Jello Shots

Blev ju lite Singstar igår. Jag hade planerat för att typ ta det jättelugnt, så behöll kläderna jag hade på mig till och från jobbet liksom. Totalt ofixad helt enkelt. Fick lära mig att så får man aldrig tänka.

Det bjöds ju på Jello Shots. Sjukt party drink får jag säga. Konsistens som geléhjärtan fast med hälften vodka. Typ kul att äta med sked. Sen bar det av mot krogen. Ofixad som jag var så va jag bara där en snabbis och fick skjuts hem sen.

Snart kommer Anna. Vi ska ha filmkväll, YAAY! Dags att poppa popcornen helt enkelt. Frågan är bara vad man ska se. Hmm.

Länge leve Singstar. Lägg märke till det rosa (!!) Playstationet haha.
Dan förstår inte varför han inte får full pott på "Jenny from the Block".
Dricka/äta lite Jello Shots är ju aldrig fel. Det ska bli min signaturdrink.



Nu ska jag leta film. Något förslag någon??

Pusshejs!
M

Riktigt hetsigt

Singstar igår blev riktigt hetsigt vill jag lova. När schlager-CD:n rulla var det nästan så att vi hade kunnat döda varandra. Vi tävlade alltså i två lag. Mitt lag förlora. Med JÄTTElite. Sjukt kul med Singstar igen däremot.

Ska iväg och jobba typ nu. Så ni får inga bilder eller film (får se om den kommer upp eller inte) förrän ikväll.

Har ni haft en kul helg?

I brist på ett fotegeniskt utseende just nu, så tar vi en bild från några dagar sen.



Nu ska Markus duscha så att han blir pigg och fräsch.

Pusshejs!
M

Sweet gift

Lovade lite bilder från igår. So here we go. Coolaste presenten fick Jonas av oss. Gigantisk (!) låda full med ballonger och dekorerad med rosa presentpapper och massa kort på honom. Han fick leta efter sin present i ballonghavet.

Ikväll blir det lugnt. Ganska lugnt i alla fall. Ska iväg på Singstar-kväll. Det var länge sen så ska bli najsigt.

Ha en fin kväll!!

Jonas öppnar sin present från oss. Visst är den typ supergullig??!
Innan (!) det blev knökat. Senare va det galet.
Vi tog en avstickare några våningar ner när det var som mest folk.
Ehm, ja, den blicken säger väl allt.
Löts of people. Dock minst lika många i korridoren.



Nu ska jag äta lite lasagne. Gott.

Pusshejs!
M

Fabulös danska

Jag överlevde gårdagen. Det trodde jag inte. Gillar att ha fel ibland. Jonas 25-årsPartaj va riktigt lyckat. Tror vi fick in ett 30-tal människor på hans 28 kvadrat. Vi hade lätt roligaste inslagningen. Bilder kommer senare.

Nått som spelas frekvent på våra fester är Medina. Denna fabulösa danska gör grym musik. Sjukt mycket bättre på danska än engelska också! Lyssna på Kun for mig här nedanför.

Vad gör ni idag?

Medina - Kun for mig. Sjukt fab låt.



Nu ska jag ta mig till jobbet.

Pusshejs!
M

Tolkar en tavla

Idag snackar vi fullt upp; gruppmöte 9-12, lunch, litteraturseminarie 13-15, jobba 16-20, 25-årsfest 20-sent (ja, det går inte riktigt ihop i mitt huvud heller). Vi sitter och tolkar en tavla. Det ni, det trodde ni inte att vi gjorde på Handels.

Vad ska jag ha på mig ikväll. Måste typ komma på innan jag ens är hemma eftersom jag ska va ute ur lägenheten innan jag ens kommit hem. Typ. Stressigt.

Har ni en bättre planerad dag?

Pelle och Fanny i "kontoret".
Jag ägnar mig åt den ädla konsten att tolka saker.



Nu ska jag skriva vidare!!

Pusshejs!
M

Får mig att vilja skrika

Idag har jag varit en duktig student. Låst fast mig i köket och pluggat/skrivit sen 14-tiden till nu med skiten. Äntligen klar med både ett debattinlägg och min del i ett grupparbete. Nog för att jag gillar detta lite flummiga ämne men det tar på krafterna att leka idéspruta så länge.

Snart kommer Glee på tv, det tänker jag inte missa! Till dess är det musik som gäller. Förtillfället spelas Lulu and the luvvers - Shout. Tycker den symboliserar min syn på boken just nu;

"You know ya make me wanna shout
Look my hands jumpin'
Look my heart's bumpin'
Throw my head back
Come on now..."

Lulu and the luvvers - Shout. Här snackar vi nått man blir glad av.



Nu tänker jag låta musiken ta över mina öron.

Pusshejs!
M
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/J26RtxvCY-Q&hl=sv_SE&fs=1&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/J26RtxvCY-Q&hl=sv_SE&fs=1&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Happy Birthday

Idag är ingen vanlig dag. Inte bara fyller min kompis Jonas år. Utan även min blogg fyller år. Idag är det exakt ett år sedan jag började blogga. Spännande va.

När jag började blogga så var det faktiskt både jag OCH Pelle som börja (därav B1B2, som ingen vet vad det står för). Se mitt första inlägg HÄR. Pelles första inlägg HÄR.

Hur ska jag då fira bloggens ettårsdag? Det ska jag göra med min managementbok, skriva arbete och debattinlägg. Låter sjukt party va?

Bloggens första bild. Jag och Pelle.



Nu skriva skriva skriva skriva.

Pusshejs!
M

Vankas filmkväll

Tvätta är tråkigt. Väldigt tråkigt. Behöver inte ens utveckla det mer känner jag. Så fort jag är klar ska jag hämta upp Jonas och Anna to do some fast shopping. Efter det vankas filmkväll hos mig.

Inte vilka filmer som helst heller Sisters act 1 & 2 ("Värsting till syster"-filmerna). Jag och Jonas typ älskar dom. Nu tänkte vi lära Anna att göra det samma.

Har ni inte sett dom så säg till mig så har vi ytterligare en filmkväll här!

Hmm... Orkade inte fota mig i tvättstugan idag. Men så brukar jag se ut.



Nu ska jag vända några sidor i "Managementsamhället". PARTY.

