Cola med glass på

Träning har varit nått genomgående tema på den här vistelsen... dock har våran träning hittils uteslutande bestått i att vi gått rätt mycket och släpat shoppingkassar till taxin. Sen har vi ju faktiskt tagit trapporna istället för hissen de flesta gångerna.... såå himla hurtiga är vi va!? Men några magrutor har jag ännu inte siktat, leta gym är en prioritet!

Nu har det typ löst sig... vi hitta ett...eh... typ... "gym-maskiner"... dock även kallade rehabiliteringsapparater... inga vikter där inte... egen kroppsvikt is the shit. I alla fall så tyckte Pelle att det var fullt tillräckligt motsånd på crosstrainingen "Jag stänger ju ändå av motståndet på gymmet"....

Nu har i och för sig dom andra lyckats hitta ett gym inne på universitetsområdet... 2 kronor per gång... det är väl överkomligt typ.

Som vanligt traskar vi omkring massa på stan... och då blir man ju både törstig och även lite sugen på glass, är ju så varmt liksom. Men vad ska man välja, glass eller läsk? Svårt val verkligen, man vill ju inte uppta båda händerna till att hålla saker med... hallå... vilken hand ska då bära shoppingkassar? Men detta har såklart kineserna löst, som med allting annat...läsk MED glass... det är väl klart att man ska ha!

Var ju bara tvungen att testa en cola med glass på... lite nyfiken på vad man skulle möta liksom.... visar sig att det verkligen var precis som man eftersökte...  först dricks liksom läsken upp.... i slutet är det bara glass och is kvar med en liten touch av cola på toppen... sjukt konstigt kan jag säga... men blandas gjorde den inte... gudarna ska veta att jag försökte röra runt!


Pelle på crosstrainingen med handväska och allt....


Scheisse!!  Vad det skummar när man rör runt glassen i colan...


Hörs om en liten stund... nu ska vi kolla på Mulan, självklart på kinesiska!

Pusshaj från Shanghai
Markus



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0