Lång mur


Då har man gjort det optimala, nämligen varit på muren. Vi tog en riktig turistresa och bokade in oss på en liten buss. Hamnade med ett par tystlåtna koreaner, ett par britter, ett par holländare och så två Cali-brudar... dom var roliga! Man fick välja om man ville gå trappor eller ta linbana upp till muren... inte svårt val eftersom jag typ bada i svett bara efter trapporna till linbanan...

Väl på muren var det inte så att man slutade svettas... sjukligt mycket trappor, som dessutom var sjukligt oregelbundna, riskera typ livet fö varje kliv jag tog. Tror jag dog en aning av all svett. Blev att strippa... som om det hjälpte. Häftigt var det dock. Men det roligaste var nog rodeln ner. Jag och Cali-brudarna tog täten och race:ade ifatt några fjantiga gubbar som fega lite mer...  väntade ut dom o satte rejäl fart igen vilket inte va så poppis av dom om övervakade banan... oops!

Muren var sjukt lång... o va sjukt kul att åka rodel ner!!!
Nu ska jag proppa ner mitt bagage där hemma... typ 35 tim till flyget hem nu
Pusshejs!
M

Kommentarer
Postat av: cybermorsan

jag längtar...Jag behöver lite balance här hemma. Lite trött på terror och pappa, Och nån som tar Philip på rätt köl igen lite trött på rockstjärnan.

2009-07-06 @ 14:17:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0