Moonwalk on the clouds

Jag har en ny youtube-idol, eller jag har flera, men Lisa Lavie är helt klart en av dom. Har torterat min dator med klipp av henne idag. På klippet nedan hyllar hon Michael Jackson. Som gjort för att jag ska gilla det med andra ord. And of course I do.

Kanske inte är med MJ:s inbyggda känsla men nog sjutton leverar kvinnan. Framförallt mot slutet, när kraften kommer i låten, blir det grymt. Me likes. She's fab.

By the way... gillar hälsningen i slutet: Moonwalk on the clouds

Lisa Lavie tolkar Michael Jackson's Earth Song. Brilliant. Loves that song and love her.Nu står det diska diska diska på schemat.

Pusshejs!
M

Så det kan bli

Surrealistisk känsla i Viktoriasalen idag. Första (och kanske sista) gången man skrev tenta bakis. Ingen hit kan jag säga, var dock inte ensam om detta. Var många rödsprängda ögon i tentasalen. Men lägger man en engelskatenta som inte behöver klaras på en lördag får man skylla sig själva!

Var tydligen ganska bra på engelska ändå. Dom säger ju att man har ett öppnare sinne när man har alkohol i kroppen. Undra om samma sak gäller dagen efter?!

Eh jo men precis.... jag och en spiknykter (or not) Josef igår...Nu ska jag och Stockholmarna återigen socialisera.

Pusshejs!
M

Lady is a tramp

Kände att det var dags för lite kultur här. Det ni!! Två av världens genom tiderna bästa röster är tillsammans. Som en känd gammal musikrecensent skrev:

"Fitzgerald simply exists in tune, and she hits every note that there is without the slightest trace of effort. Other singers tend to sound like they're trying to reach up to a note - Fitzgerald always sounds like she's already there. If anything, she's descending from her heavenly perch and swooping down to whatever pitch she wants."

Kunde inte sagt det bättre själv. Hon var som en skänk från ovan.

Ella Fitzgerald och Frank Sinatra - Lady is a tramp. Jag njuter och ni suckar väl antar jag. GE DET EN CHANS!Nu kallar sängen på mig. Sedan länge. Tvätta imorn.

Pusshejs!
M

Dirty Dancer

Vet ni vad? Det gör ni nog inte så jag får berätta ändå. Så fort en viss föreläsare rättat min tenta (vilken jag skrev igår och som är anledningen till att jag varit död ett tag) så kan jag titulera mig ekonom. Coolt va?! Eller det förutsätter ju att jag klarade tentan, men det får jag väl tro.

Så nu tycker jag vi skakar lite rumpa åt mina, och även Pelles bravader, för även kinesen har varit lika duktig som jag, typ. Sjukt fäb låt; Dirty Dancer. Enrique is back.

Enrique Iglesias feat. Usher - Dirty Dancer. Har spelat på repeat senaste dagarna.Imorn ska det tvättas bilar. Noga.

Pusshejs!
M

A touch of pink

Det var utgång igår. Jag och Pelle bestämde att vi måste släppa plugget för en stund annars kommer vi aldrig klara tentan. Så vi drog med oss Mussi och Anna till Push. Var ju "Absolut Cosmo"Push, Absolut Vodka bjöd på drinkar. Det gillar vi.

Dock var klädkoden "a touch of pink", jag äger seriöst inget rosa alls! Så det fick bli att vara färgglad och därmed hävda att jag har en rosa personlighet istället. Sen var ju faktiskt inbjudan rosa och den hade jag ju med mig.

Well så där såg jag ut igår. Fancy fancy.Nu ska jag packa ihop mig och åka och mata fiskar.

Pusshejs!
M

Anna-leverans på ingående

Idag är ingen vanlig dag. För idag kommer ANNA hem. Det var bannemej på tiden. Hon har hängt loss på de amerikanska breddgraderna alldeles för länge. Cosmo-nerverna riktigt kliar. Om en timma befinner jag mig på stationen med Porschen. Förhoppningsvis så är hennes bagage kompakt nog för att få plats. Det kan ju bli spännande.

Funderar på att städa nu. Men tror jag måste äta nått istället så städa får komma i andra hand. Jo, så får det bli. Over and out.

Jag och Anna i vår storhet. Självklart är det Proud Mary som det dansas till. Likt Tina herself för vi oss. Typ.Time for some kind of dinner. Typ.

Pusshejs!
M

Reinfeldt och jag

Hängde med ReinfeldtKungsportsplatsen idag. Han snackade mycket bra. Rösta på Alliansen. Punkt. Finns inga alternativ. Rösta för en friare sjukvård och jobb åt unga.

Reinfeldt i händelsernas centrum. Några sekunder senare motas massa djurrättsaktivister bort av SÄPO.Snart kommer Åter till Cold Mountain. Den ska jag se!

Pusshejs!
M

Fat kid loves bacon

För alla er festprissar....

Fat kid loves bacon.... sååå kul. "She can't run in those little high heels!"Kollar på Sleepers på trean med skräckblandad förtjusning.

Pusshejs!
M

Kör kör kör

Nu är skönheten tvättad. iPhone-adapter inköpt. Måste ju kunna lyssna på min musik i bilen. Har därför nu satt ihop en jag-älskar-att-köra-bil-till-lista. Sjukt bra är den. Förmodligen bara jag som uppskattar ca 50 % av musiken men det skiter jag fullständigt i.

