Den beryktade nakenresan

Sådärja... nu har man fått tankat in alla bilder i maskinen. Hangzhou var ju en festlig liten håla med en sisådär fyra miljoner invånare, en typisk småstad med andra ord! Blev både chillande och svettande... kanske inte jättefräscht, men var faktiskt sjukt mysigt ändå. Första dan bestod mest av att leta rätt på ett hotell och sedan nästa mission: nånstans att äta.... allt sånt gick förvånadsvärt smidigt trots att VISSA hade glömt sina pass, vilket innebar att vi andra fick skaffa stora hotellrum och sen smuggla in dom på rummen.

Dag två var lite mer händeserik. Efter att ha vaknat upp efter en kväll fylld med kinesisk linedance, krigande i kineskostymer och vandrande utmed kajen, så letade vi rätt på ett ställe där man kunde hyra cyklar. Nu skulle här minsans cyklas runt hela sjön! Det var också precis vad vi gjorde, minus lite omvägar förbi typ té-plantage och diverse andra sevärdheter... hamnade till och med en stund på en båt.


Arrive in Hongzhou innebar fina vyer och dansträning med lokalbor...

Fina Sara och Turist-Olle i sina två väldigt olika poser...Tänkte avsluta med kines-engelska: "Don't disturb the growing grass"...
Jamen då kanske man skulle sova för omväxlingsskull....

Pussnatti!
M

Kommentarer
Postat av: cybermorsan

ÅHHHH! jag blir så avis, vad kul det verkar vara. Underbar skylt om att inte störa gräset

2009-05-09 @ 22:38:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0