Gott Nytt År!!!

Milano dimman here we come. Vi är på plats. Slipsen hänger runt halsen. Ska snart knytas. Bara jag släpper datorn. Här är lite varmare än hemma i alla fall. Najs.Sjukt snygga är vi i alla fall. Bilder kommer imorn. Kanske.

Vad gör ni?

Just anlända till Milano. Pelle, Dan, Anna och Christopher.



Nu har jag bråttom säger dom så byebye.

Pusshejs!
M

Hej då Sverige

Nu sitter vi på Gothenburg City Airport (aka SÄVE). Gick snabbare hit än vad jag trodde. Hittade nån roligare väg som gick typ skitfort. Varför har man inte åkt den innan kan man ju undra?!

Vårt flyg lyfter om 48 minuter så funderar på om man snart kanske borde ta sig igenom säkerhetskontrollen. Det är ju så tråkigt bara. Men snart är vi i Milano!!!

GOTT NYTT ÅR!!!

Anna och Christopher är redo...
Dan och Pelle är nog en aning förvirrade...
Där sitter jag och ser allmänt dum ut...
Där ute nånstans finns ett flygplan som vi ska åka med...



Nu ska vi springa till gaten.

Pusshejs!
M

Sexiga Victoria

Shit my god! Dessa människor vet hur man går. Tänk vilken känsla att svansa fram på en så lång runway till toner av Black Eyed Peas dessutom. Jag vill också!! Sjukt fab.

Nu kommer dock frågan som måste ställas varje år: Vem gick snyggast? Jag håller som alltid på Heidi Klum, helt otroligt att hon bara några veckor innan klämt ut en unge. Galet. Coolast var Fergie i Black Eyed Peas. Hon visade alla små (!) modeller hur attityd ser ut.

Kollade ni på Victoria Secret Fashion Show? I så fall; Vem gick snyggast?


Det kallar jag attityd. Det kallar jag en bra låt.



Nu kollar jag på A cinderella story haha.

Pusshejs!
M

Lätt packad

Idag gick jag på stan igen utan att shoppa (nästan). Snart en tradition. Duktigt! På stan tog jag och Dan en fika med Martin och Tobias som var på snabbvisit i Göteborg. Man kan säga att det hände en olycka. Klantiga jag bär på en bricka med två STORA varm choklad. Det kan ju bara sluta på ett sätt. Ni räknade just ut vilket. Om inte så kolla lite längre ner.

Sen jag kom hem har jag packat klart (!) inför Milano. Imorgon klockan 12.55-ish lyfter vi från Gothenburg City Airport (aka Säve). Jag har packat lätt. 11,7kg i huvudbagaget. Det ska minsan shoppas på plats! Bara ETT par skor tar jag med mig så det får jag nog köpa fler där (hemskt va?).

Har ni haft en bra dag?

Så kan det gå...
....exakt så kan det gå.... Martins halsduk var inte torr så länge till...
Titta så fint jag packat (skjortor i påsarna för den som undra).



Nu ska jag få i mig lite mat. Undra bara vad?!

Pusshejs!
M

Vandring utmed havet

Gick ju som jag tidigare berättat på en lååång promenad idag med Mamma och Pappa. Det var riktigt skönt. Alldeles vindstilla och ett par plusgrader till och med (ingen snö kvar där nere inte).

Älskar verkligen att strosa runt där utmed havet. Även om Mamma tyckte det var lite för halt för att verkligen hoppa runt på klipporna. Det får bli nästa gång istället.

Just det, jag har nästan packat klart inför Milano också.

Vad har ni gjort?

Min första seglingsklubb i bakgrunden. Mys.
Pappa och Mamma i början av en liten (!) skogspromenad.



Nu ska jag nog sova snart.

Pusshejs!
M

Svullen och Blek

För en stund sen var jag nyvaken. Då var jag inte heller snygg. Svullen, blek och svintohår. Så ser jag ut nästan varje morgon. Isn't it just lovely?!

Jag ser ungefär likadan ut fortfarande fast duschad och med kläder på kroppen. Ska på en promenix med föräldrarna strax. Sedan bär det av till stan och PACKANDE inför Milano. What to wear????

Ge mig råd; Mörkblå, Ljusgrå eller Fiskben?

Är jag inte bara drop dead gorgeous?



Nu kilar jag ut. Vi lär höras sen.

Pusshejs!
M

Galen värld

Gått på stan precis hela dagen. Najs förrutom att det var typ en halv miljard människor ute, högar med kläder överallt, den ena REA-skylten större än den andra. Har återigen kommit fram till varför jag hatar reor, folk är galna!