Pusshejs!
M

Typ oväder

Då har man lyckats ta sig tillbaka till stan. Typ oväder ute. Det blåser från sidan och någon konstig substans trillar ner från himlen (eller förlåt, VRÄKER ner från himlen). Inte ett dugg mysigt när man ska ta sig till skolan.

För att låta ytterligare lite bitter kan jag säga att jag har värsta iFåån-abstinens. Lämnade ju in bebisen för några dagar sen. Fast med min gamla telefon. Så alla där ute. Om ni har planerat nått med mig. Jag har garanterat glömt det. Påminn mig!

Oväder hos er också?

That's me just nu. Lite lätt konfunderad över tillvaron om man säger så.



Nu till spårvagnen. Dags för organisationsanalys. Igen.

Pusshejs!
M

THIS IS FAB

Har hört ryktas att fångarna som inte ville vara med torterades inför dom andra gångerna. Vet inte om så är fallet nu. Vad jag vet är att dom nu fått träna med Michaels egna koreograf Travis Payne och dansarna Daniel Celebre och Dres Reid för att lära sig ett framträdande från THIS IS IT.

Det är galet bra. Sjukt snyggt. Otroligt häftigt. Maffigt. Tankvärt. Men framförallt; THIS IS FAB!

Se hela. Slutet är rejält maffigt. Me likey.



Ibland är dans bara sjukt kul. Snart kommer SYTYCD. Missa inte!

Pusshejs!
M

Mammas mat

Nått ovanligt har hänt. Jag har tagit mig till mina föräldrar.  Otroligt att jag inte kan ta mig hit oftare, det tar ju bara en halvtimma med bilen typ. Här har jag just ätit Mammas mat. Nu är det Tone (vädret) på tv minsan.

Tänkte hänga här i soffan resten av kvällen. Typ bara hjälpa Pappa med att köra in båten i garaget först. Jag ska tydligen komma dit nu. Oops. Skyndar.

Så ser jag ut just nu.



Pappa tycker jag kan göra det här sen. Men men. KLAR.

Pusshejs!
M

Strålande Fergie

Godmorgon på er! Snart dags för mig att leta mig till skolan. Ligger och kollar lite youtube innan. Känner att ni inte behöver se hur jag ser ut just nu, så tänkte att jag slänger in min nuvarande musikbesatthet.

Black Eyed Peas - Meet Me Halfway. Galet bra låt. Snygg video. En strålande Fergie. Den kvinnan alltså. Så coolt att hon inte är någon size-zero utan hon visar att man kan vara sjukt vältränad med kvinnliga former, and she is not afraid to show it!

Tycker ni Black Eyed Peas/Fergie är fab enough?

Black Eyed Peas - Meet Me Halfway. Galet fab.



Nu: Dags för en sväng till Handels och lite organisationsanalys.

Pusshejs!
M

Hemmafru-dags igen

Produktiv dag. Eller kanske inte. Fått lite gjort i alla fall. Litteraturseminarie (sjukt hur mycket man kan flumma om organisationsteorier), gå på stan vilket är skitbra när man inte har pengar för då kan man inget köpa. Har lagat mat, snart diskat (it's under progress kan man säga). Ska städa snart.

Sen tycker jag att jag gjort mig värd av att dö lite i soffan, eller kanske min nya favvoplats, fotöljen. Motivation till att leka hemmafru hjälper MIN PLAYLIST mig med.

Det var en solig dag idag. Det gillar vi.
Nu vet ni var jag  bor också. Typ bra. Nära spårvagnen.



Nu ska jag se till så att man kan slicka på min diskbänk.

Pusshejs!
M

Jag är död

Avled någon gång mellan klockan 21.00 och 23.00 den 24 januari 2010. Dödsorsaken: andningsproblem. Andningsproblemen kan härledas från att skratta tills hyperventilering var enda utvägen. Magont, andningsproblem och i värsta fall en dödlig utgång är bieffekter man får vara beredd på om man tänker kolla på "It's Complicated".

Det kanske bara är min humor (och Annas uppenbarligen) men vi kunde verkligen inte andas på så många ställen. Hade min näsa varit täppt hade det varit kört. Meryl Streep, Alec Baldwin och alla andra spelade helt underbart bra.

Gå och se den, men se till att inte vara täppt, följderna kan bli allvarliga.

Så underbar att jag ryser bara av att tänka på den.



There is a smile on my face now, take advantage.

Pusshejs!
M

It's complicated

Idag har varit en segisdag. Det vill säga inte gjort mer än nödvändigt. Det enda nyttiga jag gjort har varit att gå på ett gruppmöte för att diskutera litteraturen. Bra där. Nu har vi ätit pizza och kollar på Rat Race. Slappisdag.

Om en stund ska jag och Anna på bio. Vi ska se Meryl Streeps nya film, It's Complicated, verkar så sjukt bra. Såg trailern senast vi var på bio, typ dog av skratt, vilket dom andra i salongen uppenbarligen tyckte var lite lustigt.

Har ni sett den?

It seems to be lots and lots of fun. Me likey.



Nu ska vi se klart på Rat Race först.

Pusshejs!
M

Vem är jag lik?

Har nu under ett par år fått höra att jag är lik diverse kändisar. Det har varit "en ung Tom Cruise" "Andreas Wilson", dom två har nog varit vanligast förekommande. Fick höra "Zac Efron" ett par gånger när jag hade sån friss. På senaste har jag hört "Robert Pattinson" (kan INTE förstå) och nu senast "Kevin Zegers".

Fåfäng som jag är så vill jag nu veta; är jag lik NÅGON av dessa människor? I så fall VEM av dom? Eller är jag lik någon ANNAN? Vill veta.

Kevin Zegers.
Andreas Wilson.

Robert Pattinson.

Zac Efron.

Tom Cruise (tänk bort typ 20 år)

Kevin? Andreas? Robert? Zac? Tom? Nej nej, Markus ska det vara!



Missa inte att kolla på Hope for Haiti sen (ni som missade det).

Pusshejs!
M

Hope for Haiti

Jag blir lycklig ända in i själen när jag ser på sånt här. När alla samlas upp för att hjälpa varandra. Än finns det hopp om mänskligheten. Har ryst både en och två gånger. Till och med fällt en och en annan tår nedför min kind.

Man har verkligen lyckats få med ALLA kändisar (typ). Det är inte illa på så kort varsel. Alla verkar genuint intresserade av att hjälpa till. För er som missade direktsändningen så sänds det imorn på TV3 kl 13.25, SVT1 kl 21.00 och MTV kl 21.00.

