen idag, det ni!

Lunchen blev på Hooters, dom har också Wi-Fi. Trodde att kinesiska Hooters skulle vara mer pryda än deras moder i USA, men icke... här var man precis lika lättklädda och med precis lika breda leenden. Var ju lite kuligt när dom började dansa för oss. Jag som bara köpte en nachostallrik.


Australiensiska Hooters... byt ut ansiktena mot kinesiska....



Imorn blir det lite mer sightseeing, typ Sommarpalatset eller nått...

Pusshejs!
M

Världens högsta

Är nu i Peking, men här är det så smogigt idag att det inte finns mycket att berätta om från idag... får bli om sista dagen i Macau istället. Olle fyllde år och fick mer eller mindre bestämma planen för dagen. Det slutade med att han och Felix hoppade världens högsta bungy-jump från byggnad. Det var rätt högt.

Fortsatte vidare på kasinon, Mc Donald's och inte att förglömma, strippklubb. Fråga inte ens hur vi hamnade på Mc Donald's... ingen som vill veta.

Nu blir det att ligga i soffan och kolla på film tills vi tagit oss igenom den jättehögen med  filmer som finns i lägenheten. Vi har inte internet så allt bloggande blir från diverse restauranger med internet skulle man kunna säga.




Macau var en häftig upplevelse...




Nu vill Pelle fixa naglarna... dags att bege sig med andra ord.

Pusshejs!

M

Lyx, Flärd och Kasinon

Det var ju inte bra. Inget gratis internet på hotellet.... stackars lilla bloggen har fått lida. För er som inte redan vet har vi nu befunnit oss i Macau som enligt utsagor ska vara en av världens största kasinostäder. Vart man än går, vart man än vänder sig så ser man två saker: minst ett kasino och minst ett kasino under uppbyggnad.

Hela stan är absurd... här finns allt som kan tänkas men i fejkformat; en fejkad vulkan, Colosseum, Alladins palats man framförallt det fräckaste av allt: här finns Venedig! Ja, du läste rätt... ett konstgjort Venedig inomhus. Hela "Venedig" var ett Lyxigt shoppingcenter. Utanför var det största kasinot som konstigt nog heter just The Venetian. Häftigt ställe att spela bort sina pengar på. Jag spelade tillbaka mina istället.


Världens fjolligaste hopp utanför The Venetian



Mitt i Venedig, observera himlen...



Häftig stad... på skylten står: "City of dreams" sant så sant...



Dags att sova, tankar upp mer bilder när jag kommit till Peking imorn.

Pusshejs!

M

Stöld, rosa och filmstjärna

Vi var som ni kanske försått på rundtur även idag. Denna slutade ju dock inte lika lyckligt som sig bör. Men men... man fick i alla fall ont i fötterna som vanligt... så allt var inte knäppt och skandalöst. Var faktiskt till och med rätt fint att gå ut med strandpromenaden (eller kajpromenaden kanske man får kalla det??)...

Olle fick skyndat att köpa en ny kamera nu på kvällen, eftersom vi ska åka vidare redan tidigt imorn om allt går som det ska på konsulatet. Han lär få ett nytt rosa, väldigt fab pass... Kul att resa runt med det sen....

Blir Macau senare under dagen imorn... casinostad nr.1 tydligen. Blir stekigt värre, hoppas på hotell och limousine! Får se om det blir en natt till i Hong Kong eller färja till Macau. Va visst filminspelning på vår gata idag förresten. Håll utkik efter mig i kanten på nån Hong Kong-rulle.


Nån körde ner Ericsson Globe i marken bara sådär...


Brottsplatsen... strax innan eller strax efter skedde stölden...



Filminspelning på gatan... töfft...




Dags att sova... tidigt till konsulatet imorn.

Pusshejs!
M

Grov stöld

Okey, Hong Kong är ju roligt men måste man verkligen bli av med sina pass, fem timmar av film, iPod (no more strandmusik)?? Känns la lite sådär onödigt va?! Detta var i alla fall exakt det som hände lille Olle idag. Någon lite mer oärlig person fick för sig att Olles väska matchade honom bättre... ILLA!

Det hade ju inte varit sädär jättehemskt om det bara var en väska och lite pengar... men nu är liksom all film från Kina borta... all musik på iPoden (han har ingen dator med sin musik). Samtidigt försvann hans pass så blir ett besök hos konsulatet imorn. Vi får hoppas på det bästa. En dum kines (?) ska väl inte få förstöra en hel resa?