Tacka vet jag mitten av januari då folk inte har några pengar kvar. Lugnt och skönt och alla nyheter är framme. Me likes! Finns i och för sig en överhängande risk att det blir lite shopping på rean i Milano.

Vad har ni haft för er idag?

I brist på bilder blir den en härlig liten cam-bild...



Nu säger Mamma att maten är  klar.

Pusshejs!
M

Snyggaste fodralet ever

Det trodde ni aldrig!! Jag är done. No more liksom (på ett tag i alla fall). Mailade just in min del i projektarbetet. Så sjukt nöjd att jag hann göra det innan jag drar till Milano för att fira nyår. Nu är jag LEDIG fram till sjätte januari.

Tänkte visa en sak jag köpte nere i Ullared senast. Nämligen Michael Jacksons This is it. Det är utan tvekan det snyggaste CD-fodralet jag någonsin sett. Inte för att det är så snygga bilder utan för att den är en BOK. Ja, ni läste rätt, hela fodralet är en bok (med riktiga pärmar) där man bläddrar som vanligt. På två av sidorna sitter skivorna. Me likes!!

Haft en kul söndag this far?

Jag för en stund sen när jag (med självutlösaren) försökte göra MJ-movet...



Nu ska jag hitta på nått roligare. Förslag?

Pusshejs!
M

Update: Tryck på F5 så ser ni förändringar i bloggen (om den ni ser är grön)

Sex and the City 2

Finally!! Första trailern för Sex and the City 2 är släppt. Det ser mycket lovande ut får jag säga. Vill se filmen NU! Att döma av trailern så kommer guld äga 2010. Nu vill jag ha ett par guldiga brillor. THIS IS FAB.

Längtar ni också?

Officiell trailer för Sex and the City 2. LÄNGTAR.




Nu ska jag jobba vidare. Hörs sen!

Pusshejs!
M

En förtrollad värld

Idag har jag jobbat precis hela dagen. Det var typ dött. Därför skriver jag inte mer om det. Istället tänkte jag att jag återupptar det där med världens vackraste låt. Berättade ju att världens finaste "jullåt" är Auld Lang Syne.

Nu tänkte jag berätta vilken den absolut finaste låt som skrivits är; nämligen For you I'll die med Marion Raven. Helt galet fin. Lyssna på texten! (tryck HÄR för spotify-länk)

Vilken är den finaste låten enligt er?

Marion Raven - For you I'll die (live)




Ser att Förtrollad kommer ikväll på fyran. Den är mysig. Den ser vi!

Pusshejs!
M

Idag är det juldagen

För er med dålig koll: igår var det julafton, idag är det juldagen. Vi firade med en del av släkten igår. Var faktiskt riktigt trevligt, inte så ofta vi träffas. Blev mestadels moneys för mig igår. Det vill säga EXAKT vad jag behöver. Milano here I come.

En aning trött idag men ska vara duktig och skriva projektarbete (undra hur många gånger jag sagt det?). Imorn är det jobb,  ikväll får vi se, beror på vädret om jag åker tillbaka till stan eller stannar här.

Åker ni runt till släkt och vänner eller chillar ni som jag idag?

Där sitter vi och kollar på random julprogram.




Nu är det dags för lite HRM inom internationella företag tycker jag!

Pusshejs!
M

Kalle eller Anna

I år tog vi ett julkort med hela familjen som skickats till Miami till den sista familjemedlemmen. Snart ska vi bege oss till kusiner och fira lite framför Kalle Anka (vi får tydligen inte kolla på den andra ankan).

Hur blir det för er, Kalle eller Anna eller ingen anka alls?

Time for miracles.
Whataya want from me?
Here for your entertainment.




Nu ska vi hoppa in i bilen och åka till en bit av släkten

Pusshejs!
M

Merry Christmas

Med en lite lätt sur uppsyn (va inte meningen) så säger jag God Jul till er alla, Merry Christmas to you all, Feliz navidad osv osv

Hoppas att ni alla får en strålande vit (?) jul!

Man kan inte alltid se glad ut. Tydligen. GOD JUL i vilket fall.




Nu ska jag sova och invänta den stora dagen.

Pusshejs!
M

Telefonpaus

Nu flyter kvällen på som aldrig förr. Eller nej. Just nu är det paus. Min bror ringde och då måste alla prata visst. Själv vill jag se vidare på Love Actually. Ikväll har jag tvättat bil, bytt framlampor, fixat och tricksat.

Som ni kanske förstått så kollar vi nu på Love Actally och då inte på trean (även om den går där) utan på DVD. We likes att inte ha reklampauser.

Vad har ni för er?