Hoppas ni kollar. Det är värt att se. Om inte annat för alla grymma artister. Förmodligen den bästa galan jag sett. Gillar att den sänds reklamfritt dessutom. Jag har skänkt pengar, gör det ni med.

Alla var med. All eloge till George Clooney m.fl.



Nu ska jag faktiskt sova. Vi hörs imorn.

Pusshejs!
M

Känner att jag vill dansa

Känner att jag lagt upp väldigt mycket MJ det senaste (se HÄR och HÄR och HÄR). Tänkte visa att jag även tycker om annan musik än det. Så idag slänger jag upp lite Mando Diao - Dance with somebody.

Kan jag lätt dansa till. Me like. Vad säger ni om Mando Diao, nått för er?

Mando Diao - Dance with somebody



Ska man se en film kanske. Utgång känns otänkbart.

Pusshejs!
M

Dags för sommar

Jag har officiellt tröttnat på allt vad vinter och snö heter. Jag vet att det är typ mitt i vintern och minst lika mycket kvar. Men det skiter jag i. Är ändå trött på det. Alla ingångar är fulla med grus, slask och äckligt brunt vatten från alla skitiga skor. Vägarna är svåra att gå på för att is och slask samsas om ytan.

Nej, nu vill jag ha sommar. Vill kunna gå i mina underbara shorts, lätta skjortor, solbrillor och några snygga converse, utan att frysa ihjäl. Vad säger ni, ska vi ut och starta bilarna för att få lite fart på den globala uppvärmningen kanske?

Skämt å sido; GE MIG SOMMAR!!

Vill bada igen...

Jag vill kunna kombinera "jobb" och solande.

Jag vill ut och känna på vägarna nercabbat.

Jag vill åka/köra båt hela sommaren.

Jag vill springa på sommarkonsert.



Nu ska man kanske laga lite middag snart. Några tips?

Pusshejs!
M

På krigsstigen

Nu är jag trött på att min iFåån inte funkar som den ska. Har testat allt jag blivit ombedd att testa. Skiten dummar sig fortfarande. Ringde just TRE's kundtjänst och får till svar: "Du får gå till butiken och lämna in den". Fine, det kan jag gå med på, MEN då vill jag ha ersättning och lånemobil såklart, får till svar: "Du får bara ersättning om reparationen tar med än två veckor, lånetelefon kan jag inte garantera, det är inget krav bla bla bla.".

Detta gjorde mig och min delvis juristutbildade hjärna lätt förbannad kan man säga. Så nu har jag (istället för att plugga som jag borde) legat här och satt ihop ett litet dokument med utdrag ur lagtexten och kommentarer på hur den ska tolkas. Tänkte flänga den i ansiktet på dom och kräva min rätt.

För den som har tillgång till Karnov kan jag rekommendera att göra det samma vid liknande situationer.

Det råkar inte finnas någon jurist där ute som snabbt vill kolla igenom mitt dokument??

Grr. Trött på "låsning" och "omstarter"



Nu ska jag ta mig in till TRE-butiken och klaga.

Pusshejs!
M

Ibland är fransoser bra

Jag har haft nått emot Air France länge. Mest har det nog att göra med att det är fransoser. Har en tendens till att inte gilla fransoser, eller snarare dom gillar inte mig för att jag inte kan franska. MEN nu ska jag ändra min åsikt.

Bästa nyheten på länge; Feta får betala nästan dubbeltAir France. I LÖVE. Varför ska en överviktig få ha med sig lika mycket bagage som jag och få betala lika lite när dom är svinaktigt noga med varenda kilo övervikt jag skulle ta med mig. NOT FAIR.

Nu gillar vi Air France. Borde kanske flyga nånstans med dom. Frågan är bara vart!? Sydney kanske? Det var länge sen.

Haha. Se hela nyheten på aftonbladet.se.



Nu ska jag fortsätta lyssna på Malenas skiva.

Pusshejs!
M

Makaber låt

Okej, det är ingen hemlighet att jag alltid gillat Michael Jackson (även innan han dog). Igår påminde en kompis mig om en gammal MJ-låt jag helt glömt bort, Morphine.

Sjukt makaber när man vet vad han dog av. Demerol som han sjunger om är ett av alla VÄLDIGT starka smärtstillande preparat han tog varje dag. Var enligt obduktionen inte den han dog av. Men likväl fruktansvärt makabert. Nästan som att han förutsåg sin egen död.

Jag gillar låten skrapt by the way. Hans tyngre sköna sound.

Michael Jackson - Morphine.



Snart ska jag träna. Skojsigt.

Pusshejs!
M

Viktiga problem

Då var det en ny dag. Sjukt fokuserad Markus idag. Eller nått sånt. Har haft möte i alla fall. Börjat läsa boken också. Det går trögt.

Nog om det, som vår föreläsare brukar säga. Har ett mycket viktigare problem. Mitt hårvax är slut och jag glömmer att köpa nytt hela tiden. Har nått kass vax just nu. Inte en chans att jag ens skulle orka försöka göra min fluff-friss med det.

Med andra ord. Närmsta dagarna (om jag inte orkar köpa nytt) så kommer ni se en Markus med lugg. Så det så.

Va trött på mina vanliga webcam-egobilder. Jag tycker om att klättra på saker.



Nu ska jag läsa en bok. Om organisation.

Pusshejs!
M

Tackar er alla

Har haft en skitdag som ni kanske redan förstått. Men nu har jag bestämt mig för att sluta vara bitter.  Tackar mina vänner (ni vet vilka ni är) och Mamma&Pappa som alltid löser allt, för det. Men inte att förglömma så tackar jag Michael Jackson (även om han inte gör originalet).

Nu ska jag äta popcorn, dricka cola och kolla på Sex and the City-filmen. Kommer bli en lyckad kväll. Kom ihåg: "Smile, even though it's breaking, when there are clouds in the sky, you'll get by"

Michael Jackson - Smile. Lyssna på texten. LYSSNA på texten.



Nu blir det lite mer MJ och sen SATC.

Pusshejs!
M

Bitter

Jag är bitter. Känner att det räcker så. Nu ska jag läsa litteratur och äta chips tills jag spyr. Skulle tränat men på grund av bitterheten (och min värk i rumpan från DET HÄR) så skippar jag det.

