Innovativ garderob

Då var det igång. Min lägenhet är nästintill tömd. I alla fall mina klädkammare. Vilka båda ska få lite färre väggar. Den ena kommer omvandlas till garderob och den andra till sovalkov. Det gillas. Starkt. Det innebär dock att jag byggt en provisorisk garderob i köket. Mindre trevligt. Har även kläder överallt i påsar. Menar ÖVERALLT.

Annars inte så mycket nytt. Jobbar på att bli snyggare. Planerar ju att se ut som i reklamen på inlägget nedanför! En plan jag tänkte ska gå i lås inom en snar framtid. Wish me the best!

Mitt kombinerade kök, arbetsplats och garderob. Trevligt. Not.Nu ska jag lyfta lite böcker.

Pusshejs!
M

The Hilfigers

Alltså. Herre min skapare. Detta är i stort sett min planerade livsutveckling i kortfilm. Sådär ska jag och min omgivning se ut de kommande 100 åren (ja, jag har tänkt bli gammal). Känner att jag inte behöver säga så mycket mer. Vill ju bara hänga med "The Hilfigers" NU.

Känner att denna film inte behöver en så mycket närmare beskrivning.Nu ska jag sova och imorgon ska jag skriva tenta.

Pusshejs!
M

Gudinnan över alla andra

Herregud. Det sammanfattar nog gårdagen. Fyra timmars intervju som jag hoppas gick bra. Adele-konsert som var så bra att jag finner inga ord. Gudinna. Det får räcka. Jag och Fillan dog. Flera gånger. Dagen avslutades på Lagerlunden, en annan del av Café Opera. Lite som vårat vardagsrum skulle man kunna säga. Det var mycket najs. Idag är mina ögon med all rätt trötta.

Mitt tåg går om en och en halv timme. Kanske borde börja packa. Gör det mycket snart. Tur att Fillan ska ner om typ två dagar annars skulle jag ha panik över att glömma nått. Ska försöka plugga på tåget men känner jag nog kommer sova. Det är också mycket lärorikt.

Så himla mysig kvinna och så otroligt rolig. Dog av skratt både en och tre gånger.Nä nu får jag ta tag i packningen.

Pusshejs!
M

10.42

Nu har det börjat betas av saker minsann. Första tentan skriven. Tror jag slipper skriva den igen. Najs. Tvätten hänger på expresstork. Väskan står redo att packas. Kollat när mitt tåg ska gå imorgon. Tydligen 10.42. Tur att jag kollade. Trodde jag skulle åka 14-15 nångång. Är visst framme då snarare. Stockholm får mig som gäst ännu en gång. Nu lite mer intensivt än normalt. Nämligen följande:

Ta mig hem till Felicia där vi ska sitta i solen, dricka varm choklad och intervjua mig. Sen ska hon få agera smakråd. Kan vara så att jag packar halva min garderob. Onsdagen är späckad: kl 09.15 Våffelfrukost, kl 12.45 arbetsintervju, kl 19.30 Adele-konsert, kl 22.30 (typ) Café Opera. Dagen efter har jag en halv dag ledigt (luncha någon?) innan tåget går till Götet igen. På tåget ska det pluggas. Har ju tenta (igen) på måndag (igen).

Det där kallar jag planering på hög nivå!

Senast hemma hos Fillan. Fillan, Alfred och Anna presenterar välkomstshottarna.Nu tycker jag det börjar bli dags för tvättstugan igen!

Pusshejs!
M

Älska Göteborg

Vissa dagar bara älskar man Göteborg. Idag är en sådan dag. Gruset på gatorna är bortforslat. Solen är framme. Premiär för mina Converse. Skinnjacka och solglajor på. Ibland kan man ha det sämre. I och för sig var dagens presentationer inte så party. Då överdriver jag inte. Lovar.

Ansöker även härmed om att Rut kommer hem till mig och fixar med disken. Orkar inte riktigt. Medan hon ändå är i farten kan hon även få rensa diskbänksavloppet. Orkar inte riktigt det heller. Om Rut sedan får lite tid över skulle jag inte klaga om det hamnade några matlådor i min frys. Själv måste jag ju träna.

Passade även på att fota mitt lätt orakade ansikte ute i solen imorse.Nä om man skulle ta tag i att packa gymbag?!

Pusshejs!
M

Fullbokad

Första dagen av de två förmodligen mest hektiska veckorna detta året nu. På två veckor ska jag nu: göra tre presentationer, två tentor, en intervju i Stockholm, gå på en konsert och nånstans där ska jag hinna träna och besiktiga bilen. Lättlagad mat framöver med andra ord.

Pluggmusik för dagen är Adele - 21, dvs hennes nya album. Det är helt galet bra. Om du inte redan köpt det. Köp det.

Lekte lite i Photobooth. Så kul har jag.Nu får jag plugga vidare. Ingen rast, ingen vila!

Pusshejs!
M

Monster

Ligger fortfarande i sängen. I och för sig har jag gjort nytta här. Av någon anledning är jag mycket effektiv på att skriva arbeten direkt från sängen. Konstigt det där. Börjar dock bli hungrig så har slutat plugga och börjat tänka på mat istället. Gör slag i saken om en stund. Ska bara ladda lite inför att röra på mig först.

Konstaterade också att det är tur att ingen ser mig när jag vaknar. Är man rädd för monster och liknande bör man inte kolla på mig. Jag är just det där "och liknande". Se bild nedan som bevismaterial.

Jomen precis. Just så ja. Normalt Markus. Väldigt normalt.Nä om man skulle ta sig ur sängen och till jobbet kanske?!

Pusshejs!
M

Mac och Segway

Första inlägget på nya datorn. Känns stort. Kan inte säga att jag gjort så himla mycket. Pluggat. Sovit. Pluggat. Jobbat. Sen har jag ju varit chaffis åt mina föräldrar. Rätt skönt att göra det istället för att festa faktiskt.

Inväntar att Josieboi ska ringa på min dörr så att vi kan köra ett litet traditionsenligt Solsidan-maraton. Vi är nämligen fortfarande efter er andra. Dör lite av att bara tänka på hur kul den serien är! Allt man vill är ju nästan att skaffa en Segway. Eller?!

Min lilla dator i sitt lilla paket. Mamma tyckte att Buddah va tvungen att ingå i bilden också. Så det fick han.Nu är man i alla fall macified!

Pusshejs!
M

RSS 2.0