Modebloggar

Fick igår reda på att det finns en brud med två hundar. Okej kanske inte så ovanligt, men denna brud har döpt dom till Gucci och Prada. Hon är blond. No need to say more. Tänkte att då får väl jag döpa mina kommande hundar till typ Ralph och Lauren. Så sjukt trendigt.

Idag kollade vi (och joinade) fruktparaden. Väldigt varmt vill jag lova. Gällde att hålla spikrak rygg så att inte tischan skulle komma åt den inte så mysiga svetten. Mer modebloggande än så här får man inte av mig. Så det så.

Kinesen (Pelle) visar hur en äkta modebloggare ska posa. Synd att vi inte modebloggar.
Samir visar det allra senaste, förutom att se hård ut så ska man ha en rosa cider i bröstfickan!



Nu blandar vi Champagne och pizza. Fabulöst.

Pusshejs!
M

Start me up

På roadtrip mot fruktens hemstad Stockholm. Sitter och väntar på vår skjuts, fram till dess laddar jag med lite roadtrip-musik. Vad passar väl bättre än lite Rolling Stones så här en torsdagsmorgon?

Rolling Stones - Start me up.



Nu hoppas jag skjutsen kommer snart.

Pusshejs!
M

Sean Connery och så jag

Har idag införskaffat en extern hårddisk så nu jäklar ska alla bilder back-upas. Det verkar dock ta  ett tag eftersom jag visst hade mer än 27 gig med bilder på bara denna datorn. Då har jag ändå en till full med bilder. Rensning bland dom kanske ligger på sin plats?!

Justeja, skulle ju visa mitt hår. Så här ser det alltså ut (se nedan). Inte haft så här kort på 4 år but hey I like it. Kände att jag haft den andra frissen så länge nu. Nu kör vi lite mer klassiskt i stil med Sean Connery, Clark Gables och snubbarna.

Oj va hård jag ser ut. Det är jag inte. Men I like my friss.



Nu ska vi rusa till systemet det stänger visst snart.

Pusshejs!
M

Fallna lockar

Slapp dag idag. Mycket sol hos mina föräldrar. Jag var till och med frivilligt uppe klockan nio för att inte några strålar skulle missa min halvnakna kropp. Har även varit och låtit mina icke-existerande lockar falla. Resultatet får ni se när jag orkat fixa det.

Just nu sitter jag och Fredrik och kollar på Ice Age 2. Älskar att kolla på filmer som jag inte behöver ägna så mycket uppmärksamhet, man liksom kan den utantill typ. Om någon dag förflyttar vi oss ihop med delar av Dys.familjen till annan ort. Vilken avslöjas senare.

Ligger och flyter runt, inte fel, inte fel. Observera soltofsen, viktig solningsingrediens.



Nu får jag ägna filmen lite mer uppmärksamhet.

Pusshejs!
M

Poolregler

Mamma har nu stiftat lite regler för alla som tänkt vistas vid vår pool.

Där har ni reglerna och gud nåde den som bryter mot dom. Mamma kan vara farlig.



Blev lite sol ändå. Men nu ska jag hitta på nått annat skojsigt.

Pusshejs!
M

Kaxigt väder

Några moln stör min tillvaro. Det finns en sol där bakom. Såg den förut. Första dagen på min riktiga semester. Tänkte att den skulle spenderas i en solstol men molnen är av en annan uppfattning. Kaxiga dom där alltså. Vill lyssna på min fabulösa solningsplaylist. HÄMTA HÄMTA.

Så fort molnen skingrar sig ska jag ut och bli n*g*r, så det så. Imorgon faller lockarna (som om jag hade några). Dags att bli sommarfräsch så här ett par månader försent.

Om ni säger att ni har sol så blir jag bitter så säg inte det.

Jag idag, frusen och inte alls nöjd över det nuvarande molnbeståndet.
Jag för två veckor sedan, våt i solen. Så det ska vara. Alla borde få vara våta i solen hela tiden.