Kommer det nått kul på TV idag då?

Så glad ser jag ut just nu. Bättre dagar har existerat.



Nu ska jag göra nått annat.

Pusshejs!
M

Fyllot Mariah

Det här är senaste skriket i USA just nu. Att Mariah Carey råkade vara full vid två tillfällen när hon skulle ta emot priser. Men seriöst. Hon är ju inte direkt full. Första klippet okeeey, kanske onykter, men inte full. Det andra tycker jag hon verkar vara typ nykter på. Jobbig klänning bara.

Värt att tillägga är också att hon nu ska lansera en egen Champagne. Jag tror att det hela är skådespel för att få rubriker inför sin Champagne-lansering. Det hade jag också gjort.

Vad tror ni; skådespel eller full på riktigt?

Första priset och första offentliga fyllan.
Andra priset och andra offentliga "fyllan".



Nu ska jag nog sova snart tror jag.

Pusshejs!
M

Satsar på Miami10

När andra satsar på Beach10 satsar jag på Miami10. SLUT. Det sammanfattar mig just nu. Kom precis hem från ett pilatespass, två karaoke-spinningpass och ett BodyPumppass. Det är jobbigt med så mycket träning på rad. Gick åt tre tröjor och två par byxor innan jag var klar.

Det är Dan som fått för sig att få Dysfunktionella Familjen iform. Synd bara att jag var den enda förutom Dan som dök upp. Karaoke-spinning va sjukt kul. Jag och Dan fick typ sjunga mest förutom ledarna. En del va lite mesiga.

Vad har ni haft för er idag då?

Dags att ta i från tårna. Den här kan vi ju alla.
Dom andra cykla och fnissa mest. Vi sjöng. Högt!
Lite BodyPump som avslutning är väl aldrig fel.



Någon frivillig som vill lyfta mig ur sängen imorn?

Pusshejs!
M

Mitt nya liv börjar

Idag börjar mitt nya liv. Första dagen på min sista termin (åtminstone på kandidatnivå). Jag ska träna massa (!). Jag ska äta nyttigt (typ). Men först ska jag ta mig till skolan. Om en halvtimma börjar jag.

"Wish me luck on my way to school..."

Pluspoäng till den som vet från vilken film/låt ovanstående är. It's fab.

Så där ser jag ut när jag är redo att möta mitt nya liv.



Time to make a first impression.

Pusshejs!
M

Jag ryyyyser

Det är så fint så fint. Jag ryser.



Nu åter till min film.

Pusshejs!
M

Semla är gott

Tentan avklarad. Kanske till och med slipper skriva den två gånger. Fasen va najs. Annars har jag firat med BK, bråkat med en idiot på TRE-butiken och ätit en semla. Det var gott.

Jag är nog lite trög ändå. IDAG upptäckte jag skylten ovanför BK. Sjukt kul (McDonald's ligger en bit till höger).

Klart fnissbar skylt.



Undra vad man ska göra nu? Bio nån?

Pusshejs!
M

Tentatajm

Tror detta är mitt tidigaste inlägg någonsin. Jag är ingen morronmänniska, snarare motsatsen. Natt är min grej. Har tenta om en timme och tio minuter. Måste se till att vara levande innan dess.

Wish me luck så hörs vi senare.

That's me right now. Not so fab yet.



Dags att fixa piffa till sig och borsta tänderna.

Pusshejs!
M

Plugga plugga plugga

HEMMA!!! Jobbat hela dagen. Förstår inte varför det ska vara så mycket folk hela tiden. Trött på min egen röst.

Slänger upp ett par bilder från the sushikväll (som även blev en drinkkväll) igår. Typ fab. Idag ska jag plugga och kolla på TV, i kombination.

The sushi är serverad. Anna och Jonas får all cred.
Jag har crääjzy eyes ibland. Bara så du vet.



Plugga plugga plugga plugga. Tenta imorn.

Pusshejs!
M

I'm just here for the music

Det här dansade jag loss till igår. Måste säga att Paula Abdul är en väldigt party 47-åring. Sjukt tråkigt att hon inte ska vara jurymedlem i American Idol iår. Ellen DeGeneres duger också i och för sig.

Party like there's no tomorrow.

Paula Abdul - I'm just here for the music. Fab.



Dags att dra till jobbet. Hörs senare.

Pusshejs!
M

Bitterfittan är här igen

Just kommit hem från jobbet. Är en aning bitter skulle man kunna säga. Senaste veckorna har min iFåån minst sagt bråkat med mig. Typ halv-startar-om-sig heeeeeela tiden. Så jag måste slå in PIN-koden och skit. Kan till och med hända mitt under ett samtal.

På måndag får TRE se upp. Då kommer en bitter Markus. Om det inte finns en låne-iFåån kommer någon förmodligen få sig en omgång. Kan ju inte överleva utan den lilla skiten.

Någon mer iFåånare som har samma problem; halvomstartande, mottagningsförsvinnande, korta "låsningar" osv osv?

Me and the little devil aka iFåån.



Nu ska jag visst på sushikväll. Hörs senare!

Pusshejs!
M

Knarklangare

Det blev en sväng på krogen igår. Det var jag värd efter min helvetes pluggvecka. Blev dock rätt lugnt, dansade mest hela kvällen. Det är najs. Däremot var det lite läskigt på vägen hem...

När jag och Dan satt oss på spårvagnen så sätter sig en märkbart hög kille sig bredvid oss. Han börjar prata om att han kan fixa knark åt oss, alla möjliga sorter. Försöker hålla lugnet och typ bara nicka och le men efter en stund säger han även att om vi skulle berätta för någon så skulle han och hans kompisar skära halsarna av oss.

Vi passade på att smita längst fram i spårvagnen när den höges kompis också kom och satte sig. När Dan hoppat av vagnen valde jag att gå från fluff till lugg och gömma min halsduk, rätt säker på att ingen hög människa nu skulle känna igen mig.

Lite spänning så där på slutet av en kul kväll. Kan meddela att i natt var första gången jag låste båda mina lås på dörren. Men nu vet ni det; I don't do drugs!

Hur många iFååns kan ta kort samtidigt på en liten toa?



Nu ska jag till jobbet. Hörs senare.

Pusshejs!
M

Das Hemmafru

Nu är man hemma och som den duktiga hemmafrun man är (lite som Bree Van de Kamp faktiskt) så har jag självklart börjat med att diska och städa varje vrå. Lyssnar på musik också. Kul.

