Gaga Gaga Gaga

Vad ska man säga?! Bara Gaga kan komma på tanken att hitta på en sån här musikvideo. Kanske därför jag älskar det. Ingen kan ju påstå att hon bara försöker posa för att se snygg ut i sina videos i alla fall. I like. A lot.

Lady Gaga - Born This Way. Musikvideon. Helt galen. Någon lär ju inte ha varit vid sina sinnes fulla bruk.Nu pluggar jag vidare här i soffan.

Pusshejs!
M

Beach18

Man vet att man inte behöver shoppa när man klarar sig utan att tvätta på en månad. Utan att nått tar slut. Kör storatvättardagen idag och har märkt att så var fallet för mig. En månad sen senast. Kan säga att det blir en hel del tvätt då. Inväntar just nu sista torktumlingen innan jag får bege mig mot skolan.

Oklart vad som händer ikväll. Kan tänkas bli en film. Skulle tränat men det har jag ruckat lite på. Drar igång nästa vecka 100 % frisk istället. Bra idé tycker jag. Kanske ska börja satsa på beach11 istället för beach18?! Hade ju inte varit fel. Men officiellt kommer jag satsa på beach18 ändå.

Jag häckandes i soffan i väntan på bättre tider.Dags att sätta lite fart här.

Pusshejs!
M

All Black and some Miami

Jag har börjat bli en mycket sporadisk bloggare. Men det är rätt najs ändå. Blev en liten utgång igår. Nästan lite impulsig. Var tema All BlackPush. Så var bara att klä sig så svart man bara kunde och sen leta sig dit. Jag, Jonas och Pelle röjde på ganska bra. Poppis på dansgolvet i alla fall.

Tog det rätt lugnt med drickat. Det var bra. Vaknade av ett sms från jobbet. Blir visst att jag ska jobba en sväng idag. Inte fel. Inte fel alls. Då är jag ytterligare en bit närmare min kommande bebis. Vad det är får ni se när den är införskaffad. Förövrigt fick jag lite Miami-cravings nyss. Blev taggad på en bild därifrån för ett par dagar sen. Kan inte säga annat än att det är ju najs att vara brunbränd året om.

Jag, Philip, Isabel (Philips flickvän) och hennes kompisar slirandes på News Café i Miami Design District.NU ska jag släpa mig ur sängen!

Pusshejs!
M

Born This Way

Gaga is back (som om hon nånsin var borta)! Var mycket skeptisk till Born This Way i början. Men nu några lyssningar och danstillfällen så måste jag säga att jag älskar den. Rätt så mycket faktiskt. Ge den några chanser! Slänger upp hennes fabulösa framträdande från Grammy-galan.

Lady Gaga - Born This Way. Sjukt bra efter några genomlyssningar.Nu ska jag fortsätta plugga här.

Pusshejs!
M

Flamingos

Då var denna äckligt gulliga och hjärtfyllda dag nästan över. Det var på tiden. Tråkdag i skolan. Men sen blev det betydligt bättre. En si så där 3 miljarder gånger bättre. Jag och Anna släpade oss genom halv storm och ishalka till Danilo. Där tränade vi drinkhävararmen och kollade fascinerat på den stackars bartendern som på alla hjärtans dag får stå själv i baren med hundra väntande alkoholister runtomkring sig.

Känner att det var ett tag sen jag skrev nått här. Har inte hänt nått kul sen senast. Förutom att vi kollade på Mellon och smaka på jelloshots i lördags. Annars. Not so much. Men vet att jag är föreläsningsledig imorgon så tror bestämt jag får avsluta årets värsta dag med en film. Bra idé!

Kvällens två första Flamingos. Dekorerade med geléhjärtan. Snajsigt.Nu ska vi se om jag hittar nån film.

Pusshejs!
M

Ja tack

Ja tack! Snygg reklam.

Vill ha. Typ nu. Mercedes-begär.Nu gymmet. Ja du läste rätt. Gymmet.

Pusshejs!
M

Nerdy

Nyss hemkommen från skolan. Trots dålig start på föreläsningen (han predika om att han var filosof) så blev det en rätt så intressant föreläsning. Jag lyssnade och antecknade för ovanlighetsskull. Det kändes bra. Så nu kan jag allt (?) om corporate social responsibility. Or not. Men lite i alla fall.

Frågan är om man borde dra på sig sina icke-existerande stövlar, sin obefintliga regnjacka, ta med sitt borttappade paraply och leta sig ut till bilen för att åka och handla mat. Det är frågan. Jag tror jag gör det. Sen. Sen är bra. Passade även på att nörda ihop ett par webcam-kort. Det var längesen senast.

Kan inte bestämma mig om jag ser mest nördig eller mest arg ut. Spelar i och för sig mindre roll.Dags att äta av min olagade mat.

Pusshejs!
M

Bye bye Alfie

Vilken helg! Avskedsfesten för Alfred blev ju bara så lyckad den kunde bli. 200 (!!) jelloshots stod redo vid ankomst. Vid avgång var allihopa slut. Blev visst lite dansuppvisning också. Den kanske jag orkar lägga upp en annan dag. Mitt-i-skogen-internet är inte så pålitligt. Fredagsnatten avslutades på Kolingsborg och Paradise. Fast ska man vara mer noga så sluta den på Donken. Najs.

Lördagen blev mello hemma hos Jonatan. Säger samma sak som alla andra år; vad är det för skit vi visar upp i TV? Fortsättningen på Zipper var desto roligare. Även om den sluta med att jag joggade hem. Blev så uttråkad av att gå, skönare att springa liksom. Så varför inte?!

Fillan, Alfred och Anna visar stolt upp resultatet av sitt hårda arbete.
Folk folk folk.
Dover, Lisa och jag på ett hörne. Alla tre är normala. Jag lovar.
Vad Lisa gör här är oklart. Att Micke inte reagerar är nog ännu mer oklart.
Alfred dancing on his own. Han är ju blyg. Det tycker i alla fall Mamma.Har bara varit ifrån Sthlm en timma och har redan abstinens.

Pusshejs!
M

Prestation

Mindre än en timma kvar till Stockholm. SJ verkar prestera denna gång. But it ain't over until the fat lady sings. Tror jag snart läst alla bloggar som finns. Man får så mycket tid över när man inte har nått direkt att plugga på. Galet. Förresten, jag såg ju Burlesque i förra veckan. Glömde säga vad jag tyckte. Mangiare me säger jag bara.

Som jag förstått redan innan så skulle Cher äga filmen. And so she did. Inte så konstigt att hon fick en Golden Globe för "You haven't seen the last of me". Grym låt.

Cher - You haven't seen the last of me. Great!Om 50 minuter anländer vi Sthlm.

Pusshejs!
M

Sthlm

Imorn bär det återigen av till Stockholm. Denna gång för Alfreds avskedsfest. Han tror att han bara kan lämna oss så där i nio månader. Men då tror han fel. Vi kommer våldgästa. Var så säker. Har redan packat badbrallorna.

Där sitter han i soffan och tror att han bara kan smita till Rhodos helt obemärkt. Illa.Nu ska jag nog äta nått. Hungrig.

Pusshejs!
M

Bilder från helgen

Fillan var duktig på att ta kort. Så tänkte att jag slänger upp några av hennes bilder från helgen. En bild säger mer än tusen ord. Så nu säger jag mer än 5000 ord alltså.

iPhone for the win. När jag ser bilderna ser jag att jag måste ha en ny snart.Överraskar mina föräldrar idag. Bara dom kommer hem.

Pusshejs!
M

RSS 2.0