Champagne till alla

Ojoj... då har man kollat på avsnitt tio i säsong tre på Ugly Betty... shit vad jag känner att det var länge sen jag kikade in det. Är ju SÅ bra, man måste bara älska Amanda med sin svävande syn på livet och egentligen varenda karaktär i serien... bara en sån sak som den lille otroligt gayiga ungen. Underbart roligt!

I dagens avsnitt blev det en massa dyring champagne.... hur sugen blev man inte på det då?! Länge sen man drack riktig skumpa.... eller nej, det var ju inte så länge sen, typ två veckor eller nått... men ändå! Hade inte varit fel att vara med på en inspelning av den serien inte... tänk alla sjukt fina kläder, roliga människor och framförallt... premiärer... vilket innebär champagne! Gottigt!

Undra egentligen vad som händer bakom kulisserna... kan det måhända vara så att dom är precis som oss dödliga? Eller dricker man champagne dagarna i ända och spelar in en scen nångång då och då... liksom om man känner för det och inte behöver jobba på brännan eller nått.... don't you just wish to be a fly on the wall?


Miley Cyrus - Fly on the wall... mitt beroende idag!



Over and out!
Markus

Tack för idén Christopher

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0