Med brist på roligare bilder så får det helt enkelt bli ett outfittainlägg.

Vad har ni haft för er idag?

På morgonen...
Hemma....
I sängen...

Solglasögon: Diesel Rock: Tiger of Sweden Halsduk: Ra-Re V-ringad tröja: Ralph Lauren Skjorta: tailorstore.se Chinos: FilippaK


Undra vad som händer ikväll? Några planer?

Pusshejs!
M

Mest spelat

Sitter och pluggar för fullt just nu. Tänker bjuda på "mest spelat" senaste månaden på mitt iTunes (vilket även räknar in iFåånen).

Lovar dock att denna inte ser likadan ut om en månad. Senaste veckan har helt andra låtar spelats. But hey, iTunes bestämmer nu.

1.
Britney Spears - 3

2.
Celine Dion - Alone

3.
Nina Söderquist - Tick Tock



Nu ska vi diskutera vidare här.

Pusshejs!
M

Amerikansk lillebror

Mamma sms:ade just mig för att berätta att det nu låg en intervju med min lillebror (Philip) på youtube. Han har precis seglat en havkappsegling på 12-15 timmar (Ft.Lauderdale - Key West). Jag vet faktiskt inte resultatet än men lovar att uppdatera om det senare.

Rätt coolt får jag säga. Är en lite avis att han hänger loss där nere. Men men 23 februari joinar jag. Ska bli najs. Tänker steka järnet som man så fint säger.

Ta en titt på intervjun. För den som inte förstår så är alltså den blonde killen min lillebror, inte nån av gubbarna.

Philip ombord på Thin Ice, som båten heter.



Har precis kommit innanför dörren hemma. Städa!

Pusshejs!
M

Photoshoot

Sammanfattningen är nästintill klar. Bara lite småfix kvar. Sen kan man läsa skiten tills man dör. Så den av er som får för er att läsa Charles W.L. Hill's bok International Business - Competing in the global marketplace, jag har en sammanfattning. Sjukt fab.

Har just tagit en mindre lunchpaus med diverse photoshoots. Självklart liksom. Det har väl alla på sina lunchraster?!

Vad har ni för er?

Vissa "pluggar"...
Vissa "modebloggar"...
Jag ser dum ut... och...

...en aning skitnödig kanske??



Kanske skulle man plugga lite till igen?!

Pusshejs!
M

Piffad och klar

Tjoho. Jag är vaken. Jag är piffad (var tydligen inte tillräckligt piffad igår...). Jag är pigg. Jag borde plugga istället för att blogga. Men snacka om en bättre dag idag än igår!

Nu väntar massa sidor av sammanfattning ivrigt på mig. Eller nästan. Ska bara sammanfatta en liten del till tydligen. Det kommer gå bra. Bara typ några få sidor.

Dagens visdomsord: Ha inte på er kostymskor när det är snömodd ute, det blir svårt att gå då.

Pelle älskar verkligen när jag stör henne.
Det är roligare att leka med webcamen än att plugga.
Jag ser helt normal ut. Eller inte.



Ha en fin dag allihopa. Nu ska jag plugga.

Pusshejs!
M

Don't stop believing

NU är det en lycklig Markus som skriver. Om än typ hjärndöd. Har precis skickat in min del av sammanfattningen på vår kursbok. Blev klar innan klockan fem i alla fall.

Den här låten (och det underbara framträdandet) säger allt; Don't stop believing! Glee rocks. Sjukt fab.

Glee cast - Don't stop believing



Dags för sängen och sen tidigt (!) till skolan.

Pussnatti!
M

Kör på sockerchock

Ingen sömn idag. Socker istället. Det är mitt recept på natten som är på ingående. Måste bli klar med den här skiten idag. Har laddat upp med riskakor, nachochips, choklad,  clementiner och cola för att överleva. Wish me luck.

Orkar typ inte ens visa hur jag ser ut just nu så slänger in random annan bild på mig. Kommer vara så lycklig när denna dagen är över och jag kan ägna mig åt att bara läsa skiten istället. Har satt målet till att vara klar innan klockan fem i natt. Hoppas hoppas.

Lyssnar på min spellista för att hålla humöret uppe.

Min tillvaro. Inte så kul kanske.
Tror detta är dagen innan julafton eller nått.



Lovar att vara lite mindre bitter imorn. Dock kanske en aning trött.

Pusshejs!
M

Simultanförmåga

Sitter på föreläsning om "costs/benefits studies" inom utländska investeringar, samtidigt som jag skriver en sammanfattning om nationella skillnader i politisk ekonomi, samtidigt som jag nu bloggar. Snacka om simultanförmåga!!

Har kommit alldeles för få sidor på alldeles för lång tid så känns som att det kommer bli en sen natt med mycket sockerchocker för att kunna överleva. Sömn är ju överskattat.

Hoppas att ni har det lite slappare?!

Min sammanfattning är inte långt ifrån mig.
Bok och markeringspenna ännu närmare.
En galen Pelle och en uttråkad Markus med björnfittefriss (sjukt bra ord!).



Nu ska jag skriva vidare och även lyssna vidare.

Pusshejs!
M

SAAB hit och Volvo dit

Godmorgon!! Sitter på skolan och skriver sammanfattning. Sjukt kul känner jag. Kan tänka mig att ni är avis. Eller inte. Så nu pratar vi om nått annat.

Detta är utan tvekan det första och det sista inlägget jag gör om SAAB hit och Volvo dit tjatet som håller på. Det är nästan så jag spyr lite varje gång jag läser en rubrik om det. Men kom ju på att jag faktiskt var på bilmässa när jag bodde i Shanghai, kollade på dom omtalade kineserna.

Jag gillade Geely's (dom som verkar köpa Volvo) bilar. Typ coola liksom. Även om en var en riktig Rolls-kopia. Deras sportbil var riktigt fab däremot. Ville ha den till Sverige. Om nu Volvo + Geely blir sant så kanske jag får min vilja igenom. Det är ju aldrig fel.

Tjalala. Säg till om ni vill ha fler Kinabilder. Funderar på att slänga upp ett sånt inlägg. Den som lever får se.

Tror inte Rolls-Royce är så förtjusta i den här bilen.
Denna är däremot ascool. Även framifrån ska ni veta.
Det var faktiskt jobbigt ljus därinne (och bakis...)