Polerar (läs: poserar) det sista på bilen...
Där sitter jag och bloggar medens någon smygfotar mig. Paparazzis ni vet...
Lite värmande ljus. Mycket rofyllt.
Sola och bada i Piña colada... mums...




Väntar på att min bror ska sluta tjata i telefon med Pappa så att vi får se film igen.

Pusshejs!
M


Update: Jag fick se klart filmen och den är fortfarande det mysigaste som finns i filmväg!

Redo från Ullared

Då var man hos sina föräldrar. Redo att fira jul. Först gjorde vi en liten omväg via Ullared. Hade ju slut på toapapper. Illa. Det inhandlades även diverse annat. Bland annat finns nu The Fame Monster i min ägo. Me löves.

Pappa har gått och köpt sig en systemkamera så den sitter jag och leker med nu. Fattar inte riktigt hur den funkar än så kör på nått auto-mode. Funkar bra det med. Någon som vill lära mig hur en Pentax K20D fungerar? I'm all yours.

Vad händer hos er så här dan innan dan?

Da place to be dan innan jul.
Pappa med våran fångst. Mamma och Mormor irrar runt nånstans.
En liten hustomte och vår gran.
Känner mig lite blek med blixt men orkade inte tända ljuset.




Nä, nu ska jag upp och tvätta bilen säger Pappa. Hörs senare!

Pusshejs!
M

Världens finaste låtar

Idag och även igår har jag diskuterat med kompisar vilka som är världens finaste låtar. Detta är en av dom. Vilken som är den absolut finaste (enligt mig och Anna) får ni se någon dag snart. Idag blir det Auld Land Syne i SATC-versionen. SJUKT fin.

Någon som känner för att se den filmen med mig snart?! Börjar bli sugen på lite SATC-maraton (serien och filmen)...

En scen ur SATC-movie med låten Auld Land Syne.




Ikväll kommer en film som verkar kul på femman. Den får min uppmärksamet.

Pusshejs!
M

Misslyckat ego

Okej, jag har varit utan min kamera för länge, kan inte ta ego-kort längre. Katastrof!! Krävdes tjugotvå försök för att få två som bara var fula och inte totalt missbildade. Det innebär att jag nu är blind av blixten och då finns det inte en chans att jag orkar fixa några färger i Photoshop så får bli helt naket idag.

Ville ju visa hur det blev efter jag klippt mig. Liknande frisyr som innan. Nu ännu kortare på sidorna och typ klippt i lager så att jag kan ha det antingen neråt eller uppåt som jag brukar. Check it out.

Fab or not so fab? (tänk på att bilderna är bedrövliga)

'
Håret neråt... ser bättre ut i verkligheten.
Håret uppåt. Jag är inte så där skev i verkligheten. Lovar.




Nu ska jag äta nått tänkte jag. Matlåda kanske?!

Pusshejs!
M

Överraskningar och Demoner

Igår var jag ledig. Bortsett från att jag skrev statistiktenta i drygt fyra timmar. Den gick rätt bra (I hope). Sen klippte jag och Anna oss (bokat gemensam tid!!). Bild på det får ni se när jag duschat. Anna ägnade sig sen åt julklappsshopping. Jag var bihanget.

Som sig bör på en ledig dag så fikade vi. Hemma hos mig!! Varm choklad, marshmallows, pepparkakor och kanelgifflar. För att inte glömma JULMUSIK. Mys. Man kan säga att vi laddade inför Jul på Liseberg. Sjukt mysigt där när det snöar kan jag säga.

Liseberg kollade vi på alla lampor, förfrös fötterna (!!) och kollade på Team Surprise, Kristoffer Berntsson och resten av Landvetters konståkningsklubb. Dom var sjukt najs. Jag önskar mig deras hållning i julklapp. Avslutade en perfekt ledig dag med att kolla på Änglar och Demoner med popcorn.

Hade ni en mysig dag igår?

En ångestladdad (och snöfylld) vandring till tentasalen på morgonen.

Anna och jag passade på en sväng till Jul på Liseberg när det ändå va snö.

Anna hittade snabbt en ny kompis...

...Jag hittade ljus på årets mörkaste dag.

My new , very pimped ride!! LÖVE it.

Team Surprise och Kristoffer Berntsson, Sjukt duktiga.




Nu tänkte jag ta mig en välbehövlig dusch. Cya all later.

Pusshejs!
M

Däbbt och halvdöv

Min näsa är däbbt, jag är halvdöv (läs: har lock) på vänster öra och min näsa har kittlat hela dagen som om jag är påväg att nysa. Det har med andra ord  varit kämpigt på jobbet och mycket utnyttjande av nässpray. Tur att det inte var så mycket att göra.