Hämta Sveriges (kanske världens) bästa bilplaylist HÄR HÄR HÄR HÄR.

Kände att jag fick slänga upp lite mer än bara en iFåån-bild på Porschen.Glöm inte playlisten. HÄMTA HÄMTA.

Pusshejs!
M

Det går bra nu

Nu är man student med stil. Tror inte jag behöver säga så mycket mer. Sådant här får man unna sig när kandidatexamen är som lindad runt lillfingret.

Porsche Boxster, jajamensan, sådan borde alla studenter ha. Smidig stadsbil liksom.Nu ska jag snart sova så att jag orkar tvätta bilen imorn.

Pusshejs!
M

Galet galet

Idag har det hänt nått galet kul. GALET. Mer om det i slutet på veckan. Så det så. Dom som känner mig väl vet nog i och för sig redan vad jag snackar om. Men ändå. KUL. Nu lyssnar vi på Beyoncé och dansar järnet tycket jag. Bra dag.

Måste just därför göra den en aning sämre. Dags att gå ner i  förrådet och leta reda på telefonkataloger att läsa, här ska tentapluggas!! Jajjemen!!

Beyoncé - Why don't you love me. Me likes.Nu bär det av till förrådet, syns i ett annat liv.

Pusshejs!
M

Skumpalicous

Tog väldigt lite kort i Stockholm. Men jag fotade lite i bilen på väg upp och lite sista kvällen då vi grillade och hade oss på hemmaplan. Inte ofta jag säger nej till Champagne men nu försökte jag verkligen (typ, men inte riktigt). Gott var det i alla fall.

Tilläggsinformation: Vi kom aldrig ut. Var färdigätna/druckna vid tre-tiden.

Påväg upp; datorn självklart i högsta hugg.
Efter lite skumpa får kinesen ta en powernapp.
Daniel och Richard. Completely sober, trust me.
Well that's me för den som inte visste det.
Magnus: "nu ska jag minsann se ut som en sextonåring". Funka väl typ.Nu är reklamen slut. Two and a half men. YAY!

Pusshejs!
M

Bildbevis

Förresten, hatar idioten som konstruerat vårt staket, innan/utanför-konstruktion är grymt pilligt att måla. Hatar't!Nu blir det back in business. Sen ett besök i Skåne.

Pusshejs!
M

Maria Montazami dance moves

Hoppas ni läser Monatazamisarnas bloggar!? Galet kul är dom i alla fall. Älskar att dom alltid bjuder på sig själva. Maria länkade till denna videoblogg för några dagar sen, hon lyckades visst inte lägga den på själva bloggen. Älskar att även dottern Hanna vågar bjuda på sig själv. Dog typ när jag såg den.

KOLLA!!

Maria Montazami dance moves. Det är så kul att jag dör.Väntar på att Mamma ska duscha klart. Filmtajm!

Pusshejs!
M

Nio till sex

I'm working nine to five, what a way to make a living. Eller kanske inte riktigt, satsar på att jobba nio till sex idag istället, därför jag har tagit en lite senare lunch idag. Har hunnit tvätta tak, klippa buske (för att komma åt att skrapa), skrapat och nu målar jag.

Trots att jag målar insidan av balkongen så har jag täckt över allt som går att täcka över under balkongen. Litar inte riktigt på mina målarskills. Tur var nog det för kollar jag på mig själv nu så är det nog lika mycket färg på mig som på balkongen.

Min work-outfitta. Kepsen är där för att jag inte vill ha färg i håret. Ändå har jag färg i luggen....
Klart det är Dolly Parton - 9 to 5. Borde lägga till den på min arbetsplaylist ASAP. Typ nu.Nu ska jag hänga loss i solen dom sista 20 min av min lunchrast.

Pusshejs!
M

Målare

Idag är jag målare. Det är sol så jag passar på. Lovat att ta hand om målningen av huset (framförallt balkongen) länge, men har liksom inte blivit av för att jag haft viktigare saker för mig. Typ sola. Nu fixar jag för fullt, två tredjedelar färdigskrapat, snart måla!

Juste, jag är hemma från Stockholm nu om ni inte upptäckt det. Kom igår bara 20 min sena. Heja SJ.

Glöm att jag skulle ta en bild på mig just nu. För ful. Denna får duga.Nu har jag bara 5 min rast kvar.

Pusshejs!
M

The winner takes it all

Jag är en vinnare. Det bara är så. Femkampen var inga problem för en lite småbakis Göteborgare, 18 av 20 möjliga poäng togs hem. Med andra ord så vann jag alla grenar utom en. Nu kanske man skulle nöjt sig där. Men icke, tänkte att jag kan väl spela på ett hjul också. Självklart tog jag genast hem ett förstapris. Även Micke scorade ett första pris på nästa hjul.

Dagens förlorare var med andra ord Mange och Pelle som bara fick se oss andra vinna. Härlig dag på Grönan fick vi däremot allihopa. Länge sedan jag var i den lilla pittoreska parken, och shit pommes va Insane är insane, kände hur mina organ bytte plats.

Micke med sin vinst, Pelle med min ena vinst och jag med den andra.Nu vankas grillat. Kommer snart gäster. Kanske borde piffa mig.

Pusshejs!
M

RSS 2.0