Nu önskar sig Olle en massa tröstande kommentarer!




Nu sysslas det med damage control, hörs senare!

Pusshejs!
M

Hong Kong Dag 1

Vi kom som sagt till Hong Kong idag. Ingen av oss har varit här innan så det var lite spännande... vi hade inte heller förbokat något. Allt sånt löste sig i vanlig ordning. Men sen var det ju dags att upptäcka stan och vi bara "Jaha, åt vilket håll ska man börja??!?"... blev att vi valde att åka till en utkiksplats som var känd för att vara otroligt vacker.

Utiksplatsen var faktiskt väldigt vacker, en otroligt vacker utsikt verkligen!!! Vi valde att stanna där nästan hela kvällen för att följa solen nedgång. Härligt!

Imorn kanske det blir Disneyland... eller en promenad i hamnen... eller kanske både och??


Hong Kong har tvåvåningsspårvagnar, det ni!


Ingen dålig lutning påvägen upp till utkiksplatsen...


Rätt häftig stad och en härlig känsla att kolla ner på den...


Lite mer grönska åt andra hållet... och olje-/lastfartyg...


Lamporna tända... snacka om najs view


Hela gänget samlat... förrutom jag då förstås...



Nu måste jag verkligen sova ikapp lite timmar känner jag!

Pusshejs!
M

Cellen

Jag och Pellis har bosatt oss i en liten cell... den ser i alla fall ut som en. Men tro det eller ej, på denna lilla ytan har vi två sängar, tv med massa kanaler och Wi-FI till datorn. Hittills inga kackerlackor, så får väl ses som rätt okey.


Så här bor jag och Pellis i ett par dagar... Hong Kong är tufft i alla fall...



Kommer snart massa bilder från vår lilla rundvandring ida... håll ut!

Pusshejs!
M

Stor saknad

En mycket sorglig känsla går igenom hela kroppen. Kalla kårar längs ryggen i taxin hem. Kanske till och med kommer fälla en tår. Vi lämnar Shanghai i natt, taxin kommer om ganska exakt fem timmar. Vi bestämde att sista kvällen i alla fall skulle få vara något speciellt.

Åkte till Park Hyatt Shanghai igen, hotellet med världens högsta bar och världens högsta sky walk. Blev en vandring där uppe först där vi blickade ut från den högsta punkten. Alla tidigare så gigantiska byggnader blev plötsligt pyttesmå. Fortsatte vidare ner några våningar till baren där vi chillade med ett par drinkar sista tiden.

Nu bär det av till Hong Kong & Macau...




En mysig sista kväll på världens högsta bar....



Hej då Shanghai! Hoppas vi ses snart igen.

Pusshejs!
M

Skateboard med klackar

Nu har man fått sitt diplom från Fudan University (中国复旦大学)... Vilket självklart firades som sig bör med en stor tentafest (i och för sig festade vi INNAN vi fysiskt fick dom). Den hölls hemma hos Hanna o c/o... var riktigt trevligt. Var bara en aning synd att man hade kavaj när det var typ 300 grader och kvalmigt. Slutade liksom med att alla vi killar hamnade inne i "the cool room"... AC for the win!

Bidde massa bilder från diverse tillställingar, dock så är det mesta censurerat så ni får hålla till godo med introt på tentafesten... Pelle på en skateboard! Se också sån fin liten ritual vi hade när vi fick våra diplomas.



Lärarens presenter från oss... Olle fick ingå i presenten...



Nu lite middagande med diverse klasskamrater!

Pusshejs!
M

Festa tillsammans med soluppgången

ÄNTLIGEN!!!! Tentan är över och det bästa av allt: jag klarade den. Ikväll ska det firas länge och väl. Börjar med middag, fortsätter med förfest hos dom andra. Vidare ut till M2 (en najs club), fortsatt festande på M1NT (tuff club med hajtank haha).... om vi fortfarande lever så blir det efterfest i tornet på Sky Bar där planen är att se soluppgången!

Vi va även lite effektiva idag... har varit på IKEA och inhandlat flyttkartonger som vi ska ha för att skicka till Sverige med... blev visst typ 65 kilo kläder från denna lägenheten och kanske en ytterligare 30 kilo från några andra sen.... ojsan! Läraren hängde på också. Hade visst inte varit på IKEA innan. Blev köttbullar, tyckte hon var gottigt.



Klicka för att förstora



Dags att börja göra sig iordning för en väldigt lång kväll!