Nu tänker jag inte lämna soffan för mer än att hämta en pizza med mycket vitlök på (bli frisk bli frisk bli frisk). Tänkte kolla på NEXT som ska gå på fyran lite senare. Lyssnar på julmusik nu.

Någon som har en lite mer fab söndag?

Lyckades få till ett lite lätt ansträngt leende. Observera dom trötta ögonen.




Imorn är det tenta. Betyder att jag sover tidigt sen.

Pusshejs!
M

Mona Sahlin fifflar

Någon har ägnat energi att sätta ihop en väldigt tankvärd film. Mona Sahlin har som mål att bli vår näste statsminister. Det har väl inte undgått någon?! Det är ingen hemlighet att jag inte är Sosse, men för den sakens skull behöver jag inte ogilla dom. Mona Sahlin däremot ogillar jag starkt. Har inte hon fått lite väl många "andra chanser" och gjort lite väl många snedsteg för att kandidera till statsminister?

OM jag nu inte ska emigrera vid ett eventuellt regeringsskifte (gud förbjude!!) så får dom allt byta partiledare. Ser till och med hellre Maria Wetterstrand som statsminister. Då är det illa (nej jag är inte miljöpartist heller för den som inte fatta).

Helst ser jag en fortsatt alliansregering med Reinfeldt i spetsen. Are you with me or against me? (kolla filmen innan ni svarar)

Mona Sahlin fifflar. Ja, det stämmer. En riktigt skum filur.




Nu ska jag jobba vidare. Läser era svar senare!

Pusshejs!
M

Salta biten

Idag är ingen intressant dag. Så skriver om igår istället. Igårkväll var det ju julmys på jobbet med lite "förmys" på avdelningen innan. Trevligt värre. Jag vann en cool (!) kylskåpsmagnet i julklappsspelet. Den gör tummen-upp mot mig på kylskåpet. Fab.

Av jobbet fick man prenumeration på en inredningstidning minsan. Tror Mamma ska få äran att ta emot den prenumerationen. Hon gillar sånt.

Undra vad som händer ikväll?! Ska man slå på en film kanske. Eller har någon en bättre plan. Funderar på om ett glas vin kanske botar förkylning?

Konstigaste "presenten" fick Klara. Den var ju speciell haha.
Där i ligger tre olika inredningstidningar och en grej man ska skicka in.
Titta så fin den är. Numera sitter ett julkort bakom den också. Fab.




Kanske skulle man ta och vattna granen?

Pusshejs!
M

Dela spårvagn

Vilken fab dag! Eller inte. Det har varit svinkallt (och typ blåst = KALLT), jag håller på och bli förkyld och jag har hängt med huvudet över en statistikbok hela dagen. Sen får vi ju inte glömma att jag fick dela spårvagn med typ hälften av Göteborgs barn på morgonen. Tur att det finns bättre dagar.

Tänkte att min tråkiga dag ska få vända lite nu. Ska iväg på julmys och julklappsutdelning på jobbet om en liten stund. Min avdelning ska visst ha lite "förmys" också med julklappsleken. Det innebar en sväng till Lagerhaus så här på kvällskvisten.

Vad har ni hittat på idag?

Massa ungar vid min hållplats. ORKA. Typiskt jobbigt.
Det här är vad jag ägnar dagarna åt. Lika kul som det ser ut.
På Lagerhaus har dom roliga granar. Varför är inte äkta granar vita?
Min första dag med mössa var ju bara tvunget att förevigas.




Nu tänkte jag att man kanske skulle äta lite middag?!

Pusshejs!
M

The Perfect Man

Mina första bilder med nya kameran fick bli ett litet hopp in i min gran. Ja, ni läste rätt, min gran är klädd och klar. Så mysigt det bara kan bli. Finns det nått som är bättre än att bara sitta och kolla på sin gran?! Är lite som att kolla in i en öppen brasa. Faktiskt.

Har visst fastnat framför en film också. The Perfect Man heter den. Typisk amerikansk romantisk komedi. En sån man inte behöver tänka till och som man vet hur den slutar. Najs.

Jag diggar min blingblingiga julgranskula. Den är fab.




Nu är reklamen slut. Hörs senare!

Pusshejs!
M

ÄNTLIGEN

ÄNTLIGEN!! Mitt liv är räddat. I'll live to see another day. Idag kom min kamera. Tjejen på Japan Photo såg så lycklig ut när hon äntligen fick ge mig det positiva beskedet. Som säljare vet jag själv hur jobbigt det är när saker inte går som man lovat.