Nä, nu kollar man snett på mig här. Skriv Markus skriv.

Pusshejs!
M

Obekvämt skumpande

Den lilla grejen jag fick hem var en film. Rat Race som jag beställde för några dagar sen. Världens roligaste film. I alla fall om man har lika dålig humor som jag. Dog nästan av skratt första gången jag såg den. Fab.

Den räddade den värsta flygresan i mitt liv. Skumpandes på ett nattflyg från Bangkok till Rom. Konstant oväder. Gammalt obekvämt plan. Satt längst bak och kunde knappt fälla sätet. Hade det inte varit för Rat Race så hade det tagit väldigt mycket längre tid!

Har ni sett Rat Race? I så fall, gillade ni den?

Trailer till Rat Race. Hela humoreliten samlad i samma film.



Nu ska jag ägna filmen uppmärksamheten igen.

Pusshejs!
M

Sammanfattning

Typ roligaste dagen ever. Eller kanske inte riktigt. Det mesta av dagen har gått åt till att sitta ihop med Madde och senare ytterligare några jeppar med att försöka sammanfatta vår kursbok. Inte allt för fab alltså. 11-18 med huvudet i böckerna och man är rätt mossig sen.

Hann dock med en liten snabbfika med Anna där vi hann planera typ hela vårt liv fram till början av augusti. En eloge till oss. Planering på hög nivå ska ni veta! Sjukt fab.

Har ni haft en kul dag?

Hallonpaj och varm choklad. High fat, high carbs. Me like!
Madde är en busy busy woman. Ständigt på väg nånstans.
Hon ville modeblogga men glömde att säga var kläderna var ifrån...



Har fått hem en sak idag. Ska ägna min uppmärksamhet åt det snart.

Pusshejs!
M

Nästa resmål

Lovade igår att jag skulle avslöja ett till kommande resmål. Då måste jag ju göra det; London, dit ska jag och hela (nästan hela) dysfunktionella familjen aka mina bästa kompisar. Vi drar sent på kvällen den fjärde februari och kommer hem mitt på dagen den nionde, så blir en liten lång-weekend.

Ska springa på clubs, springa in och ut ur affärer, gå på musikaler (minst två!) och sen bara slappa järnet i detta lilla pluggavbryt som kommer komma välbehövligt.

Har som mål att göra åtminstone en resa varje månad denna våren, verkar ju gå bra så här långt. April känns ännu osäkert. Resan i maj tänker jag inte avslöja än, inte den i juni heller.

Slänger upp lite bilder från senast jag var i London, vilket var ganska EXAKT två år sen, då med Handels på en obligatorisk vecka med lite plugg där.

Ett palats som folk brukar fota när man är i London. Undra varför....
Från nån bro vi var tvungna att kolla på utsikten över OS-byn från.
Jag ägnar mig åt att fota allt och lite till.



Nu måste jag fortsätta plugga. Annars får jag inte åka till London.

Pusshejs!
M

Fruktansvärt fabulöst

Gudarna ska vet att det är inte ofta jag lobbar för grekisk musik. Typ inte alls. Men nu gör jag ett väldigt speciellt undantag. Låten heter ju faktiskt Fabulous. Finns ett litet rykte (tydligen sant sådant om man ska tro Fredrik som var den som skickade låten till mig) om att den här låten ska vara ledmotiv till Sex and the City 2 fast då på engelska.

Anna Vissi (Greklands Carola eller Madonna) som sjunger. Hon brukar kunna se rätt så fab ut för sin ålder. Men nu måste jag ändå fråga; vad har hon på sig??? En himla tur att låten är bra i alla fall.

THAT'S FAB!!!

Anna Vissi - Fabulous live nånstans.



Funderar på om jag ska slå på TV:n kanske?

Pusshejs!
M

All me

Då var man hemma från skolan. Seminare till klockan 19 är INTE ok. So not fab. Har ju lovat en mindre presentation av mig själv so here it comes: Markus var namnet, tjugotvå är åldern, ekonomstudent är titeln, Göteborg bor jag i, Shanghai har jag pluggat i.

För den som inte har märkt det så gillar jag att resa, kom nyss hem från Milano, avslöjade nyss att jag om 40 dagar ska till Miami, ytterligare en kommande resa avslöjar jag imorn. Fråga inte hur jag har råd. Det vet inte ens jag. Hårt att vara student ibland.

Lyssnar massor på musik, typ mest hela tiden, just nu spelas DENNA spellistan (Spotify-länk). Den är sjukt fab bara så ni vet.

Så ser jag ut just nu. Helt normal jag lovar.



Nu ska jag kolla på alla kommentarer från idag, wish me luck.

Pusshejs!
M

Hairography

Gomorron allihopa!! Nu sitter man visst på Handels igen. För tillfället håller vi (min grupp) på att skapa världens mest spejsade Power Point. Här ska vi få stilpoäng minsan. Eller det kanske är som dom i Glee kallade för "hairography" det vill säga bara vilseledande så att folk inte lyssnar på vad vi säger.

Har ni sett nått kul förresten? Jag blev visst veckans blogg idag. Tack för den Karin. Sjukt fab måste jag säga! För er som inte läst min blogg tidigare så tänkte jag köra en kortare presentation av mig själv senare. Nu måste jag fortsätta med Power Pointen. Samlar inte pluspoäng när jag bloggar istället för att hjälpa till.

Vad har ni för er?

Jag när jag stod och väntade på vagnen imorse...



Nu är jag inte poppis. Hörs sen.

Pusshejs!
M

Ska INTE se Avatar

Ikväll blir det bio. Jag ska INTE se Avatar även om jag hade velat. För den är full. Istället ska jag och Anna kolla på "Har du hört ryktet om Morgans?". Den verkar sjukt kul. Gillar den typen av filmer. Lättsamma och man vet att dom slutar som man vill.

Ser att jag har samlat massa biopoäng igen så blir en gratis Klassiker Meny för mig idag. Vet ni inte vad det är borde ni skämmas eller fråga mig för jag har koll.

Någon som har hunnit se denna filmen?

Hugh Grant och S.J. Parker kan ju bara inte gå fel?!



Nu ska jag snart göra mig biofin. Måste ju alltid ta en cosmo i baren innan.