Skymtar sol. Hoppas det inte är tillfälligt.

Pusshejs!
M

Stepmom

Snabbrecension från igår: den var grym, precis som en actionkomedi ska vara. Idag har jag jobbat. Nog om det. Vet förövrigt inte vilken dag det är. Min status på fäjsbuck: "För fem min sen trodde jag det var torsdag, på jobbet trodde jag det var fredag och sa trevlig helg till alla kunder. Nu har jag fått veta att det är onsdag, vilket innebär att jag nu inte har någon plan".

Skapade mig en plan. Började kolla på Stepmom ("Vid din sida", på svenska). En kompis rekommenderade den, måste säga att jag är glad över det. Sjukt bra this far. Julia Roberts och Susan Sarandon tillsammans kan inte bli fel.

Mitt försök till att se ut som han i Matrix med ett par solbrills vi hittade på vägen.



Nu tillbaka till filmen.

Pusshejs!
M

Hjärndöd

Har laddat pigmentet i solen hela dagen idag. Vill ju försäkra mig om att det ska hålla genom en vecka på jobbet, vilket nu väntar runt hörnet. Somnade på mage förut, powernapping i solen is da sheit helt klart.

Ikväll blir det bio. Pelle drar med mig på Knight and Day. Tror det är en film helt i min smak. Har fått recensioner som "inget nytt" "hjärndöd" "underhållande", jag tar fasta på det senare. Hjärndöd actionkomedi brukar vara lite av min grej, länge sedan jag hade en sån period bara.

Cameron Diaz och Tom Cruise i Knight and Day. Two of my favs in one movie.



Dags att packa ihop väskan och bege mig tillbaka till stan.

Pusshejs!
M

Pool, Froggy och Partej

Ett stycke festivalhelg är nu avklarad. Det har varit både impulsfestande, poolpartajande, lisebergande, en hel hög med censur och en massa Froggy Jumpande. Ibland bara älskar man sommar. Antalet taxiresor vill jag inte ens räkna på. Ibland undrar man varför inte spårvagnarna går dygnet runt, alla vill väl festa till efter stängning liksom?!

Juste, jag fyller år också, 23 år är man nu. Vi lämnar det där.

Alexandra Burke - All night long. Helgens låt. För nog sjutton var det all night long.



Time for rehab för kropp och plånbok.

Pusshejs!
M

Våta bilder utan text


I Need a Dollar

Äntligen har solen återigen uppenbarat sig. Jag har utnyttjat den till max idag. Vill ju inte vara blekast på fredag när mitt b-day poolpartej äger rum. Upptäckte när jag sola att jag inte vill lyssna på partymusik under tiden, blir ju så stressad när jag ligger där.

Fick helt enkelt springa in och snabbt fixa en solnings-spellista. Full med mysmusik är den. Jag kan i alla fall ligga och sola med ett leende till denna musik. Kanske inte så käckt i och för sig. Brännan kan bli konstig då. Framförallt låten här nedan spelas för fullt.

SOLA SOLA SOLA SPELLIIIIIISTAAAAAAAAAAA HÄMTA

Aloe Blacc - I need a dollar. Sjukt mysig låt. Direkt från Philips playlist.



Nu ska jag upp  till affären säger Mamma.

Pusshejs!
M

Släktpoolpartej

Jobbat massor därav mitt obefintliga bloggande. Tar igen det idag med att slänga upp massa bilder från gårdagens släktkalas. Men nu får jag väl rulla tillbaka bandet, min bror fyller alltså 20 idag. Därav släktkalaset igår. Poolpartej var det minsann.

Bilderna får tala för sig själva.

Min tischa som jag fick av Lynn i Palm Beach.
Bad bad bad.
Ännu mer bad bad bad.
Philip (min bror) har skaffat sig en ny idol.
Sebbe tycker om att bli fotad.
Jag har en helt normal släkt. Verkligen.
Kvällen (läs: natten) blev lång.