Vet ni vad jag köpte?? En precis likadan som hoppade bungyjump tidigare. Varför då?? Jo, för att den är så förbaskat bra. Hittade ingen som var lika kompakt med samma funktioner. Sony hade en nyare modell också, med 2 miljoner fler pixlar, vilket inte gör någon som helst skillnad på den lilla kameran så jag kände att jag kan ha roligare för den 1000-lappen liksom.

Nu är kameran på laddning. Bilderna från idag är tagna med min gamla mobil. Den har bättre kamera än iFåånens totalt värdelösa kamera. Fab.

En stor eloge till alla (!) på Japan Photo. Tror varenda stackare där fått hjälpa mig. Alla visste liksom vilken kamera det gällde så fort jag kom innanför dörren.

Löve Japan Photo. Skitbra och inte ens dyra!
Så glad var jag när jag gick därifrån.
Där ligger den på bänken framför mig. Det var föreläsning.




Nu ska jag äta lite middag. Sen leka med kameran. Första korten kommer ikväll.

Pusshejs!
M

Förra julen

Det är jultider. Jag har pyntat min gran (!). Lägger upp bilder på så fort jag fått min kamera (iFåånens bilder blir för mörka). Får väl skapa julstämning på annat vis istället.

Som den Glee-nörden jag är så lägger jag självklart upp deras version av "Last Christmas". Helt galet bra. They are just so fab!

Glee cast - Last Christmas. SJUKT bra. Löve 'em.




Kanske skulle man käka lite middag snart?!

Pusshejs!
M

Big&Beautiful

Igår tänkte jag sova. När jag tänkte göra det började ett tjockisprogram på TV. Generation Fett. Var ju tvungen att kolla. Nu kommer jag inte ihåg vad ön heter, men nånstans i Västindien. Där tycker man om tjocka kvinnor.

De har fått en egen tävling; Big&Beautiful. Många tjocka madamer kan jag säga. Den ena mer färgstark (läs: magstark) än den andre. En stor (!) flicka vid namn Dalila tog hem hela rasket. En fet brud med attityd skulle man kunna säga.

Fab or not so fab?

Till höger står den lyckligt feta vinnaren i årets skönhets(?)tävling.




Nu ska jag fortsätta svulla pepparkakor så att jag kan vara med nästa år.

Pusshejs!
M

Julbordet

Jag kan lova att jag varit på världens bästa julbord. Så godomligt att det är ett under att inte min magsäck sprängdes av överfylldhet. Klarade inte ens av att titta på efterrättsbordet. Fick bli en Gin&Tonic istället. Det var gott.

Julbordet tog plats på Magasinet på Härön vilket drivs av vänner till familjen, Mats Nordström (Wasa Allé) och hans fru Maggie. Verkligen ett supermysigt ställe mitt ute i ingenstans, eller närmare bestämt på Härön utanför Tjörn.

Klanen Carlson/Rosell (vi är faktiskt inte släkt bara vänner med samma stavning) var kvar tills vi blev utkastade som vanligt. Efterfestade vidare uppe i huset. Eller närmare bestämt i poolen och bastun. Fab sätt att avsluta en fab dag.

Färjan från Kyrkesund till Magasinet på Härön.
En hyffsat stor del av klanen Carlson/Rosell.
Sillbordet. Där kunde man hitta typ 10 sorters sill och massa annat.
Min första (av många!) tallrikar.
En del av klanen Carlson/Rosell. Den delen där jag satt. Fab.
Mamma tittar upp från julbordet.

Krögaren Mats Nordström vinkar adjö tills vidare.

Efterfest innebär bad i poolen och bastubadande. Blandat med annan vätska.

Dimman är närvarande. Autofocus och blixt frånvarande.

Rätt skönt dagen efter med en så ljuvlig utsikt.

Då var man återigen på väg hem till Göteborg resp. Frillesås.




Nu kanske man skulle kolla på lite film. Frågan är bara vilken.

Pusshejs!
M

Den korta vägen

Igår hamnade man visst på krogen. Det var knappt planerat. Hörde att nån (Erik va?!) vann Idol också. Det var ju kul för honom. Man skulle kunna säga att jag känner i huvudet idag att det var fri påfyllning (!) på drickat igår.

Ni skulle aldrig kunna gissa vad jag gör just nu. Känner att det är bäst att jag berättar. Är ute på en ö. Tjörn heter den. Ska åka över till Härön om en stund. Där väntar julbord på oss. Med oss menar jag mig, mamsen och pappsen samt massa vänner till familjen. Carlson heter vi alla. Typ.