Pusshejs!
M

Armé av Sugababes

Sjukt bra helt ny låt från Sugababes, Wear my kiss. Videon är riktigt riktigt snygg måste jag säga. Kan dock inte hjälpa att tycka att delen där det ser ut som en armé av "Sugababes" är väldigt inspirerad va Michael Jacksons They don't care about us.

Ta er en titt och ge Er åsikt!!

Preview av Sugababes - Wear my kiss.



Nu väntar min International Business på mig igen.

Morsning!
M

Whoopi Goldberg

Nu har man precis återupptäckt en av dom bästa uppföljarna ever. En värsting till syster 2 går just nu på femman. Jag sitter som klistrad. I första reklampausen gick jag in och beställde både ettan och tvåan på DVD.

Whoopi Goldberg är utan tvekan en av mina absoluta favoritskådisar. She knows how to rock. Förrutom En värsting till syster-filmerna beställde jag även Rat Race, världens roligaste film där hela den gamla humoreliten är med (bland annat Whoopi).

Hoppas ni har sett/kollar på dom här filmerna?! Det är klassiker.

Whoopi Goldberg rocks in En värsting till syster 2.



Nu är reklamen slut. Vi får höras senare!

Pusshejs!
M

Crocodile Dundee

Efter gårdagens inlägg började jag fundera över när jag egentligen var i Florida senast. Börjar räkna och kan konstatera att det var fem år sen, FEM ÅR. Galet. November 2004. Markus bara 17,5 år gammal. Äckligt hur fort tiden går.

Ser ni hur jag såg ut också? Rätt galet får jag säga. Så ung och oskyldig. Numera är man bara gammal och gaggig. Men till skillnad mot då så får jag nu gå på krogen i USA. Yay partej!! Kommer bli sjukt fab.

Nu angående bilderna; vi tog en liten sväng ut till Everglades för att åka swampboat och kolla på alligatorer. Vi ville inte åka med nån vanlig turistfirma så vi svängde in på en lite öde bensintapp och frågade vem man skulle prata med. Fick tips om värsta Crocodile Dundee. Han for runt överallt där det var "förbjudet" att köra. Hoppar ur och kelar med lite alligatorer. Typ.

Just nu står Crocodile Dundee med ett ben på varje sida om han nedan...
Vår kompis. Bilden är inte ens zoomad. Vi stannade så här nära!!



Nu ska jag fortsätta läsa International Business av Charles W.L. Hill.

Pusshejs!
M

We're going to Miami

Nu ska jag avslöja en kul grej: detta kommer bli en resevår. Vägrar stanna hemma mer än nödvändigt. Har kollat upp när tentorna ligger och försvinner utomlands så fort det passar.

För några dagar sen bokade jag en liten tripp till Miami i 15 dagar. 23 februari till 10 mars kommer jag vara borta. Det vill säga i den supertråkiga perioden i Sverige precis innan våren tar fart. Ska besöka min bror som bor där nere.

Efter en vecka ansluter sig våra föräldrar också. Med andra ord så är första veckan: party! Andra veckan: shopping! Solning följer med hela tiden liksom. Tänkte satsa på att resa med två nästan tomma väskor dit och två överfulla på vägen hem. Låter bra va? Lyssna på Will Smith - Miami.

Någon som också ska vara i Miami den tiden och vill festa?

Min lillebror ser inte ut att lida nått nämnvärt får jag säga.
Känns väl rätt najs ändå?



Berättar om fler resor nån annan dag. Vill ju inte skryta för mycket haha.
Pusshejs!
M

Fergie beats it

Förrutom Glee hade jag även Michael Jackson feat. Fergie - Beat it som träningsmusik. They were/are both fab. Fergie är en av dom få som klarar av att göra Michaels beat rättvisa. Men lyfte även skrot till låtar som den här och den här.

Glöm förresten inte att det är Glee ikväll kl 21.00!

Michael Jackson feat. Fergie - Beat it.



Kanske skulle man unna sig nått gott i soffan nu?!

Pusshejs!
M

Fläskar loss totalt

Idag kom jag på att jag faktiskt gillar rea ibland. Det infaller varje gång NK:s rea startar för det betyder en sak; att alla andra rea-butiker är tomma. Man kan alltså handla som när det inte är rea fast med rea-priser. DET gillar jag minsan.

Drog till Åhléns City. Där gick jag runt i lugn och ro. Typ tomt. Provade en si så där 2 miljarder jeans (hur ofta orkar man göra det?). Förälskade mig i ett par Acne. Köpte dom genast även om det innebär att min midja inte får växa en enda centimeter.

Av ovanstående anledning drog jag direkt till gymmet och fläska loss. Började och slutade på crosstrainingen. Tänkte kört korta omgångar men i båda fallen sändes två olika Glee-avsnitt på den lilla TV:n, så jag pluggade in mina högtalare och stod sprang en stund till helt enkelt.

Får mina jeans (och piké) godkänt?

Glee!! Då kan man träna en liten stund till.

Me at the gym doing something (don't ask me what).

Min nya piké men viktigast: mina nya jeans!! Gymfrisyr för den som undra...

Så där ser jag och mina jeans ut bakifrån.



Nu ska jag äta lite middag är väl tanken.

Pusshejs!
M

Produktivitet

Frågan är; hur mycket man kan hinna göra på en dag? Det ska jag nu förklara; man kan börja med att konstatera att det är så mycket snö att motorvägen är avstängd (sov en stund till med andra ord). Utrustad med en björnfitta på huvudet, långkalsonger och rejäla (!) kängor åker man till skolan och skriver klart ett grupparbete. Käkar lunch.

Vidare kan man ta sig till startskottet för NK:s rea. Konstatera att rea är lika jobbigt även i år. Kommer hem med ett par nya kalsonger, en ny slips och torrshampoo. Det var allt man orkade med bland alla miljarder människor.

Väl hemma kan man börja städa ut julen, det vill säga klä av granen, ta ner ljusstakar och allt annat som lyser i fönstren, hänga upp gardiner. Klar med det så får man laga mat och matlådor. Fläskfilé. Diska. Sedan är det bara att börja bädda om sängen, damma, dammsuga, städa och packa upp resväskan du har från Milano.

Precis så mycket kan man hinna med innan man välförtjänt lägger sig i soffan och slappar järnet framför en film med popcorn i  knät.

Har ni haft en produktiv dag?

Resultatet av rea. Samt pikén från Milano (INTE rea).
Björnfitta och halsduk is the shit en kall dag.