Nu ska jag tydligen hjälpa till att städa.

Pusshejs!
M

Marstrand baby

Då var man hemma igen. Jag och Josef har varit ute på Marstrand och schteeekt. Marstrandsveckan nu ju, vilket innebär att alla fääb (och mindre fäb) håller till på ön. Mötte min lillebror där som tävlade i juniorklassen. Verkar gå bra får jag säga.

Vi andra kollade på seglingarna ett tag, men konstatera att det var skönare att lägga sig i gräset och sola. Så det gjorde vi helt enkelt. Väl i gräset hör vi några sjunga "Ja må hon leva..." men istället för att avsluta med "ja då ska hon skjutas i en skottkärra fram" så sjunger den 3-4 åriga tjejen "ja då ska hon dränkas i en flaska champagne". Marstrand var det ja.

Socitetshuset på Marstrand. Har inte varit inne där sedan balen på gymnasiet.
Var ju tvungen att fota tävlingsbåtarna lite också.
Josef gör sitt bästa för att undvika paparazzis (dvs min kamera).
Själv tar jag egokort. Det är kul, framförallt när man hänger vid sociten.



Nu börjar Mamma bli klar med maten. So long!

Pusshejs!
M

Elton John kanske

Ledig idag. Men var tog solen vägen? Ligga och lyssna på musik har fått vara huvudsysslan istället. I och för sig gjordes detta ute i solstolen (man vet ju aldrig om den där runda gula saken kikar fram).

Någon mer än jag som uppmärksammat att Elton John kommer till Malmö i november?? Anyways, började av en slump lyssna på Elton för några dagar sen då jag hörde denna relativt nya låt i en butik. Me likes. Inte många artister som kan låta så bra live. Någon som vill joina mig på Elton i höst (bokar inte förrän om länge)?

Elton John - The Bridge. Härlig låt och en sjukt härlig röst.



Se så join me, join me, join me.

Pusshejs!
M

Shrek

Morsning! Jag har varit vaken (okej, varit zombie) sedan klockan åtta. Tvättar för fullt. Upptäckte när jag bokade tiden att det var ganska precis en månad sedan jag senast tvätta. Tur att man har mycket kläder.

Valde ju att gå på nattbio igår istället för att festa. Bra val känner jag nu. Shrek var som alltid bra. Riktig feel-good-film. Alla fyra Shrek-filmer kvalar in bland mina favoritfilmer. Soundtracksen rankas högt hos mig när jag tränar, älskar Shrek-soundtracks.

Utanför Bergis. Orkade inte backa så mycket att hela byggnaden fick plats.
Trendiga 3D-brills. Snodde självklart med dom hem. Why not liksom?!



Nu ska jag hämta tvätt och sen bege mig till jobbet.

Pusshejs!
M

Takfest, typ

Igår var det party, jajamensan. Vi började på taket och fortsatte neråt. Bokstavligt talat. Skulle varit takfest men sluta med att vi inte orkade lyfta upp allt utan stannade kvar i Pelles lägenhet. Där drack vi vin mm och spelade TEKKEN. Jag är dålig förlorare. Bara så ni vet.

Ikväll blir det istället Shrek 4 på bio. Nattbio of course så att man hinner ta en (eller två) drink(-ar) i baren. Älskar att vi i Göteborg har en bar på bion. That's fab.

Jocke, Shirin, Magnus och Pelle hänger loss på taket. Vi var ju tvungna att ta en sväng där ändå.
Simon, Jonas och Magnus hår hänger loss i soffan. Dricker vin.
Josef demonstrerade att han inte har någon botox i pannan. Tro det eller ej men han var nykter.
Så här såg kvällen annars ut för de flesta av oss.



Nu ska jag lyssna på MJ en stund innan jag drar till Bergis.

Pusshejs!
M

RSS 2.0