Grilla på klipporna gjorde vi precis. Det var najs och en aning kallt. Skulle testa en annan väg tillbaka. En genväg. Den gick via klippor, berg, skog, vattenhål och en och en annan trädgård. Nu fryser mina fötter.

På plats för att grilla. Siluetten i mitten är Pappa.
Snart redo att värma korvar minsan.
Mamma tänkte posa. Jag orkade inte vänta på det.
Genväg. Ja jag säger då det....
Genväg var det ja. Eller inte.




Sova en sväng tänkte jag nog göra nu. Sen julbord. Mums.

Pusshejs!
M

Jul i Göteborg

För tio minuter sedan (kl 17.15) startade premiären av Jul i Göteborg. Det vill säga nu är JulGöteborg igång på riktigt. Fräna ljusshower på både Götaplatsen (Poseidon ni vet) och Kungsportsplatsen (vid kopparmärra).

Jag ska kika in allt nu i dagarna. Kanske måndag. Idag orkade jag inte vänta. Frös. Men filmade lite från uppvärmningen av julstämningen. Lite julmusik har ingen dött av. Framförallt inte i live-form.

Missa nu inte Jul i Göteborg. Nu och framåt måste jag nog säga att Göteborg är bland de mysigaste platserna man kan vara på! Checka in spektaklet. It's fab.

Någon random sjunger lite på Götaplatsen...




Nu ska jag städa lite hemma. Sen kommer visst Idol.

Pusshejs!
M

Glee for the win

Säger då det. Glee for the win. Mest fab ever. Typ dör väldigt mycket när jag säger att det nu kommer vara ett avbrott i USA ända till april. APRIL. Tur att det även sänds på fyran så jag kan se "repriserna". Är visst American Idol som snor Glee's tid.

Jag må tycka mycket bättre om Am.Idol än Sv.Idol men Glee äger dom båda vilken dag som helst. End of story. Lyssna bara på denna duetten från dagens avsnitt på fyran:

Glee - Alone (feat. Kristin Chenoweth)




Nu är det visst massa lastbilar på TV:n. Hoppas det finns nått annat.

Pusshejs!
M

Grönt är skönt

Här är den familjen Carlsons lilla nykomling. Grönt är skönt. Automat har den också. Det är ju kul. Eller nått. Polisen hittade förresten den andra bilen idag. Den är inte lika fin längre.

Hoppas ni har fyran just nu. Där är det Glee. Jag kollar trots att jag sett det redan. Det borde ni med!

Snett framifrån (om ni inte fatta det)
Snett bakifrån dårå. Typ fab.




Nu är reklamen slut. Dags att sjunga med.

Pusshejs!
M

Hoppar runt

Idag har familjen Carlson blivit en automobil rikare. Tog en och en halv dag ifrån det att den andra blev stulen. Rätt lagom tycker jag. Men så bor vi ju också i lilla landet lagom. Bloggar mer om den imorn. För mörkt för att fota nu.

Av ovanstående anledning så är jag hemma hos mina föräldrar och myser. Kollar på Mamma när hon hoppar runt nere i gymmet. Ska visst bli ett nytt aerobicpass ikväll. Se upp tanter, kvinnor, tjejer, flickor och alla andra som ämnar komma på det ikväll. Det kommer snurras. Mycket.

Jag kollar på TV. Lagom mycket träning för mig.

Vad gör ni?

Där sitter jag. Huvudet riktat mot datorn, TV:n och sneglar lite lätt mot gymmet.




Jag funderar på en sak. Kommer nått kul på TV ikväll?

Pusshejs!
M

Fabulös tisdag

Jag har fortfarande inte fått min kamera (min gamla är ju inte riktigt hel). Typ död är jag bara för det. Kommit fram till att iFåånen inte är alls lika kul att fota med. Min bil är fortfarande borta också. Se min efterlysning. Hjälp mig!

Nu har man precis ätit mat. Det var gott. Tog kort på den minsan. Så kul har jag. Lyssnar dock på julmusik och det är ju najs. Ikväll är det fabulös tisdag. Ugly Betty. Desperate Housewives. Top Gear. En bra dag känner jag.

Vad gör ni ikväll?

Revbensspjäll med italiensk potatissallad = gott!




Nu ska jag hänga med julmusiken en stund.

Pusshejs!
M

Luftslottet som sprängdes

Kände att jag behövde muntras upp lite idag. Efter världens kanske sämsta dag. Jag och Anna valde därför att gå på bio. Luftslottet som sprängdes. Jag köpte en gigantisk popcorn och en cola som krävde två händer för att kunna drickas.