Nu tänker jag inte röra mig mer idag.

Pusshejs!
M

Vill köpa Storan

Dags för nästa bildkavalkad från Milano, denna betydligt längre än den förra. Man skulle kunna sammanfatta vår Milanoresa med orden intensivt och snyggt (samt några andra ord men dom nämner vi inte här).

Som jag sa i förra inlägget så köpte jag inget på rea. Därmed inte sagt att jag inte shoppade nått alls. Kom ju hem med en pikétröja från Abercrombie & Fitch (ställde mig i kön när den var något kortare). Sjukt najs affär och sjukt snygg personal.

Kan ingen se till att öppna en RIKTIG (ingen försvenskad politiskt korrekt) Abercrombie-butik i Göteborg snart?! Mitt tips: köp Storan på avenyn.

Jag och Anna posar loss nånstans i Milano.
Vårat gruppfoto. Mitt ben är det skeva med vinröda byxor...
En bild inifrån Paris Hiltons favvoklubb, Karma.
Jag och Pelle partar (posar) inne på Karma.
På vägen hem var tunneln stängd så det var klättring över motorvägen som gällde.
Blåglittrande tak inne i gallerian. Fint sörru.
Anna och Christopher hittade en mistel mitt i gallerian.
Anna, Dan och Pelle posar med min Abercrombie & Fitch-påse.
Utanför La Scala sjöng jag opera. Syns inte det?
Coca Cola vet hur man gör för att synas. Ljusglittrande spårvagn. I like.
Sista kvällen. En cosmo på apertivo (typ som after-work).



Nu ska jag leta finansiärer för min kommande Abercrombie-butik.

Pusshejs!
M

Milano i bilder

Då var man hemma igen. Både skönt och lite tråkigt. Ska snart våga mig på att öppna min förmodligen överfulla mailbox. Tänkte att jag kör ett par, kanske tre inlägg med bildkavalkader från Milano i någorlunda tidsordning.

Som ni kanske räknat ut så var det ju rea i Milano nu. Den var stor, med betoning på STOR. Galet mycket folk ÖVERALLT. Vilket resulterade i att jag inte köpte en enda sak på rea. Orka liksom. Provade ett par jeans på Prada men dom var för små. Fasen.

Resan hem gick i alla fall hyffsat smidigt. Det flöt liksom på även om mycket tid gick åt till att köa överallt (jag hatar köer!!).

Lite sightseeing på Duomo. Dan och Pelle.
Pelle var inte riktigt lika impad av marknaden i Milano som den i Shanghai.
Solen lös när det var dags för lite shopping (försök till shopping).
På en av boutiques-gatorna tyckte man om speciella blomkrukor.
Ralph Lauren hade den klart mest hemtrevliga butiken. Där vill jag bo.
Mest kö hade Abercrombie & Fitch (som inte ens hade rea!)
På "fattiggatan" provade jag och Christopher likadana tischor (ingen köpte)...



Tänkte våga mig på att öppna mailen nu. Wish me luck.

Pusshejs!
M

En dag i Como

Vi tänkte tagit en sväng till Monaco men när vi kom på att vi va en aning bakis och inte orkade leta hyrbil kom vi på att vi istället kunde sätta oss på ett tåg till Como-sjön (ni vet där George Clooney "bor"). Det gjorde vi. Fint tåg dig och Auschwitz-tåg hem.

Vi kollade på sjön, på bergen, på italienarna, på ja det mesta, vi till och med hamnade på gudstjänst (!). Åkte skridskor gjorde vi i Como också. Har säkert inte åkt skridskor på fem år. Sjukt ringrostig i början men efter ett tag så hjälpte bandyn i min ungdom lite i alla fall, även på dessa väldigt oslipade skridskor.

Efter vår katolska gudstjänst som vi hamnade på av en slump och ren nyfikenhet så tyckte vi bestämt att det var dags  att åka hem till Milano igen. Hamnade på värsta Auschwitz-tåget. Totally scary. NOT fab.

Vad har ni för er?

Vårat "fina" tåg. Auschwitz-tåget tänkter jag inte visa. Too scary.
Framme i Nord Como Lago.
Massa svanar fanns det där i dimman.
Ett litet mysigt café utmed kajen är ju inte fel.
På andra sidan finns ett litet (!) pariserhjul. Det åkte vi inte.
Dan var inte riktigt så van skridskoåkare som oss andra...
Anna undrar vad jag gör. Dumt. Posar såklart. Ser väl alla haha.
Christopher tog dom små barnen; Pelle, Anna och Dan på släp.
Anna har upptäckt att italienarna är riktiga svin (sen hånglade dom!).
Kyrkan som vi hamnade på gudstjänst i.



Nu ska vi upp till det andra rummet och förfesta lite innan vi drar ut.

Pusshejs!
M

Mitt i en krigszon

Känner att jag är lite dålig på att blogga just nu. Kan ju bero på att jag är i Milano och inte orkar blogga. Men här kommer en liten snabb bildkavalkad från Nyår.

Nyår blev spännande minst sagt. Dan ringde runt till några av sina Milano-kontakter och ordnade upp oss på listan till en najs klubb, Barbarella tror jag mig minnas att den hette. Nyårsmiddagen åt vi på en japansk restaurang (inte en chans att jag kommer ihåg vad den hette). Tolvslaget firades på en spårvagn (!) men strax efter var vi inne och skakade rumpa Barbarella.

Nu till den mer spännande delen av kvällen; här är det INTE förbjudet med smällare om man säger så. Uppenbarligen inte heller förbjudet att kasta dom hur som helst och gärna efter folk heller. När vi kom upp ur tunnelbanan var det som att komma rakt in i en krigszon. Jag fotade och resten skrek. Tror att jag borde bli krigskorrispondent eller nått sånt.

Dan gör sig i ordning för en kväll på stan...
Jag är i ordning. Som alltid. Typ.
Anna (aka Marilyn) och Pelle diskuterar nått garanterat hemligt.
Duomo-platsen, dimman kommer från alla smällare...
Bilden är INTE ett montage. Äkta rädsla och hånskratt rakt igenom.
Polisen tyckte det var dags att bli närvarande. Tur var väl det.
Snaaart är klockan tolv...



Jag glömde kameran i jackan så inga bilder från klubben.

Pusshejs!
M

RSS 2.0