Pusshejs!
M

Hjälp mig nu

Nu har min hjärna checkat ut för idag. Den vill aldrig mer se kinesiska tecken eller grammarpoints. Jag ska tydligen kunna en sisådär 800 tecken nu. Tror inte det va. Men några kan jag i alla fall. Får se imorn hur det går för mig. Håll alla existerande tummar!!!

Nu till nått mycket viktigare... är ju tentafest imorn! Vi har bjudit med lärarinnan till den också, lär bli kul. Nu till problemet... jag har ju som ni kanske märkt odlat lite skägg till tentan. Nu är frågan om jag ska raka av det eller bara ansa det??? Ni får välja. Kommentera loss om ni vill vara med och bestämma. Raka eller inte raka är frågan.


Vriden bild på datorn, Popcorn med pinnar, Pelle är äkta kines!


Skägg eller inte är frågan...



Nu vill jag veta hur jag ska se ut... skynda er med att hjälpa mig...

Pusshejs!
M

Som det kan gå

Ojsan hoppsan. Som det gick. Men tur att vi slapp Sd i alla fall och att vänstern backade med mer än hälften har gjort min dag. Lite roligt faktiskt att det enda partiet som går bra i oppositionen är Mp. Att piratpartiet kom in är väl kanske inte så chockerande och det är inte så att jag gråter över det. Står rätt så neutral till dom faktiskt.

Tycker ändå det är starkt av Moderaterna att inte backa trots allt tjat om IPRED och FRA... oavsett vad media säger. Gick ju grymt bra i min hemmakommun, var det partiet som gick bäst (förrutom piratpartiet då). Grattis alla gröna och eh... svarta men också ett starkt jobbat till alla er som engagerade er i kampanjande för M.


Nejdå Kungsbackakommun är inte alls speciellt borgerligt haha...



Nu får jag inte ta mer rast från pluggandet!

Pusshejs!
M

Stör mig inte

Tennisdags! Inte ofta man säger det som svensk numera. Var länge sen vi hade någon som verkligen var nått tycker jag. Meeen idag är det dags, nu jävlar är herr Söderling i final! Det ska inte missas även om man är i Kina. Inte tid att blogga nu! Hörs efter tennisen.


Robin Söderling...




Tennis tennis tennis tennis....

Pusshejs!

M

Fotboll eller sova är frågan

Ätit en sisådär fem kilo kött eller nått på Teppanyakistället... brydde oss inte ens om att beställa in ris den här gången. Köttsvettandes och proppmätta åkte vi vidare till De La Coast för öppenbar. Riktigt najs ställe förövrigt. Betalade till oss ett bord på terassen och där satt vi hela kvällen och snacka skit.

Men vi åkte hem tidigt... närmare bestämt halv två.... tydligen skulle dom andra kolla på fotboll. Är visst VM-kval eller nått nu, Sverige mot Danmark är det visst. Sverige ligger under med 1 - 0 till Danmark. Var la tråkigt så nu ska jag sova istället!





Mysigt värre på De La Coast... mindre kul med fotboll.



Nu ska Markus städa sin säng och sen sova....

Pussnatti!
M

Tro inte att du kan dansa

Kolla på So you think you can dance är roligt. Tydligen ser jag också väldigt rolig ut när jag kollar på det... men dom som känt mig sen barnsben vet att jag alltid suttit och legat lite konstigt när jag ser på tv. Var visst en smärre upplevelse för som andra.

För mig å andra sidan hade större lycka i att kolla på So you think you can dance.... muchobra! Idag blir det strax Teppanyaki och lite utgång... vart vet jag inte än... blir kul!


Se så fint jag sitter... som en liten apa...



Dags att rusa... ska ta en taxi om en minut... ojdå.

Pusshejs!
M

Mitt i ovädret

Vi som tänkte gått till parken och solat. Blev ändrade planer kan jag säga. Ett gigantiskt oväder kom helt plötsligt från ingenstans. Vi snackar först fyra fronter med åskoväder efterföljt av ösregn, hagel stora som pingisbollar, storm i den starkare skalan. Blev tvungna att låsa alla fönster som stod och skallra... hörde att nått grannhusfönster blåste in... ett rejält krash var det i alla fall.

På bilderna nedan kan ni se hur snabbt ljuset ändrades inom loppet av en kvart, först var det bara grått med nått konstigt extraljus.... sen drog fronten in blixtsnabbt (fyndigt va) och det blev bäcksvart...


Det är nu man drog ut sladden till datorn....



Dags att hitta på nått annat, kanske plugga eller nått.