Filmen var helt otroligt jättebra!! Satt som på nålar hela filmen. Den var typ 542523 gånger bättre än tvåan som jag ändå tyckte va  grym. Ni som inte sett den här trilogin borde verkligen göra det. Klart dom bästa svenska filmerna jag kan komma på.

Tack för allt stöd innan!

Se den, se den, se den, se den, se den.




Nu ska jag sova och vakna till en bättre dag imorn.

Pusshejs!
M

Efterlysning

Min bil är STULEN. Körde den hem från jobbet igår. Idag när jag, Anna och Christopher skulle åka till IKEA upptäcker vi att bilen inte är där jag lämnade den. Den är STULEN. J¤%&A skit!!

Nu efterlyser jag den. Vet att ni kommer från lite överallt. Håll utkik efter en mörkgrön Golf med registreringsnummer: LLB 984. Hittar ni den så kan ni maila mig på [email protected]. Lovar att jag kommer vara er evigt tacksam.

Hoppas nästan att dom snott den för att utföra ett rån. Då kommer dom åka fast. Det är världens kanske långsammaste bil (Diesel UTAN turbo). Dubbdäcken hade vi precis hunnit sätta på. Fulltankad var den också.

Allihopa: HÅLL UTKIK!!!!

Så såg den ut i somras. Andra fälgar då. Den har dock aluminiumfälgar fortfarande.




Alla bloggare där ute och alla ni andra. Håll utkik!! Måndagar suger.

Pusshejs!
M

The Big O

På sista tiden har jag blivit en sucker för olika musik flashmobs. Det är coolt liksom. Den här är riktigt najs och är typ en överraskning för the Big O. Oprah för den som är trög.

Observera att hon tar upp sin mobil för att filma. Haha. Kolla också typ 02.00 in eller nått sånt. Dom gör VÅRAN dans. Elefantdansen. Vi är sjukt trendiga. Se HÄR. Fab.

Black eyed peas on the Big O. Flashmob. Cool.




Nu ska jag nog snart nanna tror jag.

Pusshejs!
M

Lite som en Tornado

Vet ni vad?! Jag lever. Det trodde ni inte va? Har faktiskt inte haft någon tid att blogga. Jobbat hela helgen. Var hos mina föräldrar på släktmiddag igår för att Mamma och Pappa fyllde år.

Släktmiddagar brukar ju vara nått folk fasar över. Inte jag. Min släkt är kul. Om vi säger så här; släkten Carlson är lite som en Tornado. Aldrig stilla och saker bara flyger runt. Sjukt kul. Gillar en liten ordväxling som kom helt naturligt; "Men du kan inte dricka det där rent!" svaret: "äsch, det är lugnt, jag har ju is i".

Gillar ni släktträffar?

Irrelevant bild. Men den gör mig glad. Sara, Jonas och Anna, vi ska campa! Typ.




Nu ska jag äta nått, sen antingen se på TV eller sticka på glöggkväll. Hmm.

Pusshejs!
M

Äntligen slut

Okej, jag har lovat en recension av The Box. Här kommer den: Den var konstig. Punkt. Tycker jag att ni ska se den? Nej. Den var konstig. Punkt. Det var skådisar som vanligtvis är bra. Inte ens dom kunde rädda den här filmen.

Kanske fanns nån form av sensmoral. Men OMG så dåligt förpackad. Den har nu officiellt tagit över platsen som den sämsta filmen jag sett på bio (övertog platsen från Into the Blue, med Jessica Alba ni vet, sjukt dålig). Slänger in en totalt meningslös bild i brist på andra.

Ja, där står vi och hänger på en rulltrappa nånstans i Shanghai.




Nu ska jag hänga med min dator en stund innan det blir sovdags.

Pusshejs!
M

Japaner i telefon

Ringde japanerna nu. Min kamera hade inte kommit in än. På måndag förhoppningsvis. Jaja, jag ska väl överleva. Kanske. Det innebär i alla fall att jag inte behöver gå upp ur sängen på ytterligare en stund. Börjar inte jobba förrän kl 16. That's fab.

Direkt efter jobbet blir det bio. The Box. Sett trailern, verkar riktigt bra faktiskt. Inte brytt mig om att läsa nån recension så får se om det stämmer. Lovar att recensera den senare.

Någon som sett den?

The Box. Har gått på bio ett tag men först nu jag ska se den.




Förresten, har ni sett hur julig bloggen blivit nu?!? Lite grönt är skönt.

Pusshejs!
M

Brud som är rolig

Jennifer Saunders. Det är en brud som är rolig. Cher det är en brud alla (?) vet vem det är. Jag gillar Saunders och jag gillar Cher. Jag gillar framförallt när Saunders gör Cher.

Have a look!


En av Saunder & French's alla härliga parodier.



Nu börjar Glee igen. Hoppas ni kollar.

Pusshejs!
M

M likes Xmas

Imorn (kanske) får jag min nya kamera. LÄNGTAR. Handikappad utan den. Idag har jag i och för sig fortsatt på min bana med att bara mysa. Typ älskar det. Årets trend trots att det kom lite sent.

Skapade min alldeles egna jul-playlist på Spotify. Den är GRYM. Den heter M likes Xmas. Vilket är världens underdrift för jag ÄLSKAR julen. Vet ni vad?! Ikväll kommer Glee. Missa inte det. Jag kommer kolla även om jag redan sett det.

Glöm inte att ta min playlist. DO IT DO IT DO IT

En lite juligare Markus skulle man kunna säga.



Nu ska jag lyssna på min julmusik en stund till sen GLEE

Pusshejs!
M

Julen är här

Så ja. Senare än vanligt för mig. Nu är julbelysningen uppe. Nästa steg blir att hugga en gran och pynta den. MÅSTE ha en äkta gran (!) annars blir det ingen julstämning. Xmas is fab.

Mysfaktorn här är hög just nu. Julbelysning, julmusik och massa doftljus tända och även ljusdekorationen är tänd. Allt är som det ska vara. Mystime.

Har julen kommit till er?

Har nu världens mysigaste kök. Typ.
Lite mer diskret i vardagsrummet. Som det ska vara. Julgranen kommer sen.




Det är bara massa tråkigt på TV idag. Nån som vill joina mig med en film?

Pusshejs!
M

Säkerhetssnöret

Nu när jag redan snackat med Sony, Sonys servicefirma och försäkringsbolaget kan jag berätta vad som verkligen hände. För ni tror väl inte att min kamera bara övergav mig? Då har ni fel.

Vi tar det från början:
1. Jag har den alltid hängandes på armen (säkerhetssnöret ni vet) när jag festar. 2. Jag är rätt bra på att gestikulera mycket med armarna när jag pratar. 3. Hör en kompis mer eller mindre skrika "Markus Markus Markus". 4. Jag svarar lätt suckandes (och sänker armen något) "VAD?!" 5. Kompis svarar "TA UPP ARMEN" 6. Jag slänger ett öga mot armen och konstaterar att min kamera hoppat bungyjump upp och ner i en DRINK(!!) 7. Nu eftersom jag sänkt armen så LÅG den dessutom och gottade sig i drinken. 8. Så bra var det med säkerhetssnöre...

Blev ett långt J¤%&¤%VLAAAAR, snabbt avtorkande, testande om den funkar. Det gjorde den då. Inte dagen efter. Borde gett min kamera resorb. Den tål tydligen inte sprit.

Min lilla bebis bara en dag gammal.
Glaset som senare fylldes med mer vätska och en kamera.




Nu är reklamen slut och Desperate har börjat. Så I'm outa' here.

Pusshejs!
M

Pinsamt

Inte hunnit köpa nån ny kamera och därmed inte heller fotat nått idag. Så fick bli lite panikfotning med iFåånen när jag kom hem. En dagens outfit då alltså. Känner mig som värsta trendbloggaren (dör lite när jag tänker på det).

Känner att idag var en rätt bra dag utseendemässigt. Bortsett från håret kanske. Det bråkade imorse och är inte bättre nu. Inte ofta dom här inläggen kommer så ta vara på dom (DET SENASTE).

Se så man ser ut. Tänk att jag visat mig ute.

Halsduk: RaRe
Skjorta: Skräddarsydd
Byxor: FilippaK
Skärp: Den som ändå kom ihåg (NN07 kanske?)


Senare tänkte jag berätta HUR kamerafan gick sönder. Lite kul.

Pusshejs!
M

Min sjuke älskling

Min telefon ligger bredvid mig och säger "du står fortfarande i kö, vi tar ditt samtal så fort vi kan" lite då och då. Högtalartelefon is the shit. Självklart är det Sonys service jag sitter och väntar på. Måste måste ha en kamera väldigt snart. Hur ska jag annars kunna fota julen?

Viktigast är att jag har den innan jag åker till Milano (31 dec - 5 jan). Jag har med andra ord bråttom. Nu måste jag ringa mitt försäkringsbolag också. Vill ju inte betala själv såklart! That's not fab.

Där är jag och min lille sjuke älskling...




Nu försäkringsbolaget. Sen skolan. Så det så.

Pusshejs!
M

Update 12.48: Jag har världens bästa försäkringsbolag, dom gör inget avdrag på mitt inköpspris och får pengarna nu direkt (minus självrisk)

RSS 2.0