Pusshejs!
M

Sjukt hög bar

Då var man hemma igen från en av dom kanske mest storslagna upplevelserna hittils i Kina. Ett besök på världens högsta bar, belägen i hotellet Park Hyatt Shangai. Sjukt häftigt ställe verkligen, med skön atmosfär, grymma drinkar, superb service, najs livemusik och inte att förglömma: en häftig utsikt!

En kul grej var ju verkligen toan. Den var lite lätt spejsad skulle man kunna säga... massiva jättedörrar för att komma in, tunga som #*¤#&$, toalock som öppna sig automatiskt, uppvärmd sits och sen en halvmiljard knappar man kunde trycka på. Bland annat: Rear cleaning, Soft rear cleaning, front cleaning och nått som såg ut som massage...

Pelle utbrast lite oväntat: "Fasen, det är som att supa hundra meter över Eifeltornet!".... värt en tanke haha!



Det är ett högt högt hus med bra utsikt....




Bästa drinkarna någonsin....




Coolaste miljön och grymt bra livemusik...



Det där är en bra sammanfattning av Sky Bar i Shanghai...

Pusshejs!

M

Ooops jag gjorde det igen

Shopping är allt bra roligt. Kan lätt fördriva vilken dag som helst med det. Idag blev det som vanligt en liten shoppingrunda, vilken slutade med ett par brills och ett stycke klocka.... Very fancy får jag säga! Tror dom andra är en aning trötta på mig just nu. Här sitter jag och bloggar i bara shorts, när vi ska vara på restaurangen om fyrtio minuter...

Efter restaurangbesöket ska det bli en sväng till världens högsta bar. Har även hört ryktas att vi tydligen ska ut och festa på sofistikerat vis sen. Ska visst vara någon cocktailafton på nått ställe. Det blir säkert bra.


I like my new stuff....



Nu blir det till att rusa runt om jag ska hinna bli fin.

Pusshejs!

M

Det är hårda tider

Då har man vågat ta steget. Det var nog ett av dom tuffare i mitt tjugoettåriga liv. Har varit och klippt mig i Kina, hos en korean dessutom. Ingen engelska och knappt mandarin kunde han. Jag har ju varit lite petig med mitt hår innan kan man säga... Visade nån bild från Men's Vouge som han tog väldigt bildligt.... blev nästan exakt så.

Det är säkert bra, just nu ser jag ju lite mer bratig ut än vanligt. Får styla håret själv imorgon, i och för sig så tyckte Pelle det såg rätt fab ut, så får se kanske får fortsätta va en skäggig brat. Hon klippte sig också förövrigt... och färgade. Blev en rätt rejäl skillnad.... observera hennes Katie Holmes Bob där nere....



Är vi inte bara sjukt fab???



Nu ska jag kolla på Lesbian Vampire Killers... det ni!

Pusshejs!
M

Billig orgasm

Mums! Jag bara älskar choklad. Får typ orgasm om den är riktigt bra. Sån hade känslan varit idag om nu bara inte mina läppar gjort så ont samtidigt. Denna lilla chokladbit inhandlades på ett café i Lao Tian Di, kostade som tre och en halv spagetti bolognese. Kan ju i och för sig bero på att den bara kostar tio spänn, men ändå liksom! Hade dock gjort om det vilken dag som helst. Chokladorgasm!

Anledning till denna lilla fika var att vinka av Elli som nu ska hem till Sverige igen den stackarn. Men hon åker i all fall hem väldigt mycket skräddarsydda kläder rikare. Det är ju alltid nått. Kanske får räkna med lite övervikt dock... kan det ju vara värt.




Mysigt hade vi det minsan, observera mitt och Patriks skägg!



Dags att bli tjockare som varje kväll...

Pusshejs!

M

Inte utan min kaviar

Ibland kan man få lite cravings. Det fick jag när jag var sjuk, cravings efter lakrits! Detta var tvunget att fixas, så nu när jag blivit frisk bestämde jag mig för att ta mig till det enda stället jag var säker på hade lakrits. Nämligen IKEA, vilket förmodligen är världens bästa affär. Blev lite mer än bara lakrits, överlever ju knappt utan min kaviar.

Det slutade med att jag fick med mig Dill Chips, massa salta sillar, pepparkakor (dom med apelsinsmak!), Marabou/Dajm och så självklart KALLES! Men seriöst, har Kalle på Kalles kaviar alltid varit sådär ful???



Åååh vad jag älskar IKEA....



Nu ska jag vräka i mig svenska onyttigheter!

Pusshejs!
M

RSS 2.0